Eläkekorotukset rikkaimpien edullisempiin matkakortteihin Tampereella

Anonyymi

Nyt on käynnissä kaikkien aikojen eriarvoistamis-vedätys, mitä tulee sairaus- ja kansaneläkkeiden korotuksiin, nimittäin:

Tampereella esim. ns. kakkosvyöhykkeen matkakortti busseihin, maksaa 2020 edullisempana vuosikorttina noin 395€ - eli summan, joka täytyy olla säästettynä tilillä käteistä varten, tai sitten luotollisen pankkikortin kautta maksettavissa.

Sairaus- ja kansaneläkeläisillä, ei jää vuokrien jälkeen, edes tuollaista summaa/kk tilille, eikä heillä ole voinut kertyä säästöjä, saati ole luotollisia Visa-kortteja, joilta maksaa kertamaksu osamaksuna, kuten varakkaammat voivat tehdä.

Olemme vedonneet niin Tampereen kaupunkiin, kuin Tampereen kaupungin liikennelaitokseen, osamaksu-mahdollisuuden järjestämäksi, kaikkien köyhimmille, kuten sairaus- ja kansaneläkeläisille, että matkakortin vuosimaksun, voisi maksaa useammassa erässä tililtä suoraan, esim. sen 50€/kk, kunnes se vuosikortin hinta tulisi täyteen.

Tampereen kaupunki ei ole reagoinut mitenkään, ja TKL levittelee vain käsiään. Päättäjiin yritämme edelleen vedota, mutta käytännössä siis, köyhimmät sairaus- ja kansaneläkeläiset, on laitettu maksamaan kalliimpaa kk-maksua matkakortista, että rikkaammat saavat ajella, monta sataa euroa edullisemmalla matkakortilla Tampereella.

Ne eläkekorotukset, mitkä sitten mahtavat ollakaan, menevät siis suoraan, hyväosaisten edullisempaan matkakorttiin. TKL:n sivuilta voitte nähdä hinnaston, mutta vedotkaa tekin nyt päättäjiin, että moinen törkeä vääryys ja eriarvoistaminen, poistettaisiin ennen vuodenvaihdetta ja sairaus- ja kansaneläkeläisille, mahdollistettaisiin, se edullisempi vuosikortti, kuten rikkaimmille, osamaksu-mahdollisuutensa, suoraan tililtä max 50€/kk.

34

696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Demaritko näin päättivät?

      • Anonyymi

        Marliinin viimoisia huomionosoituksia kaupungille ennen Rinteen marionetin uraa.


    • Anonyymi

      Kyllä siellä ovat kaikki puolueet, olleet mukana hyväksymässä, tuollaista käytäntöä, jossa otetaan heiltä, joilla ei mitään ole ja annetaan heille, joilla on liikaakin.

      Se ainakin on varmaa, että sairaus- ja kansaneläkeläisten äänestäminen, loppuu viime kertaan, jos tosiaan tuollainen iso vääryys ja eriarvoistamisen käytäntö, saa jatkua Tampereella kaikessa hiljaisuudessa.

      Vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ovat niin kilttejä, ja alistettuja, ovat vain makselleet kalliita matkakortteja ja olleet hiljaa - päättäjät Tampereen kaupungilla, ja liikennelaitoksella, rahastaneet vain köyhyyseläkeläisiä härskisti, kun ovat pystyneet.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa sairaus- ja kansaneläkkeiden MINIMIELÄKKEIKSI, tulisi säätää se
      1 500€/kk, että kansalaisten perustuslailliset ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet toteutuisivat 2020.

      Kyllä tämä ELÄKELÄISKÖYHYYS-asia, pitäisi olla jo kansallinen hätätila Suomessakin ja isoimpien talousrikosten rikostutkinnat, olisi pitänyt jo aloittaa Eläkeyhtiöiden varallisuuksien käytön suhteen.

      • Anonyymi

        Yleislakko!


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      https://www.dutchnews.nl/news/2019/11/aid-group-calls-on-pension-funds-to-ditch-dubious-arms-investments/

      Tuota Eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksien käyttöä, isoimpien talousrikosten ase- ja sotateollisuuden veroparatiisi-sijoituksiin, ei näköjään haluta antaa julkaista, ja heti kun tuosta alettiin kirjoittamaan ja puhumaan Suomessa, alkoivat mediat hyökkäillä milloin mistäkin syystä niin hallituksen, kuin kansalaisten kimppuun ja vaatimaan sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämistä.

      Huom. muu maailma rikostutkii jo Eläkeyhtiöiden varojen kavalluksia, ase- ja sotateollisuuteen.

    • Anonyymi

      Mut ei silti pidä mennä virkamiestä maalittamaan.

      • Anonyymi

        Se maalittamisjuttu johtaa, syyttömien tavallisten kansalaisten sanan- ja mielipiteidenvapauksien estämisiin - eikä suinkaan äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten ja niiden käytännön väkivaltajoukkojen rikostutkintoihin.

        Vallanpitäjiä ja Niinistöä huolettaa, veroparatiisitukijoidensa yhteydet veroparatiisijoittajien ase- ja sotateollisuuden sijoituksiin, joita Eläkeyhtiöiden valtavilla jättiomaisuuksilla on tehty, kansan sairaus- ja kansaneläkkeisiin säästämillä rahoilla, eli siksi on hanakkana estämässä tavallisten, syyttömien kansalaisten sanan- ja mielipiteiden vapauksia.


    • Anonyymi

      Tavallisten kansalaisten osaksi, on pakotettu olemattomat oikeudet ja veroparatiisiväen elättäjän osa - armeijat, poliisit, tiedotusvälineet ja vallanpitäjät - tiukassa symbioosissa keskenään, perustelemassa toisilleen ja kansalaisille, miksi teidän pitää vain koko ajan enemmän totella ja maksaa, eikä saa kysellä, sanoa poikkipuolista sanaa, edes tärkeistä asioista, kuten köyhyyteen pakottamisesta, tai luonnon tuhoamisesta.

      https://www.theguardian.com/world/2019/dec/14/military-police-remove-climate-protesters-from-schiphol-airport

    • Anonyymi

      Yksinasuvilla köyhimmillä sairaus- ja kansaneläkeläisillä, eli vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, ei ole köyhyyden takia säästöjä, eikä sellaisia luotollisia pankkikortteja, kuin rikkailla, joilla maksaa se TKL:n vuosi-matkakortti kerralla, joka esim. ns. kakkosvyöhykkeelle, maksaisi noin 400€,

      joten köyhyyseläkeläiset laitetaan maksamaan 55€/kk-bussikorttia, joka tekee sen 700€ vuodessa, eli 300€ enemmän, kuin rikkaiden vuoden matkakortti.

      Yksinasuvilla köyhyyseläkeläisillä, ei ole ketään keneltä lainata, ei rikasta sukua tukena, eikä pankista köyhyyseläkeläinen saa lainaa.

      Olisi vähintä mitä päättäjiltä pitäisi nyt voida vaatia, että menevät TKL:lle mahdollistamaan sen satoja euroja edullisemman bussin vuosikortin OSAMAKSU-MAHDOLLISUUDEN köyhimmelle sairaus- ja kansaneläkeläiselle siten, että he maksavat sen 50€/kk erissä, kunnes vuosikortin hinta tulee täyteen.

      Tämän ehtii hyvin tekemään vielä, Tampereen kaupungin päättäjien ja liikennelaitoksen yhteistyöllä, ennen vuodenvaihdetta, jos sitä tahtoa löytyy.

    • Anonyymi

      Mikään toimeentulotuki ei niitä bussimaksuja huomio, eikä vakavia sairauksia potevilla vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla, ole terveyttä ja voimia hakea mitään toimeentulotukia, eli se ei ole vastaus eikä ratkaisu, vaan

      Tampereen kaupungin päättäjien ja liikennelaitoksen, pitää yhteistyössä nyt, MAHDOLLISTAA se osamaksumahdollisuus bussin, satoja euroja edullisempaan vuosikorttiin, myös köyhyyseläkeläisille.

    • Anonyymi

      Kokemus toimeentulotuista on, ettei niitä saa, jos on sairaus- tai kansaneläkeläinen, että sen voi todellakin unohtaa. Töykeää kohtelua sos.virastosta, sen sijaan on tullut, joten sinne eivät köyhimmät eläkeläiset edes mene ja miksi menisivät, kun apua ei tule, bussikortteja ei huomioida. Joten päättäjät vielä ehtii ennen vuodenvaihdetta, jos tahtoa löytyy.

    • Anonyymi

      Tamperelainen eläkeläinen pääsee halvalla, kun kulkee TKLn bussilla eläkeläisalennuksen aikana, klo 9-14. Bussikorttiinhan se ladataan valmiiksi.

    • Anonyymi

      Älä valehtele. Sairaus- ja kansaneläkeläiset, vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, liikkuvat silloin, kuin heille on vanhuuden, sairauksien, tai vammaisuuden, esim. kovien tulehduksien ja kipujen osalta mahdollista.

      Ei ole mitään oikeusvaltion, saati perustuslain mukaista, rajoittaa köyhyyteen pakotettujen liikkumista, tiettyihin aikoihin Suomessa, tai edes Tampereella.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/356804fd-8864-4c3d-89b2-745389f127e1

      Kyllä kyseessä on vuosikymmenet jatkunut, todella iso ja paha vääryys ja köyhyyteen pakotettujen sairaus- ja kansaneläkeläisten törkeä HYVÄKSIKÄYTTÖ, IHMISKAUPPAAN verrattavaa perustuslain vastaista toimintaa.

    • Anonyymi

      Ihme, etteivät vaadi köyhyyseläkeläisille, hihamerkkejä päättäjät, kyllä tuo on täysin perustuslain vastaista, erittäin kyseenalaista hyväksikäyttöä ja törkeä vääryys, että käskytetään vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, liikkumaan tiettyinä kellonaikoina, eikä silloin, kuin heille itselleen vanhuuden, vammaisuuden ja vakavien pitkäaikaissairauksien takia sopii.

      Holocaust-meininkiä Tampereella ja kaikki puolueet, ovat olleet tuota hyväksymässä vuosikymmenet.

    • Anonyymi

      Huomiseen mennessä odotamme vastauksia, saavatko Tamperelaiset köyhimmät sairaus- ja kansaneläkeläiset, mahdollisuuden ostaa yhtä edullisen bussin vuosi-matkakortin, erissä 50€/kk, mikä sekin on ylihinnoiteltu, heidän olemattomiin tuloihinsa nähden, kuin vuorineuvokset.

      Kirjoitamme vielä päättäjille ja medioihin, että löytyykö oikeudenmukaisuutta vaiko ei.

    • Anonyymi

      Tampereella on eläkeläisillä halpa matkustusaika klo 9-14. Onko se jo sitten poistettu käytöstä?

    • Anonyymi

      On se eläkeläiskortti vieläkin. Klo 9-14 matkan hinta 1,04€, käteisenä 3,50€.
      Ainakin keskustasta Hervantaan pääsee eläkeläiskortilla tuolla hinnalla tuohon aikaan!

      • Anonyymi

        Tulehdus- ja kipupotilaat liikkuvat silloin, kun kivut ja tulehdukset antavat myöten, eivät APARTHEIDIN käskemiin aikoihin.

        Viekää tämä asia TASA-ARVOVALTUUTETULLE, kyllä tässä rikotaan ihmisten tasa-vertaisuutta lain edessä vastaan ja rankasti.

        Pelkästään lukemalla noista teidän "kellonaika-ideoistanne", tulehdukset ja kivut pahenevat.


    • Anonyymi

      Etkö osaa lukea: vanhusten, vammaisten, ja pitkäaikaissairaiden, joilla on mm. kovia tulehdus- ja kipusairauksia, tulehdukset ja kivut, eivät katso rikkaiden valitsemia kellonaikoja, jolloin saisi liikkua, kuin APARTHEIDISSA konsananaan - ihme, ettei hihamerkkejä ja tietyn värisiä penkkejä köyhyyseläkeläisille.

      On erittäin loukkaavaa, alistavaa, eriarvoistavaa ja köyhyyseläkeläiset kokevat suorana väkivaltana, joka pahentaa tulehduksia ja kipuja, tuollaiset "kellonaika"-rajoitukset vale-aleineen.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/356804fd-8864-4c3d-89b2-745389f127e1

      Kyllä köyhyyseläkeläistenkin on pakko ja pitää saada liikkua silloin, kuin heille itselleen, esim. uimisten, kirjaston, ihmisten tapaamisten ym osalta sopii ja ennen kaikkea silloin, kun tulehdukset ja kivut antavat myöten, joten tuollaiset rasistiset kellonaika-rajoitteet eivät käy selitykseksi sille, että ne ELÄKEKOROTUKSET SIIRRETÄÄN TAMPEREELLA, SUORAAN RIKKAIMPIEN VAPAAMATKUSTAMISEEN edullisimmilla bussien vuosikorteilla.

    • Anonyymi

      Tampereen kaupunki alentaa köyhyyseläeläisiä ja käy IHMISKAUPPAAn verrattavaa, pakkorahastusta ja maksatusta, myös uimahallien ns. "erityisuimakorttien" hinnoittelussa.

      Se noin 150€ vuodessa maksavat erityis-uimakortti, esim. autoimmuuni- ja reumapotilaille, on myöskin köyhimpien sairaus- ja kansaneläkeläisten maksettava kahtena, kalliimpana eränä, koska ei ole kerralla tuollasta summaa, köyhyyteen pakottamisen takia säästössä, eikä olisi sitä yhtäkään erää, mutta kun kaksi viikkoa per kk, on syömättä, niin niukin naukin, pystyy sen kalliimman puolikkaan kerralla maksamaan, kun tinkii terveysasema- ja hammaslääkärikäynneistä, muuten ei.

      http://www.eapn.fi/wp-content/uploads/2019/10/Köyhyysvahti-Suomen-köyhyysraportti-2019.pdf

      Tampereen maine humaanina, ihmisten kaupunkina, on kyllä täyttä valhetta, eikä todellakaan toteudu käytännössä. Rikkaita suositaan kaikessa ja heille on järjestetty, edullisimmat mahdolliset vapaamatkustamiset niin busseihin, kuin uimahallien ym julkisten liikuntahallien käytöt, jotka köyhyyseläkeläisille maksavat monin verroin, kyllä 400€ vuodessa, edullisempi bussikortti, on härskiä APARTHEIDIA JA IHMISKAUPPAA KÖYHYYSELÄKELÄISILLÄ.

    • Anonyymi

      Yleisradio suoltaa äärioikeistoradikaalien Teekutsuliikkeen, kovaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa, köyhyyteen pakotettua puolta Suomen kansalaisista kohtaan.

      https://www.uskontojenuhrientuki.fi/

      Yle IGNOROI isoa köyhyysongelmaa Suomessa ja esittelee rikkaiden verojenkiertäjien "anteeksipyyntöjä".

      Köyhyyteen pakotetut kansalaiset, eivät elä anteeksipyynnöillä.

      Kymmeniätuhansia suomalaisia on asunnottomina, iso määrä sairaus- ja kansaneläkeläisiä nälissään, hoitamattomien sairauksien kanssa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi kusee aina nilkoille kun se vaan voi.

    • Anonyymi

      Ellei tuota asiaa, ole hoidettu vuoden vaihteeseen mennessä - että eläkekorotuksien meneminen rikkaiden vapaamatkustamiseen loppuu, niin se tarkoittaa, etteivät eläkeläisäänestäjät äänestä enää koskaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, on vain päätetty valehdella kansalaisille paremmin, "eläkekorotus" on härski silmänkääntötemppu, valhetta joka otetaan toista kautta, 400€ kalliimmat bussimatkat vuodessa, kuin rikkaille, esim. törkeinä eriarvoistavina pakkomaksuina köyhyyseläkeläisille, moninkertaisesti pois.

      https://www.spiegel.de/politik/ausland/angola-vermoegen-von-isabel-dos-santos-eingefroren-a-1303244.html

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmän ns. virallinen media Yle, tuuttaa kovaa äärioikeisto-fasistista nationalistista veroparatiisipropagandaa, päivät pääksytysten ja illatkin tv:sta ja uutisista.

      Muu maailma rikostutkii ja syyttää, jo korruptoituneita vallnpitäjiä, mm. eläke- ja öljy-yhtiöitä, vallanpitäjiä - äärioikeisto-Yle uutisoi:

      ministeri meni naimisiin "biopolttoainekauppiaan" kanssa.

      Se siitä tiedonvälityksestä taas.

    • Anonyymi

      Niillä pieneläkeläisillä on helpompaa joitten ei tarvi joka päivä juosta kipujen takia sairaaloissa ja terveyskeskuksussa ,ei tarvi edes mitään kuikausikortteja yleisiin vaan maksaa noin kerran viikossa matkan kaupunkiin ja takaisin käteisellä milloin kulkee ja jättää autonsa kotiin. Lähikaupassa ja ruuan varastoinnilla hoitaa ruokapuolen aika sujuvasti.

      Pahimpaan rakoon jää köyhissäkin aina kaikkein sairaimmat jotka joutuu maksamaan nyt omavastuut kipulääkkeissä ja muissa sekä nyt tietysti korotetut yleiset matkat terveyslaitoksiin ja muualle,he on myös niitä joilla ei ole varaa edes omaan autoon.
      Kapitalismissa kaikkein heikoimmat jää aina kaikkein heikoimmille myös köyhempien itsensä keskuudessa,valitettavasti näin.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16201375/yksityinen-veroparatiisi-armeija-on-suomessa-kaytannossa-jo-#comment-100500717

      Kolme miljoonaa Suomen kansalaista, on käytännössä jo köyhyydessä, osa syvällä köyhyysrajan alapuolella.

      Ei ole mitään syytä, miksi meidän pitäisi enää terveyksiemme ja henkiemme kustannuksella, rahoittaa eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, ökyrikkaiden veroparatiisi-asesijoittajien jälkeläisten, live-tietokonepeli-hyökkäyshävittäjiä, joilla murhaavat omaa kansaamme.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16182788/tampereen-ratikka-maksatetaan-koyhyyselakelaisten-hengilla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk

      Kyllä se on jo fasistinen diktatuuri Suomessa, YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, kun äänestämällä ei voi enää vaikuttaa.

    • Anonyymi

      miksi tulijoille maksetaan 100e kk.

      hallitus joutaa laakereille kun tulevat vaalit koittaa.

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ EDUSKUNNASSA -yksimielisesti tekemässä massiivisia tulojensiirtoja, ökyrikkaille perintö-ja verosuunnittelijoille, suoraan vakuutuskuoririkollisuuteen.

      VALE-ELÄKEKOROTUKSET SAIRAUS- JA KANSANELÄKELÄISILLE, pahensivat eläkeläisköyhyyttä - mediat ignoroivat, päättäjät kääntäneet selkänsä - missä ovat Suomen perustuslain toteutumisen valvojat, kun vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kaupataan, kuin orjia eduskunnassa ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16185050/saksassa-sairaus--ja-kansanelakkeen-minimielake-on-1-250-e-verottomanakk#comment-100326712

    • Anonyymi

      Kiitos hallitus ja tietenkin Antille iso sellainen. Pääsin 62 v. takuueläkkeelle ja heti sain 50:- euoa netto pe kuukausi. Hommia piisaa tekevälle kyllä ihan omastakin takaa. No poblem. Pitkää ikää uudistusmieliselle ja haluiselle hallitukselle Suomessa kokonaisuudessaan. Nähdään vaalikentillä ja lautakunnissa edelleenkin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe