Mustapäät kananmunan valkuaisella ja vanulapuilla irti?

Anonyymi

Kannattaako tuota koittaa vai voiko aiheuttaa haittaa, niin että mustapäiden pää (näkyvä osa, ei lähde "juurinen") lähtee irti, ja näin ei voi sitten myöhemmin saada koko ihomatoa puristettua ulos kosmetologilla ym.?

YouTubesta olen tietenkin katsonut videoita, miten mustapäähän pistetään neulalla reikä ja puristetaan "mato" ulos. Mulla on nuo samat mustapäät jo harmaantuneet ja olleet siinä pari vuosikymmentä, lähestyn jo 30 ikävuotta. Mustapäiden mustat päät ovat vuosien aikana pikku hiljaa yksitellen tipahdelleet pois, ihomadot ovat jääneet sisälle. Harmaantuneita mustapäitä nenänvarsi siis täynnä, noille on myöhäistä enää tehdä mitään? Vielä on sieraimissa muutamia mustia mustapäitä, joista voisi vetää madon esille, mutta ovat aika pieniä. Suihkun jälkeen ovat ikään kuin aivan lähdössä irti, mutta vuosien hankauksen ja pesemisen jälkeen yksikään ei ole lähtenyt, vaan ovat täsmälleen samalla paikalla edelleen. Mustapäärautaa ei suositella kotikäyttöön, vaan tuota nenän säännöllistä pesemistä, joka ei auta kyllä mitään.

Onko joku siis kokeillut tätä konstia ja katunut myöhemmin?

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

    MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
    Maailman menoa
    151
    9041
   2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

    Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
    Kotimaiset julkkisjuorut
    249
    7984
   3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

    Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
    Maailman menoa
    271
    2796
   4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

    STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
    Maailman menoa
    287
    1872
   5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

    Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
    Maailman menoa
    100
    1539