Vuoden mediaurheilija valittu

Anonyymi

Nykyisin jo surkuhupaisia piirteitä saanut Vuoden Urheilija on taas valittu. Edelleen näyttää siltä, että suomalaiset ovat median vahvassa talutusnuorassa, eli kansa ei osaa/kykene/tahdo/halua ajatella omalla pikku herneellään joka toivottavasti useimpien korvien välistä löytyy - yleensä siitä käytetään nimitystä aivot.

Voihan se olla että hra Pukki voittaa yksin koko alkulohkon pelit, mutta se ei liene mahdollista. Kyse on kuitenkin joukkuepelistä ja median synnyttämän huuman jälkiseuraukset jää nähtäväksi. Täytyy muistaa että eri medioiden myynti perustuu osaltaan hyvään otsikointiin, joka taas lisää myyntiä ja tukee median asemaa.

Mielestäni koko Vuoden Urheilija- show on aikansa elänyt, varsinkin kun eri medioilla on kokoajan suurempi vaikuttavuusarvo ko. valintaa kohtaan.
Lapin ukko

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Loppu tulee

    https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
    Jämsä
    60
    1298
   2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

    Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
    Kotimaiset julkkisjuorut
    184
    1290