Penttinen haluaa tukkia suut! Aina vain härskimpää!

Anonyymi

Hyllytetty luisteluvalmentaja keräsi allekirjoituksia tukiadressiin – vetosi vanhempiin: ”Vastapuoli ampuu nyt todella kovilla”

"Ei mitään someen. Jos toimittaja soittaa, sulje puhelin"

Lisäksi vielä uhkaus:

”Penttinen kirjoitti luistelijoiden vanhemmille Whatsapp-viestissään, että jos hänelle tai oheisvalmentajalle langetetaan vakavin rangaistus, se tarkoittaa käytännössä sitä, että kansainvälisen huipputason valmennus häviää Helsingfors Skridskoklubb -seurasta eli Helsingin Luistinklubista (HSK).”

Lienee selvää, että ne jotka eivät allekirjoita, ovat Penttisen mustalla listalla! Härskiä kiristystä! Härskiä ohjeistaa vanhempia siitä, mitä he saavat sanoa tai olla sanomatta.

Totuus on varmasti tullut julki Liiton selvityksissä eikä se ole tehnyt päätöstään huhupuheiden pohjalta.

Toivottavasti tapaus menee poliisitutkintaan!

12

427

  Vastaukset

  • Toivottavasti tosiaan loppuu ” kansainvälinen huipputason valmennus” a la Mirjami Penttinen.

   Joku voisi kertoa tälle hurmurille, että tämä on juuri tämän prosessin tarkoitus: hänen valmennustyylistään halutaan eroon; halutaan koittaa toisia tapoja.

  • Me iski vaan, niin tulis nuo huumejututkin esille!!

  • Taitaa huumejengi painaa päälle?

  • Mitä me noilla luistelijoilla tehdään? Nehän pilaavat ilmastoa. Jäähallit vaan matalaksi ja moskeijat tilalle. Parasta olisi kokonaan lopettaa kilpaurheilu. Eihän hiihtoakaan tai mäkihyppyäkään kukaan suomalainen osaa eikä halua enää harrastaa.

  • Seuran jatkuvuussuunnitelma on retuperällä.

   Mitä jos valmentaja kuolisi / hänet erotettaisiin sopimattoman käytöksen vuoksi / hän muista syistä lopettaisi valmentamisen?

   Nyt seuran pitää äkkiä laatia suunnitelma, miten tulevia valmentajia kasvatetaan ja nostetaan uralla eteenpäin. Minkään terveen organisaation jatkuvuus ei voi olla kiinni vain yhdestä ihmisestä.

  • Uutisotsikko oli, että valtio ei tue epäeettistä urheilua. Väistämättä tuli mieleen nyrkkeily. Missään muussa 'olympialajissa' ei pyritä vahingoittamaan toista.
   Tällaisille lajeille ei pidä antaa tukea, vaan pitäisi lopettaa.

  • Kyllä valmentajien ja opettajien pitää osata käyttyä asiallisesti ja kohteliaasti kaikkia kohtaan.

   • No riippuu kyllä vähän millä tasolla liikutaan.

    Jos pelataan vaikka jalkapallon maailmanmestaruudesta, voidaan olettaa että valmennettavilta voi jo odottaa jotain. Mutta jos sitten taas puhutaan 8 v. tytöistä, joilla luistimet kolmatta kertaa jalassa niin ei ehkä voi vielä neloisslutzia edellyttää.

    Kohteliaisuus kuuluu harrasteurheiluun, mutta kilpaurheilussa huipputasolla siitä joutunee välillä tinkimään. Asiallisuus olisi suotavaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No riippuu kyllä vähän millä tasolla liikutaan.

    Jos pelataan vaikka jalkapallon maailmanmestaruudesta, voidaan olettaa että valmennettavilta voi jo odottaa jotain. Mutta jos sitten taas puhutaan 8 v. tytöistä, joilla luistimet kolmatta kertaa jalassa niin ei ehkä voi vielä neloisslutzia edellyttää.

    Kohteliaisuus kuuluu harrasteurheiluun, mutta kilpaurheilussa huipputasolla siitä joutunee välillä tinkimään. Asiallisuus olisi suotavaa.

    Hyvät tavat kuuluvat kaikkialle.

    Huipulle pääsy on mahdollista monin eri tavoin, mutta väitän että positiivisuuden kautta se ei ole ainakaan hankalampaa kuin nöyryyttävän valmentamisen kautta.

    Mirun “ valmentamat” joukkueet ovat pärjänneet Mirusta huolimatta. Joku olisi samalla työmäärällä voinut saada niistä lahjakkaista ja ahkerista tytöistä vielä parempia; joka tapauksessa tasapainoisempia ja onnellisempia nuoria aikuisia.


  • Miltä kuulostaa jos sinulle sanotaan että "tapa ittes"? Uutisten mukaan hän on sanonut valmennettavalleen myös näin. Kukaan ei voi sellaista puolustaa!!

  • Ei silleen seuralla mikään kiire reagoida asiaan. Nettisivulla mainostetaan edelleen 22.1.2020: " Tiimiä päävalmentajana luotsaa super-ammattilainen Mirjami ”Miru” Penttinen."

   Miten noin niinku omastamielestä asiaan pitäisi reagoida.

   https://hsk.fi/valmentajat/muodostelmaluistelun-valmentajat/

   Ehkä asia kohta unohtuu ja homma jatkuu näillä valmentajilla ihan lähipäivinä, miksipä sitä suotta nettisivuja väliaikaisesti päivitettäs.

  • Niin mikä valmentaja? aivan outo ja tuntematon, sopisi varmaan johonkin muuhun
   tehtävään paremmin esim sienineuvojaksi kainuuseen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   192
   4862