Olen hakenut töitä 20 vuotta

Anonyymi

Mutta vielä ei ole tärpännyt. Olenkohan ihmisten mielestä vitun tyhmä tai jotenkin vajaa ettei kukaan halua minua töihin. Oon miettiny kaikenlaista että minussa on joku niin paha vika ettei kukaan ota minua töihin. Olen epäillyt että olen vitun ruma ja työhaastattelijat on aina olleet naisia suurin osa joten eivät ne halua näin rumaa palkata. Olen myös kysynyt työhaastattelijalta että olenko jotenkin vitun ruma, tyhmä tai mielenvikaisen oloinen että ette palkkaa minua. Vaikeaa on kun kukaan ei puhu rehellisesti koskaan niin en saa vastauksia.

14

185

  Vastaukset

  • itse en tuollaisia kummalisia ajatuksia kyselisi työhaastattelussa enkä muutoinkaan. Moni ruma ja rujo on töitä saanut. Harva meistä on kansikuvamalli. Millaista "työtä" oikein haet kun aina tyssää.

   • Ei aloittaja sitä aina kysy. Ja työnantajat harjoittavat epätasa-arvoista toimintaa. Uusliberalistinen työnantaja on pahin tekosyy käyttää valtaa. Pitää olla sosiaalisesti ja esteettisesti pätevä. Hakijoita on niin paljon verrattuna työpaikkoihin ja epäpätevyyden ja yrityksen voittojen menettämisen pelko hallitsevat, että lähinnä pitää olla samanlainen. Kaikki vannovat vapaan voitonteon nimeen, mutta vain osa määrää minkälainen ihminen sinne pääsee. Tämä koko ryhmä pitää vielä pakottaa pois vallasta ennen kuin muut saavat työtä.


  • Seitsemän kertaa seitsemän on melko monta. Ainakin yhdessä.

  • https://thl.fi/fi/web/hyvinvointi-ja-terveyserot/eriarvoisuus/hyvinvointi/tyollisyys

   Työttömät voivat keskimäärin huonommin ja ovat sairaampia kuin työlliset. Toisaalta huono terveys ja varsinkin mielenterveysongelmat ovat yhteydessä korkeampaan työttömyysriskiin ja pidempään työttömyyden kestoon. Työttömyys siis voi johtaa huonoon terveyteen, mutta myös huono terveys voi johtaa korkeampaan työttömyysriskiin.

  • Olen tää aloittaja. Ette varmaan usko mutta olen täysin terve ja työkuntoinen. harrastuksia on aina ollut salibandya yli 20 vuotta, kuntosalia, kalastusta ja vähän kaikkea. 3 ammattia , raksapuolen kävin puupuolen amiksessa myös. Töitä en vaan olen saanut, ei ole terveydessä mitään vikaa olen lääkärillä käynytkin viime vuonna, uni tulee eikä jaksamisessa mitään vikaa. viime vuonna tein yli 100 kalastusreissua, kalastan huvikseni ja ajankuluksi, myyn ahventa pääasiassa, viime vuonna sain 520 kg joista 400 kg myin ja loput fileerasin itselle. Kukaan ei vaan palkkaa minua joten olen kai vitun tyhmä ja ruma olen niin päätellyt etten sovi joukkoon.

   • Myyppä seuraava kala-saaliisi ja kipaise ihmisen luo (googeloi sinua lähinnä sijaitseva) joka neuvoo ja opastaa työnhakuprosesseissa. Kuten hakemuskaavakkeiden täyttö ja nk. cover letter, käyttäytyminen haastattelussa - miten vastata, mitä kysyä, kuinka pukeutua haastatteluun jne.

    Haastateltava viestittää tiedottomasti hyvin paljon itsestään jo pelkällä olemuksellaan.
    Saisit paljon vihjeitä ja apua ammatti- ihmiselta joka työkseen treenaa työnhakijoita ja joka kenties itse on läpikäynyt saman kuin sinä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myyppä seuraava kala-saaliisi ja kipaise ihmisen luo (googeloi sinua lähinnä sijaitseva) joka neuvoo ja opastaa työnhakuprosesseissa. Kuten hakemuskaavakkeiden täyttö ja nk. cover letter, käyttäytyminen haastattelussa - miten vastata, mitä kysyä, kuinka pukeutua haastatteluun jne.

    Haastateltava viestittää tiedottomasti hyvin paljon itsestään jo pelkällä olemuksellaan.
    Saisit paljon vihjeitä ja apua ammatti- ihmiselta joka työkseen treenaa työnhakijoita ja joka kenties itse on läpikäynyt saman kuin sinä.

    1. Ota ennakkoon selvää minkänäköinen on haastattelija. Leikkauta samanlainen kampaus samanlaisella värillä ja hommaa tismalleen samanlaiset vaatteet kuin haastattelijalla. Pyri matkimaan haastattelijan puhe-ja kävelytyyliä. Kerro harrastukseksesi samat kuin haastattelijalla.

    2. Työttömyys ja lomautus on aina työntekijän oma vika. Ei kenelläkään normaalilla ole koskaan työttömyys-tai lomautusjaksoja elämässään.


  • Ei nykyään kannata töitä tehdä jos vaihtoehtoina ovat vain vuokrafirmat ja palkka täysin perseestä. Mielummin kannattaa vaikka ryhtyä sosiaalipummiksi.

   T. Vanha duunari

  • Onneksi Suomessa on sentään työvoimapula. Miten vaikeaa työn saaminen olisikaan, ellei työvoimasta olisi jatkuva ja huutava pula?

   • Tarkemmin sanottuna huutava työvoimapula koskee halpatyövoimaa (9 €/pv). Sen sijaan TES:n mukaiset työsuhteet laskevat kuin lehmän häntä, etenkin koronan seurauksena.

    Milloin työnteko negatiivisella päiväkatteella (palkka 9 €/pv - työmatka väh. 10 €/pv) on ollut taloudellisesti kannattavaa ja lisännyt ostovoimaa?


  • Eristyssiteissähän lumpustelevat.

  • www.te-palvelut, avoimet työpaikat. Hakusanaksi kesätyö, selaa listaa, esim. pelto- ja puutarhaviljelyn työpaikoihin.

  • Oot sitten lyönyt päätä seinään 20 vuotta putkeen?

   Jaa-a kuules. Idioottimaiselta kuulostaa.

  • Laita hakusanaksi kausityö ja klikkaa näytä ilmoitukset www.te-palvelu.fi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   118
   7342
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   2062