Tinder antaa naisille

Anonyymi

Tinder antaa suurin piirtein jokaiselle naiselle, oli hän kuinka hirvittävän näköinen tahansa, valtavan kirjon janoisia miehiä jonottamaan treffejä ja pillua. Tuhansien halukkaiden miesten joukko nostaa jokaisen naisen käsitykset itsestään tavaisiin. Se paisuttaa egon hirvittävän suureksi ja tekee naisesta vastenmielisen persoonan, ja saa hänet käyttäytymään vihamielisesti rumempia miehiä kohtaan.

Tässä surullista on se, että naiset eivät pääosin ymmärrä, että heidän seksuaalinen markkina-arvonsa on täysin eri, kuin parisuhdemarkkina-arvo. Eli se 190cm miljonääri voi panna keskinkertaistakin naista, kun kunnon darra osuu kohdalleen, mutta parisuhteeseen se ei varmasti ryhdy kyseisen naisen kanssa.

Itsekin 8-9/10 näköisenä jäbänä välillä pillun puutteessa lankesin 5/10 naisiin. Sitten nämä idiootit luulivat omaksi tasokseen +8/10 ja ruikuttavat kuinka miehet ovat sikoja. Samaan aikaan tunnen 6-7/10 tason diplomi-insinöörejä, jotka ovat neitsyitä:D

44

214

  Vastaukset

  • Harva nainen Tinderissä osaa valita sen tyyppisiä miehiä, jotka olisivat hänelle niitä parhaita kumppaneita. Tinder pohjautuu niin paljon ulkonäköön, että naisilta sekoaa pää ja Tinderöimisestä tulee hiukan kuin kenkäkuvaston selaamista netissä, jossa jokainen nainen haluaa ne parhaannäköiset kengät, riippumatta omasta tasostaan.

  • Mä tossa aiemmin viikolla kattelin, että mille nettideittisaitille kantsii mennä ja tinder oli mainittu alle 25 vuotiaiden, lähinnä lyhytaikaista seksi seuraa etsivien paikaksi. Varatuille oli omia saitteja, joista voi löytää toisen varatun, sit oli parisuhdetta hakeville e-kontakti ja eliittikumppanit, esimerkiksi.

  • Jotenkin helvetin kummallista Tinderissä ja yleisesti somessa, että naisilta puuttuu kaikki itsereflektointi. Naiset ei jotenkin pysty arvioimaan itseään ulkopuolelta, että olenko minä nyt oikeasti yhtä suosittu nainen kuin nämä jumalaiset panoalfat, joita valkkaan digitaalisista palveluista.

   • Itsereflektointi puuttuu nimenomaan niiltä panoalfoilta. Ne luulevat että heidän kanssaan halutaan parisuhde eivätkä tajua kelpaavansa vain seksiin. Luulevat olevansa niin jumalaisia että naiset haaveilevat menevänsä heidän kanssaan naimisiin. Kuka haluaisi suhteeseen epäluotettavan häntäheikin kanssa joka ei osaa keskustella, ei osaa pitää seuraa, jonka kanssa voi vain panna. Ei sitäkään iän kaiken jaksa jos ei kaverin kanssa muuta ole. Mitä kukaan tekee seksiriippuvaisella ääliöllä joka ryntää heti perään kun jossain hameen helma vähäsen heilahtaa? Kaveri on vielä niin täynnä itseään että luulee jokaisen naisen rakastuvan häneen. Seksiin hänet halutaan kun hän o niin söötti poika, totta ihmeessä hänet siihen valitaan, ihan ilomielin. Mutta kun hän on vain hyvännäköinen mutta ei mitään muuta ja sisäistä kauneutta puuttuu niin lähinnä hän on naisen lelu. Eipä se toisaalta näy häntä haittaavan. Hänestä on kiva olla lelu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itsereflektointi puuttuu nimenomaan niiltä panoalfoilta. Ne luulevat että heidän kanssaan halutaan parisuhde eivätkä tajua kelpaavansa vain seksiin. Luulevat olevansa niin jumalaisia että naiset haaveilevat menevänsä heidän kanssaan naimisiin. Kuka haluaisi suhteeseen epäluotettavan häntäheikin kanssa joka ei osaa keskustella, ei osaa pitää seuraa, jonka kanssa voi vain panna. Ei sitäkään iän kaiken jaksa jos ei kaverin kanssa muuta ole. Mitä kukaan tekee seksiriippuvaisella ääliöllä joka ryntää heti perään kun jossain hameen helma vähäsen heilahtaa? Kaveri on vielä niin täynnä itseään että luulee jokaisen naisen rakastuvan häneen. Seksiin hänet halutaan kun hän o niin söötti poika, totta ihmeessä hänet siihen valitaan, ihan ilomielin. Mutta kun hän on vain hyvännäköinen mutta ei mitään muuta ja sisäistä kauneutta puuttuu niin lähinnä hän on naisen lelu. Eipä se toisaalta näy häntä haittaavan. Hänestä on kiva olla lelu.

    Mä haluan samoja mitä sä oot vetäny:D


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mä haluan samoja mitä sä oot vetäny:D

    Enpä usko Minun mieheni ovat kilttejä ja kunnollisia ja tavallisen näköisiä.


  • Naisten tuntuu olevan yksinkertaisesti mahdotonta hahmottaa omaa ulkonäköään mitenkään objektiivisesti, koska sitä huomiota tulee (jos nyt ei ihan notre damen kellonsoittajalta näytä) siitä riippumatta. Naisten valitus lehdissä siitä miten vanhana (30-40+) on vaikea löytää kumppania on yksi ilmentymä tästä. Uskotaan että koska nuorena se 5/5 mies kerran nussi häntä, niin se on se oma taso, joka tulevan kumppanin pitäisi toteuttaa.

   • Onneksi miehet ovat realistisia ulkonäkönsä ja tasonsa suhteen. Esim rumat vanhat kaljamahaiset papat eivät ikinä yrittäisi päästä nätin nuoren likan pöksyihin, koska tiedostavat olevansa eri levelillä ja täten jättävät rauhaan itseään tasokkaammat kaunottaret. Hyvä että miehet on aina poikkeuksetta realistisia odotustensa, toiveittensa ja oman peilikuvansa suhteen! Muutenhan tää meininki olis jo aikaa sitten mennyt ihan suksilleen kun naiset on niin mahdottoman typeriä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi miehet ovat realistisia ulkonäkönsä ja tasonsa suhteen. Esim rumat vanhat kaljamahaiset papat eivät ikinä yrittäisi päästä nätin nuoren likan pöksyihin, koska tiedostavat olevansa eri levelillä ja täten jättävät rauhaan itseään tasokkaammat kaunottaret. Hyvä että miehet on aina poikkeuksetta realistisia odotustensa, toiveittensa ja oman peilikuvansa suhteen! Muutenhan tää meininki olis jo aikaa sitten mennyt ihan suksilleen kun naiset on niin mahdottoman typeriä.

    Aina saa yrittää. Aina ei pääse pöksyihin, joskus pääsee mut silloinkin puhuu raha ja ulkonäkö jos mies reilusti vanhempi.


  • Naisten ja miesten potentiaalisille deittikumppaneille antamien tykkäysten määrässä on valtava ero: miehet antavat sydämen 46 prosentille naisista, kun taas naiset kelpuuttavat parikseen vain 14 prosenttia miehistä.

   Suuri ero johtaa kinkkiseen tilanteeseen, jossa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Kaupungeissa vallitsee naisten markkinat, joissa naisilla on valtaa napsia parhaat päältä. Mutta sen jälkeen naiset mittelöivät keskenään niistä muutamista unelmapoikamiehistä, joille Tinder on loputon karkkikauppa.

   Koska valinnanvaraa on yltäkylläisyyksiin asti, Tinderistä on tullut kehno ajanviete ilman ainuttakaan aikomusta sitoutua. Siitä seuraa, että moni nainen päätyy häilyviin suhteisiin, joista Helsingin Sanomat kertoi maaliskuussa.

  • Kun tinder oli uusi juttu, tavallisetkin miehet saivat paljon pillua sieltä, ja siksi kyseisestä apista tuli niin suosittu.

   Nyt vuosia myöhemmin kun naiset ovat selanneet miehiä aivan vitusti läpi, näyttää tavallinen mies paska kasalta verrattuna liimaletti giggoloihin.
   Perus pirkko on joskus saanut kellistettyä Gregori giggolon, joka on sattunut sillä hetkellä olemaan puutteessa ja nyt Pirkko kuvittelee olevansa samalla tasolla ja oman tason mies ei enää kelpaa.

  • Miksi panna normoranea kun voi panna chadia?

  • Tinder ja some ovat pilanneet deittailun. Naisille on tullut harha, että ihan jokaikinen nainen voi saada jonkun suht komean ja varakkaan miehen, kunhan tarpeeksi vaatii. Itse kun olen sinkkumies, niin voin sanoa, että kyllä oli helpompaa näin ei-alfana miehenä tutustua naisiin joskus 10-20-vuotta sitten. Ajoittaisin hetken, jolloin kaikki alkoi mennä hankalaksi, ehkä paria vuotta ennen Tinderin leviämistä, eli johonkin 2011-2013 välille. Somen pinnallisuus oli jo räjähtämässä käsiin tuolloin, vaikka Tinderiä ei ollutkaan.

   • Suurin osa naisista haluaa panna ympäriinsä ihan samalla tavalla kuin miehetkin. Osa naisista vaan tahtois myös sen parisuhteen, mutta eivät saa, koska suositut miehet eivät siihen diiliin lähde ja parisuhteeseen lähtevät ja puutteessa elävät miehet ovat luokattoman huonoja. Varmaan miehissäkin löytyy niitä parisuhteen oikeasti haluavia poikkeuksia, mutta yleensä naiset haluavat niitä suosittuja miehiä, jotka ovat naista tasokkaampia ja kelpuuttavat alempitasoisia naisia vain seksiseuraksi.


  • Ei. Vaan tuhannet seksin vonkaajat alkavat ällöttää parisuhdetta etsivää fiksua naista niin että hänen todellisuudentajunsa hämärtyy. Hänestä rupeaa tuntumaan että kaikki miehet ovat me too -tasoisia häiriköitä ja ettei kunnon miehiä ole olemassakaan. Lopulta hän alkaa halveksia miehiä. Se on valitettavaa ja epäreilua niitä kunnon miehiä kohtaan jotka ovat etsimässä vakituista suhdetta. Se ei ole tämän naisen vika eikä niiden kunnon miesten vika. Se on me too. -miesten vika. Vonkaajat painukaa HELVETTIIN!

   • Näin on. Tuhannet äklömiesten lähettämät vonkaajaviestit eivät todellakaan imartele fiksua naista. Ne ovat seksuaalista häirintää. Nainen ei ala niiden vuoksi pitää itseään prinsessana vaan miehiä ällöttäviä. Nainen alkaa ajatella: ”Tiedän itse olevani asiallinen kunnon nainen, mutta miehet näkevät minussa halvan huoran. Miehet ovat alkeellisia ja likaisia.”

    Siitä se miesviha syntyy: häirinnän kohteena olemisesta.

    Olisi aihetta uudelle me toolle. Ei mennyt viesti äijillä edellisen kampanjan aikana perille.


   • Juurikin näin. Itse oon jo siinä halveksuntapisteessä, usko miehiin on mennyt eikä enää palaudu. Miehet etsii panoja, kaikki käy. Naiset etsii rakkautta ja laatua. Eri lajia ollaan ja kuilu on ylittämätön.


  • En vain ymmärrä miksei se "hirvittävän" näköinen nainen saisi valikoida juuri itseään miellyttävää miestä? Miksi hänen pitäisi tyytyä "hirvittävän" näköiseen tai muuten täysin sopimattomaan kumppaniin? Naiset kun eivät ulise, itke eivätkä kuole vaikka sitten pitäisi jäädä yksin kun sitä oikeanlaista ei löydy. Elämä jatkuu, ei hätää.
   Jos olisin itse jossain deittihaussa en minäkään huolisi missään tapauksessa kuin sellaisen miehen jonka kanssa uskoisin jotain yhteistä löytäväni, ja jolla on samansuuntaiset elämänarvot kuin itselläni.
   Sehän on tervettä, mitä järkeä on ottaa kuka vaan ja sitten pettyä pahan kerran kun tuli ostettua sika säkissä.

   • Vai naiset eivät ulise. Tämän tästä saa lukea miten nainen valittaa kun ei löydy miestä.
    Juttu menee juuri niin että nainen kuvittelee itsensä paremmaksi saaliiksi kuin on.


   • Harva nainen Tinderissä osaa valita sen tyyppisiä miehiä, jotka olisivat hänelle niitä parhaita kumppaneita. Tinder pohjautuu niin paljon ulkonäköön, että naisilta sekoaa pää ja Tinderöimisestä tulee hiukan kuin kenkäkuvaston selaamista netissä, jossa jokainen nainen haluaa ne parhaannäköiset kengät, riippumatta omasta tasostaan.----->kelpaa miehille vain panoiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai naiset eivät ulise. Tämän tästä saa lukea miten nainen valittaa kun ei löydy miestä.
    Juttu menee juuri niin että nainen kuvittelee itsensä paremmaksi saaliiksi kuin on.

    Ei, vaan moni tänne kirjoittava mies luulee itseään paremmaksi saaliiksi kuin on.

    Moni tälle Nettideitti-palstalle kirjoittava mies luulee että parisuhteeseen riittää että on ok näköinen. Ei riitä. Moni mies täällä luulee että parisuhde toimi pelkän seksin voimalla. Ei toimi. Moni mies täällä luulee että syynä sinkkuuteen on ettei hän ole täydellisen komea mies. Ei se ole se syy.

    Moni tavallisen näköinen on parisuhteessa, ja moni rumakin mies.

    Se ei ole kiinni ulkonäöstä. Eikä hyvä ulkomuoto riitä. Pitää olla myös jotain yhteistä, puheenaiheita jotka kiinnostavat molempia, joku yhteinen harrastus, yhteisiä arvoja. Kun mitään yhteistä ei ole, suhde ei toimi. Jos toinen on vaikkapa vegaani ja toinen harrastaa metsästystä, niin ei siitä mitään tule koska maailmat ovat liian erilaiset.

    Toinen elää niukasti ja tuhlaamatta ja toinen vinguttaa visaa minkä ehtii. Ei toimi. Toinen käy konserteissa ja teattereissa ja toinen katsoo tietokoneelta ns. aikuisviihdettä. Ei toimi. Toisella on väitöskirja suomen kielen rakenteista ja toinen ei osaa kirjoittaa yhtä suomenkielistä lausetta oikein. Ei toimi.

    Ja sitten moni mies ihmettelee että on se sitten kumma kun tavis ei kelpaa. Kyse ei ole siitä ettei tavis kelpaa vaan juuri sinä et kelpaa juuri tälle naiselle. Jollekin toiselle naiselle olet ehkä kuin nyrkki silmään, mutta et tälle naiselle. Teillä kahdella ei ole kerrassaan mitään yhteistä, ettekä te viihtyisi yhdessä kahta viikkoa kauempaa. Sinäkään et viihtyisi sellaisen naisen kanssa jonka kanssa et voi tehdä yhdessä mitään. Ole iloinen ettet tuhlannut aikaa häneen.

    Juuri tämän takia ei koskaan pidä Tinderissä pyyhkäistä oikealle sellaista joka ei ole kirjoittanut mitään tekstiä profiiliinsa. Pitää olla edes pientä kutinaa siitä että tämän ihmisen kanssa voisi löytyä yhteinen sävel. Se, voisiko sitä yhteistä säveltä olla, selviää tekstiä lukemalla. Jos toinen kuvittelee että kuva riittää kiinnostuksen herättämiseeen eikä tajua että persoonallakin on jotain merkitystä eikä pelkällä ulkonäöllä ja että tarvitaaan se yhteinen sävel ja , niin hän on niin tyhmä ettei häneen kannata tuhlata aikaa. Ei kun pyyhkäisy vasemmalle!

    Naisista en ole voinut tehdä tilastoa kun itse olen nainen, mutta miehistä 90%:lla ei ole Tinderissä ollenkaan tekstiä. Vasemmalle sellaiset!

    Tähän joku mies luultavasti vastaa että aika monella naisellakin on Tinderissä pelkkä kuva ilman mitään tekstiä. Niin varmaan onkin, en yhtään epäile. Et kai paina sellaisten kohdalla sydäntä? Älä tee enää niin! Rupea kunnioittamaan itseäsi. Pyyhi sellaiset suoraan vasemmalle - miksi tuhlaisit aikaa kirjoitustaidottomaan ääliöön?

    Moni mies vastaa myös että hänellä on paljon tekstiä profiilissaan mutta mätsejä ei tule. Mitä tuota suremaan? Ne naiset, jotka ovat niin laiskoja että eivät vaivaudu lukemaan tekstejäsi vaan katsovat vain valokuvaasi, eivät ole huomiosi arvoisia. Miksi sinun pitäisi saada mätsi niin pintapuolisen ihmisen kanssa? Pääset vähemmällä kun tyhjänpäiväiset naiset eivät kiinnostu sinusta. Heidän kanssaan kommunikointi olisi vain ajanhukkaa.

    Olet mies tai nainen, älä alenna itseäsi. Vaadi tasoa. Taso tarkoittaa muutakin kuin ulkonäköä.

    Vaikka olisin etsimässä pelkkää yhden illan seuraa (olen etsimässä vakituista suhdetta) , haluaisin silti varmistaa että sillä tilapäisseuralla on jotain korviensa välissä. Isot lihakset ja pienet aivot - ei kiitos. Miehetkin voisivat päättää että vaikka onkin kyse pelkästä seksiseurasta niin nainen tyyppiä "isot tissit pienet aivot" ei kelpaa. Mieluummin ilman, koska kyllä rakastelunkin jälkeen pitää pystyä vähän aikaa juttelemaan. Toinen ei saa olla niin tylsä ettei häntä jaksa edes yhden aamukahvin ajan.

    Se että alentaa vaatimustasoaan ei ole nöyryyttä eikä vaatimattomuutta vaan tyhmyyttä ja itsekunnioituksen puutetta, sekä toisen osapuolen halveksuntaa. Seksiin pitää aina liittyä myös kunnioitus vaikka olisikin kyse vain tilapäisseurasta.

    Tuntuu että miehillä ei tätä kunnioitusta aina ole. Mennään sänkyyn ja puhutaan jälkeenpäin inhoten 6/10 naisesta. Miksi menet sänkyyn naisen kanssa joka on mielestäsi ruma ja halveksittava 6/10? Ei ole mikään pakko! Selibaatti on parempi vaihtoehto kuin seksi halveksimansa ihmisen kanssa. Jos vapaaehtoisesti harrastat seksiä ihmisen kanssa jota salaa mielessäsi halveksit, alennat ennen kaikkea itseäsi.

    Ja tämä koskee myös naisia. On ällöä mennä miehen kanssa sänkyyn vain siksi että tämä on komea ja salaa mielessään halveksia tätä miestä ja pitää pelkkänä hyvännäköisenä idioottina ja aivottomana oriina, naureskella jälkeenpäin miehen typeryydelle ja itserakkaudelle ja selittää tyttöporukassa että taas löytyi yksi aivoton lihaskimppu panokaveriksi.

    Se aivoton lihaskimppu, samoin kuin se ruma 6/10 nainen, on hänkin ihminen, ei hän ole olemasssa vain sinun seksitarpeitasi varten.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei, vaan moni tänne kirjoittava mies luulee itseään paremmaksi saaliiksi kuin on.

    Moni tälle Nettideitti-palstalle kirjoittava mies luulee että parisuhteeseen riittää että on ok näköinen. Ei riitä. Moni mies täällä luulee että parisuhde toimi pelkän seksin voimalla. Ei toimi. Moni mies täällä luulee että syynä sinkkuuteen on ettei hän ole täydellisen komea mies. Ei se ole se syy.

    Moni tavallisen näköinen on parisuhteessa, ja moni rumakin mies.

    Se ei ole kiinni ulkonäöstä. Eikä hyvä ulkomuoto riitä. Pitää olla myös jotain yhteistä, puheenaiheita jotka kiinnostavat molempia, joku yhteinen harrastus, yhteisiä arvoja. Kun mitään yhteistä ei ole, suhde ei toimi. Jos toinen on vaikkapa vegaani ja toinen harrastaa metsästystä, niin ei siitä mitään tule koska maailmat ovat liian erilaiset.

    Toinen elää niukasti ja tuhlaamatta ja toinen vinguttaa visaa minkä ehtii. Ei toimi. Toinen käy konserteissa ja teattereissa ja toinen katsoo tietokoneelta ns. aikuisviihdettä. Ei toimi. Toisella on väitöskirja suomen kielen rakenteista ja toinen ei osaa kirjoittaa yhtä suomenkielistä lausetta oikein. Ei toimi.

    Ja sitten moni mies ihmettelee että on se sitten kumma kun tavis ei kelpaa. Kyse ei ole siitä ettei tavis kelpaa vaan juuri sinä et kelpaa juuri tälle naiselle. Jollekin toiselle naiselle olet ehkä kuin nyrkki silmään, mutta et tälle naiselle. Teillä kahdella ei ole kerrassaan mitään yhteistä, ettekä te viihtyisi yhdessä kahta viikkoa kauempaa. Sinäkään et viihtyisi sellaisen naisen kanssa jonka kanssa et voi tehdä yhdessä mitään. Ole iloinen ettet tuhlannut aikaa häneen.

    Juuri tämän takia ei koskaan pidä Tinderissä pyyhkäistä oikealle sellaista joka ei ole kirjoittanut mitään tekstiä profiiliinsa. Pitää olla edes pientä kutinaa siitä että tämän ihmisen kanssa voisi löytyä yhteinen sävel. Se, voisiko sitä yhteistä säveltä olla, selviää tekstiä lukemalla. Jos toinen kuvittelee että kuva riittää kiinnostuksen herättämiseeen eikä tajua että persoonallakin on jotain merkitystä eikä pelkällä ulkonäöllä ja että tarvitaaan se yhteinen sävel ja , niin hän on niin tyhmä ettei häneen kannata tuhlata aikaa. Ei kun pyyhkäisy vasemmalle!

    Naisista en ole voinut tehdä tilastoa kun itse olen nainen, mutta miehistä 90%:lla ei ole Tinderissä ollenkaan tekstiä. Vasemmalle sellaiset!

    Tähän joku mies luultavasti vastaa että aika monella naisellakin on Tinderissä pelkkä kuva ilman mitään tekstiä. Niin varmaan onkin, en yhtään epäile. Et kai paina sellaisten kohdalla sydäntä? Älä tee enää niin! Rupea kunnioittamaan itseäsi. Pyyhi sellaiset suoraan vasemmalle - miksi tuhlaisit aikaa kirjoitustaidottomaan ääliöön?

    Moni mies vastaa myös että hänellä on paljon tekstiä profiilissaan mutta mätsejä ei tule. Mitä tuota suremaan? Ne naiset, jotka ovat niin laiskoja että eivät vaivaudu lukemaan tekstejäsi vaan katsovat vain valokuvaasi, eivät ole huomiosi arvoisia. Miksi sinun pitäisi saada mätsi niin pintapuolisen ihmisen kanssa? Pääset vähemmällä kun tyhjänpäiväiset naiset eivät kiinnostu sinusta. Heidän kanssaan kommunikointi olisi vain ajanhukkaa.

    Olet mies tai nainen, älä alenna itseäsi. Vaadi tasoa. Taso tarkoittaa muutakin kuin ulkonäköä.

    Vaikka olisin etsimässä pelkkää yhden illan seuraa (olen etsimässä vakituista suhdetta) , haluaisin silti varmistaa että sillä tilapäisseuralla on jotain korviensa välissä. Isot lihakset ja pienet aivot - ei kiitos. Miehetkin voisivat päättää että vaikka onkin kyse pelkästä seksiseurasta niin nainen tyyppiä "isot tissit pienet aivot" ei kelpaa. Mieluummin ilman, koska kyllä rakastelunkin jälkeen pitää pystyä vähän aikaa juttelemaan. Toinen ei saa olla niin tylsä ettei häntä jaksa edes yhden aamukahvin ajan.

    Se että alentaa vaatimustasoaan ei ole nöyryyttä eikä vaatimattomuutta vaan tyhmyyttä ja itsekunnioituksen puutetta, sekä toisen osapuolen halveksuntaa. Seksiin pitää aina liittyä myös kunnioitus vaikka olisikin kyse vain tilapäisseurasta.

    Tuntuu että miehillä ei tätä kunnioitusta aina ole. Mennään sänkyyn ja puhutaan jälkeenpäin inhoten 6/10 naisesta. Miksi menet sänkyyn naisen kanssa joka on mielestäsi ruma ja halveksittava 6/10? Ei ole mikään pakko! Selibaatti on parempi vaihtoehto kuin seksi halveksimansa ihmisen kanssa. Jos vapaaehtoisesti harrastat seksiä ihmisen kanssa jota salaa mielessäsi halveksit, alennat ennen kaikkea itseäsi.

    Ja tämä koskee myös naisia. On ällöä mennä miehen kanssa sänkyyn vain siksi että tämä on komea ja salaa mielessään halveksia tätä miestä ja pitää pelkkänä hyvännäköisenä idioottina ja aivottomana oriina, naureskella jälkeenpäin miehen typeryydelle ja itserakkaudelle ja selittää tyttöporukassa että taas löytyi yksi aivoton lihaskimppu panokaveriksi.

    Se aivoton lihaskimppu, samoin kuin se ruma 6/10 nainen, on hänkin ihminen, ei hän ole olemasssa vain sinun seksitarpeitasi varten.

    Erittäin hyvin sanottu!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei, vaan moni tänne kirjoittava mies luulee itseään paremmaksi saaliiksi kuin on.

    Moni tälle Nettideitti-palstalle kirjoittava mies luulee että parisuhteeseen riittää että on ok näköinen. Ei riitä. Moni mies täällä luulee että parisuhde toimi pelkän seksin voimalla. Ei toimi. Moni mies täällä luulee että syynä sinkkuuteen on ettei hän ole täydellisen komea mies. Ei se ole se syy.

    Moni tavallisen näköinen on parisuhteessa, ja moni rumakin mies.

    Se ei ole kiinni ulkonäöstä. Eikä hyvä ulkomuoto riitä. Pitää olla myös jotain yhteistä, puheenaiheita jotka kiinnostavat molempia, joku yhteinen harrastus, yhteisiä arvoja. Kun mitään yhteistä ei ole, suhde ei toimi. Jos toinen on vaikkapa vegaani ja toinen harrastaa metsästystä, niin ei siitä mitään tule koska maailmat ovat liian erilaiset.

    Toinen elää niukasti ja tuhlaamatta ja toinen vinguttaa visaa minkä ehtii. Ei toimi. Toinen käy konserteissa ja teattereissa ja toinen katsoo tietokoneelta ns. aikuisviihdettä. Ei toimi. Toisella on väitöskirja suomen kielen rakenteista ja toinen ei osaa kirjoittaa yhtä suomenkielistä lausetta oikein. Ei toimi.

    Ja sitten moni mies ihmettelee että on se sitten kumma kun tavis ei kelpaa. Kyse ei ole siitä ettei tavis kelpaa vaan juuri sinä et kelpaa juuri tälle naiselle. Jollekin toiselle naiselle olet ehkä kuin nyrkki silmään, mutta et tälle naiselle. Teillä kahdella ei ole kerrassaan mitään yhteistä, ettekä te viihtyisi yhdessä kahta viikkoa kauempaa. Sinäkään et viihtyisi sellaisen naisen kanssa jonka kanssa et voi tehdä yhdessä mitään. Ole iloinen ettet tuhlannut aikaa häneen.

    Juuri tämän takia ei koskaan pidä Tinderissä pyyhkäistä oikealle sellaista joka ei ole kirjoittanut mitään tekstiä profiiliinsa. Pitää olla edes pientä kutinaa siitä että tämän ihmisen kanssa voisi löytyä yhteinen sävel. Se, voisiko sitä yhteistä säveltä olla, selviää tekstiä lukemalla. Jos toinen kuvittelee että kuva riittää kiinnostuksen herättämiseeen eikä tajua että persoonallakin on jotain merkitystä eikä pelkällä ulkonäöllä ja että tarvitaaan se yhteinen sävel ja , niin hän on niin tyhmä ettei häneen kannata tuhlata aikaa. Ei kun pyyhkäisy vasemmalle!

    Naisista en ole voinut tehdä tilastoa kun itse olen nainen, mutta miehistä 90%:lla ei ole Tinderissä ollenkaan tekstiä. Vasemmalle sellaiset!

    Tähän joku mies luultavasti vastaa että aika monella naisellakin on Tinderissä pelkkä kuva ilman mitään tekstiä. Niin varmaan onkin, en yhtään epäile. Et kai paina sellaisten kohdalla sydäntä? Älä tee enää niin! Rupea kunnioittamaan itseäsi. Pyyhi sellaiset suoraan vasemmalle - miksi tuhlaisit aikaa kirjoitustaidottomaan ääliöön?

    Moni mies vastaa myös että hänellä on paljon tekstiä profiilissaan mutta mätsejä ei tule. Mitä tuota suremaan? Ne naiset, jotka ovat niin laiskoja että eivät vaivaudu lukemaan tekstejäsi vaan katsovat vain valokuvaasi, eivät ole huomiosi arvoisia. Miksi sinun pitäisi saada mätsi niin pintapuolisen ihmisen kanssa? Pääset vähemmällä kun tyhjänpäiväiset naiset eivät kiinnostu sinusta. Heidän kanssaan kommunikointi olisi vain ajanhukkaa.

    Olet mies tai nainen, älä alenna itseäsi. Vaadi tasoa. Taso tarkoittaa muutakin kuin ulkonäköä.

    Vaikka olisin etsimässä pelkkää yhden illan seuraa (olen etsimässä vakituista suhdetta) , haluaisin silti varmistaa että sillä tilapäisseuralla on jotain korviensa välissä. Isot lihakset ja pienet aivot - ei kiitos. Miehetkin voisivat päättää että vaikka onkin kyse pelkästä seksiseurasta niin nainen tyyppiä "isot tissit pienet aivot" ei kelpaa. Mieluummin ilman, koska kyllä rakastelunkin jälkeen pitää pystyä vähän aikaa juttelemaan. Toinen ei saa olla niin tylsä ettei häntä jaksa edes yhden aamukahvin ajan.

    Se että alentaa vaatimustasoaan ei ole nöyryyttä eikä vaatimattomuutta vaan tyhmyyttä ja itsekunnioituksen puutetta, sekä toisen osapuolen halveksuntaa. Seksiin pitää aina liittyä myös kunnioitus vaikka olisikin kyse vain tilapäisseurasta.

    Tuntuu että miehillä ei tätä kunnioitusta aina ole. Mennään sänkyyn ja puhutaan jälkeenpäin inhoten 6/10 naisesta. Miksi menet sänkyyn naisen kanssa joka on mielestäsi ruma ja halveksittava 6/10? Ei ole mikään pakko! Selibaatti on parempi vaihtoehto kuin seksi halveksimansa ihmisen kanssa. Jos vapaaehtoisesti harrastat seksiä ihmisen kanssa jota salaa mielessäsi halveksit, alennat ennen kaikkea itseäsi.

    Ja tämä koskee myös naisia. On ällöä mennä miehen kanssa sänkyyn vain siksi että tämä on komea ja salaa mielessään halveksia tätä miestä ja pitää pelkkänä hyvännäköisenä idioottina ja aivottomana oriina, naureskella jälkeenpäin miehen typeryydelle ja itserakkaudelle ja selittää tyttöporukassa että taas löytyi yksi aivoton lihaskimppu panokaveriksi.

    Se aivoton lihaskimppu, samoin kuin se ruma 6/10 nainen, on hänkin ihminen, ei hän ole olemasssa vain sinun seksitarpeitasi varten.

    Nyt oli harvinaisen kattavasti jaksettu kirjoittaa monen muunkin ajatukset sanoiksi! Itsensä arvostaminen ja samalla muiden kunnioittaminen on valitettavasti usein ihmisillä kateissa.


  • Että laihat on olleet tulokset tinderöidessä ja todella järkevä ajatuskuvio myös se, että sovellus "antaa", jos se noin yksinkertaista olisi niin tuskin jaksaisit provoilla ja jos olisit sitä kautta edes kerran saanut, niin kehuisit koko sovelluksen taivaisiin

  • Tein tossa pari viikkoa sitten 18v tyllerön feikkiproliini tinderiin, kuvana pelkkää mustaa. Tunnin päästä oli tykkäyksiä +99 ja melkein jokaisesta jannusta tuli mätsi.

  • Jos kuvittelit, että Tinder on tasapuolinen alusta seksisuhteiden muodostamiseen miesten ja naisten välillä niin olet väärässä. Tinderin todellinen käyttötarkoitus on toimia naisten egoboosterina. Vaikka miehelle matchin lähettäminen tarkoittaa sitä, että mies haluaa panna naista, nainen haluaa matchilla vain tietää, että panisiko kyseinen mies häntä.

   Mitä isompi joukko miehiä kuolaa naisten perään, sitä korkeamalle naisen itsetunto kohoaa. Kun epätoivoisesti yrität saada pillua tinderin kautta, niin olet vain osa tuhansien miehien hännystelyverkostoa. Vaikka onnistuisitkin saaman pillua muutaman kerran joltain keskitasoiselta Tinder-naiselta, niin olet joutunut kumartelemaan ja hännystelemään luultavasti tuhansia naisia sitä ennen.

   • Miten niin joudut kumartelemaan ja hännystelemään naisia? Et joudu! Kukaan ei pyydä sinua tekemään niin, vaan teet sitä vapaaehtoisesti. Kukaan ei pakota. Valitset itse sen että alennu matelemaan, ja sitten säälit itseäsi siitä että sinun muka pitää madella. Ei pidä.

    Voit päättää säilyttää arvokkuutesi. Voit pistää asioita arvojärjestykseen ja sanoa: minulle minun oma arvokkuuteni ja itsekunnioitukseni on asia numero yksi. Maailmasta ei löydy niin ihmeellistä naista että olisin valmis myymään arvokkuuteni saadakseni hänen huomionsa. Jos en saa seksiä alentumatta nöyristelyyn, olen sitten ilman. Seksiä ilman voi olla, itsekunnioitusta ilman ei voi olla.

    Miten voit odottaa että kukaan muukaan kunnioittaa sinua, kun et itse anna itsellesi mitään arvoa? Kukaan ei arvosta valheellista nöyristelijää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten niin joudut kumartelemaan ja hännystelemään naisia? Et joudu! Kukaan ei pyydä sinua tekemään niin, vaan teet sitä vapaaehtoisesti. Kukaan ei pakota. Valitset itse sen että alennu matelemaan, ja sitten säälit itseäsi siitä että sinun muka pitää madella. Ei pidä.

    Voit päättää säilyttää arvokkuutesi. Voit pistää asioita arvojärjestykseen ja sanoa: minulle minun oma arvokkuuteni ja itsekunnioitukseni on asia numero yksi. Maailmasta ei löydy niin ihmeellistä naista että olisin valmis myymään arvokkuuteni saadakseni hänen huomionsa. Jos en saa seksiä alentumatta nöyristelyyn, olen sitten ilman. Seksiä ilman voi olla, itsekunnioitusta ilman ei voi olla.

    Miten voit odottaa että kukaan muukaan kunnioittaa sinua, kun et itse anna itsellesi mitään arvoa? Kukaan ei arvosta valheellista nöyristelijää.

    Valitettavasti monella on vain vaihtoehdot kumartele tai ole yksin, eikä kyse ole pelkästä seksistä, vaan paresuhteesta.
    Suurin osa ei vain "valitse", kun naiset käyttävät sitä valintaansa olla yksin miehiä vastaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valitettavasti monella on vain vaihtoehdot kumartele tai ole yksin, eikä kyse ole pelkästä seksistä, vaan paresuhteesta.
    Suurin osa ei vain "valitse", kun naiset käyttävät sitä valintaansa olla yksin miehiä vastaan.

    Jos vaihtoehdot ovat kumartele tai ole yksin, itsekunnioitusta vailla oleva valitsee kumartelun. Jos ihmisellä on arvokkuutta ja selkärankaa, hän valitsee yksinolon. Ilman mitään epäilystä!!!


  • Suuri ero johtaa kinkkiseen tilanteeseen, jossa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa. Kaupungeissa vallitsee naisten markkinat, joissa naisilla on valtaa napsia parhaat päältä. Mutta sen jälkeen naiset mittelöivät keskenään niistä muutamista unelmapoikamiehistä, joille Tinder on loputon karkkikauppa.

   Koska valinnanvaraa on yltäkylläisyyksiin asti, Tinderistä on tullut kehno ajanviete ilman ainuttakaan aikomusta sitoutua. Siitä seuraa, että moni nainen päätyy häilyviin suhteisiin, joista Helsingin Sanomat kertoi maaliskuussa.

   Sellaisessa suhteessa kaksi ihmistä toimii yhdessä kuin pari, mutta ei sitoudu. Moni kumppania etsivä nainen kokee, että tarjolla on enää häilyviä hommia – oikeita ihmissuhteita riittää vain harvoille onnekkaille.

   Miesten osalta tilanne on vielä karumpi: sinkkumiehet saavat sovelluksessa huomattavasti vähemmän osumia kuin naiset, pahimmassa tapauksessa eivät ainuttakaan. Iso osa miehistä jää täysin ilman huomiota, mikä nakertaa tutkitusti monen itsetuntoa. Kokemukseni mukaan se aiheuttaa katkeroitumista ja jopa naisvihaa.

   • Naisvihaa sinulla taisi olla kyllä jo ennestään. Siksi on parempi kun pysyt sinkkuna. Eiköhän noita naisenhakkaajia ja muita naisvihaajia ole ihan riittävästi ilman sinuakin. Naisvihaaja pysyköön kaukana naisista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Naisvihaa sinulla taisi olla kyllä jo ennestään. Siksi on parempi kun pysyt sinkkuna. Eiköhän noita naisenhakkaajia ja muita naisvihaajia ole ihan riittävästi ilman sinuakin. Naisvihaaja pysyköön kaukana naisista.

    Hei pölhö.. Tuo on ihan lehtijuttu. Kirjoitettu Helsingin Sanomiin.


  • Tilanne tinderissä nyt on aivan sama kuin esim. baareissa ja sama epäsuhta vallitsee. Tästä naiset saavat syyttää vaan itseään, kun on niin epärealistiset kuvitelmat omasta markkina-arvosta ja kriteerit miehelle. Oma vika, jos se tavallisempi kiltti mies ei kelpaa, vaan pitää olla se halutuin ja muka-ihanin ja "jännittävin paha poika", joka sitten tietysti pettää koko ajan. Sitä saa, mitä tilaa. Ei voi sanoa, että käy näitä naisia sääliksi.

  • Jos naiset hyväksyy vain 14% niin turha siitä miehiä on syyttää. Turhamaisuus ja polyamorisuus voimissaan. Naiset mieluumin luopuu oman miehen etsinnästä kun saa tapailla jotain, jota kaikki muutkin haluaa. Sellaista itsenäisyyttä. Eikä sellaista naista edes kukaan vakavasti ota.

   • Jos mies painaa sydäntä yli 40%:n kohdalla, niin turha siitä on naisia syyttää. Mutta te nimenoman syytätte.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos mies painaa sydäntä yli 40%:n kohdalla, niin turha siitä on naisia syyttää. Mutta te nimenoman syytätte.

    Etkö ymmärrä, että nuo prosentit antaa naisille mahdollisuuden tutustua kaikista komeimpiin miehiin? Vaikka nainen ei ole miehen tasoinen, niin hän voi silti päästä harrastamaan seksiä komean miehen kanssa, koska komea mies laskee rimaa, että saisi seksiä edes joltain, Noh, seksin jälkeen nainen tulee jätetyksi ja jatkaa komeiden miesten metsästämistä ja tulleen jälleen kerran jätetyksi.

    Helsingin sanomatkin kertoi, että naiset päätyvät häilyviin suhteisiin.


  • Naiset itkee, kun eivät löydä kunnollista miestä. Ne kunnolliset miehet lähtee vetään, kun nainen on kylmä, tunteeton ja välinpitämätön. Perässä juoksee vaan kieli pitkällä kuolaavat miehet, ja sitten onkin hyvä haukkua kaikki miehet huonoiksi.

   Naisilla nykyään hirveä luulotauti, että saavat kenen vaan ja pienikin virhe miehessä saa naisen vaihtamaan seuraavaan. Naisilla taso liian korkealla, miehillä liian matalalla. Hankala siinä sitten kohdata toisiaan, kun toiset ei ees vilkaise päin.

  • On aika kieroutunut ajatusmaailma ajatella, että tinder- tai sinkkunaiset ovat parempaa laatua ja sinkkuja vain, koska eivät löydä riittävän hyvää miestä ja miehet taas sinkkuja omaa huonouttaan.

  • Tähän se on mennyt netin myötä. Ja naiset aina valittaa, että miesten vika ja miehet ovat pinnallisia, kun oikeaa ei löydy. Kummatkohan tässä ovat ronkeleita ja valikoivia, mikäli 46 prosenttia miehistä ja 14 prosenttia naisista lähettää sydämen, eli yrittää tosissaan löytää jonkun? Miettikääpä naiset sitä.

  • Miehen kirjoittama algoritmi toimii kuten miehen kirjoittama algoritmi toimii, säälimättömästi. Miksi miehet ulisee.

   • Tinderissä pyörii pieni piiri eli ne 8/10 - 10/10 miehet ja 6/10 - 10/10 naiset. Lähes kaikki naiset janoaa nuita miehiä omasta tasosta riippumatta ja hommat hoidetaan lähes joka kerta putipaljaalla. Eniten seksiä harrastavat nuo ja taudit leviää.

    Tavallisilla 7/10 miehillä on tinderissä vaikeeta. 7/10 naiset taas paneksii 9/10 miehiä ja kun saavat niitä 9/10 miehiä seksiin, niin kuvittelevat, että oma taso on se 9/10.

    Kertokaa naiset minkä takia 9/10 mies tekisi parisuhdediilin 7/10 naisen kanssa kun saa parisuhteeseen 9/10 naisen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tinderissä pyörii pieni piiri eli ne 8/10 - 10/10 miehet ja 6/10 - 10/10 naiset. Lähes kaikki naiset janoaa nuita miehiä omasta tasosta riippumatta ja hommat hoidetaan lähes joka kerta putipaljaalla. Eniten seksiä harrastavat nuo ja taudit leviää.

    Tavallisilla 7/10 miehillä on tinderissä vaikeeta. 7/10 naiset taas paneksii 9/10 miehiä ja kun saavat niitä 9/10 miehiä seksiin, niin kuvittelevat, että oma taso on se 9/10.

    Kertokaa naiset minkä takia 9/10 mies tekisi parisuhdediilin 7/10 naisen kanssa kun saa parisuhteeseen 9/10 naisen?

    Kannattaa myös muistaa, että palveluita pyörittävät yritykset, joiden pohjimmainen tarkoitus on tuottaa omistajilleen rahaa – ei tehdä ihmisistä onnellisia.

    Miehen tekemä algoritmi.


  • Naiset vaa on jossain yliopistos. Ja nirppanokkia ylimielisiä. Merkkivaatteet adidas Vans. Ei kelpaa tavallinen vaate kun stadin kusi noussu päähän....

   • Itse ne naiset ne vaatteensa maksavat. Eivät he niitä sinulla maksaa. Eiköhän ole jokaisen oma asia miten pukeutuu. Entä sinä? Maksatko vaatteesi itse?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   5022
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   158
   4692
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3042
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   44
   2370