Miksi teit niin?

Anonyymi

Sydämeni särkyi enkä pysty käsittelemään tätä asiaa siksi on pakko kirjoittaa tänne minne en uskoisi ikinä kirjoittavani.
Tapasin hänet joulukuussa ja siitä asti olemme viestitelleet joka päivä näihin päiviin asti. Hän sanoi että olin hänelle ykkönen ja teki kaikkensa että alkaisin luottamaan häneen koska en enää ollut luottavainen ketään kohtaan.
Viimein hän sai minut luottamaan itseensä ja tunteeni syveni häntä kohtaan rakkaudeksi, joka on nyt viedä järkeni sen jälkeen kun hän ilmoitti että aikoo mennä vanhan ihastuksensa luokse, luullen kai että se on minulle ihan ok asia. Ei ole todellakaan.
Minun maailmani romahti täysin. Olen itkenyt joka päivä ja näen kaiken mustana. Elämänhaluni katosi , sydäntä koskee. Miten ikinä selviän tästä. Rakastuin häneen ja rakastan häntä aina. Mutta miten saan itseni koottua että voisin jatkaa elämääni joka nyt tuntuu aivan turhalta. Nyt en varmasti luota enää senkään vertaa keneenkään. Miksi minun piti kokea tämäkin. suru murtaa minut

0

52

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

    MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
    Maailman menoa
    114
    5824
   2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

    Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
    156
    3199
   3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

    STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
    Maailman menoa
    179
    1554
   4. Ketä kaipaatte?

    Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
    Ikävä
    86
    1196