Sheivaaminen nautinnollista?

Anonyymi

Eräs tuttuni kuvaili vapaapäiväänsä kuinka oli nautinnollista rauhassa sheivata sääret jne. Itse en kyllä nauti sheivaamisesta, vaan koko homma on pakkopullaa ja todella harvoin sitä teenkään. Mitä mieltä olette tästä - onko homma nautittavaa? Kuka inhoaa koko hommaa?

2

58

  Vastaukset

  • Hän taitaa olla mainoksen uhri, koska mm. televisiossa sheivaus näytetään nautinnollisena toimenpiteenä.
   Enpä tiedä kokeekohan hänkään sitä sheivaustapahtumaa nautinnollisena, mutta yleisimmin nautinnolliseksi koetaan sileät sääret.
   Minulla ei onneksi ole enää noita ongelmia. Kun ajelin epilaattorilla sääriä ja käsivarsia säännöllisesti jonkun aikaa, karvankasvu loppui. Jopa kainaloiden karvankasvu on loppunut käytännössä kokonaan. Mutta kainaloiden ajelussa epilaattorilla on oltava erityisen varovainen ettei tule haavoja (epilaattori "haukkaa" helposti löysää ihoa).

   • Jos sheivaa parin euron markettihöylällä ja purkkivaahdolla, se vastaa atrian mikropizzan syöntiä ja valtaosa varmasti ei koe sitä erityisen nautinnollisena.

    Arkirutiinista kuitenkin tulee ylellinen ja nautinnollinen hetki, jos käyttää laadukkaampia ja parempia tarvikkeita sheivaukseen. Kun lukee esim. Badger & Blade -foorumia joka on siis shaving-keskustelufoorumi ja erikoistunut hienostuneimpiin ja parhaisiin sheivaustarvikkeisiin, valtaosa käyttäjistä jopa odottaa sitä että pääsee taas sheivaamaan ja ovat kateellisia niille jotka voivat sheivata joka päivä ilman että iho ärtyy.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9049
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   7993
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   275
   2830
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1872
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   103
   1632