Me tarvitsemme maahanmuuttoa

Anonyymi

Meille totuus tulee eteen kun puolustusvoimista loppuvat kyvykkäät miehet.
Nyt jo joka kolmas keskeyttää armeijan, kun eivät kestä sitä.

Kauhistelevat kun tuvassa asuu useampia henkilöitä, ja joutuvat käyttämään samaa suihkua ja vessaa toisten kanssa. Sitä ei kerrottu mutta osa ilmeisesti haluaisi äidin matkaan joka valvoisi syömistä ja pissalla käyntiä.

Nyt jo ollaan lisäämässä naisten kutsuntoja haluttaisiin naisia palvelukseen korvaamaan nynnyt miehet.

Maahanmuutosta myös olisi apua sieltä saataisiin miehiä jotka ovat tottuneet karumpiin olosuhteisiin, ja pärjäisivät metsissä ilman äitiä ja kännykkää.

37

133

  Vastaukset

  • Ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi viime viikolla kattavan, laajaan ja luotettavaan rekisteriaineistoon perustuvan tutkimuksen maahanmuuttajien saamista toimeentulotuista.

   Maahanmuuttajien saamat toimeentulotuet -tutkimus käsittää kaikki maahanmuuttajien saamat toimeentulotuet vuosina 2007-2018 syntymävaltion mukaan.

   Pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajat saivat vuonna 2018 noin 200 miljoonaa euroa toimeentulotukia, mikä on noin 40% pääkaupunkiseudulla maksetuista toimeentulotuista ja 25% kaikista Suomessa maksetuista toimeentulotuista. Tämä osuus lähes kaksinkertaistui vuosina 2007-2018, mikä johtuu lähes yksinomaan Lähi-Idästä tulleista maahanmuuttajista.

   Koko Suomen väestölle maksettujen toimeentulotukien kokonaissumman nousu vuosina 2013–2018 (749 miljoonasta 804 miljoonaan) johtuu maahanmuuttajille maksettujen tukien kokonaissumman noususta. Kantaväestölle maksettujen vuosittaisten kokonaissummien taso on pysynyt samansuuruisena eli noin 600 miljoonassa eurossa vuosina 2013–2018.
   Somalia, Irak, Afganistan ja Syyria murheenkryynejä

   Toimeentulotukea saavien prosenttiosuuksissa ja keskimäärin saaduissa tuissa on valtavat erot eri väestöryhmien välillä. Niin kutsutuissa pakolaismaissa (Somalia, Irak, Afganistan, Syyria) syntyneistä 18-64 -vuotiaista 60-70% sai jotain toimeentulotuen muotoa vuonna 2017.

   Suurin osuus oli Somaliassa syntyneillä, joista 67,5% sai toimeentulotukea. Kantaväestöllä osuus on ollut vuosittain noin 7%. Somaliassa, Irakissa, Syyriassa ja Afganistanissa syntyneiden vuoden aikana saamien toimeentulotukien keskiarvot vuonna 2017 olivat yli 2300 euroa henkilöä kohden.

   Korkein keskiarvo oli Syyriassa syntyneillä, 3190 euroa henkilöä kohden vuodessa. Kantaväestön osalta vastaava luku on vuosina 2012-2017 pysynyt 180-200 eurossa.

   Pakolaismaiden todella korkeat luvut erityisesti vuonna 2017 selittynevät osittain sekä perustoimeentulotuen maksamisen siirtymisellä Kelaan että vuonna 2015-2016 tulleilla turvapaikanhakijoilla.
   Toimeentulotuet kasvavat maassaoloajan myötä

   Kaikkien maahanmuuttajaryhmien keskimäärin saamat toimeentulotuet nousevat kantaväestöön verrattuna maassaoloajan kasvaessa. Kaikkien maahanmuuttajien keskimäärin saamat tuet kasvavat noin viisinkertaisiksi kantaväestöön nähden 20 vuoden maassaoloajan jälkeen.

   Pakolaismailla (erityisesti Irak ja Somalia) keskimääräinen toimeentulotuki on 20 vuoden maassaoloajan jälkeen yli 15-kertainen verrattuna kantaväestöön. Ainoastaan Itä-Aasiassa syntyneillä tuet ovat pienempiä kuin kantaväestöllä 20 maassaolovuoden jälkeen. Kaikilla muilla syntymäalueittain määritellyillä maahanmuuttajaryhmillä saadut keskimääräiset toimeentulotuet ovat siis kantaväestöä suurempia 20 maassaolovuoden jälkeen.
   Tilanne ei helpota edes toisessa maahanmuuttajasukupolvessa

   Kaikkien suurimpien maahanmuuttajaryhmien lapset eli 2. maahanmuuttajasukupolvi saavat tukia enemmän kuin samanikäiset kantaväestön nuoret, monessa ryhmässä jopa moninkertaisesti. Tämä viittaa siihen, että kotoutumista ei tapahdu toisessakaan maahanmuuttajasukupolvessa, vaikka nämä henkilöt ovat syntyneet Suomessa.

   Suurin yksittäinen luku on Somalia-taustaisilla 19-vuotiailla, joista 75 % on saanut toimeentulotukea vuosittain. Kantaväestön samanikäisillä osuus on noin 13-14 %.

   Sama toistuu, jos tarkastellaan vain harkinnanvaraisia toimeentulotukia: kaikissa isoissa maahanmuuttajaryhmissä 2. sukupolvi saa harkinnanvaraisia tukia jopa moninkertaisesti samanikäiseen kantaväestöön verrattuna.

   Korkein yksittäinen luku on Somalia-taustaisilla 19-vuotiailla, joista yli 30 % on saanut harkinnanvaraista toimeentulotukea vuosittain. Kantaväestön samanikäisillä osuus on ollut noin 5%.

   Rajat kiinni!

  • Maahanmuutosta myös olisi apua sieltä saataisiin miehiä jotka ovat tottuneet karumpiin olosuhteisiin, ja pärjäisivät metsissä ilman äitiä ja kännykkää.

   Missä ne on tottuneet metsässä olemaan? Kännykkä kourassa ovat täälläkin.
   Vokissa pitää olla naiset hoitamassa!
   Mikä sivari täällä kommentoi?
   Heikot sinulla on tiedot.

   • Joo onhan siellä Irakissakin pöheikköä, ja kyllä nämä miehet tapella osaa.. Meidän miehiä kun ei saa nykyisen miehiksi puhutekkakkaan vaan tasa-arvon nimissä heistä saa käyttää henkilö mainintaa.
    Nykyisin poikien pitää leikkiä nukeilla ja voivat pitää vaikka hametta. Onko tuo nyt ihme jos pelkäävät armeijaa ja pyssyä vielä enemmän.
    Eipä ole myöskään ihmettelemistä miksi syntyvyyskin laskee, eihän se kännykkää raplaamalla lapset lisäänny.


  • Me tarvitsemme raiskaajia, ja sosiaalituella elätettäviä. pitäähän verorahoille olla käyttöä

   • Eiköhän nuo matut ole sotaa pakoon lähteneitä munsakan miehiä. miten heistä olisi armeijaan?
    raskaajoja on kaikissa yhteiskunta luokissa joka kolmas nainen on kokenut tulleensa raiskatuksi. onko vaimosi tuossa tilastossa? koska itse asian esille nostit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän nuo matut ole sotaa pakoon lähteneitä munsakan miehiä. miten heistä olisi armeijaan?
    raskaajoja on kaikissa yhteiskunta luokissa joka kolmas nainen on kokenut tulleensa raiskatuksi. onko vaimosi tuossa tilastossa? koska itse asian esille nostit.

    Kemijärvi tarvis pikaisesti nuoria vereviä perheettömiä naismaahamuuttajia. Oman kylän pojat ja ne alkavat sit lasten tekkoon. Saataisiin tää kohta rakennettava uusi koulusiipikin käyttöön.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kemijärvi tarvis pikaisesti nuoria vereviä perheettömiä naismaahamuuttajia. Oman kylän pojat ja ne alkavat sit lasten tekkoon. Saataisiin tää kohta rakennettava uusi koulusiipikin käyttöön.

    Niitä joissa olisi äiti ainesta.idän suunnaassa on vielä naisilla perhearvot kohdillaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niitä joissa olisi äiti ainesta.idän suunnaassa on vielä naisilla perhearvot kohdillaan.

    Hmm...Tätä minäkin kannatan...Miehien kuuluupi jäädä kotimaataan rakentamaan eikä lähtiä karkuun ja jättää naiset+lapset+vanhukset yksikseen pärjäämään eihä tälle "pakolais" touhulle tule koskaan loppua. Euroopan kaikki päättäjät ovat vesipäitä.


   • Lähisuhdeväkivalta on Suomessa Euroopan mittakaavassa hälyttävän suurta. Suurin uhka suomalaiselle naiselle on oma puoliso.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kemijärvi tarvis pikaisesti nuoria vereviä perheettömiä naismaahamuuttajia. Oman kylän pojat ja ne alkavat sit lasten tekkoon. Saataisiin tää kohta rakennettava uusi koulusiipikin käyttöön.

    https://www.suomenuutiset.fi/ryostajat-virtsasivat-uhrinsa-kasvoille-ruotsalaispoliisi-kertoo-syyn/

    Poliisi törmää yhä useammin siihen, että rikoksesta epäillyllä maahanmuuttajalla saattaa olla jopa viisitoista eri henkilöllisyyttä Ruotsin rekistereissä. Monet ovat turvallisuuspoliisin tarkkailulistalla terrorismiepäilyjen vuoksi. Ihmiskauppa kukoistaa ja halpatyövoimaa virtaa maahan.


  • Miksi ette pysy aloitetussa aiheessa? Miten on lukemisen laita? Entä luetun ymmärtämisen?

  • Porot valjastetaan miinoilla ja lähetetään vihollista kohti ei siinä nykyaikana ukko laumaa tarvita?

  • Tällä hetkellä EU haluaa Suomelta lisää jäsenmaksua 1,6 miljardia euroa nettona 7 vuoden budjettiin. Rahasumma on siis 1 600 000 000 euroa LISÄÄ. Nettona tarkoittaa sitä, että siitä on vähennetty Suomen saamat tuet. Ei järjen häivää. Mutta demarien eurooppaministeri Tytti Tuppurainen sanoi, että EU on niin ihanaa, että maksamme jäsenyydestä mitä vain.

   Hulluinta tässä on se, että valtio myy omaisuuttaan maksaakseen EU-jäsenmaksua!

  • Tiedoksi turakaisille. Maahanmuuttoa on monenlaista, kirjoituksista päätellen iso osa täällä kommentoijista pihuu jostain pakolaisista ja turvapaikanhakijoista.
   Kun puhutaan työperäisestä maahanmuutosta niin se tarkoittaa ihan jotain muuta.

  • Kuten perussuomalaiset ovat varoittaneet, punavihreä hallitus lähtee nostamaan työllisyysastetta vapauttamalla halpatyövoiman maahantuontia. Tämä johtuu siitä, että hallituksen muu politiikka ei edistä uuden, tuottavan työn syntymistä eikä siten täällä jo olevien työttömien työllistymistä.

   Tämän lisäksi hallitus aikoo asteittain yksityistää Suomen maahanmuuttopolitiikan eli tehdä tismalleen saman virheen, jota Ruotsissa jo kadutaan kautta puoluekentän.

   "Kai yritykset tietävät itse parhaiten, millaista työvoimaa ne tarvitsevat!" Tämä usein toistuva argumentti on vetoava ja kuulostaa järkevältä. Virhe on siinä, että yhteiskunta - siis veronmaksaja - on lain nojalla viimekätisessä vastuussa täällä olevien ihmisten toimeentulosta.

   Ministeri puhuu osaajista, mutta tosiasia on, että suurin osa Suomeen työn perässä tulevista ei ole huippuosaajia tai start-up-yrittäjiä vaan matalapalkkatyöläisiä, esimerkiksi siivoojia ja ravintolatyöntekijöitä. Punavihreä hallitus haluaa kiihdyttää juuri tätä muuttoliikettä.

   "Eikö kaikki työ ole arvokasta!" Tämä on toinen vetoava argumentti. Kaikki työ voi toki olla arvokasta, mutta jos työtunteja on niin vähän tai tuntipalkka niin matala, että työllä ei tule toimeen, tulijat eivät paranna taloudellista huoltosuhdetta vaan heikentävät sitä.

   "Työntekijän oleskeluluvalla", eli saatavuusharkinnan kautta, maahan tulevien työllisyysaste on tietenkin aluksi lähellä sataa prosenttia - hehän tulevat tänne juuri työsopimuksen perusteella. Jo 2-3 vuoden maassaolon jälkeen heidän työllisyysasteensa kuitenkin romahtaa väestön keskiarvon alapuolelle.

   Pääkaupunkiseudulla jo 40% toimeentulotuista maksetaan ulkomaalaisille. Absoluuttiset toimeentulotukimenot kasvavat käsi kädessä lisääntyvän maahanmuuton kanssa. Numerot eivät valehtele ja ne kertovat karua kieltä "osaajien maahanmuuton" laadusta.

   Tavoitteena on, että yritykset voisivat nykyistä nopeammin ottaa ulkomaisia työntekijöitä tehtäviin, joihin kotimaista työvoimaa ei ole tarjolla.

  • Google haulla "ulkolinja seksikauppaa irakissa" voi hakea linkin ohjelmaan yle areenassa, eilen ilta 22 yle ykkösellä oli brittidokumentti sharia lain, papiston ja uskonnon aikaansaannoksista.

   Jokainen voi ihan vapaasti päätellä minkälaisia maahantulijoita näiden "jakamattomat ihmisoikeudet kuuluvat kaikille" mantrojen hokijat on tähänkin maahan ismeillään tuotattaneet. Kannattaa katsoa tuo dokumentti ja miettiä samalla tätä viime aikojen maahanmuuttoa ja keitä tulijat on.

  • Onhan se jo nähty mitä tämä "vihreä aalto" saa aikaiseksi tavallisten ihmisten arkipäivässä. Kannattaa äänestää näitä jokaisessa vaalissa kuntavaaleista aina pressavaaleihin asti. Sitä nopeammin saamme hyvästellä Suomen.

  • Lähi-idästä olisi saatavilla jo kokeneita taistelijoita joita ei tarvitsisi edes kouluttaa armeijassa . Miksi siis tuotaisi lapsia Kreikasta kun on parempi vaihtoehto tuoda osaavia tappokoneita .

  • Mahtaako tällaista HÖLMÖLÄÄ enää viitsiä puolustaa.

  • ei ole tuomittavaa tuollainen ajattelu henkilöltä, joka vielä haluaa
   imeä äitinsä tisua, mutta noi islaminuskoiset ei kuulu tänne.

  • Siis kyvykkäät miehet loppuvat.......

  • Valitettavasti on ajaudettu karmeaan tilanteeseen, Suomen miehistä ei enään ole isänmaata puolustamaan. Pelkäävät pimeää eivätkä sopeudu tilanteeseen kun kuoneen joutuu jakamaan useampi varusmies.

   Jokainen voi kuvitella miten tälläiset miehemme voivat käydä sissisotaa, tai yleensäkään käydä sotaa. Onneksi naisia aletaan ottamaan asepalvelukseen ja sotimaankin tarvittaessa. Jospa nämä naiset nyt näyttäisivät äidin kullanmuruille miten Suomia puolustetaan.

  • Nämä käpykaartilaiset miehet tiedetään. Ne on näitä äärioikeistolaisia kiihkoilijoita, koulupudokkaita, niitä joista ei kotiväki ole huolta pitänyt. Asialliset hyvät järkevät nuoret miehet ja naiset kyllä tunnetaan. Hoitavat koulut kunnialla ja velvollisuudet vastuullisesti. Siinä on paljon kotitaustalla merkitystä, onko ollut minkälainen malli elämään, onko kannustettu ja pidetty huolta. Onnettomista oloista nämä sikiää, jotka kirjoittelee tännekin vain ala-arvoisia juttuja.

  • Jos mamuista armeijaan miehiä odotat olet tyhmä, nehän on juuri armeijaa karkuun lähteneet tänne, ei niistä ole siihen, ja jos työttömiä kaipaat lisää Kemijärvelle, siinäkään minusta ei ole mitään ajatusta, voithan ottaa sellaisen kotimamun jos haluat.

  • https://www.suomenuutiset.fi/ryostajat-virtsasivat-uhrinsa-kasvoille-ruotsalaispoliisi-kertoo-syyn/

   Poliisi törmää yhä useammin siihen, että rikoksesta epäillyllä maahanmuuttajalla saattaa olla jopa viisitoista eri henkilöllisyyttä Ruotsin rekistereissä. Monet ovat turvallisuuspoliisin tarkkailulistalla terrorismiepäilyjen vuoksi. Ihmiskauppa kukoistaa ja halpatyövoimaa virtaa maahan.

  • tekijällä on ilmeisesti ollut tekoonsa ulkomaalaisvihamielinen ja rasistinen motiivi. Tästä syystä tekoa tutkitaan terrorismina.

   Ampuja oli Saksan kansalainen, jolla oli laillinen käsiase. Hän kuului ampumakerhoon.

   Veriteot tapahtuivat keskiviikkoiltana kahdessa vesipiippukahvilassa kahdessa eri kaupunginosassa Hanaussa.

   Ammuskeluissa sai surmansa välittömästi kahdeksan ihmistä. Yön aikana kuolonuhrien lukumäärä nousi yhdeksään, kun yksi haavoittuneista menehtyi, poliisi kertoo. Kuusi ihmistä loukkaantui, yksi heistä vakavasti.

   Viranomaiset vahvistivat iltapäivällä, että kaikki kahviloissa kuolleet olivat 21–44-vuotiaita ja maahanmuuttajataustaisia. Myös suurin osa loukkaantuneista oli ulkomaalaistaustaisia. Turkin Berliinin-suurlähetystöstä kerrottiin, että kuolleista viisi oli Turkin kansalaisia.

   Poliisi ei usko, että ammuskeluissa olisi ollut mukana muita tekijöitä. Syyttäjä kertoi keskiviikkona iltapäivällä, että tutkinnassa kuitenkin selvitetään miehen mahdolliset kontaktit Saksassa tai ulkomailla.

  • Vieraslaji voi muodostaa uhan alkuperäiselle lajistolle, luontotyypille tai jopa koko ekosysteemille.

  • Saksa lisää poliisien läsnäoloa ympäri maata äärioikeiston, juutalaisvastaisuuden ja rasismin aiheuttaman uhan vuoksi, sanoo maan sisäministeri Horst Seehofer.

   Seehoferin mukaan uhkataso Saksassa on hyvin korkealla tasolla, sen jälkeen kun aseistettu mies tappoi keskiviikkoiltana yhdeksän ihmistä rasistisessa hyökkäyksessä kahteen vesipiippukahvilaan Hanaun kaupungissa.

   Myös tarkkailua moskeijoissa, juna-asemilla, lentokentillä ja Saksan ulkorajoilla lisätään.

   • Uskontoa opettanut mies raiskasi koulutytön Oulun moskeijassa – hovioikeus lyhensi vankeus­rangaistusta?
    Hovioikeus otti rangaistuksen mittaamisessa huomioon myös sen, että vaikka teot olivat vakavia, ne eivät omassa rikoslajissaan olleet vakavimmasta päästä?

    Voi:V


   • Anonyymi kirjoitti:

    Uskontoa opettanut mies raiskasi koulutytön Oulun moskeijassa – hovioikeus lyhensi vankeus­rangaistusta?
    Hovioikeus otti rangaistuksen mittaamisessa huomioon myös sen, että vaikka teot olivat vakavia, ne eivät omassa rikoslajissaan olleet vakavimmasta päästä?

    Voi:V

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia

    Määritelmä


  • Ruotsissa kuohuu: Törkeitä ryöstöjä tehneet jengiläiset tuomittiin vankeuden sijasta nuorisohoitoon?

   Söderstörnin oikeusistuin tuomitsi kuusi jengiläistä törkeistä rikoksista nuorisohoitoon. Yksi syytetyistä sai tuomion kolmesta ryöstöstä. Tuomitut ovat 16-vuotiaita ja heidän uhrinsa hieman vanhempia.

  • UutisetUlkomaat
   Ulkoministeriö auttanut suomalaisia kotiin Wuhanista – olivat pahimmalla koronavirusalueella
   Suomalaiset tulivat Ranskan kautta Suomeen.
   Ulkoministeriö kertoo Twitterissä, että se on avustanut suomalaisia kotiutuslennolle Wuhanista Ranskan kautta Suomeen.

   – Jatkolento Pariisista toteutettiin yhteistyössä muiden Pohjoismaiden kanssa, ulkoministeriö kertoo.

   Huonosti Suomi huolehtii omistaan!

  • Miten Ruandan pappi voipi?
   Suomi satsasi pappiin noin:5 miljoonaa€

   Ei ihme,että miehet loppuu!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   190
   5321
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   143
   4698
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   202
   3781