Tornion vesi

Anonyymi

Miksi nostetaan maksuja että voidaan "investoida" uusien asuinalueiden infraan? Edellisiäkin uusi tontteja rakentamatta? Vanhojen alueiden putket korjaamatta.

16

182

  Vastaukset

  • Miksi minulle toimitetaan vesijohtoputkessa kalkkia vaikka maksan vedestä?

   • Ole kiitollinen että saat vielä vettä hanasta. Sekin on nykyään kortilla monessa maassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ole kiitollinen että saat vielä vettä hanasta. Sekin on nykyään kortilla monessa maassa.

    Ehkä kunta myy vedet, kun vesiyritysseikkailijoiden rahat loppuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ole kiitollinen että saat vielä vettä hanasta. Sekin on nykyään kortilla monessa maassa.

    Tulisikin vettä mutta kun sieltä tulee kalkkia jolla en tee mitään.


  • Nyt ne vanhat putket lopulta kosahti.
   Koko kaupunki on vedetön.
   Täytyykin seuraavana kesänä kaivaa pihalle vesikaivo niin saa irtisanoutua kokonaan Tornion vedestä.

  • Elämä on täynnä valintoja!

  • Saivat vedet päälle ja kalkkimoskakin palasi monin kertaisena, sellaista moskaa kraanoista että sekoittajat heti tukossa, ja kylppärin seinille ja lattioille pintyi kalkista sellainen kestopinnoite että ei lähde millään pois.

   • Eilen yritin soittaaTornion Veden vikapäivystykseen, ei vastannut kukaan koko päivänä. Miksihän siellä ei voida ilmoittaa kun joku häiriö tulee vesijärjestelmään? Eilenki runkolinjasta putki poikki, eikä mitään tiedoteta. Melko ihme hommaa😠😠.


  • Kaupungintalon remontointi kuulostaa kokoajan paskemmalta idealta. Infra sakkaa ,mutta näiden mielestä on tärkeämpää laittaa yhden rakennuksen korjaukseen 10 miljoonaa, kun samalla kuntalaisten palvelut on tässä kunnossa. Haaparannalla kaupunki ilmoittaa jatkuvasta vesihäiriöistä. Tornion putket varmaan samassa jamassa. Tämä taisi olla vain alkusoittoa. Vedensaanti haittaa koko torniota. Tornion kaupungintalon "hiukkasia ilmassa" remontti haittaa vain siellä työskenteleviä ketkä voi mennä muualle. Ja "sisäilmaremontit" noin vanhaan taloon kustaan aina. Ne on rakenteellisesti köyttöikänsä loppupäässä. Mikään 70 luvun pömpeli ei säilyikuisesti. Kaupunki teki oikein kun purki kerrostalot. Mikä ero kaupungintalossa on niihin verrattuna. Hienon kivikuoren alla on samaa sontaa hometta ja asbestia. Korjaamalla heitetään rahat kokkoon.

  • Keminmaassa ei helpolla niellä kallista kaupungintalon remonttia. Torniossa vaan inistään ja maksetaan ja ei edea mietitä vaihtoehtoja. Mistä johtuu?

  • Vuosikymmeniä kunnat ja kaupungit on myyneet vettä liian halvalla. Nyt sitten on putkistot siinä kunnossa että niiden korjaaminen tulee todella kalliiksi. Mutta jos vaihtoehtona on vesijakelun yksitystäminen niin puolet halvemmaksi tulee ihmisille kun alkavat maksamaan kunnollista hintaa vedestä ja kunnat alkaa korjaamaan nopealla aikataululla putkistoja kuntoon. Tämä korjausvelka johtuu vesiyhtiöiden johtajien saamattomuudesta ja pelosta hinnan nostoon.

  • Katsoisin kyllä mieluummin rahan käyttöä. Kaupungin tulee korjata putket jotka elintärkeitä asukkaille eikä korjata kaupungintaloa. Näitä kohteita ei voi vertailla edes samassa lauseessa. Toinen on vain seinät joita löytyy muualtakin. Toinen on vesi jota kaikki tarvitsee.
   Putkia ei tule maksattaa moneen kertaan käyttäjillä vaikka laitos on yhtiöitetty. Maksut nousee kokoajan. En ymmärrä miten tuo kaupungintalo on noin korvaamaton. Minun silmissä se ei ole kuin elinikänsä päässä oleva rakennus. Joskus täytyy uskaltaa tehdä päätöksiä myös rakkaista rakennuksista. Päätöksiä joita perheet joutuvat kokoajan tekemään kun luopuvat lapsuudenkodeistaan. Näitä päätöksiä pitää myös päättäjien tehdä eikä kaataa veronmaksajien päälle ja laskuttaa myös tarpeelliset palvelut uudelleen ja uudelleen. Kovia päätöksiä ja priorisointia kiitos.

  • Saisivat keskittyä olennaiseen. Kyllä toimistotönöjä löytyy

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   235
   18050
  2. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   325
   3451
  3. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   166
   1566