Laadi hyvä treffi-ilmoitus, blogissamme vinkkejä!

"Samoin kuin työnhaku on melko työlästä, myös deittipalstalla pitää nähdä vaivaa. Jos ei ole valmis panemaan itseään likoon, yritys valuu hukkaan."

Lue uusimmasta jutustamme Laura Honkasalon vinkkejä deittiprofiiliin, joka varmasti saa sinut erottumaan positiivisesti!

https://deittailu.treffit24.fi/2020/02/20/laadi-tehokas-treffi-ilmoitus/

3

85

  Vastaukset

  • Kiitos Laura hyvästä blogikirjoituksesta!
   Valitettavasti ne joiden tulisi se lukea (ajatuksella) eivät sitä taida tehdä. Tai ainakaan viitsi/osaa kommentoida. No onhan mullakin "laiska" mainittu profiilissa :)
   Mut joo, kuvattomanakin (by choice) voi vastaan tulla ihan huipputyyppejä, ei vielä sitä "oikeaa" mut ihania kokemuksia, jotka voi ottaa mukaan matkaansa eteenpäin positiivisina, kasvattavina. Niin, ihan hetero-mieskin voi käyttää "ihana"-sanaa. :)
   Miehille sellainen, ihan ilmainen, neuvo et jos sun ensimmäinen kysymys EI koske jotakin naisen ruumiinosaa, sen kokoa tai muotoa. Olet automaattisesti kakkoskierroksella. :)
   Se "joku" siihen viereen löytyy helpolla, ja jopa oikotienkin kautta. Ja joillekin se kelpaa, en edes paheksu. Mut jos etsii oikeasti, on itselleen rehellinen, ei ole olemassa mitään oikoreittiä. Tai ainakaan mä en ole sitä keksiny. Pitää vaan jaksaa nähdä vaivaa sen tutustumisen kanssa, tekstillä tai livenä.
   Tsemppiä ja onnea kaikille "etsijöille", ja miksei mullekin. :)

  • Tässä taas ylistetään jotain millä ei ole mitään tekemistä ohjeena tai miksi et tee näin , kun ei siinä ole kuin listattu itsestään selvyyksiä.
   Eniten huolestuttaa sekin että nykyään töihin pääsee se jolla on kiva ilmoitus tai cv kuin se joka osaa ja taitaa sen työn , nyt palkataan hyvien cv;n laatijoita
   Ja taitaa tinderöinnissäkin olla sama, ei se hyvä tyyppi myy muuten kuin normaali taviksen elämä kun ei ole maailmanluokan tähden glamouria tai kun tinderissä pitää myydä itseään ja samalla varallisuuttaan esittelemällä, pitäisi olla vene, mökki, matkailukuvaa, golffata, surffata, oopperassa ja taidenäyttelyssä, mutta kun normi ihminen kuuntelee popedaa, käy kanarialla , käy elokuvissa, kävelee ja käy vaikka siipibaarissa.

  • hauska tämä positivii aika,,eli valehtele kaikki ja se toinen voi sit ottaa sen positiivisella asentella ja miettiä kyllä se kohta paranee xd.joissain asioissa on hyvä olla negatiivinen ihminen tai edes perus rehellinen,,paras ohje löytyy suomalaisille naisille erään sivun ohjeissa sääntö 2. ole diiva koska miehet tykkää maksaa naisista xd..meneekö tasa-arvo hyvin no riippuu kuka hyötyy.

  SEISKA.FI

  • Suvi Koponen sai kolmannen lapsen – pikkuprinsessan nimi ihastuttaa somessa! 
  • Alina Voronkova aikoo naimisiin Joonaksen kanssa vuoden päästä kesällä: Häät tanssitaan Lahdessa!
  • Sampo ja Minttu Kaulanen muuttivat uuteen taloon: Paljon rauhallisempi kuin kaupan piha, hälyttimet turvana!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   13014
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5710
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   107
   3014
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1962
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1499