EK, paraskin puhuja syntyvyydestä

Anonyymi

Että EK ilkeääkin vaatia valtiolta toimia syntyvyyden lisäämiseksi ja teeskentelee ettei ole mukamas selvää mistä alhainen syntyvyys johtuu!

EK on perkele itse aiheuttamassa alhaista syntyvyyttä runnomalla kaikenlaisia heikennyksiä työelämään ja ihmisten toimeentuloon, tulevaisuudennäkymiin, jne. elämään konkreettisesti negatiivisesti vaikuttaviin asioihin!

https://yle.fi/uutiset/3-11161683

15

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jep

      Lisää pätkätöitä, matalapalkkatöitä, kikyä, työelämän joustoja ja paikallista "sopimista", sekä yksinyrittäjyyttä...

      Kyllä näillä EK:n toimilla varmasti syntyvyys saadaan kasvuun.

      • Anonyymi

        Puhallellaan vielä lisää ilmaa asuntojen hintoihin ja vuokriin, korotetaan myös liikkumisen hintaa liikuitpa autolla tai julkisilla, nostetaan veroja, keksitään uusia maksuja ja veroja entisten lisäksi, pakotetaan kaikki digihömppään mukaan että ihmiset joutuisivat ostamaan uusia kalliita laitteita vain maksaakseen laskunsa. Laitteiden päivitykset tietysti lopetetaan parissa vuodessa jolloin pitää ostaa taas uudet, entistä kalliimmat laitteet ja entiset joutaa romutukseen, siihenkin voisivat keksiä veloittaa kierrätysmaksun tms. vaikka on kai se jo uuden laitteen hinnassa mutta onhan muissakin asioissa kaksinkertaista nyljentää, esim. terveyskeskusten käyntimaksut, ensin ne maksetaan korkeina veroina mikä riitti ennen 1990-lukua kustantamaan hyvälaatuiset palvelut mutta sen jälkeen on tullut tk-käyntimaksut ja vastineeksi on saatu entistä huonompia ja koko ajan huononevia palveluita.
        Kuitenkin Suomi ottaa velkaa näiden huippuverojen lisäksi ennennäkemätöntä tahtia eikä sekään riitä.
        Maailman onnellisin maa, pakko kai se näin on olla kun mielialalääkkeiden kulutus on maailman kärkiluokkaa...


    • Anonyymi

      On EK porukka kyllä aikamoista,nykystä työntekijää kurmootetaan monella tapaa että hyvä kun henki pihisee ja nyt vaaditaan että lisääntykää,alkaako orjat loppumaan? Tuskin koskaan tulee EK:lta mitään positiivista ehdotusta palkansaajien hyväksi,pelkkää keppiä on tarjolla työntekijöille.

    • Anonyymi

      Alhainen syntyvyys on seurausta elintason noususta.

    • Anonyymi

      länsimaiset yksilöä korostavat elämänarvot. Siihen ei lapsikatras sovi. Moderni nainen haluaa säilyttää vapautensa ja nuoruutensa. Kun sota loppui niin syntyivät suuret ikäluokat köyhyyteen ja puutteeseen. Kyllä nytkin syyntyy suurperheitä. Etenkin uskovissa piireissä jopa suosittua. Ei kyse ole niinkään pienistä tuloista vaan länsimaisessa yksilön vapautta korostavassa elämäntavassamme. Maissa joissa bkit on korkea ei tehdä lapsia. Varattomuus toki tekee lapsuudesta ankean. Sitä ei voi kieltääkään.

      • Anonyymi

        Yksi tärkein syy siihen miksi köyhissä maissa tehdään paljon lapsia on ehkäisyn puute. Kehitysmaissa ei ole varaa e-pillereihin tai kondoomeihin. Toki myös jotkin uskonnot kieltävät ehkäisyn käytön.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yksi tärkein syy siihen miksi köyhissä maissa tehdään paljon lapsia on ehkäisyn puute. Kehitysmaissa ei ole varaa e-pillereihin tai kondoomeihin. Toki myös jotkin uskonnot kieltävät ehkäisyn käytön.

        lapset ovat myös vanhuuden turva, jos yhteiskuntien turvaverkot ovat olemattomat. Omaa klaania ja valtaa pitää kasvattaa. Muistutettakoon että Afrikka lähtee pitkältä takamatkalta. Harvaan asuttua verrattuna eurooppaan ja itäaasiaan. Europassakin on maita joissa väestömäärät ovat valtaisia. Tyyliin alankomaat, 400 ihmistä neliökilometrillä. Europpassa ehkäisykin on tunnettu aika kauan. Vasta elintason reipas nousu ja naisten pääsy opiskelemaan ja uraa tekemään taannutti syntyvyyden. Suomessa tehdään edelleenkin runsaasti abortteja vaikka ehkäisyvälineitä on saatavilla. Kyse ei läheskään aina ole suinkaan varattomuus. Jos aborteista luovuttaisiin ( aborttien nollatoleranssi ) niin syntyvyys saataisiin nousemaan.


    • Anonyymi

      Mielummin joku maailmanlaajuinen sota, millä saa loputkin ihmiset pois

    • Anonyymi

      Onhan Ek ja kokoomus ainakin ajamassa synnytysperäistä maahanmuuttoa suomalaislasten kustannuksella ja tätä on jatkunut jo 90-luvun alusta asti ja tulee jatkumaan jos ei Ek:ta ja kokkeleita pysäytetä. Maahanmuuttoon menevillä kustannuksilla saataisiin omatkin synnytyskoneet käyntiin.

    • Anonyymi

      voiko syntyvyydelle tehdä aktiivi-mallia?

      • Anonyymi

        Aktimalli. Nainenhan on kyllä muutenkin miehelle kuin työpaikka, ensin on ankara työhönottokuulustelu (nimitetään treffeiksi), jos tulee valituksi niin sitten se työmaa vasta alkaakin. Paljon joutuu naisen eteen raatamaan mutta vastineeksi saa kovin vähän, ihan kuin työpaikoissakin nykyään. Miehen elämä on paljon helpompaa työttömänä ja naisettomana.


    • Anonyymi

      EK pitää ihmisiä tyhminä mutta ihmiset ymmärtävät että ne on natsipaskoja ja haluavat vain riistoa lisää.

      EK on aihettanut teoillaan sen että työnteosta on tullut kanattamatonta toimintaa mikä aiheutaa paljon kerrannaisvaikutuksia yhteiskuntaan.

      Ei yrityksetkään tee kannattamatonta toimintaa joten sama pätee myös ihmisiin.
      Kulutus romahtaa tai on jo romahtanut, kulutusta ei voi ylläpitää pieni hyväosaisten joukko koska kulutuksen pitää kokoajan kasvaa.

      Suomi ei ole kuin irvikuva länsimaailmasta, sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Olen itse viljellyt sanontaa että Suomi OLI hyvä maa!


    • Anonyymi

      Toivottavasti Suomea ei eroteta Eusta lähivuosina. Rupeiskohan Suomen kaupungit autioitumaan sen jälkeen kun ei saisi tukia maan pyörittämiseen.

      • Anonyymi

        Toivon että Suomi erotetaan tai älyää erota itse euroopan utopiasta. EU on osoittautunut pelkäksi mielipuoliseksi utopiaksi josta on ollut pelkkää vahinkoa Suomelle ja suomalaisille!!
        Suomen historian suurin kusetus oli liittyä EU:n!!

        Nyt pitää tehdä Fixit Brexitin mallin mukaan!!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe