Perussuomalaiset ykkönen...

Anonyymi

EU tuhoaa Suomen mahdollisuudet harjoittaa maataloutta. Tämän toiset tiesi jo vuonna 1994. Eroon EU:sta.

222

1765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomi on menettämässä satojen miljoonien eurojen maataloustuet EU:n tulevassa ns. "monivuotisessa rahoituskehyksessä". Perussuomalaisten meppi Laura Huhtasaari sanoo EU:n tuhoavan Suomen maatalouden ja vaatii eroa EU:sta.

      • Anonyymi

        Onko se Kiinan riisi sitten terveellistä ja lähiruokaa. Saasteet ja hiilijalanjälki.


    • Anonyymi

      Mitä maataloutta Muoniossa voi harjoittaa ? Ei poronhoitoa kai maataloudeksi lasketa ?
      Pottua voi kai vähän omaan käyttöön kasvattaa, taitaa jäädä siihen, oli EU-tukia tai ei.

      • Anonyymi

        Maataloustuotteilla me kaikki elämme. Ei Suomea kannata ilmaiseksi antaa kopalisaatiolle. Pirulle on annettu jo pikkusormi, seuraavaksi vievät koko käden.


    • Anonyymi

      Meitä tavallisia, perussuomalaisia on lapissa 29.1 %.

      • Anonyymi

        No ei kaikki voi fiksuja olla, Lapissa näkyy asuvan paljon vähälahjaista porukkaa.


      • Anonyymi

        Aika vauhdilla on prosentit lähes puolittuneet.


    • Anonyymi

      Lapissa kasvaa yhtä sun toista puhtaassa luonnossa. Esim. Kaikki luonnon marjat, jotka on superfoodia.

    • Anonyymi

      Helvetin eu.sta ku muoniolaiset hakee muun puhtaan ruuan sitten. Kun suomesta loppuu maatalous ja oma tuottama ruoka. Ei ne porot kauaa riitä ja pelkkin pottuihinkin voi pitemmänpäälle tympääntyy.

    • Anonyymi

      Persut vain kokoomuksen varjopuolue.

    • Anonyymi

      Parempi kokomuus kun viherkommunistit .

    • Anonyymi

      Suomessa jo valtava määrä työttömiä maahanmuuttajia

      Purran mukaan kouluttamaton henkilö ei ole yhteiskunnallemme kokonaisvaikutuksiltaan juuri yhtään sen hyödyllisempi, saipa hän jäädä maahan suojeluaseman tai matalapalkkatyötä tekevän statuksella.

      – Taloudellisten ja muiden maahanmuuton ongelmien kannalta on yhdentekevää, mitä pääasiassa kehitysmaista tulevien maahanmuuttajien oleskeluluvissa lukee.

      – Tiedämme tilastojen ja tutkimusten perusteella, että tällaiset maahanmuuttajat kuormittavat sosiaalijärjestelmää ja palveluita, ja mikäli työllistyvät, työllistyvät yleensä vahvasti tuetusti tai matalapalkkamarkkinoille tai maahanmuuttokoneiston sisään. Ja maassa on jo valtava määrä työttömiä maahanmuuttajia. Maahanmuuttajien koulutustaso on matala, myös seuraavilla sukupolvilla, tulot eivät kehity, ja he ovat kantaväestöön nähden huomattavan pienituloisia ja tukiriippuvaisia, Purra selittää.

      Vasta julkaistun Suomen Perustan selvityksen mukaan humanitaarisin perustein maahan tulleiden kohdalla toimeentulotukien määrät ovat vielä 20 vuoden maassaolon jälkeen 15-kertaiset kantaväestöön nähden.

      • Anonyymi

        Osa pakolaisista tulee valtioista joiden pääelinkeino on maatalous. Tälläistä osaamista voidaan hyödyntää suomalaisilla maatiloilla. Vanheneva maaseutu saisi reipasta työvoimaa, samalla kotoutuminen tapahtuisi nopeasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa pakolaisista tulee valtioista joiden pääelinkeino on maatalous. Tälläistä osaamista voidaan hyödyntää suomalaisilla maatiloilla. Vanheneva maaseutu saisi reipasta työvoimaa, samalla kotoutuminen tapahtuisi nopeasti.

        Omavaraisuus Ruotsissa on heikko ja Eikö he ole jo olleet Suomeen yhdeydessä.? Kriisi opettaa kaikkia ja toivotaan, että viisastutaan ja puhalletaan yhteen hiileen. Ei tarvi aina sekoittaa politiikkaa yhteisen asioiden hoitamiseen.


    • Anonyymi

      Rahaa on. Ei olla kipeitä eikä köyhiä.

      Eri asia sitten onkin kun etsitään rahoja suomalaisen arjen parantamiseen. Tulihan niitä, tosin toiseen suuntaan. Muun muassa polttoaineen veronkorotus ja muut veronkorotukset.

      Hallitus sijoittaa nämäkin verovarat maailman parantamiseen. Ei oman maan kansalaisen, joka lystin maksaa.

      • Anonyymi

        Minä olen teidän kanssa samaa mieltä. Juhannuksena lippu salkoon, kun vielä saa liputtaa


    • Anonyymi

      Reilu viikko takaperin sisäministeri Maria Ohisalo (vihr) kertoi halusta "perheettömien lasten" vastaanottamiseksi Suomeen laittomien siirtolaisten leireiltä Kreikasta. Nyt ilmoitetaan, että lasten lisäksi Suomeen vastaanotetaan myös aikuisia ja kaikkialta Välimeren alueelta.

      • Anonyymi

        Piti olla myös Syyrialaisia Libyasta italiaan tulleet tuskin ovat.


    • Anonyymi

      Kyllähän tosi hädässä olevia/olevaa voi auttaa,mutta ei niin,että se on jonkun muun tarpeesta pois kuten esm.mökin ukon/akan jos he tarvitsee jonkun lääkkeen joka on hänelle määrätty päivittäin otettavaksi,että hän on niin varaton ettei voi ottaa ko. lääkettä kun joka kolmaspäivä,ei unohdeta Suomen rakentajia olipa hän vanha tai sairas.

    • Anonyymi

      Kokonaiskulut miljardiluokkaan?
      Koko vuoden vastaanottotoiminnan hinta per henkilö oli viime vuonna keskimäärin 20 368 euroa. Turvapaikanhakemuksen käsittelyn tavoiteaika oli puoli vuotta. Yhden turvapaikkapäätöksen omakustannehinnaksi tuli 1 593 euroa.

      Vastaanottotoiminnan kokonaiskulut vuonna 2014 olivat 62 miljoonaa euroa.

      Turvapaikanhakijoita tuli Suomeen tuolloin yhteensä 3 651. Tänä vuonna määrän ennustetaan kohoavan 50 000:een. Edellisvuoden suhdeluvuista laskemalla vuoden 2015 vastaanottokulut nousisivat lähelle miljardia tai jopa sen yli.

      Vaikka yhtä hakijaa koskevat kulut saataisiin tehostamalla pienemmiksi, on selvää, että koko vastaanottotoiminnan hintalappu tulee nousemaan aivan uusiin sfääreihin.

      Valtion talousarvioesityksessä vastaanottotoimintaan on budjetoitu tälle vuodelle 54 miljoonaa ja ensi vuodelle 118 miljoonaa euroa. Sisäministeriön mukaan kumpikaan summa ei riitä, vaan lisärahaa tarvitaan.

      Hurstille ei centtiäkään eikä vanhustenhuoltoon .

      • Anonyymi

        Niin.


    • Anonyymi

      Työmiehen tuumaustunti,siinä on totuutta ja rehellisyyttä kattokaa ja kuunelkaa.

    • Anonyymi

      EU leikkaa maataloustukia – Suomelle tulossa 400 miljoonan euron lisälasku

    • Anonyymi

      Onko nämä nykyiset päättäjät olleet valintansa jälkeen kertaakaan huolissaan omasta kansasta,toiveena varmaan että meitä kuolisi mahdollisimman paljon että voisi tuoda lisää niitä tuottavia kultamunia!

    • Anonyymi

      Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen on osallistunut tällä viikolla Euroopan parlamentin Keski-Amerikka-valtuuskunnan vierailulle El Salvadoriin ja Hondurasiin ja tavannut Keski-Amerikan maiden poliittisia, taloudellisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Hakkaraisen mukaan Euroopan maiden tulisi ottaa oppia Keski-Amerikasta alueellisen yhteistyön järjestämisessä ja hajottaa Euroopan unioni.

      Teuvo Hakkarainen on toiminut vapaaehtois- ja keikkapohjalta Keski-Amerikassa 30 vuotta metsäteollisuuden tehtävissä. Hän puhuu espanjaa ja tuntee paikallisen kulttuurin. Hän tiedostaa alueen suuret ongelmat, mutta ottaisi mallia siinä, miten alueen maat ovat järjestäneet keskinäiset suhteensa Keski-Amerikan integraatiojärjestelmä SICA:n puitteissa.

      Hakkaraisella oli tiistaina San Salvadorissa mahdollisuus tavata Keski-Amerikan integraatiojärjestelmä SICA:n pääsihteeri Vinicio Cerezo. Tapaaminen vahvisti hänen EU-vastaisia asenteitaan.

      – Keski-Amerikassa integraatio ei ole itseisarvo, vaan sitä pidetään käytännöllisenä välineenä osana kansainvälistä yhteistyötä. SICA-yhteistyö toimii konsensusperiaatteella eli kaikkien jäsenmaiden tulee hyväksyä ehdotukset, Hakkarainen luettelee Keski-Amerikan yhteistyön hyviä puolia.

      EU vienyt Suomen itsenäisyyden

      Keski-Amerikassa olisi Hakkaraisen mukaan paremmat edellytykset luoda alueen yksi yhteinen valtio. Eurooppa on siihen hänen mukaansa kielellisesti, kulttuurisesti, poliittisesti ja taloudellisesti liian hajanainen.

      Parhaillaan Hondurasin Tegucigalpassa oleva Hakkarainen näkee EU-eliitin pyrkivän luomaan suurvallan ilman minkäänlaista uskottavuutta tai kansalaisten hyväksyntää. Hänen mukaansa Yhdistyneen kuningaskunnan EU-ero osoitti kuitenkin EU-jäsenmaille muutoksen olevan mahdollinen.

      – EU:sta on tullut loputon rahareikä, joka on vienyt Suomeltakin itsenäisyyden. Byrokraattista hirviötä on mahdoton uudistaa, joten Suomen tulisi valmistautua eroamaan siitä mahdollisimman pian, vaatii Hakkarainen.

      • Anonyymi

        Haloo ihminen, Ihan piruuttani kävin googlaamassa Teukan tietoja ja yllätyksekseni Teukan koulutus oli 8 luokkaa koulua ja välttävä englanninkielen taito. Ei ollut mainintaa 30 vuoden työrupeamasta keski-Amerikassa eikä mitään mainintaa espanjankielen taidosta. Teukka on ollut neuvomassa sahaustoimintaa Hondurasissa ja kouluttanut terämiehiä jne. Löysin myös kyseisiltä sivuilta Teukan pitämän puheen ympäristö asioista siellä eu valiokunnassa ja olin vähän ymmälläni koska puhe oli kömpelö, lyhyt ja ylimalkanen eikä sisältänyt yhtään paikkaansa pitävää asiakokonaisuutta. Niinpä ja hevosmiesten tietotoimisto kertoi, että Teukka on tälläkin hetkellä Hondurasiassa, mutta vain riiustelemassa nuorikkonsa tykönä ja korjauttaa kuulemma tekarit samalla reissulla,että tämmönen tapaus tälläkertaa.


    • Anonyymi

      Turvapaikanhakijatilanne on vähintään melko suuri uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle.

      Tätä mieltä on 79 prosenttia Lännen Median kyselyyn vastanneista poliiseista. Lähes joka neljännen mielestä uhka on erittäin suuri.

      Poliisien tuomio Suomen maahanmuuttopolitiikalle on tyly.

      Joka kolmannen vastaajan mielestä maahanmuuttopolitiikka viimeisen vuoden aikana on onnistunut erittäin huonosti. Lähes puolet arvioi onnistumisen melko huonoksi. Korkeintaan melko hyvän arvion antaa alle 20 prosenttia vastaajista. Tornion järjestelykeskus saa kuitenkin kiitosta.

      Mistä sitten ollaan huolissaan?

      Perusteluissa korostuu se, että maahantulijoiden henkilöllisyyksiä tai taustoja ei pystytä varmasti selvittämään. Moni uskoo, että joukossa on terroristijärjestö Isiksen edustajia. Siten myös terrori-iskujen mahdollisuus pelottaa.

      Vastauksissa mainitaan, että tulijoissa on paljon poliisi- ja sotilastaustaisia. Samoin mietityttää tulijoiden kulttuuritausta ja se, että naisia ei kunnioiteta. Esille nostetaan myös se, että toimettomuudesta ja turhautumisesta voi pitemmällä aikavälillä seurata esimerkiksi jengiytymistä.

      Poliisit kertovat näkevänsä jo nyt työssään aiemman kotouttamisen epäonnistumisia. Niiden pelätään lisääntyvän. Uhkakuvana ovat Ruotsin esimerkin mukaiset lähiöt, joihin poliisikaan ei uskalla mennä. Yhtälö on hankala, kun poliisit kamppailevat resurssiensa riittävyyden kanssa.

      Monissa vastauksissa kerrotaan vastaanottokeskusten levottomuuksista, joihin poliisin pitää sitoa monia partioita kerralla. Myös seksuaalisen ahdistelun pelätään lisääntyvän kesää kohti.

      Polttopulloiskujen kaltaista rasistista rikollisuutta noin puolet vastaajista pitää vähintään melko suurena turvallisuusuhkana. Toinen puoli pitää sitä korkeintaan vähäisenä uhkana. Suurimmassa osassa avoimia vastauksia iskuja pidetään yksittäisten humalaisten hölmöilynä.

      Katupartioista poliisit eivät lisäturvaa hae. Lähes puolet katsoo, että turvapaikanhakijatilanteella perustellut katupartiot tuovat kaduille lisää turvattomuutta. Vain joka kymmenennen mielestä ne lisäävät turvallisuutta.

      Yleisesti toivotetaan kuitenkin tervetulleiksi esimerkiksi vanhempien tai yrittäjien perinteiset naapurustovahdit. Sen sijaan tunnuksiin pukeutuneita partioita pidetään arveluttavina.

      Poliisien näkemykset käyvät ilmi LM:n suuresta poliisikyselystä, johon vastasi noin joka kolmas suomalainen poliisimies. Kyselyyn vastasi yhteensä 2 489 poliisia. Vastausprosentti oli noin 37. Poliisit kertoivat kyselyssä henkilökohtaisia mielipiteitään. Siihen sai vastata myös nimettömänä. Kyse ei ole poliisin virallisesta linjasta.

      Katso kaikki poliisien vastaukset kyselyyn

      Tausta: Näin kysely tehtiin
      Lännen Media toteutti suuren poliisikyselyn yhteistyössä Suomen poliisijärjestöjen liiton (SPJL) kanssa.

      SPJL lähetti Lännen Median kysymykset poliisiyhdistysten 7 580 jäsenelle. Vastausta pyydettiin kaikilta poliisimiehiltä.

      Poliisimies tarkoittaa poliisitehtävissä olevaa poliisihallinnon virkamiestä poliisivaltuuksin. Poliisimiehiä on Suomessa noin 7 300, joista 7 000 kuuluu liittoon.

      Kyselyyn vastasi 2 489 poliisimiestä.

      Virheellisenä palautui 217 vastausta, joista poliisien osuus on arviolta 200.

      Vastausprosentti oli noin 37.

      Kaikista poliisimiehistä kyselyyn vastasi noin joka kolmas.

      Kysely toteutettiin Webropol-kyselyohjelmalla. Siihen sai vastata myös nimettömästi.

      Vastausaikaa kyselyyn oli 1.–8.2.


      Päivän uutiset
      Pysy ajan tasalla uutisista. Tilaa Aamulehden maksuton uutiskirje.
      0 Osallistu keskusteluun
      Kommentit (0)
      Luetuimmat
      Päivä
      1
      Myös Mikkelissä koronavirusepäily – Jyväskylässä tutkitulla ei ollut tartuntaa
      2
      VTT tyhjensi työtilan koronavirusepäilyn vuoksi Espoossa – kotiin lähetettiin 50 henkilöä
      3
      Tampereen Pispalassa myydään 14 neliön erikoista miniasuntoa käytetyn katumaasturin hinnalla: ”Tämä on erittäin harvinaista”
      4
      Koronavirus alkaa kuin mikä tahansa flunssa – kaksi oleellisen tärkeää asiaa erottaa muista
      5
      Suomessa todettiin toinen koronavirustartunta: Potilas hoidossa HUSissa – tämä sairastumisesta tiedetään

    • Anonyymi

      Suomi myöntää loppuvuoden kehitysavun tukipäätöksissä 5,45 miljoonan euron summan Afrikan kriisien helpottamiseen. Asiasta kertoi ulkoministeriö maanantaina.

      Yhteensä Suomi on kuluneen vuoden aikana myöntänyt humanitaarista apua 72,5 miljoonaa euroa. Eniten tukea on ohjattu YK:n pakolaisjärjestölle UNHCR:lle, joka on saanut 20 miljoonaa euroa. Kohdemaista eniten tukea on saanut Syyria, jonka kriisin hoitoon on myönnetty 12,6 miljoonaa euroa.

      Jemenissä Suomi on tänä vuonna tukenut humanitaarista avustustyötä kolmella miljoonalla eurolla.

      Entä suomalaiset köyhät,vanhukset jne.. ei sentin senttiä.

    • Anonyymi

      Miten kauan Suomen järkevä osa kansasta katsoo tämän viherpunikki hallituksen Suomea tuhoavaa toimintaa ennenkuin turvautuu vaikka voimatoimiin lopettaakseen tämän paskan?

      • Anonyymi

        Taisipa arvon oikeistopopulisti syyllistyä vihapuheseen(vihakirjoitukseen) edellä olleessa kannanotossa. Hyi sinua ääripersu! Olet yhteiskunnan pohjasakkaa tai sitten et.


    • Anonyymi

      Marin ja Ohisalo ovat jo saaneet solutettua väkensä hallintoon, tervejärkiset on savustettu sivuun ja suomi on menetetty. Asiaa voisi verrata syöpään, tai Italian mafiaan. Venäjä ei saanut miehitettyä Suomea aikoinaan, kiitos yhtenäisen kansan, nyt suomi miehitetään ja tuhotaan taloudellisesti järjettömällä maahanmuutolla, kansan katsellessa sivusta. Suunta on oikein, tyhmää kansaa on satutettava, mielenkiinnolla odotan herääkö tämä kansa koskaan, en usko että herää. Kun Marin ja Ohisalo huomaa kammottavan virheensä, he siirtyvät hyvään hyväsisar virkaan ja suomen heikoimmat kärsii. Aivan, kuin Liikanen ja Rehn aikoinaan, aivan samoin.

      • Anonyymi

        Ei ole kyse heikoista tai vähävarasista, vaan laiskoista kusipäistä, jotka yrittää hakea syyllisiä omaan kurimukseen vielä kurjemmassa asemassa olevista, eli maahanmuutajista. Nämä jopa fasismia kannattavat ihmisrauniot on saatava vastuuseen teoistaan ja karkotettava Huippuvuorille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kyse heikoista tai vähävarasista, vaan laiskoista kusipäistä, jotka yrittää hakea syyllisiä omaan kurimukseen vielä kurjemmassa asemassa olevista, eli maahanmuutajista. Nämä jopa fasismia kannattavat ihmisrauniot on saatava vastuuseen teoistaan ja karkotettava Huippuvuorille.

        Ja ylläpito sallii tällaiset herjaavat kirjoitukset.


      • Anonyymi

        Marin on pieni paha,mutta Ohisalo huh huh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin on pieni paha,mutta Ohisalo huh huh.

        Marin nyt ei ole täysin kaheli mutta se OHisalo on totaalinen fanaatikko ja siitä ei mitään hyvää seuraa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole kyse heikoista tai vähävarasista, vaan laiskoista kusipäistä, jotka yrittää hakea syyllisiä omaan kurimukseen vielä kurjemmassa asemassa olevista, eli maahanmuutajista. Nämä jopa fasismia kannattavat ihmisrauniot on saatava vastuuseen teoistaan ja karkotettava Huippuvuorille.

        Karhu suuttui tuosta ja tappoi telttailijan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karhu suuttui tuosta ja tappoi telttailijan.

        Niin, niin Huippuvuorilla, ei Suomessa


    • Anonyymi

      altion ja kuntien rahat alkavat olla totaalisen loppu.Pakolaisiin menee valtava määrä rahaa eikä sitä myönnetä.Tätä yritetään jatkuvasti paikata nostamalla veroja.Kaikki jotka osaavat vähänkin matematiikkaa ymmärtävät että tämä on tuhon tie.Siksi kannattaa äänestää Perussuomalaisia ainut puolue kun on aidosti tätä hulluutta vastaan.

    • Anonyymi

      Ei Suomi,Suomalaiset ole tuhonneet Syyriaa pommituksin,eikä Suomalaiset ole tuhonneet Irakia eikä muitakaan lähi-idän valtioita,vieneet niiden maiden kansalaisten elämän mahdollisuuksia,suuretvaltiot ovat ryöstänee ko.maiden rikkaukset kuten öljyn,miksi Suomalaisten pitää maksaa muiden hyödyn?Täällä SUOMESSA itselläkin on avuntarvitsijoita pilvinpimein,moni jopa joutuu säästämään lääkkeistäkin ruuasta puhumattakaan ja kyllä täältä löytyy asunnottomiakin jopa työssäkäyviä, otsasihiessä on leipäsi ansaittava

    • Anonyymi

      Tulkaa nyt hyvät ihmiset Perussuomalaisten linjoille,älkääkä olko yhteistyökyvyttömiä tolloja

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari vaatii pysäyttämään turvapaikanhakijoiden saapumisen Suomeen. Käytännössä hän haluaa välittömästi käyttöön rajatarkastukset ja Ruotsin kautta tulevat turvapaikanhakijat takaisin.

      – Keinolla millä hyvänsä on saatava turvapaikanhakijat käännytettyä. Tulijat eivät lopu ja tämä voi jatkua vaikka 50 vuotta. Sadat miljoonat haluavat Eurooppaan, Huhtasaari sanoo.

      • Anonyymi

        Tottahan tuo on ja sen me kaikki tiedämme. Suomi on oikeasti köyhä maa.


    • Anonyymi

      Jokainen valtio huolehtikoon omat köyhät myös Suomi mukaanlukien,koska meitä,heitä riittää täälläkin pilvinpimein

    • Anonyymi

      Suomella ei voi olla Kreikan ja Turkin rajakriisissä hallituksen ja Ohisalon linjaa. Maria Ohisalon (vihr) uppiniskaisuutta katsotaan hallituspuolueista suu auki, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen uutistuottaja Hanna Vesala.

    • Anonyymi

      Halla-aho: Vihreät on todellinen yhden asian puolue – ”Jos turpeen polttaminen edistäisi maahanmuuttoa, vihreät kannattaisivat turpeen polttamista”

      • Anonyymi

        Eroon EU:sta ja liitytään Visegrad- maihin! Siellä jo Puola, Tsekki, Unkari ja Slovakia!


    • Anonyymi

      Norjalaiset olivat ajaneet maasta pois Japanilaisen porukan ja sanoneet että tänne ette jää menkää Suomeen. Oli tilattu Suomesta linja-auto aamuksi hakemaan ne. Matka bussilla oli kuitenkin katkennut kesken kun ne oli norjalaisten toimesta tuotu Kilpisjärvelle jo illalla.
      SANOSIMPA ETTÄ ON HÄVYTÖNTÄ TOIMINTAA!!!
      Millä oikeudella norjalaiset toivat matkailijat Suomen puolelle. Viranomaiskyselyä kehiin. Tässä olis Kärnälle vähän hommia. Otappa selvää asiasta.

    • Anonyymi

      Vihreä puolue on lopetettava yhteiskunta vastaisena, ja on pahempi kuin mikään moottoripyörä jengi, nämä jengit on pikkutekijöitä tähän poliittiseen vihreät ryhmittymään joka pyrkii tuhoamaan Suomen kulttuurin, kulttuuri perintö on se elähdyttävä voima joka antaa voimaa kansoille taistella vaikeuksia vastaan, ainakin äänestämällä oppositiota niin varmistamme että pääsemme eroon näistä vihreistä jotka on pahimpia viruksia kuin olemme aiemmin kokeneet.

      • Anonyymi

        Oletko katkera kun Orpo ei pääse päsmäröimään,vaan nuoret viissaat naiset päättävät Suomen asioista,tekevätkin sen huolella tv. Waari 73


      • Anonyymi

        Kuuleppa sie! Rauhoitu ja ota selvää asioista ennenkuin rupeat rähjäähmän. Meän tyttäret on hoitaneet hommansa tosi hyvin tilanteeseen nähen. Siis hajoa porvari!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuleppa sie! Rauhoitu ja ota selvää asioista ennenkuin rupeat rähjäähmän. Meän tyttäret on hoitaneet hommansa tosi hyvin tilanteeseen nähen. Siis hajoa porvari!

        Neljä varoituskelloa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuuleppa sie! Rauhoitu ja ota selvää asioista ennenkuin rupeat rähjäähmän. Meän tyttäret on hoitaneet hommansa tosi hyvin tilanteeseen nähen. Siis hajoa porvari!

        Äläpäs tytöttele, he kaikki ovat aikuisia naisia.


    • Anonyymi

      ... muuttui fiksuruokamainokseksi ja Peugeotmainokseksi.

    • Anonyymi

      Kepulaiset poliitikot itse tuhonneet suomen maatalouden eu kiimassaan. Koko yhteiskunta on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Kunnat on konkurssin partaalla, tiet rappeutuu yms. Syylliset ovat nyt hyvissä valtion viroissa ja hyvin arvostettuja henkilöitä. Yle haastattelee heitä, ainakin kerran kuukaudessa. Kyselläkseen neuvoja brysselin päätöksistä. Ja tämä kaikki on alkanut ennen koronaa. Siis tämä suomen rappeutuminen. Hyvä esim. Varmuus varastot, muutama hiiren syömä henkityssuojain.

      • Anonyymi

        Suomi maailman onnellisin maa. Koskahan taas.


    • Anonyymi

      Odotetaan seuraavaa Alma media galluppi tuloksia. Mikähän puolue on noussut nyt kärkeen.

    • Anonyymi

      Marinin hallitukseen ja sen toimiin suhtaudutaan tiedotusvälineissä pääosin myönteisesti. Hallitukseen tai sen toimiin kohdistuva arvostelu leimataan herkästi veneenkeikuttamiseksi, kansallisen yhtenäisyyden nakertamiseksi tai sisäpolitikoinniksi väärällä hetkellä. Kritiikki myös mielellään kuitataan setämiesten katkeruudeksi siitä, että keskeiset ministerit ovat nuorehkoja naisia.

      Pidän kuitenkin selvänä, että jos keskeiset ministerit olisivat ei-vasemmistolaisia setämiehiä ja toimisivat siten kuin Marinin hallitus on toiminut, media ei olisi yhtä myötäsukainen eikä oppositio yhtä rakentava ja sopuisa kuin nyt.

      Tämä on itse asiassa todennettavissa siinä tavassa, jolla Marinin hallitusta kehuva media käsittelee Trumpia ja hänen toimintaansa. Kun Trump ensin vähätteli pandemiaa ja vertasi sitä kausiflunssaan, se oli osoitus hänen epäpätevyydestään ja tyhmyydestään. Kun Marin ja THL vähättelivät pandemiaa ja vertasivat sitä kausiflunssaan, se oli hyvää ja rauhoittelevaa johtamista ja perustui parhaaseen asiantuntijatietoon.

      Kun Trump asetti rajoituksia Kiinasta tulevalle liikenteelle, se oli osoitus Trumpin tyhmyydestä ja epäpätevyydestä. Kun Marinin hallitus teki saman liian myöhään, se oli pätevää ja päättäväistä johtamista.

      Kun Trump tekee u-käännöksiä ja muuttaa strategiaa, se on osoitus hänen kyvyttömyydestään johtaa. Kun Marinin hallitus tekee u-käännöksiä, se on osoitus kyvystä mukautua tilanteisiin ja uuteen tietoon. Kun Trump antaa vääriä ja ylioptimistisia tietoja maansa varautumisesta, hän "valehtelee". Kun Marinin hallitus tekee samaa, se johtuu korkeintaan siitä, että joku muu (eli virkamiehet) ei ole pitänyt ministereitä ajan tasalla.

      Ja niin edelleen.

      On epävarmaa, olisiko jokin muu suomalainen hallitus onnistunut välttämään Marinin hallituksen tekemät virheet, mutta on varmaa, että mikään muu hallitus ei olisi päässyt niistä virheistä yhtä lempeällä kohtelulla.

      Usein tuntuu, että se, mitä hallitus tekee, on medialle ja hallituspuolueiden kannattajille täysin toissijaista. Ensisijaista on se, kuka tekee. Kun perussuomalaiset vaativat rajojen ja koulujen sulkemista, se oli persupopulismia. Kun Marinin hallitus teki saman, se oli jämäkkää ja päättäväistä johtamista. Eikö tämä ole vähän outoa? Kai toimenpiteitä pitäisi arvioida niiden omien meriittien eikä toteuttajan perusteella.

      Vanhassa Sprite-mainoksessa sanottiin: "Thirst is nothing, image is everything." Hiukan samanlainen olo tulee, kun katselee suomalaisten suhtautumista hallitukseensa. Hallitus näyttää hyvältä, koska siellä on nuorehkoja naisia. Marinia hehkutetaan Voguessa. Suomea kehutaan!

      Perussuomalaisissa parasta ja pahinta on se, että meillä kannattajakunta edellyttää puolueen vaikuttajien pysyvän uskollisena sille linjalle, jota heidät on äänestetty ajamaan. Jos tämä linja horjuu, loppuu myös kannatus. Tämä nähtiin erityisen selkeästi vuoden 2015 siirtolaiskriisin ja sen "hoitamisen" jälkeen. Muissa puolueissa kannattajakunta vaikuttaa huomattavasti joustavammalta asiasisältöjen suhteen. Jos puolue tekee yhdessä yössä täyskäännöksen, kannattajakunta tulee perässä, ja kaikki, mikä eilen oli väärin ja pahaa, onkin tänään oikein ja hyvää - sanalla sanoen jämäkkää johtamista. Selkeää ja rauhoittavaa!

      • Anonyymi

        Niinpä ja tämä vodatushan oli Jussin kynästä ja kuultaa kyllä läpi persujen moraalisesta kykenettömyydestä tehdä järkeviä havaintoja ja päätelmiä tästä ajasta. Spekuloidaan sekundaarisilä arkumenteilla, tuodaan julki asioita jälkijättöisesti.......... Paniikki.... Kannatus katoaa..... Hajoa PERSU!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä ja tämä vodatushan oli Jussin kynästä ja kuultaa kyllä läpi persujen moraalisesta kykenettömyydestä tehdä järkeviä havaintoja ja päätelmiä tästä ajasta. Spekuloidaan sekundaarisilä arkumenteilla, tuodaan julki asioita jälkijättöisesti.......... Paniikki.... Kannatus katoaa..... Hajoa PERSU!

        Jussista saan miehen armaan
        Tiesin että niin käy varmaan
        Vaik' ei hän mua sietänyt
        Nimeäänkään tietänyt
        Tiesin että niin käy varmaan...

        Vielä niitä honkia humisee
        Siellä Suomen salomailla
        Vielä niitä nättiä poika xxxx...


    • Anonyymi

      Oi Herra, siunaa synnyinmaamme
      runsailla taivaan lahjoilla,
      Niin että ahkeroiden saamme
      rakentaa maata rauhassa.
      Myös lapsenlapset saavat kiittää,
      kun halki aikain armo riittää.
      Virsi 579:3

      • Anonyymi

        Marin ja Ohisalo ovat jo saaneet solutettua väkensä hallintoon, tervejärkiset on savustettu sivuun ja suomi on menetetty. Asiaa voisi verrata syöpään, tai Italian mafiaan. Venäjä ei saanut miehitettyä Suomea aikoinaan, kiitos yhtenäisen kansan, nyt suomi miehitetään ja tuhotaan taloudellisesti järjettömällä maahanmuutolla, kansan katsellessa sivusta. Suunta on oikein, tyhmää kansaa on satutettava, mielenkiinnolla odotan herääkö tämä kansa koskaan, en usko että herää. Kun Marin ja Ohisalo huomaa kammottavan virheensä, he siirtyvät hyvään hyväsisar virkaan ja suomen heikoimmat kärsii. Aivan, kuin Liikanen ja Rehn aikoinaan, aivan samoin. Näin se mennpo joo


    • Anonyymi

      Ulkomaalaisten sosiaalietuudet jatkuvassa kasvussa ja ovat 4,4 kertaa suurempia, kuin kantasuomalaisten ja asumistuissa 2,4 kertaa suurempia. Ulkomaalaisten osuus sosiaaliturvaetuuksista on jo noin 46%. Kela käyttää jo yli 15 miljardia euroa vuodessa sosiaalietuuksiin. Etuuksiin käytetty summa tekee noin 2727 euroa jokaista suomalaista kohti. Suomalaisia oli helmikuun lopussa 5,5 miljoonaa. Ulkomaalaiset kasvattavat yli 200 miljoonalla eurolle vuodessa sosiaalietuuksien kustannuksia. 70% ulkomaalaisista huijaa sosiaalietuuksia, kun kantasuomalaisten osuus on vain 6%. Avoimien rajojen politiikka tuo Suomeen 70 turvapaikanhakijaa tai pakolaista päivässä lisää elämään sosiaalietuuksilla.

    • Anonyymi

      sivari jussin porukka toi 30 000 matua suomeen hallituskaudellaan....

      • Anonyymi

        Siis ei huomannut kansainvaellusta heinäkuussa 2015. Sehän alkoi salaa vyörymällä, Tornion kautta. Meteli Täytyi nostaa että johtavat viranomaiset heräsivät huomaamaan, mitä oli tapahtumassa.
        Ja sitten törmättiin, mikäs se ilmiö olikaan...
        Pappismies Kanalakin vakuutti innoissaan uutisissa kuinka päästiin kerrankin kunnon talkoisiin... Vastaanottojuhlat Helsingissä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis ei huomannut kansainvaellusta heinäkuussa 2015. Sehän alkoi salaa vyörymällä, Tornion kautta. Meteli Täytyi nostaa että johtavat viranomaiset heräsivät huomaamaan, mitä oli tapahtumassa.
        Ja sitten törmättiin, mikäs se ilmiö olikaan...
        Pappismies Kanalakin vakuutti innoissaan uutisissa kuinka päästiin kerrankin kunnon talkoisiin... Vastaanottojuhlat Helsingissä...

        Alkoi rasisti/suvakki syyttely. Jos olet eri mieltä kuin minä, olet rasisti/suvakki...


    • Anonyymi

      Suurin puolue Suomessa on SDP. Sanna ja Katri ovat löytäneet ja rakentaneet vahvan yhteistyöakselin ja sen johdolla mennään, luottamus on syntynyt ja keskustankin kannatus on kohenemassa. Kokoomuksen oppositiopolitiikka on ollut yllättävän rakentavaa, eihän sillä ole vaihtoehtoa. Persut voivat nahkurin orsilla tehdä mitä lystäävät, ihan sama.

    • Anonyymi

      Mikä ongelma Toukantiellä, anteeksi Soukantiellä?

      • Anonyymi

        Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
        Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
        Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

        Oooo, miten tuo Fatiman lahjapyora Muoniosta sivuaa?
        RäsäsVAINO sivuaa kyllä koko Suomea, on jo kestänyt useamman vuoden, mielestäni.
        Mutta että vinkunakin kuuluu, niin, myönnän, kyllä vinkunaakin on liikaa, suorastaan.


    • Anonyymi

      Usein tuntuu, että se, mitä hallitus tekee, on medialle ja hallituspuolueiden kannattajille täysin toissijaista. Ensisijaista on se, kuka tekee. Kun perussuomalaiset vaativat rajojen ja koulujen sulkemista, se oli persupopulismia. Kun Marinin hallitus teki saman, se oli jämäkkää ja päättäväistä johtamista. Eikö tämä ole vähän outoa? Kai toimenpiteitä pitäisi arvioida niiden omien meriittien eikä toteuttajan perusteella.

      • Anonyymi

        Kuten olemme huomanneet, persut vaativat hallituksen tekemiä toimenpiteitä kaksi päivää sen jälkeen kun ne on tehty.


    • Anonyymi

      Vai halutaan täällä sivari pääministeriksi. Toivottavasti ei niin huonoja aikoja tule

      • Anonyymi

        Ei kannate ruikuttaa!! Kyllä kansa tietää. Persut on ykkönen..


    • Anonyymi

      EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. ”Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

      Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. ”Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

      Urpilainen kirjoitti: ”EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

      Toisessa viestissään ”Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

      ”Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

    • Anonyymi

      joku persus viäkin vinkuu .... ei ole vieläkään tajunnut mailma muuttuu

    • Anonyymi

      SANNA MARININ
      Jämäkkää johtamista on ylistetty maasta taivaaseen.
      Yleensä johtamista on ollut tapana mitata tuloksilla, eikä katteettomilla puheilla.
      Jos maan joutuminen vuosikymmeniksi velkahelvettiin on jämäkkää johtamista, niin voin yhtyä median ylistykseen ja seisaaltani taputan kuin Pohjois Koreassa ikään.


      Kiinassa rakennettiin 1000 paikkainen erikoissairaala 10 päivässä coronapotilaille ja Venäjällä sama tehtiin kuukaudessa! Meillä ei saatu tilauspäätöstä hengityssuojaimista 1½ kuukauteen?? Eikö olis jo aika vastuuministereiden kantaa vastuunsa ja erota!!

    • Anonyymi

      Afrikan auttaminen on loputon suo

      Huhtasaari huomautti, että koronakriisin keskelläkin kehitysavun maksaminen jatkuu edelleen.

      – Afrikan auttaminen on loputon suo. EU:han ei nyt leikkaa kehitysavusta, kuten ei Suomikaan vaikka tällä hetkellä meidän pitäisi mielestäni ensisijaisesti tukea Suomen kansalaisia ja suomalaisia yrityksiä. Jos sitten katsotaan kehitysavun konkreettisia tuloksia, niin eivät ne muuttohalut ole siitä vähentyneet, vaikka rahaa onkin laitettu kehitysapuun.

      – Vaikka Euroopan rajat ovat tällä hetkellä aika lailla kiinni, Suomi on kuitenkin ottamassa Kreikan pakolaisleiriltä 175 ihmistä. Samaan aikaan Saksa ottaa 17 kertaa vähemmän, Huhtasaari sanoi.

    • Anonyymi

      Afrikan auttaminen on loputon suo

      Huhtasaari huomautti, että koronakriisin keskelläkin kehitysavun maksaminen jatkuu edelleen.

      – Afrikan auttaminen on loputon suo. EU:han ei nyt leikkaa kehitysavusta, kuten ei Suomikaan vaikka tällä hetkellä meidän pitäisi mielestäni ensisijaisesti tukea Suomen kansalaisia ja suomalaisia yrityksiä. Jos sitten katsotaan kehitysavun konkreettisia tuloksia, niin eivät ne muuttohalut ole siitä vähentyneet, vaikka rahaa onkin laitettu kehitysapuun.

      – Vaikka Euroopan rajat ovat tällä hetkellä aika lailla kiinni, Suomi on kuitenkin ottamassa Kreikan pakolaisleiriltä 175 ihmistä. Samaan aikaan Saksa ottaa 17 kertaa vähemmän, Huhtasaari sanoi.

    • Anonyymi

      jaa täällä sivari alju vinkuu

      • Anonyymi

        sekö on kommari vai viheruikuttaja?


    • Anonyymi

      Hallitus haluaa, että Suomi on kokoaan suurempi maailmalla. Mitä ihmettä se edes tarkoittaa? Onko mallimaana toimiminen sitä, että sysäämme ulkomaille rahaa vuodesta toiseen, samaan aikaan kun suomalaiset sinnittelevät toimeentulollaan ja moni kärsii suoranaista hätää?

      Nyt kun Yhdysvallat jäädytti WHO:n rahoituksen, hallitus laittoi käden välittömästi suomalaisen veronmaksajan taskuun, josta sai kaivettua nopeasti 5,5 miljoonaa euroa WHO:lle.

      Kysyin ministeriltä, että eikö tosiaan Suomesta olisi löytynyt kohteita, kuten yksinäisiä vanhuksia tai lapsiperheitä, johon muutaman päivän nopeudella olisi miljoonat sijoitettu.

      • Anonyymi

        No mitä se ministeri sano sulle? Puhuttelikko naamatusten vaiko netin välityksellä? Olitko hereillä, humalassa vai unohdit lääkkeet useampana päivänä. Nyt syöt iltapalaa ja sitten lääkkeet ja nukkumaan. Öitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä se ministeri sano sulle? Puhuttelikko naamatusten vaiko netin välityksellä? Olitko hereillä, humalassa vai unohdit lääkkeet useampana päivänä. Nyt syöt iltapalaa ja sitten lääkkeet ja nukkumaan. Öitä.

        Minä se vaan nautin kun joitakin pännii ja näköjään kovastikkin .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä se ministeri sano sulle? Puhuttelikko naamatusten vaiko netin välityksellä? Olitko hereillä, humalassa vai unohdit lääkkeet useampana päivänä. Nyt syöt iltapalaa ja sitten lääkkeet ja nukkumaan. Öitä.

        Iltapalan varmaankin SÖIT ,mutta otikos myöskin mielenterveyslääkkeet.


    • Anonyymi

      Te muutamat joilla on paha olla ,niin hakekaa apua ammattiauttajilta . Tuskin se teitä helpottaa vaikka kuinka täälä perussuomalaisia morkkaatte.

    • Anonyymi

      Ministeri kulmunista tehty poliisille tutkintapyyntö. Saa nähhä eroaako kulmuni,vai onko niin röyhkeä kuin haavisto ja jatkaa valehtelua ja kieroilua. Kansaa kusettava hallitus kohata romahtaa onneksemme.


      ooow

      • Anonyymi

        Harri Saukkomaa jätti Kulmunin yksin. Eikä Kulmunilla riitä paukkuja kehua Saukkomaan 700 euron tunti veloitusta kohtuulliseksi.
        Kohtuuttomuus kostaa. Karma...


    • Anonyymi

      Me suomen siniset toivomme että huhtalaari muuttaa israeliin ja teukka etelä ameriikkaan opiskelemaan uusimpia sahaustekniikoita...siis oman oksansa sahausta. Loput tästä sivarin johtamasta porukasta vois tehdä omat isänmaaliset johtopäätöksensä!!!!!

    • Anonyymi

      Eiköhän Korona opettanut ja opettaa eu-herroja. Luonto rankaisee.

    • Anonyymi

      Keskustalta yksi on siirtymässä persuihin. Toisestakin kuuluu huhuja

    • Anonyymi

      Kaksinaismoraali, joka nyt tuntuu vallitsevan koko maailmassa vihervasemmiston, antifan ja anarkistien sanelemana, tulee saattamaan koko maailman uuteen historialliseen järjestykseen – jos annamme sen tapahtua. Maailman historia on täynnä vasemmiston epäonnistumisia maittensa johtajina ja viimeinen esimerkki hullusta vasemmistodiktatuurista löydämme vielä tänäkin päivänä Pohjois-Koreasta. Kansallismielisiä johtajia ja johtamistapaa vihervasemmisto haukkuu diktaattoreiksi ja heidän johtamistapaa diktatuuriksi, mutta se todellinen diktatuuri on aina kuitenkin löytynyt vasemmiston, eli kommunistien johtamista maista.
      Vihervasemmiston ja heidän tänä päivänä hankkimansa liittolaiset värillisistä ihmisistä sekä niin kutsutuista pakolaisista, on osa hyvin tarkkaan suunniteltua maailmanvalloituskampanjaa. Ei vain voi olla sattumaa, että kaikki mielettömyys tapahtuisi aivan sattumalta ja vieläpä yhtä aikaa. Nämä ihmiset, jotka osallistuvat aktiivisti tähän niin kutsutun valkoisen vallan tuhoamiseen, ovat joko täysin idiootteja tai vaihtoehtoisesti aivovammaisia. Nämä valkoiset johtajat, sillä niitähän he ovat, kuvittelevat saavansa jonkinlaisen erikoisaseman maailmassa, jonka tuhoon johtamista he näitten innokkaitten avustajiensa kanssa toteuttavat suurella innolla. Gestapolla oli aikoinaan kapot leireillä pitämässä järjestystä, joten nämä vihervassarijohtajat pääsevät varmaan sitten uuden maailmanvallan kapoiksi värilisten ja muslimien maailmaan.
      Siinä vaiheessa, mikäli annamme asioiden mennä niin pitkälle, loppuu maailmasta osaaminen, tiede ja kehitys. Ajanlaskumme voidaan aloitta uudelleen nollasta, koska historiamme ja kulttuurimme on tuhottu ja elämme vain päivä kerrallaan, suunnittelematta tulevaisuutta sekä kirjoittamatta historiaamme, koska sillä ei näytä olevan vihervasemmiston, antifan ja anrkistien mielestä mitään merkitystä. Toisaalta asiassa on aina myöskin toinen puoli, jota nämä innokkaat muuttajat eivät ehkä ole ajatelleet – ei myöskään tule olemaan vihervasemmistoa, antifaa taikka edes anarkisteja – sillä on vai jatkuva klaanisota ja valloitusretket. Tämä vihervasemmiston yritys on meidän kansallismielisten torjuttava hinnalla millä hyvänsä ja ensimmäinen tavoite sille on saada oma maa haltuun ja erota EU:n suuresta mädätyskeskuksesta, mistä tätä vihervasemmiston tuhopolitiikkaa johdetaan. Kun onnistumme siinä, niin meillä on vielä toivoa jäljellä.

    • Anonyymi

      Sitten vielä jotain sotilasliittoa kun muutenkin sinne menee miljardeja mitä sieltä saa joku muovikassi vehnäjauhoja ym. kuivia ruoka-aineita kaksi kertaa vuodessa. Olipa oikein kakkamainen homma liittyä koko Eu:n jäsenmaaksi. Oikein koukkaus vihollisten selustaan nyt sitten Suomessa ei tuoteta juuri mitään.

    • Anonyymi

      Me olemme EU:ssa nettomaksajan osassa - miksi olemme?
      Tästä on puhuttu jo vuosien ajan. Suomessa on EU:n korkein verotus. Kaikki on täällä kallista, koska valtio verottaa kaikkea kerätäkseen varoja suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitoon. Mutta meiltä kerätään veroina myös miljardi EU:lle ja pari miljardia muualle “kehitysapuun”. Tuo kolme miljardia tekee n. 2 500€ vuodessa per suomalainen veronmaksaja! Miksi me maksamme veroja turhasta?
      Etelä-Euroopassa veronkierto on enemmän sääntö kuin poikkeus, vaikka verotus on siellä paljon kevyempää. Ja kun eteläiseltä valtiolta loppuu rahat, he pyytävät rahaa meiltä! Sen sijaan, että etelän valtiot korottaisivat verotustaan, he vaativat meitä korottamaan meidän verotustamme!
      Italian mafialla on enemmän varantoa kuin EU:lla. Jokaisella Etelä-Euroopan maalla on kultavarantoa 2-50 kertaa enemmän kuin Suomella. Italian mafialla myös. Miksi ihmeessä meidän pitää tukea näitä 10 kertaa rikkaampia valtioita, jos heillä käyttövaranto hetkeksi loppuu? Miksi me korotamme veroja heidän puolesta? Miksi he eivät korota verojaan?
      Ilmeisesti siksi, koska heidän ei tarvitse, koska me olemme (meidän hallitus on) niin kovin sinisilmäisiä..

    • Anonyymi

      Nää murhamiehet olivat olleet tummaihoisia/matuja.

      • Anonyymi

        Ne jotka vasaroivat sen miehen melkeinpä hengiltä.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan puolueaktiiviin kohdistunut ryöstö sekä väkivallanteko ei ole satunnainen rikos vaan poliittinen isku.

    • Anonyymi

      Me kansalaiset vaadimme Suomen hallituksen eroa sekä eroa EU:sta.
      On selvästi nähtävissä, että EU menee vääjäämättä kohti liittovaltiota ja Suomen hallitus pääministerin johdolla tekee maastamme ikuisen velkavangin unioniin. Jos nyt jo korkeaa verotustamme nostetaan entisestään, ajetaan kansalaiset ahdinkoon vain sen vuoksi, että vastuuttomalla taloudenpidolla eläneet etelä-euroopan maat saisivat talouttaan tasapainoon. Tätä me emme voi hyväksyä.
      Suomi on itsenäinen maa ja sellaisena sen tulee pysyäkin, päätösvalta meidän oman kansamme asioista ja hyvinvoinnista tulee saada takaisin Suomeen, se ei kuulu EU:lle. Meidän tulee pitää itsenäisyydestämme kiinni ja siten kunnioittaa myös sen meille taistelleita esi-isiämme.
      Siksi vaadimme Suomen hallituksen eroa ja eroa EU:sta.

      Huomio!
      Tapahtuma on rauhanomainen, päihteetön, ei rasismia.
      tapahtuma on suunnattu kaikelle kansalle yli puoluerajojen ja tapahtumassa ilmoitetut kaksi pääasiaa( EUsta eroaminen, Hallituksen ero) on tapahtuman ainoat teemat.
      Tapahtuma sivua päivitetään tarvittaessa, pääteemat eivät muutu.
      Tapahtuman järjestää tavalliset kansalaiset.
      Ei puolue tunnuksia, ei järjestö tunnuksia !

      Lisä huomautus!
      Tapahtumassa muistakaa että elämme edelleen Korona aikaa, joten pitäkää metrin turvavälit.

      • Anonyymi

        Valitettavasti ero on kallis. Nyt vaan oikeat henkilöt lobbaamaan ja politikointi pois. Maan etu eikä oma/puolueen etu. Kalliit virheet maksaa ja ne on maksettava selkänahasta.


    • Anonyymi

      Sivarit eivät ole oikeita henkilöitä johtamaan suomea

    • Anonyymi

      Nyt kun tämä kommunistihallitus on päättänyt, että Suomi alkaa maksamaan Italian, Kreikan ja Espanjan valtion velkoja niin ymmärrän, että sosialisoimalla Suomalaisen duunarin tienaamat rahat, kommunistit tulevat onnellisiksi. En kuitenkaan käsitä miksi kommunisti ei tajua antavansa verona kannetut miljardit suoraan suurille pääomasijoittajille. Maailman rikkaimmille ihmisille satoja miljardeja!!!
      Tyhmiä kommunisteja täynä tämä hallitus!
      Suomen lammaskansa taitaa alkaa pikkuhiljaa heräämään raakaan todellisuuteen. Toivotaan että se ei ole liian myöhäistä. On suunnitteilla mielenosoitus ja siitähän se yleensä lähtee repeeämään...

    • Anonyymi

      Tällä palstalla paljastettiin persujen roskapostitusjärjestelmä jota johdetaan piiritoimistosta. Viesti poistettiin välittömästi. Valheilla on lyhyet jäljet, arvoisat roskapostittajat.

    • Anonyymi

      Mil-joonia suomalaisten verova-roja siirtyy kaukomaille tasai-seen tahtiin joka päivä, viikko ja kuukausi. Vuodesta toi-seen.Mikään ei viittaa siihen, että pääministeri Sanna Marinin(sd.) hallitus olisi leikkaamas-sa kehitysapurahoja – pikem-minkin päinvastoin. Halli-tusohjelmassa jopa luvataan korotuksia muun muassa hu-on vaikea puhua niin, ettei se suututtaisi vihervasemmis-tolaisia.......

    • Anonyymi

      Suomea ei voi enää pelastaa mikään muu kuin PerusSuomalaiset.

    • Anonyymi

      Polttoaineen hinta uhkaa jälleen nousta? Vihreiden esiin nostamalta verotukilistalta löytyy myös diesel

    • Anonyymi

      Pitäisikö meidän valita Suomen pääministeriksi sivari...siis halla-aho Todllakaan ei koskaan. Suomea puollusti sodissa niin oikeisto kuin vasemmmisto. Mikäli olisi ollut sivareita suomea ei enää olisi

      • Anonyymi

        Vasemmisto stalinit tuhoo suomen nyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vasemmisto stalinit tuhoo suomen nyt

        Suomalaiset eivät osaa neuvotella eu:ssa. Karjalainen, Virolainen ja Kekkonen hoitivat asia suur naapurin kanssa hyvin.


    • Anonyymi

      Montako maatilaa oli vuonna 1994 ja montako elinvoimaista tilaa on nyt? Arvaan neljä tai viisi???

    • Anonyymi

      Jussi Halla-aho muistutti työmiehen tuumaustunnilla, että Suomessa autoliikenteelle on pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi harvinaisen vähän vaihtoehtoja. ”Jo ennen veronkorotusta bensiinivero oli Suomessa EU:n kolmanneksi korkein ja diesel-vero neljänneksi korkein. Suomalainen maksaa bensiinilitrastaan 70 prosenttia veroa. Rahat kipataan koronaelvytyksen nimissä Espanjaan, jossa vero on alle 50 prosenttia ja Puolaan, jossa se on alle 40 prosenttia. Tätä on eurooppalainen solidaarisuus”, Halla-aho kummasteli.,,,,

      • Anonyymi

        Hallå-Ahon viisautta on vaikea suuttumatta niellä...


    • Anonyymi

      Perussuomalaisia on laidasta laitaan on kaupunkilaisia,maaseudulla eläjiä naisia,miehiä,nuoria akateemisesti koulutettuja,nuoria eli kaikki mahdollinen ja niin sitä pitää. Hurraa!! Me persut.

    • Anonyymi

      Kehälle taitaa siirtyä vihreys ja vastuuttomuus. Vai vastuullisuusko?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiinalaisuus veroksuttaa mutta niin tekee myös muhammedinuskoisten invaasio.
        Globaaleja ollaan kuitenkin koska kaikki on.
        Ei suomalaisuus saa muuttua puun ja kuoren välissä rimpuiluksi.


    • Anonyymi

      Muoniolaiset ovat vissiinkin valtaosin kommareita.?

      • Anonyymi

        Lesta = kommari. Ontuuko tässä väitteessä jokin?


    • Anonyymi

      Helsingissä Kaivohuoneella 5 mustaa miestä murhasi raakalaismaisesti valkoisen suomalaisen miehen. Mutta, suomalainen mustan rasismin uhri on jäänyt medioissa tuntemattomaksi ja merkityksemättömäksi.

    • Anonyymi

      Mikään muu yritystoiminta ei ole niin tuettua veronmaksajien ja Eu:n rahoilla, kuin maatalous. Ei napapiirin pohjois puolella kannata viljellä mitään. No jäkälää korkeintaan

    • Anonyymi

      Muutos on täällä. 1.9 Helsingissä järjestettiin mielenosoitus EU-eron saamiseksi. Liian pitkään on tavallisia suomalaisia johdettu harhaan, sillä alusta alkaen Euroopan Unioni on vienyt Suomea liittovaltion suuntaan. Tämä rauhanomainen mielenosoitus oli menestys! Sinne tuli puhujia kaikkialta Suomesta ja eri elämän alueelta. Helsinki ja Sanna Marin kuuntelivat kun puhujat kertoivat EU:n epäonnistumisesta, ja kuinka kansa vaati eroa Euroopan Unionista heti. Nyt on Suomen aika tuoda takaisin puhdas vapaus ja itsenäisyys. Vaikka uutistalot eivät paljon palstoillaan mielenosoituksesta maininneet, se oli tärkeä alkuaskel tulevalle Suomen EU erolle.

    • Anonyymi

      Persut EIVÄT halua irti EUsta. Niin he itse ovat sanoneet. Siksikin täysin passiivinen puolue. Eivätkä koskaan pääse hallitukseen.

      • Anonyymi

        Se on sinun näkökanta. Maata pitää johtaa pätevät henkilöt eivät mitkään kassaneidit. Velka veli ottaessa, vai miten se meni.


    • Anonyymi

      Vihreä puolue haluaa pelastaa planeetan polttamalla pilveä hanhien kanssa. Perussuomalaiset haluaa pelastaa Suomen talouden polttamalla turvetta teolllisuuden toimintaedellytysten turvaamiseksi. Vihreä puolue haluaa piikkinisteille "käyttöhuoneita" Helsinkiin - Perussuomalaiset haluaa asuntoja veronmaksajille. Vihreä puolue haluaa laittomasti maassa oleskeleville ilmaisen terveydenhoidon - Perussuomalaiset haluaa seniorikansalaisille ihmisarvoisen hoidon ja vanhuuden. Vihreä puolue haluaa ilmaisia sähköpolkupyöriä yrityksiltä eliittijäsenilleen - Perussuomalaiset haluaa ihmisille oikeuden käyttää omia autojaan ilman rangaistusluonteisia tietulleja, autoveroja ja käyttömaksuja. Listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta eiköhän tavata vaaleissa. Alkaa olla aika pistää stoppi mädätykselle.

      • Anonyymi

        Kyllä ne vaalit sieltä tulee odota rauhassa. Nämä samat säkeet jöytyy jokaisen kunnan sivuilta. Ammattilaiset asialla. Näitä vääristeltyjä viisauksia jaellaan totuuksina ja tyhmä vaalikarja uskoo. Hyvin masinoitu. Mutta täällä MUONIOSSA teillä ei ole tulevaisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne vaalit sieltä tulee odota rauhassa. Nämä samat säkeet jöytyy jokaisen kunnan sivuilta. Ammattilaiset asialla. Näitä vääristeltyjä viisauksia jaellaan totuuksina ja tyhmä vaalikarja uskoo. Hyvin masinoitu. Mutta täällä MUONIOSSA teillä ei ole tulevaisuutta.

        Oli tai ei tulevaisuutta, mutta kyllä kansa on saamassa tarpeekseen tästä kepun tukemasta vihervasuripolitiikasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli tai ei tulevaisuutta, mutta kyllä kansa on saamassa tarpeekseen tästä kepun tukemasta vihervasuripolitiikasta.

        (Siis suomen kansa on saanut tarpeekseen) persujen kannatus 17.3%tällä hetkellä! Haloo henkilö?


      • Anonyymi

        Vihreät on pahinpia.Suorastaan vaarallisia.


    • Anonyymi

      Vihreä puolue haluaa pelastaa planeetan polttamalla pilveä hanhien kanssa. Perussuomalaiset haluaa pelastaa Suomen talouden polttamalla turvetta teolllisuuden toimintaedellytysten turvaamiseksi. Vihreä puolue haluaa piikkinisteille "käyttöhuoneita" Helsinkiin - Perussuomalaiset haluaa asuntoja veronmaksajille. Vihreä puolue haluaa laittomasti maassa oleskeleville ilmaisen terveydenhoidon - Perussuomalaiset haluaa seniorikansalaisille ihmisarvoisen hoidon ja vanhuuden. Vihreä puolue haluaa ilmaisia sähköpolkupyöriä yrityksiltä eliittijäsenilleen - Perussuomalaiset haluaa ihmisille oikeuden käyttää omia autojaan ilman rangaistusluonteisia tietulleja, autoveroja ja käyttömaksuja. Listaa voisi jatkaa loputtomiin mutta eiköhän tavata vaaleissa. Alkaa olla aika pistää stoppi mädätykselle.

    • Anonyymi

      Pääministeri Sanna Marin on viime päivinä aiheuttanut kummastusta haukkumalla suomalaisia yrityksiä. Marin on ottanut twitterissä voimakkaasti kantaa suomalaisiin yrityksiin kertomalla esimerkiksi ettemme voi luottaa yrityksiin. Tämä aiheutti vastareaktion yritysjohtajissa, jotka kertoivat Marinin puheiden kuulostavan sille, että yritykset ovat pääministerimme mielestä "pahiksia".
      Kovaa puhetta pääministeriltä ja omituinen hyökkäys yrityksiä kohtaan, varsinkin kun on matemaattinen tosiasia, että yritysten tarjoamilla työpaikoilla ja veroilla on rakennettu maa nimeltä Suomi, jota vieläpä hyvinvointivaltioksi kutsutaan.
      Yritykset ovat maksaneet tähän maahan enemmän veroja kuin SDP:n puoluetoimisto osaa edes laskea ja taatusti enemmän kuin AY-liike. Puhumattakaan työntekijöille maksetuista palkoista, joilla on elätetty perheitä ja maksettu asuntolainoja. Suomalaiset yritykset ovat koko maailman mittapuullakin ympäristöystävällisiä ja luotettavia. Kokonaisuudessan yritykset maksoivat ja tilittivät vuonna 2017 veroja ja veroluonteisia maksuja yhteensä 63 000 000 000 euroa. En tiedä, osataanko demareiden puoluetoimistolla laskea nollat edellisestä luvusta. Ehkä ei, kun pääministeri päästelee tällaisia sammakoita suustaan?
      Tiivistäen voi sanoa, että ilman yrityksiä ei ole hyvinvoinyhteiskuntaa. Jos Sanna Marinin tavoite on laittaa hyvinvointiyhteiskunta vaaraan ja rapauttaa hyvinvoinnin rahoituspohja, niin siinä hän on onnistunut.

    • Anonyymi

      Persut on ykkösiä siviilipalvelu hommissa, rukousaamiaisten kävijöinä ja vasaratestauksen kärkihahmoja, siis ainakin kolmessa asiassa

    • Anonyymi

      Rehellisin puolue! Ehdottomasti köyhän pienen puolue.

    • Anonyymi

      Tämä asia ei niin pitkään aikaan muutu kun tämä oman hallituksen toimesta tapahtuva Suomen tuhoaminen jatkuu ja tänne raahataan maailmalta rikollisia ja terroristisia aineksia tappamaan Nuoria , raiskaamaan Naisia , kauppaamaan huumeita ja aiheuttamaan kaikenlaisia levottomuuksia , Suomi on jo nyt sisäisesti täysin kahtiajakautunut ja se eripura on jo syntynyt , ei se enää katoa , tästäkin asiasta varoiteltiin monta vuotta ja siitä kuinka se tulee vaikuttamaan suoraan muunmuassa Venäjän suhteisiin , tähän on yksi ja ainoa syy ja se on poliitikkojen ahneus , välinpitämättömyys Omaa Kansaa kohtaan ja suoranainen Oman Kansan laiminlyönti , Suomi oli hyvä , rauhallinen ja turvallinen maa asua ennen 1990 -luvun puoliväliä , nyt on fakta edessä Se että tämä Eurooppa leimahtaa ja Venäjä tietää sen ja on valmistautunut tähän jo vuosikausia muunmuassa Krimillä , ja koska tässä nyt puhutaan paljon Geopolitiikasta niin Suomella on tasan yksi ainoa vaihtoehto olemassa koskien Geopoliittista asemaansa ja sen turvaamista , rajat kiinni ja maahanmuuton lopettaminen , sekä välitön ero EU:sta , silloin saatetaan selvitä tästä mahdollisimman vähin vaurioin , muistetaan aina kristallinkirkkaana mielessä mikä on AINA oleva Se kaikkein merkittävin fokus Suomelle ~ Oma Kansa Ensin

      • Anonyymi

        Ei perkele, ota hyvä henkilö ne lääkkeet ja ajallaan. Noudata purkissa olevia annos määriä älä missään nimessä ota isompia annoksia muuten voi käydä köpelösti kuten edellisestä kirjoitelmasta voidaan huomata. Noudata lääkärin ohjeita. Kaikkea hyvää sulle ja voimia.


      • Anonyymi

        Eli köyhien sortaja.


    • Anonyymi

      Pääministeri Sanna Marin luovutti Ruotsin pääministerille oikeuden edustaa Suomea EU:n neuvoston kokouksessa. Kyseessä on vakava asia, joka tullaan selvittämään perusteellisesti.
      On vaikea nähdä, että neuvottelumandaatin myöntäminen toisen valtion pääministerille EU:n neuvoston kokouksessa olisi Suomen lain ja valtiosäännön mukaan mahdollista. Lisäksi tässä vaarannetaan suuren valiokunnan suvereeni oikeus neuvottelumandaatin määrittelyyn neuvottelijalle. Entä miten käy ministerivastuun?

    • Anonyymi

      Kantelu oikeuskanslerille: ”Minkä Suomen lain tai valtiosäännön nojalla Suomen pääministeri voi valtuuttaa vieraan vallan edustajan käyttämään Suomen esitys-, puhe- ja äänivaltaa?

      • Anonyymi

        Sanna Marin ilmoitti Twitterissä poistuvansa Eurooppa-neuvoston kokouksessa ja pyytävänsä Ruotsin pääministeri Stefan Löfveniä edustamaan Suomea. Suomen perustuslaki ei tunne vallan delegointia vieraan valtion edustajalle. Kyseessä on ilmeisesti perustuslain rikkominen, valtiorikos ja turvallisuuspolitiikan kannalta vaarallinen ennakkotapaus. Marin pakeni Brysselistä paniikissa, pelkästään altistus-epäilyn takia. Entä jos tulisi todella kova paikka?


    • Anonyymi

      Puupääpersuille on jo monilla palstoilla vastattu että huippukokouksessa voi maata edustaa vain pääministeri tai poikkeustapauksessa, hänen pyynnöstään, toisen valtion pääministeri. Ei kukaan muu, ei edes varapääministeri.

      Persut ovat patologisia valehtelijoita. Niin tässäkin tapauksessa.

      • Anonyymi

        Ei ei se noin mee. Olisi pitänyt ehdottomasti ensiksi marinin ottaa yhteys suomen valtioneuvostoon jne. Pääministerillä ei ole oikeutta delegoita vieraalle valtiolle yhtikäs mittään. Näillä palstoilla näkyy hyvin selvästi toi tyhmyys ja summassa oma tyhmä ajattelu ja
        esim vihervasemmiston aivopesu. Oikeuskasleri tutkii tämän sangen ainutlaatusen törkeen perustuslain rikkomisasian aikanaan. Ja tästä tullaan vielä kuulemaan paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ei se noin mee. Olisi pitänyt ehdottomasti ensiksi marinin ottaa yhteys suomen valtioneuvostoon jne. Pääministerillä ei ole oikeutta delegoita vieraalle valtiolle yhtikäs mittään. Näillä palstoilla näkyy hyvin selvästi toi tyhmyys ja summassa oma tyhmä ajattelu ja
        esim vihervasemmiston aivopesu. Oikeuskasleri tutkii tämän sangen ainutlaatusen törkeen perustuslain rikkomisasian aikanaan. Ja tästä tullaan vielä kuulemaan paljon.

        Älä viitsi kirjoittaa asiasta jota et tunne lainkaan. Ja lisäksi, oikeuskansleri ei tutki aiheettomia kanteluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitsi kirjoittaa asiasta jota et tunne lainkaan. Ja lisäksi, oikeuskansleri ei tutki aiheettomia kanteluja.

        Näillä palstoilla näkyy hyvin selvästi toi tyhmyys ja summassa oma tyhmä ajattelu ja
        esim vihervasemmiston aivopesu.


    • Anonyymi

      Vihreät säälittävää porukkaa. Eihän nämä näe edes sitä että kun pelimerkit ei riitä silloin kun isossa pöydässä pelataan. Eu vie tätäkin viherkuhertaja sakkia kuin litranmittaa kun kyse on rahasta jolla eu:ta pidetään hengissä. Eu ei välitä paskan vertaa miten ja kuinka suomi touhuaa kunhan maksaa mitä vaaditaan. Kuinka saatanan tolloja pitää olla että me muka jostain hyödymme. No tämä hallitus vaan olettaa ja kuvittelee että niin se on mutta kaikki on mennyt juurikin täysin päin vastoin. Lisää vaikeuksia ja harmeja joihin vihreät pellet ovat osasyyllisiä

    • Anonyymi

      Virhemarginaali suurilla puolueilla on 2,1 %-yksikköä. Oletteko panneet merkille miten ennen virhemarginaali ilmoitettiin suoraan graafissa, mutta nykyään se pitää kaivaa jutusta erikseen? Tällä virhemarginaalilla kun Persut voi olla tässä tutkimuksessa 22 % ja demarit 18,8 %.

    • Anonyymi

      Saarikko ei lähtenyt täysillä mukaan

      Annika Saarikko oli Halla-ahon linjoilla. Tiede- ja kulttuuriministerin vastauksen myötä myös hallituksen rivit alkoivat rakoilemaan. Saarikko sanoi suoraan, että hänen mielestään Suomeen ”ei tarvitse julistaa mitään ilmastohätätiloja. ”

      – Jos tällaiseen politiikan tekoon ryhdytään, niin sitten pitää monesta muustakin asiasta nostaa hätätila. Meillä voitaisiin aivan yhtä hyvin keskustella siitä, että meillä on eriarvoisuuden hätätila tai väestön huoltosuhteen heikkenemisen hätätila. Ei se ole asioiden hoitoa kertoa, että mikä kaikki on huonosti, vaan politiikan tehtävä on kertoa ratkaisuja, Saarikko sanoi ja lisäsi, että hallitus kuitenkin tavoittelee ilmastollisesti kestäviä energiamuotoja Suomeen.

    • Anonyymi

      Hauska nähdä miten puupääpersujen piiritoimistossa sama ihminen hoitaa sekä Kittilän että Muonion palstan roskapostituksen.

      • Anonyymi

        Sinulla pännii näköjään kovasti..otat liian vakavast.


    • Anonyymi

      Kyllä seuraavan hallituksen tuleville ministereille pitäisi järjestää kuullunymmärtämisen testi, ennen ministeriksi valintaa.
      Mihinkään, ei edes suoraan kysymykseen ei vastata, jos kysytään Maamme omista Vähäosaisista, Vanhuksista, tai Asunnottomista, Heidän asioiden hoidosta, tai olojen turvaamisesta, niin tämä ylimielinen ohisälö on tuomassa lisää turvapaikka turisteja Meidän elätiksi loisimaan.
      Kuinka Maatamme voi johtaa näin Isänmaan vastainen ryhmä, tietenkin äänestäjistähän tämä johtuu, mutta kuinka tällaisella porukalla voi olla kannatusta, lukeneita ja oppineitakin.
      Tietenkin kannattajat voivat olla ylioppineita ja kravatti liian kireällä ja ajatteluelimissä ei kierrä veri.

    • Anonyymi

      Milloin tämä Muonion asioita käsittelevä palsta on muuttunut persujen jäsenviestiksi? Jota toimitetaan persujen piiritoimistossa.

      • Anonyymi

        No jos se sinua häiritsee,että järki-ihmiset kirjoittaa tänne muuta muualle,tai ole talakkaamatta näitä järkiviestejä.


    • Anonyymi

      on kummaa että suomessakin kohutaan ranskassa tehdystä opettajan murhasta joka näytti pilakuvia .MUTTA SUOMESSA EI KOHISTA YHTÄÄN VIATTOMAN ULKOILIJAN TAPOSTA SUOMESSA MITÄ NIIN SUURTA EROA ON RANSKASSA TEHDYLLÄ TAPOLLA TAI SUOMESSA TEHDYLLÄ TAPOLLAOIOKEUSVALTIO SUOMESSA EI VÄLITETÄ MITÄÄN AINOASTAAN VÄLITETÄÄN ULKOMAILLA TEHDYISTÄ RIKOKSISTA LUULIS ETTÄ NIILLÄ EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ MUTTAQ AAMU TVSSÄKIN HAASTATELTIIN ASIAN JOHDOSTA JOTAIN ULKOMAALAISTA MUSLIIMIN RETALETTA MUTTA SUOMESSA EI OLE HAASTATELTU YHTÄÄN POLKUPYÖRÄILIJÄN TAPANUTTA HENKILÖÄ.AINOASTAAN ULKOMAILLA TEHDYT TAPOT JA RIKOKSET KOSKETTAA OIKEUS VALTIO SUOMEA

    • Anonyymi

      Paljon on mediassakin puhuttu ns. vihreästä kuplasta, jossa nämä maailmanparantajat elävät. Siellä on oma totuus, omat tieteelliset faktat ja erilainen tietoisuus kuin kuplan ulkopuolella. Kuplassa poimitaan tieteellisestä pullasta vain rusinat ja käytetään oman ideologian rakennusaineeksi. Samalla vaaditaan kuplan ulkopuolella elävien sopeutumaan tuohon vihreään ajattelumalliin.

      • Anonyymi

        Sikäli ovat kuitenkin oikeassa, että kaikki me asutaan tällä samalla planeetalla ja jos pilaamme ilmaston, niin kaikkia se koskee. Joten ovat kyllä oikeilla jäljillä.
        Toki esim. Ohisalon ilmasto ahdistus helposti karkottaa tavallisia ihmisiä, kun vihreiden näkemykset ovat ehdottomia, oli tilanne mikä tahansa.


    • Anonyymi

      Vaaditaan fossiilisten polttoaineiden käytön lopettamista kurittamalla autoilijoita lisäveroilla. Tavoite puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä on täydellisen utopinen. Tieteellisesti voidaan todistaa, että vaikka kaikki Suomen autot muuttuisivat yhden yön aikana sähköautoiksi, sen ilmastovaikutus maailmanlaajuisesti olisi puhdas nolla.

    • Anonyymi

      Ruotsin vihreät on menettänyt suosiota varsinkin nuorten keskuudessa.

    • Anonyymi

      Sitova hoitajamitoitus tuli – pettyneet hoitajat: ”Mikään ei muuttunut”

    • Anonyymi

      Persut voittaa,.

    • Anonyymi

      HS-gallup: PS nousussa, kannatus hipoo jo 20 prosentin rajaa

    • Anonyymi

      HS-gallup: PS nousussa, kannatus hipoo jo 20 prosentin rajaa heee!!!

    • Anonyymi

      Tuoreen HS-gallupin mukaan perussuomalaisten kannatus on 19,9 prosenttia. Kannatusnousua mitattiin 0,4 %-yksikköä. Puolue lähestyy SDP:tä, joka on enää yhden %-yksikön päässä. SDP on vielä ykkösenä 20,9 prosentin luvulla.

    • Anonyymi

      Ohisalo MTV:n Uutisextrassa: Vihreät pitää kiinni polttoaineverojen korotuksista – asia repii hallitusta

    • Anonyymi

      Perussuomalaisille lisää naistukijoita
      Jussi Halla-ahon johtama perussuomalaiset nostaa kannatustaan puoli prosenttiyksikköä 19,5 prosenttiin. Perussuomalaiset kirivät demareiden etumatkaa ja jättävät samalla kokoomuksen entistä selvemmin taakseen.

      – Tällä kertaa perussuomalaisten kannatusnousu tulee ennen kaikkea naisäänestäjiltä, Ylen kyselyn tausta-aineistoja tulkitseva tutkimusjohtaja Tuomo Turja kertoo.

    • Anonyymi

      Helsingin keskustassa liikkuu nyt joukoissa yli sata mahdollisesti vaarallista nuorta – Asian­tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö

      • Anonyymi

        Siis tämä vihervasurien nuoriso-osasto on ilmeisesti kysymyksesssä!


    • Anonyymi

      On jännä juttu, että mielipiteistä muodostuu vihapuheita, mikäli mielipide ei ole sama kuin istuvan hallituksen ajama asialinja. Asian ollessa näin, ei Suomessa vallitse sananvapaus vaan vihervasemmistolainen diktatuuri, joka määrittelee mitä saamme ajatella ja sanoa, tekemisestä puhumattakaan. Annetaanko me kadottaa suomalainen talonpoikaisjärki ja kansallisuus tunteemme ja suostua järjettömään ajatusten ja mielipiteiden raiskaamiseen, vai pitäisikö nämä verorahojen tuhlaajat kammeta pois toimistaan?

    • Anonyymi

      Suomen vihervasemmistohallituksella näyttää todella olevan tavoitteena ajaa Suomi ja muu Eurooppa totaaliseen tuhoon vastuuttomalla politiikallaan. Siitä ei ole näiden EU:n yhteistä maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa koskevien linjausten jälkeen enää mitään epäselvyyttä. Eurooppa alkaa vedellä viimeisiä henkäyksiään, jos tämä nykyhallituksen edustama hulluus päästetään mantereellamme valloilleen.

    • Anonyymi

      Suomi on kohta turvaton maa omille kansalaisilleen, jos tilanteeseen ei puututa. Nyt on viimeiset hetket käsillä, olemme kohta vähemmistönä omassa maassamme ja sitten on myöhäistä vikistä. Nyt sankoin joukoin seuraavissa vaaleissa äänestämään perussuomalaisia....

      • Anonyymi

        Niin kyllähän näin on velvollisuus. Isänmaata puolustaa ja kunnioittaa.


    • Anonyymi

      Sisäministeri ohisalo ei osaa vastata yhteenkään oikeaan kysymykseen,vaan ohittaa ,kiertää kysymykset alkaen puhumaan esim edellisistä hallituksista ja herjaamaan perussuomalaisia. Tänäaamuna oli tv n: ykkösaamulähetyksessä hyvä esimerkki.

      • Anonyymi

        Olisiko vähän aikuistunut. Ykkösaamussa ihan tavallisen ihmisen huolia lasten väkivaltai suudesta.
        Ja vapaan kannabisviljelyn kannatuspuheet eivät enää kuulu Ohisalon tärkeisiin juttuihin.


    • Anonyymi

      Soini on jäänyt päivän politiikasta pois ja nyt Halla-Aho pyrkii virkaan eli kuka tämän jälkeen pitää ääntä nykysuomalaisten puolesta? Kova laji tuo yhteitten asioiden hoito.

    • Anonyymi

      Kun otat vettä omasta kaivosta se pian maksaa, Lain valmistelu pohjavesien haltuunotosta on jo pitkällä. Eikä asialla ole merkitystä onko oma tontti vaiko ei, kaikki maksavat joilla oma vesikaivo. Ja ei, ei ole oikeisto joka näitä asioita ajaa eteenpäin, vaan viher-vasemmisto jonka täytyy jollain tavalla yrittää rahoittaa maailmanhalailu. Hulevesimaksu on heidän antama mahdollisuus kunnille yrittää korvata pienentyneet valtionavustukset.

    • Anonyymi

      Onneksi olkoon Suomi! Meillä on toimintakyvytön hallitus. Professori Hetemäki ja PM Marin ovat viestitelleet kulissien takana mm. Poikkeuslain käyttöönoton välttämättömyydestä. Marin ei voi toimia, koska hallituserimielisyys. THL-Salminen on hyvin huolissaan, pormestari Vapaavuori levittelee käsiään. Kiuru vaiennettiin jo aiemmin muun hallituksen taholta. Kaaos on siis vallalla maamme johdossa. Kuka täällä oikein määrää?

      • Anonyymi

        Älä viitsi kirjoitella täyttä hevonpaskaa asioista, joista et ole ymmärtänyt mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä viitsi kirjoitella täyttä hevonpaskaa asioista, joista et ole ymmärtänyt mitään.

        Pänniikös?


    • Anonyymi

      Hyvä haja-asutusalueen suomalainen. On syytä korjata muutama vihamielinen väite.
      Perussuomalaiset ei tahdo poistaa tukia maaseudulta, vaan vähentää maaseudun tukiriippuvuutta. Halvemmalla bensalla, vähemmillä veroilla ja järjellisen hintaisella lämmityksellä pärjäät itse palkallasi paremmin. Kun yrittämisen ehdot saadaan kuntoon, työpaikkoja syntyy.
      Toinen vaihtoehto on, että rahasi viedään sinulta ja saat takaisin mitä sattuu jäämään.

    • Anonyymi

      Se oli Veikko Vennamo joka toi suomalaiseen sanastoon talonpojan tappolinjan. Perussuomalaisten varjobudjetissa se tappolinja on jälleen täyttä totta. Kaikki maatalouselinkeinojen tuet pois, tulkoot toimeen omillaan. EU todellakin tukee Suomen maataloutta ja sekin on perussuomalaisille liikaa. Maaseutu tyhjäksi, Mestari on puhunut.

    • Anonyymi

      Hyvä haja-asutusalueen suomalainen. On syytä korjata muutama vihamielinen väite.
      Perussuomalaiset ei tahdo poistaa tukia maaseudulta, vaan vähentää maaseudun tukiriippuvuutta. Halvemmalla bensalla, vähemmillä veroilla ja järjellisen hintaisella lämmityksellä pärjäät itse palkallasi paremmin. Kun yrittämisen ehdot saadaan kuntoon, työpaikkoja syntyy.
      Toinen vaihtoehto on, että rahasi viedään sinulta ja saat takaisin mitä sattuu jäämään.
      Että näin on oikein.ppo

    • Anonyymi

      Hyvä haja-asutusalueen suomalainen. On syytä korjata muutama vihamielinen väite.
      Perussuomalaiset ei tahdo poistaa tukia maaseudulta, vaan vähentää maaseudun tukiriippuvuutta. Halvemmalla bensalla, vähemmillä veroilla ja järjellisen hintaisella lämmityksellä pärjäät itse palkallasi paremmin. Kun yrittämisen ehdot saadaan kuntoon, työpaikkoja syntyy.
      Toinen vaihtoehto on, että rahasi viedään sinulta ja saat takaisin mitä sattuu jäämään.
      Että näin on oikein.rio

      • Anonyymi

        Lähetä ihmeessä roskaposti vielä neljännen kerran.


    • Anonyymi

      Me perussuomalaiset olemme YKKÖSIÄ ja spulinat pois!!!

      Annappas olla tää kirjoitus tässä. Tässä viestissä ei ole yhtään mitään sääntöjen vastaista.

    • Anonyymi

      Viestejä poistetaan vaikka ne eivät ole suomi 24 sääntöjen vastaisia.. On myöskin mahdollisuus valittaa ylläpitoon tälläisestä toiminnasta.

    • Anonyymi

      ”Kannatusta tulee selkeydellä, rehellisyydellä ja uskottavuudella. Uskottavuus tulee johdonmukaisuudella. Muut räksyttäkööt, karavaani kulkee. Kiitos puoluetovereille ja kannattajille”, kommentoi puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho Twitterissä.

    • Anonyymi

      Mietitäänmpä aivan oikeasti persupuoluetta. Puheenjohtaja pulla aho päätti aikoinaan ettei käy armeijaa. Se on iso kysymymerkki , toisaalta Hitlerikin oli vain korpaali sotilasarvoltaan, Euro edustajina huhtasaari vain kaipailee trumpin rukousaaamiaisia. Keskisuomesta meitä edustaa eu:ssa Hondurasian ex mies. Senkin voimme todeta että toisinajattellijat vaimmenetaan vasaran voimin......Ajatelkaapa

    • Anonyymi

      Aloittaja voisi muistella oikeasti tuota vuotta ’94, jos olit silloin syntynyt. Eihän ne sen ajan veltto virtaset osanneet muuta kuin pelleillä. Toki nykyiset persut on aika hyvin jatkaneet samaa.

    • Anonyymi

      Ei suomalaisilla ole varaa erota eu:sta ja tuosta kirjoittelu on turhaa. Pieni maa ja köyhäkin, olisivat nyt maan edustajat samaa mieltä ja puhaltaisivat yhteen hiileen Suomen eduksi, ei muuta.

    • Anonyymi

      Mitenkä nyt kun pensaa ja diiseli kallistuu 40 senttiä, kuinka haja-asutusalueilla eletään ja lähiruuan teko kielletään,. Kaikki tulee Kiina tuotantona ruuasta lähtien, millä ne kulut, pakolaiset, köyhä eläkeläinen maksaa. Tässäkin kunnassa satoja köyhyysrajalla eläviä!!! Vihervasemmisto jyllää, mutta kuka maksaa otetun velan?

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitussa, joka ei ole kansan valitsema, on ryöstänyt vallan ja ajaa Suomen sellaiseen kaaokseen ja velkavankeuteen, ettemme ole koskaan olleet.

      Hallitus on ylimielisyyden huippu kaikissa tekemisissään. Ihan aluksi he palkkasivat eduskuntapudokkaansa avustajikseen, siis hallitukselle avustajia 82 henkilöä! Siitä alkoi rahojen jakelu ja se jatkuu jatkumistaan.

      Jos tämä hallitus tekee tuhotöitä vielä kolme vuotta, ei Suomesta ole enää mitään jäljellä. Ministerit saavat tehdä rikoksia, koska toiset ministerit ja puoluetoverit ovat sitä mieltä, ettei rikos ole heidän puolueensa tekemänä rikos (varsinkin silloin kun se kannattaa) vaan jotain ihan muuta.

      Suomen on saatava eduskunnasta ja kaikista poliitikoista riippumaton perustuslakituomioistuin, sillä eduskunnasta ja hallituksesta on tullut täysi sirkus. Varsinkin, kun presidentti Niinistökin vain mumisee jotain pilipalineuvojaan, joita kukaan ei jaksa enää edes kuunnella, koska ne ovat aina täysin tolkkua vailla.

    • Anonyymi

      Bensaa ja dieseliä uhkaa jopa 34–40 sentin hinnannousu – Autoliitto: ”Järjestelmä nostaisi veroa automaattisesti” Siis se on litra.

    • Anonyymi

      Nykyinen hallitussa, joka ei ole kansan valitsema, on ryöstänyt vallan ja ajaa Suomen sellaiseen kaaokseen ja velkavankeuteen, ettemme ole koskaan olleet

      • Anonyymi

        Duota, duota! Mites tämä demokratia sitten toimii? Onko hallitus jostain vain kyhätty kasaan? Ovatko he olleet ehdokkaina eduskunta vaaleissa ja tulleet valituksi eduskuntaan. Demarit suurimpana puolueena saaneet halitustunnustelijan roolin ja sitä rataa hommaa on lähdetty pyörittämään. Mikä tässä on Laitonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Duota, duota! Mites tämä demokratia sitten toimii? Onko hallitus jostain vain kyhätty kasaan? Ovatko he olleet ehdokkaina eduskunta vaaleissa ja tulleet valituksi eduskuntaan. Demarit suurimpana puolueena saaneet halitustunnustelijan roolin ja sitä rataa hommaa on lähdetty pyörittämään. Mikä tässä on Laitonta.

        Rinne valitsi hallituksen ilman kansan antamaa mantaattia. Rkp kepu vasemmistoliitto vihiriät eivät KANSAN mielestä kuulu hallitukseen. Rinne vielä varmisti sen,että hallitusta ei voi kaataa kun valitsi sinne tarpeeksi suuren joukon todella haihattelijoita.


    • Anonyymi

      Juu me Jussin kanssa myös halauamme samalle linjalle ellei jopa tiukemalle maatalousapurahat pois ne eivät elätä kuin loisia. Jussin mielestä ei myöskään kannata käydä armeijaa. Kaipaamme myös joukkoihimme hyviä vasaramiehiä. Keski suomessa kiintiö on vasaramiehiin täynnä. Trumpin rukosaamiais porukkaan myös lisää osanottajia(maksajia) kaivataan myös. Laura on sitäkin toimintaa hyvin vetänyt. Hondurasin pölkkytehtaale jäsenemme ovat myös tervetulleita. Tervetuloa jussin isänmaalliseen liikehdintään mukaan, olemme jo liittoutuneet yön susien kanssa. Kohta toimintamme on kansaivälistä

      • Anonyymi

        No kun se tyhjän ruikutus ei auta veikkonen. Kyllä kansa tietää. Halla-aho on aina oikeassa ja piste.


    • Anonyymi

      Viime tiistaina ryhmä pakolaisia tuotiin Thebesin vastaanottokeskukseen. Koska majoitus ei miellyttänyt, pakolaiset vaativat pääsyä loistohotellin.

      Kreikkaan saapuneet pakolaiset olivat aiemmin oleilleet viiden tähden hotellissa Néa Mákrissa. Tarkoitus oli asuttaa pakolaiset vastaanottokeskukseen Thebesissä, mutta palvelutason lasku sai ryhmän kapinaan.

      Kun bussi saapui Thebesiin, pakolaiset kieltäytyivät jyrkästi astumasta jalallaan vastaanottokeskukseen. Vain loistohotelli olisi tullut kysymykseen.

      Pakolaiset päättivät oleilla poliisiaseman tuntumassa siihen saakka kunnes ratkaisu asutusongelmaan olisi löytynyt. Koska ulkona oli kylmä, pakolaiset sytyttivät nuotion, jolloin poliisi joutui taas puuttumaan asiaan.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, EU tuhoaa Suomen maatalouden ja lopulta itsenäisen kansakuntamme.

      • Anonyymi

        , sammaa mieltä, maataloustuet pois ja eusta pois oikeastaan kaikki pois ja olhaan ylpeitä suomalaisia.


    • Anonyymi

      "vai semmosta sielä" No samanlaista se on jo suomessakin ,täälä vaan salataan kaikki.

    • Anonyymi

      Hallitus valehtelee omien henkilökohtaisten etujensa tähden aivan kirkkain silmin ja maksimaalisesti hyväkskäyttää kaiken mahdollisen mitä voi ja aina on korona syyllinen kun asiat epäonnistuu , tässä vaiheessa on jo koko suomen kansa tämän asian huomannu , myös ne jotka näihin uskoi , nyt on jo suoria rötöksiäkin paljastunnu ja puitu ties missä tahoilla ja tullu ministeri eroja ja kaikkea epäselvyyttä ja häslinkiä , Suomessa on Suurtyöttömyys edessä haluttiin tai ei ja nämä tois siitä huolimatta vaikka miljoona maahanmuuttajaa elämään verorahoilla ja saamaan Suomen Kansalaisuuden jotta ne äänestäis näitä hallituksessa istuvia omia etujaan ajavia roistoja joilla ei ole edes eläkeläisille antaa "vappusatasta" tai sairaanhoitajille "koronabonusta" , silti riittää rahaa jakaa miljardeja maailmalle ja Suomalaisia on asunnottomina ja leipäjonoissa ............ Kannattaa tarkoin miettiä mitä äänestää koska tässä maassa on tahoja ja Ihmisiä jotka seisoo pyyteettömästi suomen ja suomalaisten asialla omien vakaumusten ja kutsumusten tähden. Meidän jokaisen Suomalaisen puolesta.

    • Anonyymi

      Saattaa noussa suurimmaksi puolueeksi.

      • Anonyymi

        Saattaapi tulla hyvä vuosi tai sitte ei, paha sanoa vielä. Minusta tuntuu, että vappuna taitaa olla täys lumi. Saattaa.


    • Anonyymi

      Vihreiden agenda on hävittää Suomi, suomalaisuus ja kantasuomalaiset, niin täytyyhän tätä hulluutta jotenkin selittää ja puolustella. Mikä onkaan lammaskansaan paremmin uppoavaa kuin vihalla ja rasismilla uhkailu, herranpelko ja rasistiksi leimaaminen saa kansan jähmettymään.

    • Anonyymi

      Teletappihallitus on sählännyt niin, että maahamme saadaan vain 50 000 rokoteannosta viikossa. Kun 5 000 000 jakaa 50 000:lla, tulokseksi tulee 100. Mutta kun kaikille pitää antaa kaksi pistosta, aikaa kuluu siis 200 viikkoa, ennen kuin koko kansa on rokotettu. Joka on noin neljä vuotta. Aika moni taitaa ehtiä kukahtaa tautiin siihen mennessä. Hallitus toivoo, että mahdollisimman moni porvari kuukahtaisi, niin säilyisi kannatus.

      Hallitus selittää, että kun on tuo EU. Ja paskat. Lässyn lässyn. Kyllä rokotteita olisi pystynyt hankkimaan, jos olisi ollut halua ja kykyä. Mutta kun ei ole halua, eikä kykyä. On vain selityksiä

      Eikä siinä ole edes koko kaameus. Vai uskooko joku, että rokotukset pystytään järjestämään ilman sähläämistä. Ei kannattaisi uskoa. Kun käytössä on 50 000 annosta, ei kannata ilmoittaa 100 000 ihmiselle, että nyt on Sinun vuorosi käydä pistoksella. Mutta niin vain teletappien komennossa aiotaan tehdä.

      Jotta homma ei menisi reisille, niin jokaisessa rokotuspisteessä pitäisi tietää etukäteen, montako rokotettavaa sinä päivänä tulee paikalle. Mutta millä tiedät, ellet jaa etukäteen jonotusnumeroita.

      Nyt on käymässä niin, että ihmiset tulevat käskettynä määräpäivänä rokotuttamaan itsensä vain kuullakseen, että rokotteet loppuivat tunti sitten. Eli varautukaa siihen, että kuluvan kevään aikana seisotte kymmenkunta kertaa rokotusjonossa. Tai sitten ottakaa teltta mukaan ja jääkää yöksi tai pariksi jonottamaan, kunnes pakasteauto joku aamu tuo lisää rokotteita.

      Kaikista irvokkainta on kuitenkin se, että koska kukaan ei voi etukäteen tietää, kuinka monta rokotettavaa mihinkin rokotuspisteeseen saapuu, niin joihinkin pisteisiin jaetaan liikaa niitä niukkoja rokotteita. Jotka sitten menevät pilalle, kun joku unohtaa panna ylimääräiset päivän päätteeksi terveyskeskuksen keittiön pakastimeen.

      Sanna Marinin sählääminen naurattaisi, ellei kyseessä olisi kansalaisten terveys. Mitään näin amatöörimäistä säheltämistä en muista aikoihin tapahtuneen näin tärkeässä asiassa. Johtunee varmaan siitä, että kassaneidit harvoin joutuvat käsittelemään niin suurta lukua kuin viisikymmentä tuhatta, puhumattakaan viidestä miljoonasta. Onhan se ymmärrettävää, että pää menee pyörälle niiden nollien kanssa.

      Hallituksen täydellistä välinpitämättömyyttä kansalaisten terveydestä kuvaa se, että rokottamiseen olisi voitu valmistautua jo liki vuoden verran. Siinä ajassa olisi pystynyt rakentamaan minkälaisen ajanvarausjärjestelmän tahansa, jonka avulla rokotukset olisivat sujuneet jonottamatta, eikä yhtään rokotetta olisi mennyt hukkaan. Mutta millä sellaista ehtisi miettiä, kun on noita naistenlehtien haastatteluja buukattuna niin paljon.

      Jos hallitus toimisi miehekkäästi, se myöntäisi kyvyttömyytensä ja antaisi homman ammattilaisten käsiin. Nyt on vaarana, että Teletapit tuhoavat osaamattomuudellaan kansalaisten terveyden ja hermostuksissaan siinä ohessa osaamattomuutensa peittely-yrityksillä myös kansantalouden.

      • Anonyymi

        Sehän se sälli olet! Trolli tai mikä lie kolli, näitä salaliittoteorioita sie viittit joka kunnan sivuille kirjoitella samaa jorinaa koko ajan. Asiallisia kirjoituksia on ihan mukavaki lukea, mutta tätä persujen viljelemä vainoharhasuutta ei kiitos enää. Ylläpito vois jo poistaa tämä kaverin kirjoitukset.


    • Anonyymi

      Kiinan päästöt samanverran kuudessa tunnissa,kuin suomen päästöt vuodessa. No repikääppä siitä ..

      • Anonyymi

        Revimme ja olemme repineet jo ja ihmetelleet vihervasemmistohallituksen hulluja toimia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Revimme ja olemme repineet jo ja ihmetelleet vihervasemmistohallituksen hulluja toimia.

        Älä nyt viitti olemahan siellä mekki keput ja ruottalaiset, kyllä jos liikaa ilmastoon päästelee niin se ei ole varmaankhan hyä. Otsoonit ja semmoset katoaa ja sitte ei kasva mikähän ja henkittäminenki jossakivaiheessa on hankalaa, tullee niinkö semmonen holotna olo.


    • Anonyymi

      Tuoreimmissa gallupeissa perussuomalaiset ovat työväestön ykköspuolue yli 37 % kannatuksella, alempien toimihenkilöiden ykköspuolue noin 21 % ja työttömien ykköspuolue yli 28 % kannatuksella sekä yrittäjien ykköspuolue noin 27 % kannatuksella. Ensimmäistä kertaa perussuomalaisen kansanliikkeen 25-vuotisessa historiassa olemme nyt myös maanviljelijöiden ykköspuolue 47 % kannatuksella.

    • Anonyymi

      Kuntavaalit siirretään "koronasta" johtuen, jos persut ovat gallupien kärjessä.!!
      Paniikkia on hallituspuolueilla. Siirtäkää vaan sehän tietää sitä,että persut vaan lisää kannatustaan jatkoajalla.

    • Anonyymi

      suomi antaa pakolaiselle muun toimeentulon lisäksi auton ostoon 2000-4000 euroa ,sekin on ohjeistuksessa ja sitten saavat harrastuksiin ja muihin ylimääräisiin kuluihin useita satoja euroja/kk ja vielä asunto, kalusteet, koneet asumiseen jne.. eli yksi pakolainen maksaa keskimääri 53.000 euroa vuosi sen jälkeen kun se joutuu pakolaiskeskuksesta tai joukkomajoituksesta ulos, eli yhteiskunta huolehtii pakolaiselle asunon kalustet tuna jne... ei huolehdita tavallislle suomalaiselle , tämä on näiden viherkommuistien ja muiden sosialistin SDP jne. aikaansaannos..

      • Anonyymi

        Älä persu viitsi valehdella täällä julkisilla keskustelupalstoilla. Tätä yhtä ja samaa valetta sinä toistat eri paikkakuntien palstoilla. Mene muualle valehtelemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä persu viitsi valehdella täällä julkisilla keskustelupalstoilla. Tätä yhtä ja samaa valetta sinä toistat eri paikkakuntien palstoilla. Mene muualle valehtelemaan.

        Täysin vastuutonta politiikkaa. Mitä voi odottaa kun hallituksessa on caruna Haavisto ja nais viisikko asioista päättämässä. Tuhon tiellä ollaan eikä noille voi edes järkeä puhua kun eivät he kuuntele saatikka vastaa.


    • Anonyymi

      Joo mutta persuilla on ehokas muoniossa , mites tämän S lista en ole nähny yhtään.

    • Anonyymi

      Ohisalo/Sanna Marin ovat yksintein tuhonneet Suomen, kaksi onttopää mimmiä? Aivan uskomatonta! Ja se on sallittu! Prisman apukassasta tehtiin pääministeri joka pisti Suomen tilan totaaliseen katastrofiin, apuna tässä on hänellä vihreä-liikkeen idealistiseen hurmaan vaipunut Ohisalo jonka ammattitaidosta kukaan ei tiedä. Vain että hän puolustaa natsien synnyttämää vihreätä puoluetta ja sen tavoitteita täysin vailla vastuuntuntoa. Miten tämän tasoiset ihmiset pääsevät päättämään miljardien suuruisista summista? Mikä tätä maata oikeasti vaivaa?

      • Anonyymi

        Nain on assii justiinsa.


    • Anonyymi

      Poikkesin vain katsomaan mitä Muonion puupääpersupalstalle näin kevään korvalla kuuluu.

      • Anonyymi

        No miksi sie viherkokkare tännekin tuut sonttoo D suoltomohan??


    • Anonyymi

      Natsejahan ne niitä natseja ne ovat.

    Ketjusta on poistettu 81 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe