Epärealistinen naisihanne

Anonyymi

Ihannenainen on luonteeltaan ystävällinen, kiltti ja muut huomioon ottava. Hänellä ei ole halua pilkata tai puhua pahaa muista selän takana. Hän on ymmärtäväinen ja lämmin. Ihannenainen tulee juttuun monenlaisten ihmisen kanssa, mutta ei ole liian sosiaalinen. Hänessä on myös hiljainen ja yksinoloon vetoa tunteva introvertti puoli. Viihtyy myös kotona kirja kädessä.

Ihannenainen on älykäs. Hän työskentelee tavalla tai toisella sivistyksen tai taiteen parissa esimerkiksi opettajana, museossa tai kirjastossa. Hän tuntee taiteen ja aatteiden historiaa ainakin jonkin verran. Tuntee tärkeimmät taidesuuntaukset, arkkitehtuurin aikakaudet ja niin edelleen. Toisaalta tykkää myös sopivasti hömpästä, kuten romanttisista komedioista. Ei elämän pidä olla aina hienon kulturellia.

Hän harrastaa jotain kiinnostavaa, kuten satukirjojen kirjoittamista, joihin hän maalaa itse kuvitukset. Lisäksi hän tienaa aika ajoin ylimääräistä itsetyydyttämällä jossain netin videopalvelussa.

Ihannenaisen ulkonäkö ei ole kovin luonnollinen. Hänellä on pitkät hiukset, kynnet ja ripset. Hän meikkaa hyvin vahvasti sopivan tilaisuuden tullen, mutta ei päivittäin. Tykkää käyttää huulipunaa ja hänen huulissaan on runsaasti täytettä. Niin paljon, että moni pitää sitä epäesteettisenä. Hän tykkää pussailla ja pitää läheisyydestä. Ihannenaisella on suuret, pyöreät silikonirinnat. Myös pepussa voi olla täytettä, mutta jos on niin hyvin maltillisesti. Hyvä vertailukohde on nimimerkki Uk_Alee, jota pidän hyvin kauniina ja seksikkäänä. Useimmat luultavasti eivät, koska kammoksuvat epäluonnollisuutta. Tämä ihannenaiseni pukeutuu aina tyylikkäästi ja lähes aina edes hiukan paljastavasti. Välillä hän menee paljastavuudessa useimpien mielestä mauttomuuteen saakka, mutta tekee sen tavallaan tyylikkäästi. Ihannenainen tykkää seksistä ja on maltillisen kokeilunhaluinen. Seksi on kuitenkin pääosin tärkeä osa läheisyyttä ja sitä tehdään rakkaudesta.

Tämä ihanne on tietenkin täysin epärealistinen. Vaan haaveissa ei tarvitsekaan olla realismia. Enkä tosiasiassa tahtoisi kokea niitä ennakkoluuloja, joita kuvailemani naisen kanssa seurustelemiseen muiden taholta liittyisi. Jääköön siis tämä ihanne. Mainittakoon myös, etten odota, että kaikkien naisten pitäisi olla tällaisia. En missään nimessä. Ulkonäkö on kunkin oma valinta, eikä ole kaikki kaikessa.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heh. Ihan hyvä kuvaus siitä, miten ihmiset osaavat toivoa omalle kohdalleen sadunomaisia nukkehahmoja, joiden ominaisuudet ovat tosimaailmassa realistisesti toisensa poissulkevia.

      Sivistysalalla toimiva nainen, joka tykkää poseerata netissä reidet levällään juuri sinun mieliksesi. Silikonipalloinen, meikkaava, pornotähden näköinen nainen, joka on hirveän "kiltti" — millaista "kilttiä" käytöstä suosittelisit hänelle silloin, kun kymmenet juntit tai pikkupojat käyvät häneltä jotain hinkumassa, eivätkä ymmärrä saaneensa pakkeja.

      Jou, ihan ok 20-luvun provo

    • Anonyymi

      Leikkaat toivelistan keskeltä kahtia niin siitä tulee realistinen. Hyvää uutta vuotta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe