Avene vai La roche posay ?

Anonyymi

Kumpaako sarjaa voitte suositella? Ihoni on herkkä, lievää couperosaa ja erittäin pintakuiva.

1

<50

  Vastaukset

  • Olen käyttänyt samanlaiseen ihooni tuotteita kummastakin sarjasta. Ehkä Avene on ollut enemmän suosikkini, mutta riippuu siitä mistä tuotteesta kyse.

   Kummassakin merkissä on omat tuotteensa herkälle couperosaiholle. LRP:ssä Rosaliac ja Avenessa Anti-Redness. Kummallakin on päivävoide sekä kuivalle että sekaiholle. Riche/creme on kuivan/normaalin ihon tuote, kun taas legere/emulsion on sekaihon tuote.

   Sun pitäisi nyt tietää mikä sun ihotyyppi on. Onko ihon "pintakuivuus" merkki siitä että iho on kuiva tyypiltään vai siitä että sulla on sekaiho, jossa oireena on pintakuivuutta.

   Jos ihossa on kuumotusta ja punoitusta, sitten pitää hoitaa couperosaa. Silloin pitää ottaa noiden merkkien hoitovoide ja muutakin. Itse olen tässä tarkoituksessa suosinut Avenen Antiredness FORT hoitovoidetta. LPR:llä taas on seerumi - en ole kokeillut mutta on suunnitelmissa.

   Jostain syystä Avenen antiredness päivävoide vaihtui jossain vaiheessa ja tämä uusin versio ei oikein sopinut mulle. Olen käyttänyt saman merkin Hydrance voidetta, jossa myös nuo täyteläinen ja kevyt vaihtoehdot. Se sopii jos iho ei ole pahassa couperosavaiheessa, vaan tarvitsee enemmän kosteutusta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9041
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   7984
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   271
   2796
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1872
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   100
   1539