Eihän tuonmoista kehtaa sanoa

Anonyymi

Kyllä kaikenlaista voi naisessakin tapahtua kun ikää tulee. Vaimoni on aina tykännyt suuseksistä, sitä siis on välillä ilman yhdyntääkin. No, viime vuodet on tuonut muutoksen, naisen tussu vaikka kuinka huuhtelee tuoksahtaa ja maistuukin usein epämielyttävälle. Ensin mietin että vaimo ei käy pesulla ennen seksiä, no ei aina käykkään mutta ei pitäis montaa tuntia olla välissä. Viimeksi kun vaimo siinä asettui taas mukavasti niin jo ennen kuin ehdin suutani käyttää oli tuoksu jo vastassa ja makukin epämielyttävä. Meemppäs sanoo rakaalle kumppanille että sun tussus tuoksuu ja maistuu pahalle, voi tulla ero ilman tiikkaa tai loppuu seksi kokonaan. Mä olen joskus varovaisesti kysäissyt et kävitkö jo virauttamas, vaimo sanoi vähän napakasti et kuule kunossa on ja olethan sä mun vaki kumppani, ei pitäis olla mitään kuminkaan puolin. On kuitenkin aina multa vaatinut ehdotonta hygieniaa ennen seksiä, jos en käy viruttamassa pelivehkeitä , seksiä ei tule.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kyllä minä naisena pesen viimeisen päälle aina ennen tapahtumaa, saippualla jopa, ei ole valituksia tullut. Ällöttävää pahat hajut ja maut..

      • Anonyymi

        Kerran on tullut nuoltua ja pantua naista jolla oli melkoiset tuoksut vastassa, voi luoja paratkoon, olikohan nainen vaihatanut pikkareita pariin päivään tai pessyt pilluaan, oli epämielyttävä kokemus ja kun ei edes kumia ollut. Kotiin päästyä pesinkin ahkerasti aläpäätäni.


      • Anonyymi

        Naisiakin moneen junaan kuten sanotaan, niitä jotka pesee päivittäin ennen ja jälkeen seksin ja niitäkin tuttavuuksia ollut jotka ei pese ennen tai jälkeen hommien. ja sit vaan pikkarit vaihtoon kun sperma valunut.


      • Anonyymi

        Saippuaa ei saa käyttää alapesuun, se vie koko vastustuskyvyn taudeilta ja limakalvot vaurioituu, voit saada hiivat ja muut taudit, alapesuun on omat aineet ja terve alapää puhdistuu pelkällä vedellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saippuaa ei saa käyttää alapesuun, se vie koko vastustuskyvyn taudeilta ja limakalvot vaurioituu, voit saada hiivat ja muut taudit, alapesuun on omat aineet ja terve alapää puhdistuu pelkällä vedellä.

        Komppaan täysin, lääkärit sanoo että saippua pesu viikossa riittää aläpäähän, jos tulee useampi kerta se ärsyttää limakalvoja.


    • Anonyymi

      Voin jakaa tuntemuksen, mutta arvioitavana on sperman maku. Se on vain niin yöks, että yrjö lentää. Siihen varmaan vaikuttaa hommia edeltävä nesteytys, mahdollisen viagran käyttö, lääkkeet ja moni muu asia. Puhdas oli peli päältä, mutta silti homma oksettaa.

      • Anonyymi

        Sperman maku, yksi nainen on elämäni aikana ottanut suuhunsa, ei kylläkään sperman mausta sanonut mitään, vaimoni taas ei ole ottanut suuhunsa eikä ota, on kuulemma älöttävän makuista, kumma kun tietää vaikkei ole loppuun ottanut.


    • Anonyymi

      Kyllä miehen vehjekin voi aina välillä lemahtaa todella hirveeltä.
      Riippuu mitä nainen tai mies syö ja juo se menee suoraan tonne elimiin.
      Eli ei riipu iästä vaan ravinnosta ja hygieniasta.

    • Anonyymi

      Luulen, että sun naisella on bakteerivaginoosi. Bakteeritasapaino väärällä tolalla. Ei ole mikään sukupuolitauti ja aika yleistä. Apteekista saa apua ja jollei auta, niin lääkäristä lääkkeet sitten.

    • Anonyymi

      Usein saa lukea tai kuullakkin kuinka miehen penistä on inhottava ottaa suihin kun se haisee tai maistuu pahalle, no on munkin penis ollut naisten suussa, kertaakaan ei ole valitusta kuulunut muilta kun avopuolisolta. Mutta eipä tuo naistenkaan aläpää aina kovin houkuttelevalta maistu. On se jotenkin kaksijakoista, haluisi nuolla kovasti mutta kun naiselta lähtee pikkarit ja tuuhea puisto vastassa ja haju tulvahtaa vastaan niin ei se viisarikaan enää värähdä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe