Lehdistötiedote

Anonyymi

PROFEETTA TIETÄÄ MILLOIN JEESUS TULEE

Kansankirkon piispat sanovat, että Isä yksin tietää milloin Jeesus tulee.
Kirkkoihin kuulumattomien uskovien profeetta Harri Veijonen kuitenkin
sanoo tietävänsä milloin Jeesus tulee.
Veijonen on kirjoittanut kolme kirjaakin oikealla otsikolla:
1. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen
2. Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin
3. Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin

Nyt hän on tehnyt myös laskelman siitä milloin asia toteutuisi:

ILMEISEN OIKEA JA TARKKA LASKELMA
Varmin tieto ylösoton ajasta on tapahtumana, jota voidaan esittää kolmella kirjaksikin kirjoittamallani tavalla:

1. Tuleva Lähi-Idän rauhansopimus ja uskovien katoaminen
2. Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin
3. Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin

On kuitenkin olemassa laskelmia, joilla päästään noin vuoden tarkkuuteen kuten "yksi päivä on Herralle kuin tuhat vuotta" eli lepopäivä alkaa 6000 vuotta Aadamista. Johannes Keplerillä lienee siitä tarkin esitys ja sen mukaan 6000 vuotta täyttyy vuonna 2024.

Tarkempaan laskelmaan minäkään en uskonut ennenkuin tämän vuoden alussa löysin sellaisen vuosiviikkojen perusteella etenevän laskelman, jolla päästäisiin lähes päivälleen tietämiseen. Ilmeisesti tämä laskelma on tosi:

Vuosiviikot etenevät 11. 9. 1993, 2000, 2007, 2014, 2021 ja 2028. Messiaan näkyvä paluu osuu syksyyn 2028 11. 9. tai viimeistään Lehtimajanjuhlan aikaan, Sukkot Thursday October 05, 2028.

Danielin kirjan loppu antaa Karitsan häiden pituuden 1335 päivää, joka edeltää näkyvää paluuta. Päädymme ajankohtaan noin 30. 1. 2025 tai siitä runsas kolme viikkoa eteenpäin. Näin ylösoton ajankohta olisi tiedettävissä lähes päivälleen. En kuitenkaan hyväksy käytettäväksi tätä laskelmaa sanoohan Raamattu niinkin, että "hetkenä jona ette luule". Toki se on vain kellonajan arvelua valerauhan teosta, mutta siinä ei voida onnistua. Tarkin ilmaus ylösoton hetkestä on edelleenkin viikko jälkeen valerauhan teon, ja se on vain viikon tarkkuudella.

Harri Veijonen

VIELÄKÖ MUISTAT VEIJOSEN KIRJAT?
Harri Veijonen jakoi Lappeenrannassa 1980- ja 90-luvuilla kirjojaan "Jerusalemista sovittaessa Jeesus saapuu pilviin!" Asiaa ei tarvitse odottaa vuoteen 2040 vaan se tapahtuu paljon aikaisemmin. Seuratkaa tilannetta kanssani osoitteessa http://wwnet.fi/users/veijone/. (Lappeenranta ryhmissä julkaisin, minkä jälkeen minut erotettiin kaikista Lappeenranta Facebookryhmistä.) http://wwnet.fi/users/veijone/

Jotta olisin täydellinen oikeassa opissani, julkaisin kirjasen kolmannestakin totuuslauseesta: Palestiina maan päälle ja seurakunta yläilmoihin.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen paljon lueskellut ja kuunnellut julistusta tuhatvuotisesta rauhanvaltakunnasta maanpäällä. En yhdy heidän näkemyksiinsä alkuunkaan.

      Omistan lehtisen: ISRAEL JA IANKAIKKINEN RAKKAUS. KALERVO SYVÄNTÖ.

      Lehtisestä luettua: JEESUKSEN TULEMUS a) ylöstempaaminen, Jeesus kohtaa seurakuntansa pilvissä ja vie Karitsan häihin b) Jeesus tulee suurella voimalla ja kirkkaudella perustamaan rauhan valtakunnan maan päälle. Tämä tapahtuu muutama vuosi ylöstempaamisen jälkeen.
      TUHATVUOTINEN VALTAKUNTA rauhanvaltakunta, jota Kristus hallitsee pyhiensä kanssa 1000 vuotta tämän maan päällä Jerusalemista käsin.

      Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa (ei vain muutama vuosi) Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva. TÄMÄ MAA ON TUHOON TUOMITTU.

      Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

      1234567---

      • Anonyymi

        Syväntö on helluntailainen.


      • Anonyymi

        1234567--- on EGW-Iisebeli-naiseksyttäjä-profeetan palvelija.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        1234567--- on EGW-Iisebeli-naiseksyttäjä-profeetan palvelija.

        Elleni ymmärsi, että tuhatvuotista rauhanvaltakuntaa, ei vietetä tuhoutuneen maan päällä, vaan taivaassa. Taivas on uskoni määrä matkalle en tahdo jäädä, kun saavut pilvissä kerran kansaasi pois noutamaan.

        1234567---


    • Anonyymi

      En tiedä milloin Herrani tulee, mutta hyvä on kun rahanvalta vähenee ja pörssiuskovaiset panikoi. Tietenkin monen eläkevarallisuus ja ehkä joidenkin toimeentulokin on pörsseissä kiinni. Vaatimattomat ja älykkäät ihmiset pärjää maan päällä. Ostin iPhone 11- puhelimen tietämättä itsekään miksi minun piti se välttämättä saada. On tietysti osoittautunut erinomaiseksi hankinnaksi. Tietenkin syy oli siinä, että Apple on erittäin hyvä yhtiö vieläkin. Olkoonkin, että Kiinariippuvuus on nykyään liiallista, niin kuin monella muullakin yhtiöllä. Perinteet kuitenkin velvoittavat. Alussa oli ainoastaan idea ja sitkeitä yrittäjiä. Yksi joka luotti, ja hän oli Mike Markkula. Sijoitti rahojansa jotta yritys pääsi eteenpäin. Toisena yksi kolmesta yrityksen perustajista, Ronald G Wayne , ei ole koskaan edes käyttänyt iPhonea, ja myi osakkeensakin jo varhain. Eikä ole omien sanojensa mukaan katunut. Kolmas perustaja Steve Wolniak , myi myös osakkeensa, ja ei sijoita lainkaan pörssiin, koska mielestään raha saa silloin liian ison roolin elämässä. Hän on myös lahjoittanut suuren osan omaisuudestaan hyväntekeväisyyteen, ja myös oivaltanut menestyvän yrityksen reseptin. Työntekijöiden tulee viihtyä firmassa. Miksi ihminen ei viihdy työssään? Silloin on syytä Wolniakin mukaan kysyä minkälaisia työtoverisi ovat? Yleensä vastaus on päivänselvä.

      Näistä miehistä olisi syytä ottaa mallia. Siksi Suomessakaan harva yritys menestyy. Kaikki kaatuu typeriin ja ahneisiin johtajiin. Toiseksi itsekkäisiin ja ahneisiin työntekijöihin jotka ovat imeneet oppinsa ylemmältä johdolta. Tästä syystä pörssiromahdus on hyvä asia. Rahan valta tyhmistää ihmistä, rahasta vapautuminen avartaa ja tekee inhimillisemmäksi. Joten en tiedä milloin Herramme tulee, mutta lähellä se on, lähempänä kuin eilen.

      1234..17 ja 21

    • Anonyymi

      En tiedä Veijosta. Enkä milloin Jeesus tulee.

      • Anonyymi

        Ei löydy uskottavaa tekstiä veijosen sivuilta.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei löydy uskottavaa tekstiä veijosen sivuilta.

        1234567---

        Mistäpä se vielä tietää? Täyttynee odotella ainakin vuoteen 28


    • Anonyymi

      Vähälahjaisten taikapalsta

      • Anonyymi

        Ilmankos itsekin täällä viihdyt


    • Yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä eli Suomeksi Jumala on itse aika ja näin ollen Jumalan aikaa ei mitata tai ole mitattavissa..sana ikuisuus ja iankaikkinen kuvaa tätä esim.
      Jumala ei siis ole aikaan sidottu ,kuten esim ihminen.Luotu luomakunnassa.
      Kukaan ei tiedä eikä pysty laskemaan Herran paluun päivää ja sitä hetkeä.

    • Anonyymi

      Niin kyllä, mutta ajatella miten paljon taivaan vallat joutuu käymään dataa läpi jatkuvasti. Sitä täytyy olla biljoonaa ja biljoonaa teratavua jatkuvasti. Ehkäpä taivaissakin on alihankintaketju tai ketjuja. Eihän Applekaan puhelimiaan itse valmista vaan taiwanilainen Foxonn. Nythän on huhuttu sitäkin, että Foxonn perustaisi kokoonpanotehtaan myös Amerikan Yhdysvaltoihin. Samoin Intel on ulkoistanut sirujen valmistuksen ja niin edelleen. Emme tosin osaa kuvitellakaan minkälaisia härpäkkeitä taivaissa on käytössä. Voihan olla niinkin, että kaikki on pilvipalvelimessa ja käyttöjärjestelmä ja prosessori on Jumalan mielessä. Jumala on Henki, niin hän varmaan on melkoinen pilvipalvelin itsessään. Itsensä luoja ja suunnittelija. Pawson väitti joskus, että Jumala on sitonut itsensä aikaan. Hän voisi kulkea määrättömästi ajassa edestakaisin, mutta ei taho. Tiedä häntä. Toisaalta on viitteitä. Paavalikin sanoi, että kutsumisiaan ja armolahjojaan hän kadu ei. Toisaalta sanotaan Jumalan katuneen ennen vedenpaisumista ihmisen luomista. Niin no, jätti sentään Nooan perhekuntineen. Jumala tietää myös koska Jeesuksen toinen tulemisen tapahtuu. Tämäkin on aikaan sidottua. Toisin kuin herra numerosarja väittää, tuhatvuotinen valtakunta pitää perustettaman maanpäälle. Ehkä se jälkeen aika lakkaa, maapallo tuhoutuu ja elämä alkaa taivaissa , muillakin kuin adventisteilla. Jaa mutta Johannes näki taivaallisen Jerusalemin laskeutuvan. Melleri väittää sen jäävän leijumaan maan yläpuolelle. Milloin tämä tapahtuu? Ennen vai jälkeen? Uudet taivaat sekä uuden maan. Mitä tehdään uudella maalla jos siirtokuntaporukan sijoituspaikka on taivaissa? Jaa-a

      • Anonyymi

        Ettekö ollenkaan näe kuinka tämä maa on tuhoon tuomittu, kun kaikki viimeiset vitsaukset sotineen on läpi käyty. Ei ole täällä mitään elämisen mahdollisuuksia tuhatvuotta. Voittehan te yrittää elellä täällä tuhatvuotta, ei siinä mitään.

        Pelastuneet adventistit ovat kuitenkin Sapatin Herran Jeesuksen kanssa 1000 vuotta taivaassa. Ei taivahassa kuolonvaaraa, ei kyyneleitä yötäkään.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ettekö ollenkaan näe kuinka tämä maa on tuhoon tuomittu, kun kaikki viimeiset vitsaukset sotineen on läpi käyty. Ei ole täällä mitään elämisen mahdollisuuksia tuhatvuotta. Voittehan te yrittää elellä täällä tuhatvuotta, ei siinä mitään.

        Pelastuneet adventistit ovat kuitenkin Sapatin Herran Jeesuksen kanssa 1000 vuotta taivaassa. Ei taivahassa kuolonvaaraa, ei kyyneleitä yötäkään.

        1234567---

        Adventistit on siellä missä Jumala parhaaksi näkee. Mitäpä jos oletkin tuhat vuotta maan päällä. Edellyttää tietenkin, että olet elossa kun kaikki tämä tapahtuu. Kuolleet on jossain muualla. Adventistit kuulemma haluaisivat nukkua tuota kuolon unta, aina viimeiseen päivään saakka, kunnes tiedostot avataan. Vaan mitäpä jos oletkin Aabrahamin helmassa? Kuin Lasarus muinoin. Siellä tuhatvuotisessa ilmeisesti vielä kuollaan, vaan sotia ei ole, eikä tauteja, ei villipetoja. Ihmisetkin kovin mukavia toisillensa. Ehkäpä surkeinkin luuseri saa siellä lopultakin kivan vaimon, ja pimppalooraa. Makaroonilooran sijaan. Joka tapauksessa perkele, tuo saatana, päästetään vielä kerran riehumaan ja ihmisiä villitsemään. Miksi? Jaa-a. Kenties kokoontuvatkin Pyhää kaupunkia vastaan, josta käsin heitä on hallittu. Sitten vasta päästään maailmanloppuun . Viimeinen tuomio. Jos adventistit olisivat taivaissa, mikä on ajatuksena mahdoton, niin mitenkä nyt taivaassa moista menoa kstseltaisiin? Adventististstahan pitäisi tuhannen vuoden jälkeen pudottaman takaisin kovinkin epätäydelliselle planeetalle jotta loppukahinat voitaisiin rauhassa otella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Adventistit on siellä missä Jumala parhaaksi näkee. Mitäpä jos oletkin tuhat vuotta maan päällä. Edellyttää tietenkin, että olet elossa kun kaikki tämä tapahtuu. Kuolleet on jossain muualla. Adventistit kuulemma haluaisivat nukkua tuota kuolon unta, aina viimeiseen päivään saakka, kunnes tiedostot avataan. Vaan mitäpä jos oletkin Aabrahamin helmassa? Kuin Lasarus muinoin. Siellä tuhatvuotisessa ilmeisesti vielä kuollaan, vaan sotia ei ole, eikä tauteja, ei villipetoja. Ihmisetkin kovin mukavia toisillensa. Ehkäpä surkeinkin luuseri saa siellä lopultakin kivan vaimon, ja pimppalooraa. Makaroonilooran sijaan. Joka tapauksessa perkele, tuo saatana, päästetään vielä kerran riehumaan ja ihmisiä villitsemään. Miksi? Jaa-a. Kenties kokoontuvatkin Pyhää kaupunkia vastaan, josta käsin heitä on hallittu. Sitten vasta päästään maailmanloppuun . Viimeinen tuomio. Jos adventistit olisivat taivaissa, mikä on ajatuksena mahdoton, niin mitenkä nyt taivaassa moista menoa kstseltaisiin? Adventististstahan pitäisi tuhannen vuoden jälkeen pudottaman takaisin kovinkin epätäydelliselle planeetalle jotta loppukahinat voitaisiin rauhassa otella.

        Ymmärrätkö ? Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman. Jeesus sanoi: Minä menen valmistamaan teille sijaa. Ei adventisteilla ele mihinkään kiirettä tuhanteen vuoteen. Taivaassa hyvä olla 1000 vuotta.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Paholainen villitsee vielä viimeisen kerran näitä herätettyjä jumalattomia, niin he nousevatkin yli maan AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen kuolema.
        HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö ? Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman. Jeesus sanoi: Minä menen valmistamaan teille sijaa. Ei adventisteilla ele mihinkään kiirettä tuhanteen vuoteen. Taivaassa hyvä olla 1000 vuotta.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Paholainen villitsee vielä viimeisen kerran näitä herätettyjä jumalattomia, niin he nousevatkin yli maan AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen kuolema.
        HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien

        1234567---

        Olet melskannut täällä tuhannesta vuodesta taivaassa: Selitä nyt miten taivaassa on jumalattomia? Luuletko, sinä paatunut pääseväsi Jeesuksen valmistamaan kotiin?
        Olet täällä sydämesi pahuussa eksyttämässä, jos mahdollista, Jeesuksen uskovia sinun omaan epäjumalanuskontoosi.
        Jumala puhui numerosarjalle, mutta hän paadutti itsensä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet melskannut täällä tuhannesta vuodesta taivaassa: Selitä nyt miten taivaassa on jumalattomia? Luuletko, sinä paatunut pääseväsi Jeesuksen valmistamaan kotiin?
        Olet täällä sydämesi pahuussa eksyttämässä, jos mahdollista, Jeesuksen uskovia sinun omaan epäjumalanuskontoosi.
        Jumala puhui numerosarjalle, mutta hän paadutti itsensä.

        Näin veisaamme: Sinne synti ei pääse yksin autuaat vaan.

        Jumalattomat herätetään tuomiolle tuhannenvuoden jälkeen, jumalattomia kohtaa toinen kuolema tuhannenvuoden jälkeen.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin veisaamme: Sinne synti ei pääse yksin autuaat vaan.

        Jumalattomat herätetään tuomiolle tuhannenvuoden jälkeen, jumalattomia kohtaa toinen kuolema tuhannenvuoden jälkeen.

        1234567---

        Jaa että jumalattomille annetaan voima ja valta katsella korkeammalta. Että ihan taivaisiin asti nousevat piirittämään adventistien pyhää kaupunkia. Ei, ei tuollainen ole mahdollista , tai sitten Jumala ei asukaan taivaissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa että jumalattomille annetaan voima ja valta katsella korkeammalta. Että ihan taivaisiin asti nousevat piirittämään adventistien pyhää kaupunkia. Ei, ei tuollainen ole mahdollista , tai sitten Jumala ei asukaan taivaissa.

        Ilm.20:9. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilm.20:9. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa heidät.

        1234567---

        Se on nykyaikana sellainen jutska tuo maan avaruus, että jo nyt olemassa olevilla lentävillä härpäkkeillä lennellään siellä mistä avaruus alkaa. Jos piiritys tapahtuisi taivaassa , miten nyt tuli lankeaisi alas taivaasta. Taivaaseen se silloin lankeaisi , ja se taas on ajatuksenakin mahdoton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö ? Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman. Jeesus sanoi: Minä menen valmistamaan teille sijaa. Ei adventisteilla ele mihinkään kiirettä tuhanteen vuoteen. Taivaassa hyvä olla 1000 vuotta.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Paholainen villitsee vielä viimeisen kerran näitä herätettyjä jumalattomia, niin he nousevatkin yli maan AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen kuolema.
        HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien

        1234567---

        1234567--- toraistipastorin jalkavaimoko olet???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö ? Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman. Jeesus sanoi: Minä menen valmistamaan teille sijaa. Ei adventisteilla ele mihinkään kiirettä tuhanteen vuoteen. Taivaassa hyvä olla 1000 vuotta.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Paholainen villitsee vielä viimeisen kerran näitä herätettyjä jumalattomia, niin he nousevatkin yli maan AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen kuolema.
        HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien

        1234567---

        Pyhien leiri on maan päällä, etkö osaa lukea edes sitä mitä valhetellaksesi poimit Sanasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö ? Sinne Jeesus jo valmistamaan mennyt on kodin kaunehimman. Jeesus sanoi: Minä menen valmistamaan teille sijaa. Ei adventisteilla ele mihinkään kiirettä tuhanteen vuoteen. Taivaassa hyvä olla 1000 vuotta.

        Tuhannen vuoden jälkeen on jumalattomien herätys kuolleista, myöskin paholainen päästetään vankeudestaan vähäksi aikaa. Paholainen villitsee vielä viimeisen kerran näitä herätettyjä jumalattomia, niin he nousevatkin yli maan AVARUUDEN ja piirittävät pyhien leirin.
        Viimeinen tuomio: Tuli lankeaa alas taivaasta ja kuluttaa jumalattomat. Tämä on toinen kuolema.
        HUOM ! Tämän jälkeen Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa Jumalan omat asustavat halki ikuisuuksien

        1234567---

        Maata ei tuhota, jumalattomat kylläkin. Ja taivaassa ovat vain ne 144000 jotka ovat jo siellä valmiina hallitsemaan maata. Maassa siis on rauhan aika kun saatana on sidottu tuhanneksi vuodeksi. Sitten saatana päästetään vapaaksi ja lähtee villitsemään maassa asuvia kansoja.
        Sille käy huonosti. Vasta tuhannen vuoden kuluttua herätetään muut kuolleet jotka joko saavat iankaikkisen elämän tai joutuvat lopulliseen kuolemaan. Se on viimeinen tuomio.
        Uusi maa ja taivas tulevat, vanhurskaat asuvat maassa jossa ei ole pahuutta.
        Kun kaikki on tehty, luovuttaa Jeesus Isältä saamansa vallan takaisin ja hän saa uuden nimen.
        Sen jälkeen pitäisi maa olla rauhan tyyssija.
        W.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maata ei tuhota, jumalattomat kylläkin. Ja taivaassa ovat vain ne 144000 jotka ovat jo siellä valmiina hallitsemaan maata. Maassa siis on rauhan aika kun saatana on sidottu tuhanneksi vuodeksi. Sitten saatana päästetään vapaaksi ja lähtee villitsemään maassa asuvia kansoja.
        Sille käy huonosti. Vasta tuhannen vuoden kuluttua herätetään muut kuolleet jotka joko saavat iankaikkisen elämän tai joutuvat lopulliseen kuolemaan. Se on viimeinen tuomio.
        Uusi maa ja taivas tulevat, vanhurskaat asuvat maassa jossa ei ole pahuutta.
        Kun kaikki on tehty, luovuttaa Jeesus Isältä saamansa vallan takaisin ja hän saa uuden nimen.
        Sen jälkeen pitäisi maa olla rauhan tyyssija.
        W.

        Taivaassa ovat myös pelastuneet adventistitkin 1000 vuotta. SINNE JEESUS JO VALMISTAMAAN MENNYT ON KODIN KAUNEHIMMAN.

        Ken täällä tuhotun maanpäällä on kiinnostunut olemaan 1000 vuotta, niin ei siinä mitään. Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taivaassa ovat myös pelastuneet adventistitkin 1000 vuotta. SINNE JEESUS JO VALMISTAMAAN MENNYT ON KODIN KAUNEHIMMAN.

        Ken täällä tuhotun maanpäällä on kiinnostunut olemaan 1000 vuotta, niin ei siinä mitään. Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---

        Tuhat vuotta taivaassa on numerosarja. Tipahtaakko meinasit sen jälkeen? Itse meinaan viettää taivaissa ikuisuuden. Jos Herra suo.

        20000^20000


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taivaassa ovat myös pelastuneet adventistitkin 1000 vuotta. SINNE JEESUS JO VALMISTAMAAN MENNYT ON KODIN KAUNEHIMMAN.

        Ken täällä tuhotun maanpäällä on kiinnostunut olemaan 1000 vuotta, niin ei siinä mitään. Kaikille tilaa riittää kaikille paikkoja on.

        1234567---

        Koita nyt jo rauhoittua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koita nyt jo rauhoittua!

        Ne ketkä täällä maanpäällä aikovat viettää tuhatvuotiskautta heillä ei ole rauhaa synnintekijät häiritsee heitä, koska vasta 100 vuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

        1234567---


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näin veisaamme: Sinne synti ei pääse yksin autuaat vaan.

        Jumalattomat herätetään tuomiolle tuhannenvuoden jälkeen, jumalattomia kohtaa toinen kuolema tuhannenvuoden jälkeen.

        1234567---

        Miten taivaassa kuollaan? Raamatun mukaan...

        "Ei siellä ole enää lasta,
        joka eläisi vain muutaman päivän,
        ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää;
        sillä nuorin kuolee satavuotiaana,
        ja vasta satavuotiaana
        synnintekijä joutuu kiroukseen." (Jesaja 65:20)

        Tuo raamatunpaikka ei voi teoriassakaan kertoa mistään muusta ajanjaksosta kuin tuhatvuotisesta valtakunnasta,.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ne ketkä täällä maanpäällä aikovat viettää tuhatvuotiskautta heillä ei ole rauhaa synnintekijät häiritsee heitä, koska vasta 100 vuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen.

        Pelastuneet adventistit ovat 1000 vuotta taivaassa. Taivaassa ei ole syntiä, eikä kuolemaa oleva.

        1234567---

        En ole huomannut Raamatussa mainintaa, että adventistit viettäisivät kyseisen ajan jossain muualla kuin muut. Kerro toki raamatunpaikka, missä tämä mainitaan.


    • Anonyymi

      Nostetaan viikkonlopuksi lukemista. Profeetat tietää, vai tietääkö ?

      • Anonyymi

        Oikeat profeetat tietää aika paljon.


    • Anonyymi

      Jeesus tulee kun Pietari pyllistää.

      • Anonyymi

        Onko sinussa korona ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sinussa korona ?

        Ei ole uskovaisuutta ja muutoinkin olen terve.


    • Anonyymi

      Helppohan se on tietää kun se on aina ollut kristittyjen seurassa. Ellet usko niin lue kristittyjen laittomuuden historia.
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

      • Anonyymi

        Late, oletko ollut lataamossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Late, oletko ollut lataamossa?

        Hiljaisuus !


    • Anonyymi

      Surkea sponsori teillä helluntailaisuudessa.

      • Anonyymi

        Apple on ihan hyvä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tunnustuksia -ketju

      En halua olla pelkkä kaverisi. Välttämättä en sitä koskaan tunnusta irl. En halua menettää sinua. Naiselta Muutkin saa
      Ikävä
      102
      1467
    2. Kesäiseen aamuun

      Hyvää huomenta päivää. ☕🌞🌾😊🤗❤️
      Ikävä
      210
      1116
    3. Kyllä sinä tuoksut hyvälle!

      Miten luulet meidän käyvän? Kyllä näen sinusta aivan kaiken ja epäilen sanomisiasi. Tiedän että tänään meillä olisi ollu
      Ikävä
      20
      1058
    4. Aamukahdeksalta

      Olet ensimmäinen ajatukseni. Tätä en voi sinulle kertoa. Toivon ja pelkään että osaat lukea rivien välit. Riveilläni usk
      Ikävä
      103
      994
    5. Voitasko me sit nukkua eri sängyissä?

      Olen niin monta vuotta nukkunut yksin, että varmaan häiriintyisin jos joku on ihan vieressä yöllä.
      Ikävä
      129
      983
    6. Nivalan tien kunto

      ....voiko sitä pitkin käydä Nivalassa särkemättä renkaita
      Haapavesi
      14
      976
    7. Naiselleni

      Minä olen etsinyt sinua koko elämäni. Aina olet ollut minulle jotain elämää suurempaa, jonka takia olen saanut valtavan
      Ikävä
      48
      956
    8. Antaa myrskyn puhdistaa

      Kivaa päivää vaan. 🐺⚡🌧️😊🤗☕
      Ikävä
      167
      887
    9. Ilmastonmuutos on aikamme suurin ongelma

      Tuota asiaa eivät yksinkertaiset ihmiset ymmärrä, kun ihmettelevät miksi aurinko- ja tuulivoimaloita pystytetään ympäri
      Maailman menoa
      159
      874
    10. Aiotko tai haluatko erota

      nykyisestä puolisostasi?
      Ikävä
      66
      866
    Aihe