Miksi media kuvaa voittoa jättiyllätykseksi, outoa!

Anonyymi

Nämä tyypillisimmät roskamedian edustajat eli Iltasanomat ja Iltalehti laittavat ison otsikon, jossa voittaja on heidän mielestään muka jättiyllätys. No, yllätyshän se toki on medialle, joka on hyvin puolueellisesti hehkuttanut Dannyn valittua eli Erika Vikmania joka tuutissa varmaksi voittajaksi.

Tuo Cicciolinan hehkuttaminen meni jo yli. Muut laulajat jätettiin tahallaan sivuun, kun Vikman sai palstatilaa valtamedian roskalehdissä ja -ohjelmissa.

Se oli todella väärin muita laulajaehdokkaita kohtaan. Vikman luuli, että pääsee reittä vilauttelemalla, media- ja julkkissuhteillaan sekä Danny-papparoisen varjolla voittajaksi. Niin ei käynyt ja nyt samat mediatahot, jotka hehkutti koko talven Vikmania sanovat voittajaa "yllätysvoittjaksi". Aika läpinäkyvää likaista peliä.

Voittaja ei ollut yllätys muille. Voittaja oli yksinkertaisesti lahjakkain, tasokkain ja paras ääninen laulaja. Hän pärjäsi, vaikka hänellä ei ollut median hehkutusta ja kasoittain suhteita takanaan. Hän ei tarvinnut niitä, koska osasi laulaa myös livenä, ilman autotuneja.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Media jaksaa edelleen voitonkin jälkeen kirjoittaa vain Vikmanista juttuja, ei muista ehdokkaista. Selvästi on Dannyllä ja Erikalla kavereita toimituksissa. Sama koskee youtuben kommenttiosioita. Siellä lienee näitä nykyajalle tyypillisiä palkattuja kirjoittajia, jotka liputtaa milloin minkäkin asian tai ihmisen puolesta joukolla. Selvästi niitä on Dannyn listoilla. Kommentoijissa on monta ulkomaalaisena esiintyvää, mutta he puhuvat silti Dannystä. Hei oikeesti, hyvin harva ulkomaalainen tietää kuka joku lähes 80-vuotias Danny edes on. Se on pärjänny joskus kolmekymmentä vuotta sitten Suomessa, mutta ei sitä ulkomaalaiset tiedä. Eiköhän tuo jo paljasta, että moni näistä "ulkomaalaisista" kommentoijista on ihan peruskauraa, palkattuja suomalaisia kommentoijia ja kirjoittelijoita. Ja Danny maksaa. Sugar daddy joka ostaa jopa äänestäjiä sugarbabylleen, Vikmanille. Äijä on lähes 80v. ja vikman on kai jotain päälle 20v. Hyi helv...! No, rahapussilla ja suhteilla saa Ciccioliinan vällyihin, mikäs siinä.

    • Anonyymi

      Hyvä ettei se kikkelimiina voittanut. On niitä haarukoitten levittelijöitä siellä kisoissa varmasti tarpeeksi, että vanhat härskit ukot saavat kuolata kylliksi.

      Oikea kappale lähti matkaan, sillä kappalehan siellä kilpailee eikä härski show.

    • Anonyymi

      En ole huomannut Ilta Sanomien hehkuttaneen Erika, mutta Mari Pudaksen kirjoittelut Iltalehdessä ovat hyvän journalismin vastaisia. Mielipiteitä toimittajalla toki saa olla, mutta kirjoittelu ja Erikan suosiminen paistoi. Uskon Dannyn maksavan Pudakselle. Mielenkiinnolla odotan milloin alkaa tulla gaggaa Pudaksselta Aleksin niskaan. Näitä maksettuja liikkuu lehtien kommenttiosiossa myös, yhdeltä jo kysyinkin Maksetaanko hänelle. Hän katosi heti. Iltalehden sisäisessä kommenttiosiossa kirjoittelee myös henkilö Kalervo Kammola Nick alla. Kun häneltä kysyy Iltalehti ei hyväksy kysymystä. Outoa.

      • Anonyymi

        Pudas ei ymmärrä musiikista mitään.

        Voitaisiin verrata kaikille ymmärrettävällä tavalla ja musiikillisina vertauksina, että oikea musiikkitoimittaja on Kikka ja Mari Pudas on Erika Vikman, joka haaveilee joskus vielä olevansa Kikka.

        -winner-


      • Anonyymi

        Ja kuraa alkoi jo tulla Pudakselta, että oikeassa sä olit :D. Toi Kalervo Kammola olis joku muusikko mahd. iso D sitte, selittää sitte sen katkeruudenku rahaaon palanu Erikaa tälläki keikalla. Ny Erika sitte havittelee rockarin uraa kai Danny laittaa siihenkin.


      • Anonyymi

        Maksaa luonnossa? Pudaksen näköiselle naiselle?


    • Anonyymi

      Hehkutuksen ja "väärästä" tuloksesta haukkumisen syy on se, että Vikmanin kappale oli feministien suosikki. Ja suurin osa toimittajista on heidän oletetusta sukupuolestaan riippumatta feministejä. Kaikkein röyhkeintä heidän mielestään oli se, että kilpailun ainoa miesesiintyjä otti ja voitti!

    • Anonyymi

      Sä olet niin oikeessa.
      Täällä kotomaassa muutenkin nostetaan kaikenmaailman mitättömyyksiä pinnalle, joilla ei ole minkäänlaista laulutaitoa.

      Aksel on helmi ja ja ainut zylkken lisäksi finaalikosta joilla on oikeesti laulun lahja.

      Tullut mieleen että johtuuko se kuuluisasta suomalaisten huonosta itsetunnosta että hypetetään surkimuksia ohi todellisten lahjakkuuksien.
      Noh - rahan teostahan tässä on aina kyse ja suomalaiset rakastavata aina renttuja tai muutenkin itseään nolaavia artisteja. Siinä varmasti suurin syy miksi väenväkisin jotain niin ala-arvoista ja vastemielistä kuin Vikmanin esitys oli yritetään markkinoida rahaa kulttaville typeryksille.

    • Anonyymi

      Onkohan maakuntalehdissakin Dannyn ikäisiä setäihmisiä juttuja tekemässä kun palvovat vinyylicicciolinaa, 80-luvun kaipausta kai.

    • Anonyymi

      Toukokuussa selviää miten Akselin käy.

    • Anonyymi

      Erikan leipominen voittajaksi alkoi jo heti kun kilpailijat tuli julki ja kun sen kappale tuli julki. Oli vain ja ainoastaan juttua Erikasta ja hänen kappaleestaan, muista kilpailijoista ei ollut yhtään mitään juttua ja Erikan kappalekin oli tyyliin ainoa jota soitettiin joka paikassa. MEdia oli todella puolueellinen Erikan suhteen, vaikka mielestäni voitto meni täysin oikealle kilpailijalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe