Työssäolovelvoite ei täyty onko mahdollista päästä palkkatukitöihin

Anonyymi

Työskentelen 35h kuukaudessa henkilökohtaisena avustajana ja saan soviteltua päivärahaa. Ei siis tarpeeksi tunteja, että työssäolovelvoite täyttyy. Tietääkö joku onko mahdollista päästä vielä palkkatuella johonkin töihin tuon lisäksi kun KELAn mielestä olen työtön... työkkärin sivuilla taas lukee työssäoleva työnhakija.

7

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi et kysy asiaa suoraan työkkäristä? Sinne selittämällä tilanne asiallisesti voi tilanne ratketa nopeastikin tyydyttävällä tavalla.

    • Anonyymi

      Eihän työkkäri tiedä kuinka paljon teet työtä. Minäkin teen kuukaudessa muutaman päivän ja 300 € saa tienata ennenkuin korvaus pienenee, jos tekee tuplamäärän niin harmittaa kun korvasta samalla leikataan, On ikäänkuin rangaistus, Joskus 80 luvun lopulla kun teki viikossa 30 tuntia töissä , niin yhdeltä päivältä tuli lisäksi työttömyyskorvaus.

      • Anonyymi

        Pointtini ei ollutkaan siinä tietääkö työvoimatoimisto tekemäsi työtunnit vai ei, mutta kun kerrot tilanteesi ja kysyt onko mainitsemasi tilanne mahdollista vai miten olisi hyä toimia, niin sieltä saat oikeaa tietoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pointtini ei ollutkaan siinä tietääkö työvoimatoimisto tekemäsi työtunnit vai ei, mutta kun kerrot tilanteesi ja kysyt onko mainitsemasi tilanne mahdollista vai miten olisi hyä toimia, niin sieltä saat oikeaa tietoa.

        Oikeaa tietoa? Heh heh! No joo, jos sattuu käymään niin hyvä tuuri, että se TE-toimiston työntekijä tietääkin jotain niin sitten sieltä saattaakin saada oikeaa tietoa. Usein kuitenkin joutuu asioimaan sellaisen pölvästin kanssa joka ei tiedä asiasta mitään tai antaa virheellistä informaatiota.


    • Anonyymi

      Työttömän kun työnantaja palkkaa, voi tietyin edellytyksin saada palkkatukea. Työntekijä saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa.
      -Työllisen työllistämiseen ei myönnetä!
      Etsipäs toinen työnantaja tuntitöitä- tai pyydä tunteja niin, että saat 18 h/vko. Kela kun joutuu maksamaan sinusta soviteltua, niin sen mielestä olet työtön- kunnes tuntisi per jakso ovat 80 % täysaikaisen työajasta.
      Työkkärin kriteerit ovat erilaiset, tilastoivat muutaman tunninkin viikossa tekevät työllisiksi. et saa työkkäristä apuja, jos et pyydä- mutta antavat nihkeästi mitään jeesiä, kun olet töissä että varaudu etsimään työtunteja lisää.
      Joo, oon muu osa-aikatyö/nollasopimuslainen, ja Kela vetosi vasta aikarajan ylittymiseen. Ja antoi sen karenssin mikä peruspäivärahan maksujakson alussa joka vuosi tulee.
      Osa-aikalaisella se ei ole 5 päivää. Se voi olla pahimmillaan 2 viikkoa, jopa ylikin! sen sovitellun päivärahan tehtävä on lieventää pieniä ansioita. soviteltuhan kun pienenee jos tulot kasvavat- että korkeintaan hankit noin 20 viikkotyötuntia yhteensä, niin hyvin menee- minulla ei kun raadan liksan, joka ei ihan ole kokoaikatyön palkka, mutta siihen ei päälle saa mitään.(duunariköyhälistöä)

    • Voit ehkä saada palkkatukea. Riippuu siitä miten pitkään olet ollut ilman kokopäivätyötä. Tukiprosentti voi olla pienempi. Kysy työkkäristä. Kannattaa kuitenkin ensisijaisesti työllistyä ei palkkatuetusti, koska silloin on todennäköisempää että työnantajasi toiminta on taloudellisesti vakaalla pohjalla ja ansiopäivärahan työssäoloehto täyttyy täysimääräisesti.

    • Anonyymi

      Voihan kristus näitä sotkuja mitä syntyy kun on ns välimallin työntekijä.Kela on sitä mieltä ja te-toimisto tätä mieltä tai ei ota kantaa ollenkaan kun työntekijä on edes jossain töissä vaikka edes tunnin.!Ehkä kannattaa joko olla töissä tai sitten ei,niitä välimallin työntekijöitä potkitaan aina päähän ja irtikkään et pääse ilman karennseja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe