Aihe

VALE-ELÄKEKOROTUS maksaa 700e enemmän kuluja köyhyyseläkeläisille

Anonyymi

Kela ja Instrumentarium ovat tehneet Tampereella, sellaisen kytköskaupan, että kun vakavasti sairas köyhyyseläkeläinen, vanhus, vammainen, pitkäaikaissairas menee hädissään Kela:an, anomaan apua toimeentulotuesta, niin hänelle sanotaan, ettei toimeentulotukea myönnetä, mutta saat "maksusitoumuksen silmälaseihin", eli pakkomaksu tulee, eikä toimeentulotukea.

Käytännössä silmälasiliikkeen ale-sangat, ovat vakavia tulehdus- ja kipu-, autoimmuuni- ja reumasairauksia poteville käyttökelvottomia, kun kipuherkkä ja tulehtunut iho, ei kestä muovisanka-härpäkkeitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

Linssit puolestaan pitää olla vähintään naarmuuntumattomat, mieluummin iskunkestävät, kun autoimmuuni- ja reuma-tulehdus- ja kipupotilas pudottelee jatkuvasti tavaroita, myös silmälaseja, tulehduksien takia käsistään.

No, niitähän tuo vale-maksusitoutumus, ei tietenkään kustanna, eli syvällä köyhyysrajan alapuolella sinnittelevä, joutuu maksajan osaan tuossakin, eli minimissään sen 100€ enemmän joudut maksamaan, jos voit valita edes vähän sellaiset sangat, jotka eivät hierrä ihoa ja sellaiset linssit, jotka eivät naarmuunnu pudotessa, mutta eivät kyllä kestäkään. Tämä tarkoittaa n. kuukauden syömättä olemista, kun n. 2 vk per kk olet syömättä, että saat edes kahdessa osassa, tuon pakko"maksusitoutumuksen" maksettua.

Siihen kun lisätään, se 400€ kalliimmat bussien vuosimaksut Tampereella ja rikkaiden, joilla siis rahaa säästössä maksaa kertamaksuina, kaikki menot halvemmalla, tai luotollisella pankkikortilla, plus n. 180€:n erityisuimakortti rikkaille - niin: tämä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, köyhyyseläkeläisille laatima "eläkekorotus" tulee siis maksamaan, köyhistä köyhimmille sairaus- ja kansaneläkeläisille itselleen, sen 700€ lisää kustannuksia, rikkaimpien etuihin.

16

122

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Uimahallin käyttäminen, on tähän saakka mennyt siis, sillä köyhyyseläkeläisille kalliimmalla "erityisuimakortilla", kun on sinnitellyt pari viikkoa syömättä.

   Uimahallin käyttö on välttämätöntä liikuntakyvyn ylläpitämiseksi, vakavissa autoimmuuni- ja reumasairauksissa, tulehdus- ja kipusairauksissa, joihin sisältyvät bonuksena lihastulehdukset.

   Olemme siis säästäneet kuntien ja valtion terveydenhoitokuluja, välttelemällä kalliisiin erikoisairaanhoitoihin joutumisia, makselemalla olemattomista sairaus- ja kansaneläkkeistä, tuota köyhimmille kalliimpaa uimahallimaksua.

   Monelle sairaus- ja kansaneläkeläiselle, uimahalli on myös se ainut sauna, missä voivat käydä, kun kaikissa taloissa ei ole saunoja, mutta kuten sanottua, se sauna ei ole se tärkein syy, käydä uimahallissa, vaan ITSEKUNTOUTUS, eli liikuntakyvyn ylläpito, jos se enää, tuon rikkaimpien koko ajan kasvavan ahneuden takia, ensi vuonna edes onnistuu.

   700€ vuodessa lisämaksuja, on valtava summa maksettavaksi, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joilla pakollisten vuokrien, reseptilääkkeiden ja ruoan ym välttämättömien jälkeen ei jää mitään tilille /kk.

  • Anonyymi

   Ostin lukulasit 1970-luvulla koska minulle tuli päänsärkyä lukemisesta jota harrastin runsaasti teiniässä. Tehtiin näön tutkimus ja määrättiin lukulasit sen perusteella ja hinyta kokonaiuutena oli noin 500 markkaa. Nykyään kuietnkin lukulaseja voi ostaa jopa parilla eurolla ja ajavat saman asian. Riittää kun sovittaa niitä ja jos tuntuvat sopivilta, eivätkä aiheita epämiellyttävåää kiputuntemusta, niin niitä voi käyttää.

   • Anonyymi

    Päivittäin jatkuvasti käytettäviä silämälaseja ei varmastikaan ihan tuolla 2 euron hinnalla saa, mutta koska lukulaseissa oli ilmaa ainakin 1970-luvulla noinkin paljon, niin saattaapa olla sälmälaseissakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Päivittäin jatkuvasti käytettäviä silämälaseja ei varmastikaan ihan tuolla 2 euron hinnalla saa, mutta koska lukulaseissa oli ilmaa ainakin 1970-luvulla noinkin paljon, niin saattaapa olla sälmälaseissakin.

    Vasra tonnilla saa hyvät lasit.

    Oikeasti ne ei maksa satastakaan töineen kaikkineen.


  • Anonyymi

   Pelon ilmapiiristä - tuli kauhun ilmapiiri.

   YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ eläkkeiden leikkauksia, pakkomaksuja ja huononnuksia, nimitetään "korotuksiksi". Se mitä luvattiin, peruttiin ennen kuin vaalitulokset oli julkistettu ja sitten vielä valehdeltiin korotuksista, jotka otetaan taka-oven kautta, moninkertaisesti pois, mm. rikkaiden vapaamatkustamisen maksattamisena, puolustuskyvyttömillä sairaus- ja kansaneläkeläisillä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16173270/fasistinen-poliisi-myos-kanadassa---ampunut-alkuperaiskansan-aktivisteja#comment-100261012

   Byrokratiaa lyömä-aseenaan käyttävä yksipuoluejärjestelmä, pieksää köyhyyseläkeläisiä käskemällä tyhjän hakemiseen kelasta ja sossusta- siten väistävät vastuun eläkeleikkauksista, joita nykyinenkin hallitus todellisuudesssa on tekemässä - se tekee ne vain ovelammin, some-ajan keinoilla, ottamalla pois kalliimpina pakkomaksuina ja eriarvoistamisena, eli esim. rikkaille 400€ edullisemmat bussin vuosimatkat Tampereella.

  • Anonyymi

   YKSIPUOLUEJÄRJESTEMÄ vastaa nykyisen hallituksen puolueita äänestäneille - jotka purkavat pettymystään eläkekorotuksien nimellä tehtävistä, isoista eläkeleikkauksista, haukkumalla näitä "persuiksi".

   Aika ovelaksi on tehty, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, fasistinen toiminta Suomessa.

   https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

   Saksassa sen sijaan korotettiin aidosti sairaus- ja kansaneläkkeitä.

   Suomessa yksipuoluejärjestelmä, maalittaa ignoroimalla, köyhyyteen pakotettuja ja pahoinpideltyjä, ja haukkuu heitä "persuiksi", kun eivät tyydy valheisiin, vaan sanovat ääneen sen, minkä petoksen kohteeksi ovat joutuneet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   onko vaikea tuunata itse vähä silmälasin sankoja?
   vaikka talous tai wc paperia käärii ympärille, ehkä vähä rasvaa välillä? johan iho kestää?
   tai joku muu tuunipantentti, rasvaa vähän aina päälle, iho kestää?

   nääki sairaat jos ei tupakois ja vetäs makkaraa ym. , kestäs heidän terveys mut ei ne tajua

   • Anonyymi

    Roudarillla oon paikannut, kun sanka meni poikki. Hammasstikku tueksi.


  • Anonyymi

   kuka terve sinne uimahallille menee jos tietää että kela tuella tulee ulkomaan porukkaa kusemaa altaaseen
   ja suomen sairaat rahdataan ilmaisilla taksi ja bussikyydeillä

   nämä monet ihan KEHUU kun hyvin iho kuoriutuu siellä altaassa lilluessa....

  • Anonyymi

   Ei ainakaan siinä uimahallissa, jossa kävimme ennen koronapandemiaa, kukaan kussut uima-altaaseen, tai olisi lentänyt heti pihalle ja uimahalli olisi suljettu.

   H-aho toi rasismikortilla 38 000 maahanmuuttajaa plus ulkomainen halpatyövoima, aktiivileikattujen tilalle, joten se siitä jälleen.

   https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

   • Anonyymi

    H-aho toi rasismikortilla 38 000 maahanmuuttajaa plus ulkomainen halpatyövoima, aktiivileikattujen tilalle, joten se siitä jälleen.

    Voi voi podet vakavaa muistisairautta ja vielä olet harhainen.


  • Anonyymi

   No nythän meillä menee hyvin. Korona korjaa monet asiat. Tänään matkustin Tampereen bussilla. Eipä ollut bussissa ruuhkaa, vaikka oli eläkeläisten halpamatka aika menossa! Ihan sai istuskella yksin penkillä!
   Uimahallit aukeaa, jos aukeaa, kohta. Turha sinne on köyhän eläkeläisen mennä koronaa hakemaan. Sauvakävelylle vaan, se on hyvin tehokas liikuntamuoto juuri eläkeläiselle. Köyhä voi lainata suksisauvoja naapurilta näin kesäiseen aikaan.
   Yksin sauvoessa ei korona käy kiinnii.
   Uimarannat aukeaa kohta, ilmaista huvia köyhälle. Jos pitää bussilla mennä rantaan, niin mene eläkeläislipulla klo 9-14. Halpa uintireissu, ja jos palaat kotiin tunnin sisällä, säästyy bussimaksu taas!
   Ruokapaikat on vielä kiinni, mutta eläkeläinen osaa kokata halpoja sapuskoita itse, siinä säästyy rahaa apteekkiin ja kelaan! Ja silmälasit löytää hyvin marketista samantien! Hohoijaa, köyhällä eläkeläisellä on vaikka mitä halpaa!

  • Anonyymi

   Duunarit maksaa kaiken veroillaan
   Saamatta mitää tuki tai avustuksia lisäksi elättävät yrittäjät ostamalla näiden ylihintaiset tuotteet

   Tähän muutos
   Sfp
   Lautakasa m
   Jääpuikko suski
   Jäkispönde
   Köyhä postimies
   Hammastahna
   Hammastahna mainos suurisuu
   Torkkupeitto tietää mitään

  • Anonyymi

   Duunari menee vaan parturiin ja ravintolaan syömään, niin maailma 🌍 🌎 🌏 pelastuu!

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   5660