VALE-ELÄKEKOROTUS maksaa 700e enemmän kuluja köyhyyseläkeläisille

Anonyymi

Kela ja Instrumentarium ovat tehneet Tampereella, sellaisen kytköskaupan, että kun vakavasti sairas köyhyyseläkeläinen, vanhus, vammainen, pitkäaikaissairas menee hädissään Kela:an, anomaan apua toimeentulotuesta, niin hänelle sanotaan, ettei toimeentulotukea myönnetä, mutta saat "maksusitoumuksen silmälaseihin", eli pakkomaksu tulee, eikä toimeentulotukea.

Käytännössä silmälasiliikkeen ale-sangat, ovat vakavia tulehdus- ja kipu-, autoimmuuni- ja reumasairauksia poteville käyttökelvottomia, kun kipuherkkä ja tulehtunut iho, ei kestä muovisanka-härpäkkeitä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16165078/elakekorotukset-rikkaimpien-edullisempiin-matkakortteihin-tampereella

Linssit puolestaan pitää olla vähintään naarmuuntumattomat, mieluummin iskunkestävät, kun autoimmuuni- ja reuma-tulehdus- ja kipupotilas pudottelee jatkuvasti tavaroita, myös silmälaseja, tulehduksien takia käsistään.

No, niitähän tuo vale-maksusitoutumus, ei tietenkään kustanna, eli syvällä köyhyysrajan alapuolella sinnittelevä, joutuu maksajan osaan tuossakin, eli minimissään sen 100€ enemmän joudut maksamaan, jos voit valita edes vähän sellaiset sangat, jotka eivät hierrä ihoa ja sellaiset linssit, jotka eivät naarmuunnu pudotessa, mutta eivät kyllä kestäkään. Tämä tarkoittaa n. kuukauden syömättä olemista, kun n. 2 vk per kk olet syömättä, että saat edes kahdessa osassa, tuon pakko"maksusitoutumuksen" maksettua.

Siihen kun lisätään, se 400€ kalliimmat bussien vuosimaksut Tampereella ja rikkaiden, joilla siis rahaa säästössä maksaa kertamaksuina, kaikki menot halvemmalla, tai luotollisella pankkikortilla, plus n. 180€:n erityisuimakortti rikkaille - niin: tämä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, köyhyyseläkeläisille laatima "eläkekorotus" tulee siis maksamaan, köyhistä köyhimmille sairaus- ja kansaneläkeläisille itselleen, sen 700€ lisää kustannuksia, rikkaimpien etuihin.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uimahallin käyttäminen, on tähän saakka mennyt siis, sillä köyhyyseläkeläisille kalliimmalla "erityisuimakortilla", kun on sinnitellyt pari viikkoa syömättä.

      Uimahallin käyttö on välttämätöntä liikuntakyvyn ylläpitämiseksi, vakavissa autoimmuuni- ja reumasairauksissa, tulehdus- ja kipusairauksissa, joihin sisältyvät bonuksena lihastulehdukset.

      Olemme siis säästäneet kuntien ja valtion terveydenhoitokuluja, välttelemällä kalliisiin erikoisairaanhoitoihin joutumisia, makselemalla olemattomista sairaus- ja kansaneläkkeistä, tuota köyhimmille kalliimpaa uimahallimaksua.

      Monelle sairaus- ja kansaneläkeläiselle, uimahalli on myös se ainut sauna, missä voivat käydä, kun kaikissa taloissa ei ole saunoja, mutta kuten sanottua, se sauna ei ole se tärkein syy, käydä uimahallissa, vaan ITSEKUNTOUTUS, eli liikuntakyvyn ylläpito, jos se enää, tuon rikkaimpien koko ajan kasvavan ahneuden takia, ensi vuonna edes onnistuu.

      700€ vuodessa lisämaksuja, on valtava summa maksettavaksi, vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joilla pakollisten vuokrien, reseptilääkkeiden ja ruoan ym välttämättömien jälkeen ei jää mitään tilille /kk.

    • Anonyymi

      Ostin lukulasit 1970-luvulla koska minulle tuli päänsärkyä lukemisesta jota harrastin runsaasti teiniässä. Tehtiin näön tutkimus ja määrättiin lukulasit sen perusteella ja hinyta kokonaiuutena oli noin 500 markkaa. Nykyään kuietnkin lukulaseja voi ostaa jopa parilla eurolla ja ajavat saman asian. Riittää kun sovittaa niitä ja jos tuntuvat sopivilta, eivätkä aiheita epämiellyttävåää kiputuntemusta, niin niitä voi käyttää.

      • Anonyymi

        Päivittäin jatkuvasti käytettäviä silämälaseja ei varmastikaan ihan tuolla 2 euron hinnalla saa, mutta koska lukulaseissa oli ilmaa ainakin 1970-luvulla noinkin paljon, niin saattaapa olla sälmälaseissakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivittäin jatkuvasti käytettäviä silämälaseja ei varmastikaan ihan tuolla 2 euron hinnalla saa, mutta koska lukulaseissa oli ilmaa ainakin 1970-luvulla noinkin paljon, niin saattaapa olla sälmälaseissakin.

        Vasra tonnilla saa hyvät lasit.

        Oikeasti ne ei maksa satastakaan töineen kaikkineen.


    • Anonyymi

      Pelon ilmapiiristä - tuli kauhun ilmapiiri.

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ eläkkeiden leikkauksia, pakkomaksuja ja huononnuksia, nimitetään "korotuksiksi". Se mitä luvattiin, peruttiin ennen kuin vaalitulokset oli julkistettu ja sitten vielä valehdeltiin korotuksista, jotka otetaan taka-oven kautta, moninkertaisesti pois, mm. rikkaiden vapaamatkustamisen maksattamisena, puolustuskyvyttömillä sairaus- ja kansaneläkeläisillä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16173270/fasistinen-poliisi-myos-kanadassa---ampunut-alkuperaiskansan-aktivisteja#comment-100261012

      Byrokratiaa lyömä-aseenaan käyttävä yksipuoluejärjestelmä, pieksää köyhyyseläkeläisiä käskemällä tyhjän hakemiseen kelasta ja sossusta- siten väistävät vastuun eläkeleikkauksista, joita nykyinenkin hallitus todellisuudesssa on tekemässä - se tekee ne vain ovelammin, some-ajan keinoilla, ottamalla pois kalliimpina pakkomaksuina ja eriarvoistamisena, eli esim. rikkaille 400€ edullisemmat bussin vuosimatkat Tampereella.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTEMÄ vastaa nykyisen hallituksen puolueita äänestäneille - jotka purkavat pettymystään eläkekorotuksien nimellä tehtävistä, isoista eläkeleikkauksista, haukkumalla näitä "persuiksi".

      Aika ovelaksi on tehty, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, fasistinen toiminta Suomessa.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Saksassa sen sijaan korotettiin aidosti sairaus- ja kansaneläkkeitä.

      Suomessa yksipuoluejärjestelmä, maalittaa ignoroimalla, köyhyyteen pakotettuja ja pahoinpideltyjä, ja haukkuu heitä "persuiksi", kun eivät tyydy valheisiin, vaan sanovat ääneen sen, minkä petoksen kohteeksi ovat joutuneet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      onko vaikea tuunata itse vähä silmälasin sankoja?
      vaikka talous tai wc paperia käärii ympärille, ehkä vähä rasvaa välillä? johan iho kestää?
      tai joku muu tuunipantentti, rasvaa vähän aina päälle, iho kestää?

      nääki sairaat jos ei tupakois ja vetäs makkaraa ym. , kestäs heidän terveys mut ei ne tajua

      • Anonyymi

        Roudarillla oon paikannut, kun sanka meni poikki. Hammasstikku tueksi.


    • Anonyymi

      kuka terve sinne uimahallille menee jos tietää että kela tuella tulee ulkomaan porukkaa kusemaa altaaseen
      ja suomen sairaat rahdataan ilmaisilla taksi ja bussikyydeillä


      nämä monet ihan KEHUU kun hyvin iho kuoriutuu siellä altaassa lilluessa....

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        H-aho toi rasismikortilla 38 000 maahanmuuttajaa plus ulkomainen halpatyövoima, aktiivileikattujen tilalle, joten se siitä jälleen.

        Voi voi podet vakavaa muistisairautta ja vielä olet harhainen.


    • Anonyymi

      No nythän meillä menee hyvin. Korona korjaa monet asiat. Tänään matkustin Tampereen bussilla. Eipä ollut bussissa ruuhkaa, vaikka oli eläkeläisten halpamatka aika menossa! Ihan sai istuskella yksin penkillä!
      Uimahallit aukeaa, jos aukeaa, kohta. Turha sinne on köyhän eläkeläisen mennä koronaa hakemaan. Sauvakävelylle vaan, se on hyvin tehokas liikuntamuoto juuri eläkeläiselle. Köyhä voi lainata suksisauvoja naapurilta näin kesäiseen aikaan.
      Yksin sauvoessa ei korona käy kiinnii.
      Uimarannat aukeaa kohta, ilmaista huvia köyhälle. Jos pitää bussilla mennä rantaan, niin mene eläkeläislipulla klo 9-14. Halpa uintireissu, ja jos palaat kotiin tunnin sisällä, säästyy bussimaksu taas!
      Ruokapaikat on vielä kiinni, mutta eläkeläinen osaa kokata halpoja sapuskoita itse, siinä säästyy rahaa apteekkiin ja kelaan! Ja silmälasit löytää hyvin marketista samantien! Hohoijaa, köyhällä eläkeläisellä on vaikka mitä halpaa!

    • Anonyymi

      Duunarit maksaa kaiken veroillaan
      Saamatta mitää tuki tai avustuksia lisäksi elättävät yrittäjät ostamalla näiden ylihintaiset tuotteet

      Tähän muutos
      Sfp
      Lautakasa m
      Jääpuikko suski
      Jäkispönde
      Köyhä postimies
      Hammastahna
      Hammastahna mainos suurisuu
      Torkkupeitto tietää mitään

    • Anonyymi

      Duunari menee vaan parturiin ja ravintolaan syömään, niin maailma 🌍 🌎 🌏 pelastuu!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe