Delhin autot.

Anonyymi

Intiassa Delhissä otetaaan käyttöön 5000 uutta bensa autoa JOKA PÄIVÄ, ja minä mietin täällä että laitanko mandariinit muovipussiin vai vienkö kotiin ihan taskussa.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On myös näitä, jotka eivät ota sitä pientä muovipussia hedelmiä varten, vaan lätkäisevät hintalapun suoraan banaaniterttuun ja nostavat tahmaisen tertun kassahihnalle. Ja parin päivän kuluttua nämä ekologisuuden, eettisyyden, vastuullisuuden, kestävän kehityksen ja ilmastoystävällisyyden hyvesignaloijat lentävät nelihenkisen perheen voimin Thaimaan lämpöön pariksi viikoksi.

    • Anonyymi

      Ja sitten linkki väitteeseesi, kiitos.

    • Anonyymi

      Entäs Kiinan monimiljoonainen keski- ja yläluokka? Ne saavat tehdä mitä vain, mutta meitä uhkaillaan koko ajan jollakin epämääräisellä lämpenemisellä jota ei näy.
      Lievästä ja heikosta ilmastonmuutoksen varjolla ruvetaan elintasoa pudottamaan länsimaissa mutta ei muualla. ????

      • Anonyymi

      • Kiinan tuotteet käy väkisin meille kalliimmaksi joko niin että Kiinalaiset hinnoittelee tuotteet kalliimmiksi tai meidän poliitikot vie meiltä ostovoimaa. Molemmat hyviä asioita
        ilmastonmuutokselle koska perimäinen syy hiilidioksidin vaikutukselle on rahan käytön määrä ja vauraus.


      • Anonyymi
        ononniollaonnellinen kirjoitti:

        Kiinan tuotteet käy väkisin meille kalliimmaksi joko niin että Kiinalaiset hinnoittelee tuotteet kalliimmiksi tai meidän poliitikot vie meiltä ostovoimaa. Molemmat hyviä asioita
        ilmastonmuutokselle koska perimäinen syy hiilidioksidin vaikutukselle on rahan käytön määrä ja vauraus.

        Hiilidioksidilla ei ole mitään tekemistä ilmaston kanssa.


    • Anonyymi

      Sitä linkkiä tuohon viidentuhannen auton juttuun ei vain kuulu. Päättelen siitä, että kävit itse toteamassa paikan päällä. Tsempit.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen käynyt Intiassa 3 x ja voin taata että liikenne- ym- savut ovat kaupungeissa järkyttävää luokkaa. Tässä pikku pätkä:
        https://www.youtube.com/watch?v=rEbNsn91XV0

        Delhissä on saman verran autoja kuin koko Suomessa. Saastutamme vähemmän koko Suomessa, kuin yhdessä suurkaupungissa ja silti täällä vouhkataan kaikista eniten ilmastonmuutoksesta.


    • Anonyymi

      Afrikan savannin kulottajat aiheuttavat hiiltä ilmaan enemmän kuin n miljardi autoa.
      Ehkä liioittelua ehkä ei.

    • Anonyymi

      Ja vieläkin sanon ettei ilmastonmuutosta ihminen voi pysäyttää saati hidastaa.Olen Persu ja jotkut väittää ettei ne usko ilmastonmuutokseen mutta lukekaapa tarkemmin sillä kaikki persut uskoo jotta ilmasto muuttuu mutta ihminen ei sitä voi hodastaa tai muuttaa kulkua teki ihna mitä tahansa.- Aurinko ja maan magneetisen napojen muutokset tuhoaa lopulta maapallon ja sille emme voi mitään.

    • Anonyymi

      Erään tilaston mukaan Delhissä myytiin viime kesänä uusia autoja 13000 kpl/kk, joten tuo 5000 per päivä vaikuttaa olevan hiukan yläkantissa.

      • Anonyymi

        Noin minäkin arvioin, että aloittajalla oli tullut yksi nolla liikaa. Määrä on suuri siitä' huolimatta, kun koko Suomessa myydään vähemmän uusia aitoja kuin Delhissä. jossa saasteiden määrä on jo muutenkin suurelle joukolle hengenvaarallinen.

        Suomessa tuntuu suuri joukko ihmisiä olevan ilmastopsykoosissa. Valitettavasti sillä joukolla juuri on valtaa ja arvovaltaa. Todellisuudessahan mitään ongelmaa ei ole olemassa. Kaikki perustuu 150 vuotta vanhoihin tai vielä vanhempiin harhakuvitelmiin.

        Yksi Englantilainen amatööritutkija keksi tarinan kasvihuonekaasuista. Siitä syntyi ilmastotiede, joka ei ole koskaan tarkistanut pitääkö tarina paikkaansa. Sitä pönkittämään on keksitty vain lisää tarinoita, sensijaan että virheet olisi korjattu.

        Ilmakehän kaasukoostumusta ei edes tunnellu silloin. Se selvitettiin vasta suosikymmeniä myöhemmin. Vielä myöhemmin selvitettiin, kuinka paljon mikäkin kaasu pystyy sitomaan eli absorbopimaan energiaa.

        Ilmastotiede ei kuitenkaan ole koskaan korjanut tietoja totuudenmukaisiksi. Sen takia ollaan nyt nykyisessä ylikuumentuneessa tilanteessa, kun ihmiset ei viitsi itse tutustua asiaan, ja käyttää omaa järkeään, jos sitä nyt sitten on edes olemassa.

        Lukekaa hyvät ihmiset, mitä Wikipediassa on kasvihuonekaasuista. Jokaisen täysjärkisen luulisi tajuavan, ettei se tarina voi olla todellisuutta. Ei voi olla niin, ettei happi ja typpi absorboi energiaa, jonka me tunnemme lämpönä.

        Jos ilmastotieteen kasvihuoneteorian pitäisi paikkansa, hapen ja typen lämpötila olisi miinus 273 astetta. Jokainen me tiedämme kokemuksesta, että hapessa ja typessä, joita on ilmassa 99 % täytyy olla lämpöä.

        Miksi sitten ihmiset uskoo siihen pöljään teoriaan, eikä omaan kokemukseensa. Siksi koska ihmiset on opetettu uskomaan siihen. Ihmiset on niin pöljiä, että luottaa auktoriteetteihin. Mennään yli siitä, missä aita on matalin. Minä en ole koskaan tehnyt niin.

        Kun auktoriteetti elää harhamaailmassa, kaikki seuraajatkin elää harhamaailmassa. Minä elän mieluummin todellisuudessa kuin harhamaailmassa. Sen takia selvitin ilmastoasiankin itse perusfaktoista lähtien.

        Ilmastonmuutos on todellisuutta, mutta nyt ollan pääsemässä vasta pois pieneltä jääkaudelta. joka oli ihmiskunnan kannalta todella tuhoisa. Oli paljon katovuosia ja nälänhätää, Pettuleipää syötiin paljon. Sen ajan paluuta hullut haaveilee.

        Ns. kasvihuonekaasuilla ei ole yhtään mitään osuutta ilmastonmuutokseen, Sen takia niiden lisääntyminen ei myöskään kiihdytä ilmastonmuutosta. Ilmaston tulevaisuutta on mahdotonta ennustaa tietokoneella.

        Ilmastonmuutokseen on myöskin täysin mahdotonta vaikuttaa ihmisen toimilla. Sellainen haaveilu todistaa vain täydellisestä toderllisuudentajun ja suhteellisuudentajun puutteesta.

        Suomen osuus ns kasvihuonekaasujen päästöistä on 0,1 %. Vaikka niillä olisi merkitystäkin, emme voisi asiaan vaikuttaa yhtään mitään. Kyllä tuo Delhin erimerkki todistaa sen sataprosenttisen varmasti.

        Siellääkään ongelma ei ole CO2, vaan kaikki se muu, mitä syntyy kun fossiilisia poltetaan. Suomessa taas ilmanlaatu on lähes aina erinomainen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe