Laadi hyvä treffi-ilmoitus, blogissamme vinkkejä!

3

310

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kiitos Laura hyvästä blogikirjoituksesta!
   Valitettavasti ne joiden tulisi se lukea (ajatuksella) eivät sitä taida tehdä. Tai ainakaan viitsi/osaa kommentoida. No onhan mullakin "laiska" mainittu profiilissa :)
   Mut joo, kuvattomanakin (by choice) voi vastaan tulla ihan huipputyyppejä, ei vielä sitä "oikeaa" mut ihania kokemuksia, jotka voi ottaa mukaan matkaansa eteenpäin positiivisina, kasvattavina. Niin, ihan hetero-mieskin voi käyttää "ihana"-sanaa. :)
   Miehille sellainen, ihan ilmainen, neuvo et jos sun ensimmäinen kysymys EI koske jotakin naisen ruumiinosaa, sen kokoa tai muotoa. Olet automaattisesti kakkoskierroksella. :)
   Se "joku" siihen viereen löytyy helpolla, ja jopa oikotienkin kautta. Ja joillekin se kelpaa, en edes paheksu. Mut jos etsii oikeasti, on itselleen rehellinen, ei ole olemassa mitään oikoreittiä. Tai ainakaan mä en ole sitä keksiny. Pitää vaan jaksaa nähdä vaivaa sen tutustumisen kanssa, tekstillä tai livenä.
   Tsemppiä ja onnea kaikille "etsijöille", ja miksei mullekin. :)

  • Anonyymi

   Tässä taas ylistetään jotain millä ei ole mitään tekemistä ohjeena tai miksi et tee näin , kun ei siinä ole kuin listattu itsestään selvyyksiä.
   Eniten huolestuttaa sekin että nykyään töihin pääsee se jolla on kiva ilmoitus tai cv kuin se joka osaa ja taitaa sen työn , nyt palkataan hyvien cv;n laatijoita
   Ja taitaa tinderöinnissäkin olla sama, ei se hyvä tyyppi myy muuten kuin normaali taviksen elämä kun ei ole maailmanluokan tähden glamouria tai kun tinderissä pitää myydä itseään ja samalla varallisuuttaan esittelemällä, pitäisi olla vene, mökki, matkailukuvaa, golffata, surffata, oopperassa ja taidenäyttelyssä, mutta kun normi ihminen kuuntelee popedaa, käy kanarialla , käy elokuvissa, kävelee ja käy vaikka siipibaarissa.

  • Anonyymi

   hauska tämä positivii aika,,eli valehtele kaikki ja se toinen voi sit ottaa sen positiivisella asentella ja miettiä kyllä se kohta paranee xd.joissain asioissa on hyvä olla negatiivinen ihminen tai edes perus rehellinen,,paras ohje löytyy suomalaisille naisille erään sivun ohjeissa sääntö 2. ole diiva koska miehet tykkää maksaa naisista xd..meneekö tasa-arvo hyvin no riippuu kuka hyötyy.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   183
   3156
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   250
   2378
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   115
   1466
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   375
   1415
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   49
   1263
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   109
   1111
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   944
  8. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   43
   863
  9. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   809
  Aihe