Saksassa sairaus- ja kansaneläkkeen MINIMIELÄKE on 1 250 e verottomana/kk

Anonyymi

Saksassa asuminen ja eläminen, on edullisempaa ja sairaus- ja kansaneläkeläisille, on paljon muitakin etuuksia, olisiko maksuton joukkoliikenne ja uimahallitkin ?

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

Suomessa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, nykyinen hallitus valehtelee ja omakehuskelee "eläkekorotuksilla" ja "lupauksien pitämisellä", vaikka käytännössä kyseinen "korotus" on täyttä puppua, eli valhe, se on otettu jo etukäteen, moneen kertaan, ns. taka-oven kautta pois esim.

Tampereella syvälle köyhyysrajan alle pakotetut ja pahoinpidellyt, sairaus- ja kansaneläkeläisistä köyhimmät (naiset) , laitetaan kustantamaan vuodessa n. 400€ kalliimpia bussimaksuja, kuin hyväosaiset, jotka säästöineen ja luotollisine pankkikortteineen, voivat maksaa kerralla, siis tuon 400€:n verran edullisempia bussimatkoja vuodessa.

Sen lisäksi tulevat myös uimahallimaksut, jotka nekin rikas saa halvemmalla, ostamalla halvemman vuosikortin, jota köyhyyseläkeläinen ei voi köyhyyteen pakotettuna ostaa. Yhteensä noin 700€:n edestä enemmän kustannuksia, pelkästään siitä vuodessa, että on iän, sairauksien, tai vammaisuuden takia köyhyydessä.

Hallituksen kehuskelun vaikutukset, näkyivät heti mm. vuokrien nousuna, jota asumistuki ei nykyisen, pörssikeinottelijoita ilmeisesti rahoittavan, Kela:n aikana, huomio. Tämä ei ole perustuslain mukaista, eikä mitään demokratiaa ja oikeusvaltio-periaatetta, vaan alisteisiin asemiin pakotettujen kansalaisten, törkeää hyväksikäyttöä ja yksipuoluejärjestelmässä tehtyä valehtelua äänestäjille.

Samalla kun yksipuoluejärjestelmä, medioitten ja opposition yhteisellä mediahiljaisuudella, taputtaa käsiään hallituksen ovelalle silmänkääntötempulle, Tampereen kaupunki jatkaa käytännössä IHMISKAUPPAA, törkeää eriarvoistamista ja hyväksikäyttöä, maksattamalla köyhistä köyhimmillä, rikkaiden ratikat ja vapaamatkustamisen.

400€:lla köyhyyseläkeläinen, voisi käydä esim. hammas- tai silmälääkärissä, syödä terveellisemmin, ostaa uimahallikortin - mutta ei, Suomessa on väkivallan perinne ja eriarvoistava eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, jonka keinovalikoimiin heikompien ja puolustuskyvyttömien jymäyttäminen ja hyväksikäyttö, näyttää oleellisesti kuuluvan.

42

195

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kerro nyt, mistä sen 400€ maksavan vuosilipun saa? Vai onko se kuukausilippu?
   Minä eläkeläisenä latailen arvolippuun vaan 20€ silloin tällöin. Yhden matkan hinta on 1,04€. Missä ne Tampereen eläkeläiset oikein reissaa, Tallinnassako? Tosin Tallinnaakin pääsee halvemmallaa, kuin nuo sinun reissusi Hervannasta Tammelan Voimaan kännäämään!

   • Anonyymi

    Älä valehtele, enemmistö sairauseläkeläisistä, ei ole vanhuuseläkkeellä, tuo alesi on ihan huttua, se koskee vain yli 67-vuotiaita.
    Ihmiset liikkuvat siihen vuorokauden aikaan, kun tulehdukset ja kivut esim. autoimmuuni- ja reumasairauksien kanssa, antavat myöten ja on vaikkapa rauhallisempaa liikkua iltaisin ym, silloinkaan ei ole mitään aleja, edes vanhuksille.
    Miksi joidenkin pitää olla heikompien kimpussa ja yrittämässä vesittää tätä vakavaa asia, joka koskee kipeästi köyhyyteen pakotettuja, kaikista köyhimpiä sairaus- ja kansaneläkeläisiä, jotka köyhyyden naisistuessa Suomessa, ovat siis enimmäkseen naisia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä valehtele, enemmistö sairauseläkeläisistä, ei ole vanhuuseläkkeellä, tuo alesi on ihan huttua, se koskee vain yli 67-vuotiaita.
    Ihmiset liikkuvat siihen vuorokauden aikaan, kun tulehdukset ja kivut esim. autoimmuuni- ja reumasairauksien kanssa, antavat myöten ja on vaikkapa rauhallisempaa liikkua iltaisin ym, silloinkaan ei ole mitään aleja, edes vanhuksille.
    Miksi joidenkin pitää olla heikompien kimpussa ja yrittämässä vesittää tätä vakavaa asia, joka koskee kipeästi köyhyyteen pakotettuja, kaikista köyhimpiä sairaus- ja kansaneläkeläisiä, jotka köyhyyden naisistuessa Suomessa, ovat siis enimmäkseen naisia.

    Eläkeläislipun saa 65-v täyttänyt eläkeläinen. Jos eläkeläinen joutuu päivittäin matkustamaan paikallisbussilla lääkäriin, niin anokoon Kelasta avustuksia,


  • Anonyymi

   400€ ENEMMÄN maksavan vuosilipun, siis kalliimman, joko ymmärrät ?

  • Anonyymi

   Suomessa on takuueläke+asumistuki+mahdollinen toimeentulotuki+mahdollinen hoivalisä jne.

   • Anonyymi

    Teoriassa kyllä, käytännössä ei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teoriassa kyllä, käytännössä ei.

    Takuueläkeläinen saa maksimissaan asumistukea 35 €/kk omakotitaloon. Toimeentulotukea et saa kun on se talo omaisuus .ja mitään korjauksiin ei rahaa tipu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teoriassa kyllä, käytännössä ei.

    Byrokratiasta on tehty lyömä-väline heitä kohtaan, joilla ei mitään ole.

    Mitään kela tai sos - tukia, eivät köyhyyteen pahoinpidellyt sairaus- ja kansaneläkeläiset saa, mutta he kelpaavat kyllä, kustantamaan rikkaiden vapaamatkustamista ja ratikoita, mm. 2000€ kalliimmilla bussimaksuilla neljän vuoden ajalta ns. 2-vyöhykkeeltä Tre:eella.

    Muu maailma rikostutkii- ja syyttää jo, vallanpitäjiä, eläke- ja öljy-yhtiöitä ym korruptiosta, veroparatiisirikollisuudesta ja verovarojen väärinkäytöstä.
    YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN ns. virallinen tiedotusväline, pinnallinen oikeisto-ääri-Yle, suoltaa kovaa veroparatiisimainontaa, äärioikeistonationalismia ja fasistista veroparatiisiyrityksien esitteitä, uutisten ja tv-ohjelmien tilalla jenkkien nuolentaa.

    https://www.spiegel.de/politik/ausland/angola-vermoegen-von-isabel-dos-santos-eingefroren-a-1303244.html

    Se siitä tiedonvälityksestä jälleen - laittomia pakkomaksuja maksetaan veroparatiisimonopoleille, mutta tiedonvälitystä niillä emme saa.

    "Ministeri meni naimisiin biopolttoainekauppiaan kanssa" - ei ole tiedonvälitystä.


   • Anonyymi

    Pelkkiä nimiä, ilman sisältöä. Satojatuhansia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, ilman aitoa perusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiaan, syvällä köyhyysrrajan alla.

    Vale-eläkekorotukset pahensivat eläkeläisköyhyyttä Suomessa.


  • Anonyymi

   Niin se on. Työläinen tarvii työmatkalippuja. Eläkeläinen tarvii loputtoman määrän bussilippuja että pääsee lääkäriin verenpainetta mittauttamaan! Eläkeläisillä on muutenkin niin kauheasti bussimatkoja ympäri lääniä, että ihan hirvittää. Kuinka jaksavatkin sellaiste rellestystä!

  • Anonyymi

   Kiusaajat heti paikalla, yksipuoluejärjestelmän pönkittäjät.

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/356804fd-8864-4c3d-89b2-745389f127e1

   Siitä voitte lukea faktoja.

   Etelä-Afrikan Apartheid-systeemissä, oli tiettyjä kellonaikoja, milloin mustat saivat matkustaa busseissa, tietyillä penkeillä jne.

   Tampere maksattaa härskisti köyhimmillä, rikkaiden vapaa-ajelun ja ratikat. Kyllä se on törkeää eriarvoistamista ja hyväksikäyttöä, jota muu maailma nimittää ihmiskaupaksi.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Onneksi en ole maksanut apinatarhalle eläkemaksuja.


  • Anonyymi

   Minä vaihdankin kansalaisuuteni saksalaiseksi ja muutan sinne sitten eläkkeellä . En rupea 750 euron takuu eläkkeellä Suomessa asumaan . Haen vaikka bordellista kumppanin , jos ei muuten löydy, jos se on ehtona.

  • Anonyymi

   Persujen on lähdettävä sitten hakemaan turvapaikkaa Saksasta :-D

  • Anonyymi

   Saksa on kaikin tavoin varakkaampi valtio kuin Suomi.
   Saksassa on kaikenlaista teollisuutta jota Suomessa ei ole.

   Saksalainen firma omistaa Turun telakan ja Uusi Kaupunki tekee Mercedes autoja.

   • Anonyymi

    Samat eläkeyhtiöt sielläkin toimivat ja elinkustannuksetkin ovat paljon edullisemmat tavallisille ihmisille. Illuusio Saksasta rikkaampana valtiona, on romutettu jo aikoja sitten.

    Suomessa ovat kansalaiset säästäneet, tuhansien miljardien eurojen jättiomaisuudet eläkeyhtiöihin sitä varten, ettei tulevien polvien tarvitsisi joutua ongelmiin, vaan heillekin riittäisi kunnollisiin sairaus- ja kansaneläkkeisiin.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    Suomi on yksi maailman rikkaimmista valtioista ja mm. eläkeyhtiöissä on tuhansien miljardien eurojen varallisuudet, on pelkkää isoa talousrikollisuutta, päättäjien syvää korruptiota ja veroparatiisirikollisuutta, että omaa kansaa pidetään köyhyydessä osattomina kerjuulla. Joidenkin ahneus on syönyt kansan eväät. Nyt on aika kääntää suuntaa.


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Saksan rikkaat maksavat veroja Saksaan ja kantavat aitoa yhteiskunta- ja luontovastuuta, siitä se johtuu. Veropakolais-tuotemerkkien esittelyn taakse, ei kannata piiloutua, Suomen veroparatiisirikollisuutta ei edes tutkita, niin korruptoitunutta vallankäyttäjien yksipuoluejärjestelmä Suomessa on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saksassa mennään inhimillisyys edellä, siellä on tiedonvälitystä, ja vallan vahtijoita, joten päättäjät pysyvät ruodussa. Suomessa mediat mukana korruptiossa, ajavat vain veroparatiisisijoittajien etuja, kansalaisten henkien ja terveyksien kustannuksella.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16163861/yle-radikalisoitunut-aarioikealla-uusnatsi-retoriikkaa-ja-uskonnollista-fundamentalismia-nahty#comment-100124643

    Suomessa on liikaa mongoloideja. Saksassa ja Ranskassa niitä on sanottu ali-ihmisiksi, eikä ihan syyttä.


  • Anonyymi

   Saksan hallitus on päättänyt ottaa käyttöön "peruseläkkeen", jotta ihmisistä ei tule hyvinvointitapauksia pitkän ja toisinaan vaikean työelämän jälkeen, joka ansaitsee matalat palkat. Suunnitelmasta olisi hyötyä myös heikosti ansaitseville, jotka kasvattivat lapsia tai hoitivat sukulaisia.
   Peruseläke on lisämaksu, joka maksetaan eläkkeensaajan eläkemaksun lisäksi - sillä varmistetaan, että he saavat tarpeeksi rahaa kattamaan muutakin kuin vain elinkustannukset.
   Hakijoiden on suoritettava tulotarkastus, jotta he voivat saada kelpoisuuden.
   Suunnitelmassa asetettiin myös verovapaalle tulorajalle 1 250 euroa (1 377 dollaria) kuukaudessa sinkkuille ja 1 950 euroa kuukaudessa pariskunnille.
   Suunnitelman on määrä tulla voimaan tammikuussa 2021.
   (suora käännös)

  • Anonyymi

   Niinpä, melkein 500 euroa maksetaan tässä maassa vähemmän ja ei tule nettona sekään.

   Kuinka ollakaan, saksassa on myös ns. bordellitarjouksia, oliks se muutamalla kympillä sai tiettyinä hiljaisina aikoina syödä, juoda ja nairha minkä vaan värkit kesti ja talosta löytyi sillä hetkellä.

   Täällähän hapansilakat on tehneet kaiken tuollaisenkin lähes mahdottomaksi, ei löydy varsinaisia ilotaloja täältä ei. Ainoastaan joka paikkaan levittäytyneitä oman kansan paskantaja aktivisti hapansilakoita sen rasismi mantransa kanssa.

  • Anonyymi

   Suomessahan oli se 500 euron perustulokokeilu, joten työtön sai sen kouraan, eikä tarvinnut sitten ilmottautua työkkäriin , no useimmilla se raha meni asumiseen ja ruoka haettiin seurakunnilta tai Hurstilta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Niinpä, Suomiherralle on aina arvokasta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Supo ja poliisi jättivät ELÄKERAHASTOISTA varastettujen, tuhansien miljardien eurojen jättivarallisuudet, joita on käytetty asesijoituksiin, täysin rikostutkintaa vaille ja nyt muka ihmettelevät, että miksi Pelttari ei saanut virkaa.

   Vielä ehtii hyvin perua maanpetoshävittäjä-hankkeet ja veroparatiisisoten, jos tahtoa ja rehellisyyttä supolta ja poliisijohdolta löytyisi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16213362/iltalehti-ihmettelee-itsestaanselvyyksia---pelttari-jatti-tyonsa-tekematta

   Voihan se olla, että uusi sisäministeriön virkanainen, hoitaa ne tehtävät, jotka Pelttarilta jäivät tekemättä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomeen meinasi tulla potilaalle oikeus valita lääkärinsä joko yksityiseltä tai yhteiskunnalliselta puolelta länsieurooppalaisen käytännön mukaan.
   Tämä olisi johtanut siihen, että köyhät eläkeläisetkin olisivat täyttäneet erikoislääkärien vastaanotot ja hyväosaiset olisivat joutuneet jonottamaan muiden mukana.

   Onneksi SDP sai tämän tyrmättyä ja hielle haiseva rahvas pysyy terveyskeskusten odotusaulassa, jos sattuu sinne asti pääsemään, ja hienompi väki istuu yksityislääkäreiden vastaanotolla kansainvälisten sijoittajien omistamassa toimitilassa.

   Jos ajattelemme tarkemmin, niin olisihan se ollut ihan sikamaista, jos joku rahaton Kojamon vuokralainen olisi päässyt tunnetun erikoislääkärin vastaanotolle samaan hintaan kuin terveyskeskukseen.

   Yksityislääkärillä kun ei ole jonoja, sillä yksityinen lisää kapasiteettia tarjonnan mukaan, mutta julkinen supistaa säästääkseen kuluissa.
   Oletteko kuulleet kauppiaasta, joka ei suostu myymään tavaraa, koska se aiheuttaa kuluja?

   Tästä lankeaa suurkiitos nykyiselle peruspalveluministerille.

   • Anonyymi

    Oletko koskaan kuullut sellaisesta, kuin ajanvaraus? Minä ainakin saan varata ajan terveyskeskuslääkärille. Siksipä siellä ei ruuhkia ole.
    Jos taas yhtäkkiä tarvitsen lääkärin apua, voin mennä ensiapuun, siellä on kyllä jonoa. Mutta olen joskus tehnyt niinkin, että olen kysynyt neuvoa terveydenhoitajalta ja hän on varannut heti samalle päivälle tai seuraavalle päivälle lääkäriajan, jos on katsonut sen pikaisesti tarpeelliseksi.
    Minulla ei ole vielä ollut ongelmia terveyskeskuslääkärien kanssa. Tosin olen vielä kohtalaisen hyväkuntoinen yli 70-vuotias.
    Yksityisillä lääkäriasemilla ei ole kauheasti jonoja, koska ajanvaraus toimii. Työikäisiä siellä enimmäkseen käykin, koska työterveyslääkäreitä on paljon. Työnantaja ja vakuutusyhtiö maksaa asiakkaan kulut!


  • Anonyymi

   Niin no, ei hallitus päätä Tampereen bussimaksuista tai uimalipuista, eikä monesta muustakaan kuntien asiasta. Ei myöskään Saksan asioista.

   • Anonyymi

    Sanna Marin oli itse Tampereen kaupungihallituksen puheenjohtajana, yhdessä Kokoomusex-pormestariturhakkeen ja Lylyn kanssa, päättämässä niistä eriarvoisista bussimaksuista - siksi hän junaili "eläkekorotus"-lupauksen, jolla ei ollut mitään todellisuuspohjaa, eli se oli suunniteltu jo etukäteen pois otettavaksi, moneen kertaan, että kylläpä päätti.


  • Anonyymi

   Ehkä siellä on tuo julkinen talous pienempää kun täällä. Meillähän maksaa kaikenlaisten valtionyhtiöiden pomojen palkat ihan hirveitä.
   Taisi olla niin että Helsingin pormestarin palkkakin on suurempi kun NewYorkin pormestarin.
   Että älkää ihmetelkö miksi ulkomailla on toisin. Meillä virkaheitot on määritelleet palkat ihan itse ja ne on satumaisia.

  • Anonyymi

   Veroparatiisijoittajien vaalimainokset, eivät vakuuta kansalaisia enää.

   Tampereen kaupungin korruptiojohto, päättää kyllä isosta budjetista mihin rahan käytetään. Johdon omiin veroparatiisi-bisneksiin, näyttää rahaa riittävän, muttei vieläkään maksuttomia uimahalleja tai edes samanhintaista joukkoliikennettä, kuin rikkaille verojenkiertäjille, vaan siitäkin sairauseläkeläiset, köyhyyteen pakotettuina, joutuvat maksamaan 400€ enemmän vuodessa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/10528765/suomen-de-fakto-yksipuoluejarjestelma#comment-100621790

  • Anonyymi

   Kanada tekemässä suoria, konkreettisia tulojensiirtoja "heille joilla ei ole työvakuutuksia".

   https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-coronavirus-financial-supports-1.5500045

   Saksassa on jo 1 250€/kk MINIMIELÄKE, jota ovat koronavirus pandemian takia korottamassa.

   Suomen valtion on nyt toteutettava, Saksan mallin mukainen 1 250€/kk PUSKURIELÄKE vakaviin riskiryhmiin kuuluville, kaiken ikäisille sairaus- ja kansaneläkeläisille, joilla vakavia autoimmuuni-reuma- ym kroonisia pitkäaikaissairauksia.

   Nykyisellään köyhyysrajan alla, sairaus- ja kansaneläkeläis-riskiryhmillä, ei ole yhtäläisiä mahdollisuuksia, suojautua koronavirus- ja muilta kroonistuvilta pandemioilta Suomessa ja maailmassa.

   Vakaviin riskiryhmiin kuuluvat, kaiken ikäiset autoimmuuni- ja reumasairaat-ym kroonikot köyhyyseläkkeillä, eivät tee mitään hallituksen / eduskunnan tiedotustilaisuuksilla rikkaille, terveille vanhuksille, joilla veropakolaisyrityksiä- ja jälkeläisten tukiverkkoja, rahaa millä torjua koronavirusta, ja muita pandemioita, joita ilmeisesti on tulossa ja ennaltaehkäistä kalliisiin erikoissairaanhoitoihin joutumisia.

   https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-coronavirus-financial-supports-1.5500045

   Tarvitaan alkaen se 1 250€/kk PUSKURI-MINIMIELÄKKEET SAIRAUS- JA KANSANELÄKELÄISILLE SUOMESSAKIN, KUTEN SAKSASSA, KANADASSA, TANSKASSA YM SIVISTYSVALTIOISSA, joissa huolehditaan kansalaisista, eikä jätetä heitteille valekorotuksilla, kuten Suomessa.

   • Anonyymi

    Sipilä Juha lisääntyjien esi keisarikalju tahtoi Viedä Suomen Leipäjonon rahat Angela Merkelille kommunistille Valtiolta 150.000 euroa kahvirahoiksi .


  • Anonyymi

   Huomaatteko Suomen kansalaiset, että nyt koronavirukseen sairastuvat 50-60 vuotiaat eniten, eli juuri ne sukupolvet, jotka joutuivat VeroparatiisiNiinistön valtiovarainimisterinä toimimisen ja Kokoomuksen köyhyyteen pakottamiksi, suurtyöttömyyden seurauksena ja siitä sitten sairauseläkkeille, köyhyyden aiheuttamien sairauksien takia.

   Kyllä tuossa äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten touhussa, alkavat nyt näkyä jo kansanmurhaamisen piirteet.

   https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Älä sure. Pidetään yhteiskunta kiinni koko tämä vuosi koronahysterian takia, niin kyllä Suomen eläkkeitäkin tullaan leikkaamaan. Mutta sehän ei haitta, koska terveys on kuitenkin tärkeintä. Eiks je?

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102443052

   EU:kin on antanut jo useita varoituksia, Suomen valtiolle / eduskunnalle, puutteellisesta, riittämättömästä perusturvasta, eli oikeusturvasta sairaus-kansaneläkeläisille.

   800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke, vaan raakaa taloudellista, fyysistä, henkistä väkivaltaa, törkeää hyväksikäyttöä ja ihmiskauppaa, jota eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, puolustuskyvyttömillä vanhuksilla, vammaisilla ja pitkäaikaissairailla Suomessa tekee.

  • Anonyymi

   Saksa, Kanada ym läntiset valtiot, ovat laittaneet kaikki sotakone-hankinnat jäihin, eli niitä ei ole. Suomessa Venäjän äärioikeisto, yrittää PetosPersKokoomuksen kanssa, ostattaa kansalaisten henkien ja terveyksien kustannuksella, täysin tarpeettomia, kymmenien miljardien veroparatiisihävittäjiä.

   Käykäähän ihmiset allekirjoittamassa kansalaisaloite, veroparatiisihävittäjien estämiseksi ja perumiseksi, ettei tule uusia aktiivileikkureita ym heikennyksiä pieni- ja keskituloisten Suomen kansalaisten elämiin.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   259
   2998
  Aihe