En halua enää miestäni

Anonyymi

Olemme mieheni kanssa parikymppisiä, opiskelemme ja asumme yhdessä. Itse opiskelen luokanopettajaksi ja mies tradenomiksi. Suhteen alussa tunsin miestä kohtaan monenlaista vetoa, mutta pikku hiljaa on alkanut tuntua siltä, että haluan häntä vain seksuaalisella tasolla. Joskus jopa tilanne on ihan se, etten halua häntä millään tavalla - en edes suudella. Joskus läheisyyskin tuntuu jotenkin väärältä - en jotenkin koe kuuluvani siihen paikkaan jossa olen.

Minulle tärkeää on kuitenkin myös romanttiset tunteet, joita ei ole vieläkään ilmennyt. Olemme seurustelleet nyt melkein kolme vuotta lukion loppupuolelta lähtien ja muutimme yhteen viime syyskuussa. Suhde on mielestäni ollut aika laimea. Olen kuitenkin aika tulinen yleensä tunteideni osalta, joten ihmettelen kovasti tätä tilannetta. En ymmärrä, miksen koe mieheen enää vetoa - hän tuntuu lähinnä kaverilta, jonka kanssa pitää pientä kivaa aina silloin tällöin, kun sattuu mieli tekemään. En edes ole varma, onko hänellä kunnon tunteita minuakaan kohtaan.

Lisäksi olen sietänyt tässä jo toistakin ongelmaa - hän on erittäin laiska. Mies ei osallistu kotona mihinkään järkevään, kuten kotitöihin tai ruuanlaittoon. Kaiken aikaa kun itse käyn kaupassa, siivoan ja pidän yllä jonkintasoista järjestystä kotona, hän makaa sohvalla tai pelaa koneellaan. Hän odottaa minun tekevän hänelle päivän sapuskat ja pesevän hänen pyykkinsä. Jopa vitsailee ärsyttävään sävyyn siitä, kuinka se kuuluu naisen rooliin. Itse saa aikaiseksi vaan tuijottaa telkkaria kissan kanssa.

Alkaa pikku hiljaa ärsyttämään jo tämä tilanne. Itse kun pyrin myös pitämään itsestäni huolta, esim. käyn kuntosalilla ja lenkillä ja huolehdin myös ulkonäöstäni. Mies ei edes halua lenkille tai kuntosalille, eikä meillä siltäkään osin siis olisi yhteistä tekemistä. Hän ei ole ylipainoinen, mutta fyysinen kunto ja sitä kautta myös kunto sängyssä on aika huono. Hän ei jaksa laittaa itseään hyvännäköiseksi vaikka minä teen sen päivittäin itseni ja hänen vuokseen. Hänellä ei tunnu olevan motivaatiota yhteisen tekemisen järjestämiseen tai tilanteen yleiseen parantamiseen.

Välillä meillä tietysti on ihan kivaakin, mutta en haluaisi elää jatkuvien ongelmien kanssa. Olen koittanut asioista hänelle puhua, mutta ei tunnu menevän jakeluun. Pitäisikö vain vaihtaa parempaan, sellaiseen ihmiseen joka itsekin olisi enemmän valmis tekemään parisuhteen eteen jotakin? Viime aikoina tämä suhde on aiheuttanut vaan epävarmuuden ja turhautumisen tunteita. Tuntuu enemmän siltä, että hän ei ole minulle oikea ihminen.

Kiitos tuhannesti niille, jotka ovat valmiita auttamaan!

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jätä se mieslapsi. Kotityöt varsinkin kuuluu molemmille ja siitä ei tingitä.

    • Anonyymi

      Ongelmana taitaa olla sinun omat rajasi.

      Aina kun tekee mieli syyttää toista siitä, "ettei hän tee mitään" ja siitä, että "minä joudun", on syy siinä, että SINÄ OLET MAHDOLLISTANUT TÄMÄN ITSE.


      Siihen muutos ensimmäisenä.

      Ala tutustua itseesi ja omiin rajoihisi, äläkä karkaa vastuusta syyttäjällä toista niiden ylittämisestä, kun itse sallit ylittelyn.


      Opettele rajasi ja näytä, kerro ja pidä ne karismaattisesti. Se on yksi askel rakastaa itseään, jolloin rakkaus myös toista kohtaan voi syttyä.


      Nyt olet rajaton, uhriutunut piika, joka ei ole itsestään vastuussa, vaan syyttää toista. Ei sellainen kiinnosta ketään, vähiten itseäsi. Siinä syy laimenneeseen elämääsi.


      Mies voi olla hyvinkin väärä sinulle ja myös esim laiska, mutta toista et voi muuttaa ja sen verukkeella välttää omaa vastuutasi elämästäsi.


      Tutustu itseesi, rajoihisi ja pidä ne, kanna vastuusi. - sitä kautta elämä kyllä hoituu aina. Tsemppiä. Uskon, että onnistuu sulta!!

    • Anonyymi

      oikea löytyy sit kun olet 30 vuotias nauti nyt vielä 10 vuotta ja joka 2 vuosi uusi suhde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe