Onko naista lyötävä

Anonyymi

Katselin tuossa uutisia ja siinä kerrottiin jälleen kerran miten naiset roikkuvat hamaan loppuun asti väkivaltaisessa suhteessa. Samaan aikaan kunnollisilla, asiansa hoitavilla väkivallattomilla miehillä on vaikeuksia saada mitään pidempää suhdetta. Naisiin kun vetoaa miehissä juuri sellaiset piirteet jotka kielivät väkivaltaisuudesta, mustasukkaisuudesta ja sovinismista.

Voit olla vaikka hyvätuloinen yrittäjä, kiltti, lapsia rakastava mies, niin miten siinä käy, nainen pitkästyy ja etsii Tinderistä "jännittävämmän" miehen ja kiltti mies jätetään niks ja naks siitä vain. Sitten sen uuden "jännittävän" miehen kanssa eletään hamaan loppuun saakka vainkka välillä turpaan tulee ja lapset kusee pelosta alleen.

Pitäisikö kilttien miestenkin vain rohkaistua ja säännöllisesti tempaista akkaa tattiin niin parisuhde kestäisi.

12

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siinäpä ideaa, koita ja kerro miten onnistui.

    • Anonyymi

      Mistäpä sitä voi tietää miten huonoon riippuvaiseen tilanteeseen väkivaltaiset manipuloijat voi ajaa ihmisen... ja miten hyvin ne esittää katuvaa. Miten sitä haluaa uskoa, että ehkä toinen vielä parantaa tapansa. Harvemmin tänne kirjoittelen, mutta otsikko on niin perseestä, että oli pakko.

      • Anonyymi

        Väkivaltaisilla miehillä on kestävimmät parisuhteet ja kannattaa lukea muukin kuin otsikko.


      • Anonyymi

        Ne väkivaltaiset miehet toimivat niin, että etsivät toisesta heikon kohdan ja vasta sitten aloittavat sen väkivaltaisen kohtelun, kun tietävät voivansa uhkailla joillain asioilla mitä ovat onkineet luottamuksen kautta toisesta ulos... ja tietenkin heillä on surullisia tarinoita mitä vetää esille aina selitykseksi jokaiselle huonolle hetkelleen jos tuntuu, että ote alkaa lipsua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väkivaltaisilla miehillä on kestävimmät parisuhteet ja kannattaa lukea muukin kuin otsikko.

        Luitko sinä kommentin?
        Väkivaltaiset miehet on muutakin kun väkivaltaa. He ottavat henkisen yliotteen uhreistaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väkivaltaisilla miehillä on kestävimmät parisuhteet ja kannattaa lukea muukin kuin otsikko.

        Enkä yritä näillä kommenteilla antaa mitään tippejä vaan yritän sanoa, että älä pidä tilannetta niin yksinkertaisena... Et voi ymmärtää ennenkuin sellaisen koet itse monella eri tasolla...


    • Anonyymi

      Nainen joutuu parisuhde väkivallan kohteeksi on vain kolikon toinen puoli, on myös paljon miehiä jorka joutuu naisensa pahoinpitelemiksi joten miksi ne halutaan pitää piilossa. Naiskumppani on lyönyt mua nuoruudessa ja alkoholilla oli osuutta tapahtuneessa, myöhemmin se muutui henkiseksi naljailuksi joskus jopa uhkailuksi tai kiristyksesksi, naiset on yhtä pahoja kuin miehetkin.

      • Anonyymi

        Tämä on NIIN totta!
        Miehet eivät vain puhu, vaan nuolevat haavansa yksinäisyydessä ja esittävät että kaikki on hyvin.
        Itsellä hyvä kokemus tästä lähipiirissä: mies kesti väkivaltaista akkaa (fyysisesti että psyykkisesti) 17 vuotta!! ja vaikka me lähellä olevat tiesimme asian laidan kielsi systemaattisesti kaiken ja kaikki oli vain niin hyvin. Tarjosimme apua, ei kuulemma tarvinnut.
        Kunnes sitten eskaloitui siihen pisteeseen että ambulanssia tarvittiin.
        Sen jälkeen joutui sitten myöntämään totuuden. Ero heille tuli, totta kai, ja mies kärsii edelleen henksistä haavoistaan.
        On niin väärin kiinnittää huomio ja toitottaa vain perheväkivaltaa kokevista naisista, kun samaa kokee valtava jokko miehiä jotka eivät puhu eivätkä pukahda. Kai se jonkinlainen häpeä ja miehuuden menetys pyytää apua?
        Toinen tapaus oli työni puolesta tuntemani vanhempi pariskunta. Mies oli niin tallattu ja alistettu ettei kyennyt enää puolustamaan itseään mitenkään. Vaimo määräsi jopa tuolin missä mies sai istua, ei missään muualla. Kävi sitten niin että vaimo joutui sairaalaan, ja me saimme sillä aikaa järjestettyä miehen muuton pois kotoa ja koko paikkakunnalta. Siinä auttoi toisen kunnan sosiaalitoimisto myös.
        Vaimo oli valtavan katkera kun asia selvisi kotiuduttuaan, mutta emme suostuneet emmekä suostu sanomaan missä mies asuu. Tuskin huonojalkainen ihminen itse alkaa sitä esiin kaivaa ja lähtee miestä etsimään, ei ainakaan tähän asti ole lähtenyt ja tapauksesta on pari vuotta aikaa.
        Niin että lopetetaan naisten syyllistäminen "jännämiehistä" kun hyvin suuri joukko miehiä on samassa veneessä ja mietitään mieluummin miten kynnystä avun hakuun voitaisiin alentaa ja että sitä apua ja tukea tarjoaisivat myös lähellä olevat, perhe, ystävät, naapurit, työkaverit jne. Ja tosi asia on se että tällaisesta suhteesta on hyvin usein erittäin vaikea lähteä kun uhri on alistettu ja lyöty lyttyyn. Vähiten siinä toisten tuomiota kaivataan!


    • Anonyymi

      Nykyään julkisessa keskustelussa syötetään sellaista ajatusta, että suhde on aina väkivaltainen mikäli se ei ole ns "tasa-arvoinen". Ja suhde on nykyään väkivaltainen aina myös silloin kun nainen niin syyttää, vähintäänkin henkisesti väkivaltainen, vaikka mies olisikin ovimatto.

      Eli normaali, luonnolinen suhde, jossa mies ei ole ovimatto vaan päättäjä/johtaja, on aina väkivaltainen.

      • Anonyymi

        Se tanskalainen joka paloitteli siellä sukellusveneessä reporttein ja joutui vankilaan on mennyt nyt naimisiin vankilassa. Aviovaimo asuu Suomessa.

        Todella jännitystä sille vaimolle, paloitteleeko vai ei.

        Tästä aiheestahan puhutaan paljon.
        Ne naiset jotka paapovat näitä väkivaltaisia miehiä pitäisi laittaa kurssille.


    • Anonyymi

      Ei kannata yleistää, vaikka toimii monilla, muttei kaikilla toi maintsemasi logiikka?

    • Anonyymi

      Kaikki hakevat itselleen toimivinta/sopivinta suhdetta, ja jokaisen mielukuvat ovat, ikävä kyllä, mielikuvia.

      Huolimatta nykyajan naisten voimaantumisista/muista talkoista.( Vähäisesti pahoittelen käyttämääni kielen käyttöä, pyrin perustelemaan kuitenkin).
      Biologisesti Naaraat ja Urokset ovat erilaisia ja niiden luontainen käytös on erilaista. Sielä on tiettyjä luonnonlain sijaisuuksia, kyllä tämä on yleistys...tiedän. Naarassukupuolen edustajat ovat alistuvampia(ei tarkoita alistuvia, oikeat urokset ja naaraat ei alista, muuten kuin yhteisestä sopimuksesta. Se toisena tarinana).

      Kun sopiva kumppani löytyy naaras toivoo, kumppanilla on homma hallussa omalta osaltaan ja hän hoitaa oman osuuden parisuhteessa. Nisäkkäillä, se on pitkälti huolehtimisesta, naaraalla on kaikki kunnossa( tarpeet määrittyy aina ympäristön mukaan, osan niistä vain pitäisi tajuta, uroksille ikävä kyllä, koska naisten vietit ovat voimakkaampia.) Hyvänä vinkkinä meille miehille viestintä taidot kumppanin kanssa. Homo sapiens:illa ovat onneksi erinomaiset. Tämä ei kuitenkaan tarkoita kaikki pitäisi toteuttaa naisten täysin halun mukaisesti...vaikka niin luulisi.
      Asiat pitää toteuttaa siten, että päämäärä toteutuu ja perustella sekä seisoa kantansa takana perustellusti.

      Tässä on sudenkuoppa, se johon monet miehet putoavat, koska tämä on samalla se ansalanka, jolla nykymiehiä testataan. Näin he herästi muuttuvat niiksi lampaiksi eli toteuttavat kaikki toiveet. Jotta asia, ei olisi liian helppoa. Pitäisi tunnistaa silti ne kohdat, jotka vaan oikeasti olisi pitänyt vaan toiveen mukaan.

      Nainen usein toiminnallaan haluaa varmistella, että kumppani on tehtäviensä tasalla joko kokeilemalla horjuttaa tai seuraamalla kun joku toinen yrittää horjuttaa hänen asemaansa. Onko uros/mies arvonsa mittainen.

      Tässä kohtaa tulee kiltin ja mukavan kumppanin kanssa ongelmia. He eivät anna vastapainoa näille testeille, ja ovat vaan kiltisti. Tämän voi ilmaista he nielevät sen toiminnan, eivät pidä asiaa niin isona vaikka se olisi vähän henkisesti kirpaissut. Näin monet miehet ovat muuttuneet lampaiksi tässä yhteiskunnassa ja eivätkä tiedä miten toimia. Niin kuin nykyaikana monesti odotetaan tai pitäisi toimia sivistyneesti, myöskin miksi monen parisuhteen dynamiikka ei toimi.

      Siinä ainoa suurempana ongelmana on puuttunut jälleen se vastapaino tai toimiva vieteri suhteessakin joka palauttaa tasapainon siihen. Ei ajeta tasa-arvoa asioissa vaan naisten arvon kohennusta. Tämä on toistuva tapa tuoda asioita esille (Tästä lähtisi taas toinen tarina)

      Näin esipuheen jälkeen asiaan. Sillä, että pitää olla renttu/väkivaltainen/paskahlö EI ole mitään tekemistä sen kanssa, että pidetään parisuhde hallinnassa ja on kumppaninsa arvoinen, molemmin puolin pitää olla vastapaino. Tasapainoa ei mitenkään poista se, että välillä vaan se toinen vetää sitä rekeä/suhdetta/tms perässä, kunhan se toinen osapuoli jakaa taakkaa tai tukee tarvittavasti eikä vaan tarvittaessa . Kaikilla on omat vahvuudet ja heikkoudet. Kumppani on täydentämässä suhdetta ja pyrin omassa suhteessani olemaan parempi. Toivon kumppanini ajattelevan samalla tavoin. Siten molemmat kasvavat ja suhde parantuu kun molemmat tuovat panoksensa siihen ja pyritään yhteisiin päämääriin. Sillä tavoin pystyy molemmat osapuolet varpaillaan eikä kummankaan mopo lähde keulimaan tai muutu lampaiksi.

      (Ja toisin kuin kirjoituksestani joku voisi ajatella niin kannustan naisten voimaantumisista ja asema yhteiskunnassa pitäisi olla tasa-arvossa. En täysin myöskään ymmärrä liiallista poliittista korrektiutta ja sitä, ettei asioista voisi puhua niiden omilla nimillä. Kun nykyään on enemmän pilkun viilausta ja ennen kuin asia tuodaan esille jossain joku älähtää niistä mitkä ei ole olennaista ja olennainen jää huomiotta...Noista taas muussa yhteydessä) pahoittelut pituudesta, mutta toivottavasti joku löytää siemenen omasta 40v. tallustuksesta maapallolla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe