Eikö naisille opeteta naisen alapää asioita?

Anonyymi

Olen usein törmännyt fiksuihin ja elämässään menestyviin nuoriin naisiin 20 - 30v joilla ei ole harmainta hajua oman alapäänsä toiminnasta. Eivätkö kouluterveydenhoitajat, äidit, tädit tai kukaan opeta nuorille naisille ja tytöille kuinka alapää pestään tai kuinka omaa alapäätään voi kosketella? Usein olen huomannut, että nuoret naiset eivät uskalla koskea itseään ja ovat epävarmoja omasta alapäästään. Useimmiten tähän liittyy myös huono alapää hygienia, karvojen rehottaminen, yhdyntäkivut ja epätietoisuus siitä mitä seksiltä haluaa. Moni lupaava suhde on kohdallani kaatunut tähän. Miehenä on vaikea mennä naista neuvomaan loukkaamatta naista hänelle herkän aiheen kanssa. Nämä naiset usein havaittavasti kuumottelevat asiaa, mutta ovat selvästi avuttomia asian kanssa. Tämä heijastuu seksuaalisena epävarmuutena ja itsetunto ongelmina. Eikö kummitädin tai kouluterveydenhoitajan kuuluisi opettaa sielun temppelin, eli kehon hoitoa? Se on voimaannuttavaa ja lisää itsevarmuutta.
Haluan kysyä, mitä nainen pelkää omassa alapäässään, tai miksi hän ei huolehdi päivittäisestä alapään hygieniasta vaikka kaikki muu on elämässä kunnossa?

46

500

  Vastaukset

  • No ei todellakaan kukaan ole sellaista opettanut mutta itsellä on ollut luontainen uteliaisuus tutustua. Niin hauskaa on ollut tämä "tutustuminen" ettö enää ei miestä tarvitse mihinkään😀

   • Voisitko kertoa kuinka pidät huolen omasta pipari hygieniasta?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisitko kertoa kuinka pidät huolen omasta pipari hygieniasta?

    En ole tuo edellinen vastaaja, mutta itse pidän hygieniasta huolen pesemällä "piparini" joka vessakäynnin yhteydessä. Pesevätkö miehet peniksensä, joka kerta kun käyvät kusella? Onko miehillä yhtä hyvä hygienia kuin naisilla. Enpä oikein usko.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Voisitko kertoa kuinka pidät huolen omasta pipari hygieniasta?

    Vesi veikeästi toimii värähtelevänä elementtinä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole tuo edellinen vastaaja, mutta itse pidän hygieniasta huolen pesemällä "piparini" joka vessakäynnin yhteydessä. Pesevätkö miehet peniksensä, joka kerta kun käyvät kusella? Onko miehillä yhtä hyvä hygienia kuin naisilla. Enpä oikein usko.

    Jatkuva vedellä lorottelukaan naisen aläpäälle hyvää tee. Virutus kerran päivässä riittää normaalilla naisella.


  • Mullakin on vastaava tullut mieleen, kun aloin seurustella puolisoni kanssa nainen oli vajaa 20v. Kun siinä majailtiin välillä mun luona (vanhempieni talo) ja välillä naisen opiskelija boksissa jossa pari muutakin naista niin olihan välillä liikaa silmäpareja. Ei ainakaan silloin nainen virutellut ennen seksiä alapäätä eikä sen jälkeen, mun luonakin meni lakanoita vaihtoon kun naisen aläpäästä valui yön aikana. Karvoitus on toinen asia, puolisolla on ihan alusta asti ollut melkoisen tuuhea tuhero, suuseksiä ajatellen ei kovasti herätä mielenkiintoa mutta eipä ollut vaihtoehtoja kun nainen halusi että nuolen. Empä muuten nuollutkaan jos ei nainen pyytänyt. Mitä tulee naisiin ennen puolisoa olihan siellä muutama tapaus joka ei ollut myöskään ajatellut miltä alapää näyttää tai tuoksuu, kun pikkarit jalas vuorokauden ja kun se tussukka sieltä paljastuu kuumalla kesä ilmalla ja karvat rehottaa ja nainen odottaa et rupeekos se nuolee vai mitä odottaa. Onhan niitä silakkafarmeja tullut eteen.

   • Just näin. Tämä kuulostaa niin tutulle. Naiset vois vähän miettiä. Moni osaa alapäästään pitää huolen ja ei se vaikeaa voi olla. Ottakaa opiksenne heiltä ja miettikää vähän, ei se vaikeaa ole.


   • Silakkafarmi viittaa usein päinvastaiseen: paikkoja kuurataan ahkerasti saippualla, mikä sekoittaa luonnollisen bakteeritasapainon ja saa tulehdukset jylläämään alapäässä. Vesipesu riittää normaalitilassa.


   • Miehet vois myös ajaa karvansa alapäästään, kama röheikkö, kun ottaa suihin , karvat pois ja sassiin hyi karvoja hyi.


  • Eihän ne edes juuri sextaa enää nykypäivänä ni mitäs välii vaik pillun karvat rehottais.

  • Kuinka kerrot eukolle rönttösen huollosta? Se saa varmaan kilarit ja jättää sut.

  • Maailma muuttuu ja ihmiset sen mukana. Kun ensi kertaa päädyin seksi puuhiin puolison kanssa siis seurusteluaikana mietin jo mikä ihanuus mua odottaa kun muuten kaunis nuori nainen, ylläri tuli kun nainen riisu pikkarit ja levitti reitensä. Oli siinä todellakin tuuhea pusikko vastassa. Suuseksin antaminen naiselle ei ole ollut kovin suuressa suosiossa, varsinainen karvahetteikkö oli.

  • Onnellinen se mies jonka naisella on porsliini. Nuole hyvin niin saat pitää, muuten hakee sen muualta.
   Kokemusta on.
   Mies sivust

   • Onnellisia ovat miehet, joiden naisella on komea puska. Niin on hyvä.


   • Posliini pillullakin kannattajansa, itse arvostan karvaisaa malli kuten aikuisella naisella kuuluukin olla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Posliini pillullakin kannattajansa, itse arvostan karvaisaa malli kuten aikuisella naisella kuuluukin olla.

    Samoin en halua pikkutyttöjä vaan aikuisen naisen.
    Aikuisilla kuuluu olla karvat ,sekä naisella, että miehellä, niillä on tarkoitus suojata herkkiä alueita, tuo karvattomuus on tullut pornoleffoista.


  • Tarviiko olla ihan ajettu kuitenkaan, karvoituksen hyöty on pitää myös bakteerit loitolla aromipesästä, joten aina voi jonkun kaistan jättää ajamati, kunhan pitää sillai kunnossa ettei ala puutarha rehevöitymään?

   • Karvoitus on juuri paras. reunoilta voi ottaa sentin maksimissaan (+ mahdolliset nivuksiin menevät osat)


  • Nuorilla miehilläkö sitten on kaikki mainitsemasi asiat kunnossa? Ja pöh ole.

   En tiedä yhtäkään naista, nuorta/vanhaa/keski-ikäistä, joka ei huolehtisi pimpistään. Itse kuulun siihenkin ryhmään, että tiedän miten seksuaalisuuteni toimii.

   • Ei se kaikille naisille ole itsestään selvyys se pimperon hygienia, on muutama tapaus vastaan tullut, runsas karvoitus ei mua haittaa mutta jos nainen haluaa saada mieheltä suuseksiä pitäis kuitenkin miettiä josko pieni huuhtelu tekis hyvää. Eikä sitä nyt viitsi penistäkään työntää koloon jos haiskahtaa jo ikävlle. Eri asia kun on se puoliso jonka alapäähän tottuu ei sitä enää siihen kumemmin itsekään reagoi miltä tuoksuu tai maistuu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei se kaikille naisille ole itsestään selvyys se pimperon hygienia, on muutama tapaus vastaan tullut, runsas karvoitus ei mua haittaa mutta jos nainen haluaa saada mieheltä suuseksiä pitäis kuitenkin miettiä josko pieni huuhtelu tekis hyvää. Eikä sitä nyt viitsi penistäkään työntää koloon jos haiskahtaa jo ikävlle. Eri asia kun on se puoliso jonka alapäähän tottuu ei sitä enää siihen kumemmin itsekään reagoi miltä tuoksuu tai maistuu.

    Ei nyt mene ihan yksiin tuo kirjoitus nuorten toiminnan kanssa. Eli itselläni on neljä tytärtä ja poika. He asuivat suihkussa nuorena. Huh oli se vaikeaa aikaa. Ihan satavarmasti oli sukuelimetkin putsattu, koskaan eivät haisseet. Muilla nuorilla sama "suihku kestää ja kestää" ongelma.

    Minä eikä mieheni myöskään haistu, vaikka kävimme nopeammin suihkussa pari kertaa päivässä.

    Ennen suuseksiä elimet pestään.


  • Naisten seksuaalisuutta on kauan niin yhteiskunnan, perheen ja miesten toimesta hallittu ja tehty siitä syntiä ja jollain tapaa väärää. Tämä heijastuu myös käsitykseen omasta itsestä ja ehkä seksuaalisuutta häpeillään tai pidetään likaisena. Tää varmaan vaikuttaa myös suhtautumiseen omaan vehkeeseen. Onneksi asenteet ovat murtumassa, itsekin vain iän kanssa oppinut olemaan sinut tämän asian kanssa ☺️ sehän on luonnollista ja kaunista!

   • Jos aikuisella naisella tulee olotila että ne karvat pitää ajella on outoa. Mun mielestä naturelli nainen on paras kuten omakin puoliso on, kainalot on aina karvattomat, sääristä ajelee säännöllisesti mutta pimppi karvoitus kyllä on kuten kuuluukin ja se on mun mieleeni.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos aikuisella naisella tulee olotila että ne karvat pitää ajella on outoa. Mun mielestä naturelli nainen on paras kuten omakin puoliso on, kainalot on aina karvattomat, sääristä ajelee säännöllisesti mutta pimppi karvoitus kyllä on kuten kuuluukin ja se on mun mieleeni.

    Karvat ehdottomasti hyvät. Ajallen ei montaa tuntia lyhyenä pysy. Sänki raapii...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Karvat ehdottomasti hyvät. Ajallen ei montaa tuntia lyhyenä pysy. Sänki raapii...

    Ajeltu pimppi ei tunnu kivalta, sänki tosiaan raapii.


  • Äh mitä provoja, karvojen rehottaminen ei millään lailla liity huonoon hygeniaan. Posliini herkemmin taudin saa. Mutta ei täällä kannata hygienia opetusta antaa.

   • Se on jämpti näin. Karvat suojaavat, siksi ne on kehitetty.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se on jämpti näin. Karvat suojaavat, siksi ne on kehitetty.

    Aikuisilla kuuluu olla karvat, se on jäntti se.
    Jos jotakuta karvat ärsyttää , niin miehet vois myös ajaa kaikki karvansa pois, alapäästä, rinnasta , sääristä ja kainaloista. Se on tasa-arvoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aikuisilla kuuluu olla karvat, se on jäntti se.
    Jos jotakuta karvat ärsyttää , niin miehet vois myös ajaa kaikki karvansa pois, alapäästä, rinnasta , sääristä ja kainaloista. Se on tasa-arvoa.

    Samaa mieltä, vaimo tuossa viime kesänä ajeli paljaaksi, voi hitto oli outo näky. Sheivaukselle oli terveuteen liityvä syy, siinä se.


  • Aloittaja kirjoittaa "kokemuksistaan" 20-30 vuotiaiden naisten kanssa.

   Aloittaja ei ole itse samasta ikäryhmästä. Sen huomaa kuka tahansa tarkkasilmäinen aloittajan kirjoitustyylistä. Aloittaja on vähintään 50-vuotias.

   Kun yli 50-vuotias kirjoittaa "kokemuksistaan" paljon nuorempien naisten kanssa, täytyy kyseessä olla

   a) vanhan miehen nuoruudenaikojen muistelua

   b) voi vain kuvitella millaiset naiset päätyvät 20-30 vuotiaina sänkyhommiin vanhan ukon kanssa (isähahmoa etsivät, päihdeongelmaiset, mt-ongelmaiset, yksinkertaiset, muuuten surkeat)

   c) juttu on täyttä huuhaata

   Missään näistä tapauksissa ei ole kyseessä todellinen nykyhetkeä kuvaava normaaleja naisia koskeva normaalitilanne.

   • Aloittajalla ei ole ollut mitään nuoria naisia, ei kukaan nuori nainen lähde vanhan gubben kanssa yhtään mihinkään.
    Aloittaja on joku iäkäs vanhapoika ,peräkamarin asukki, ja syrjäytynyt, joka ei ole koskaan ollut naisten kanssa, ja asuu vanhan äitinsä kanssa


  • Harmikki ja Kullero ei kuitenkaan ole koko maaseudun tulevaisuus, älä jännitä.

  • Ööö.. ootko sä joku sekopää?
   Nuoret naiset saavat olla nuoria naisia. Pidä sinä turpasi kiinni idiootti.

  • Yhdyntäkivut johtuu pitkälti siitä, ettet oo saanu naista kiimaan. Jos nuo muut jutut kovasti häiritsee ,voithan sinä erotiikan mestarina vaikka sanoa miten paljon sua kiihottais mennä yhdessä suihkuun, miten et ole ikinä saanut sheivata naista, että onnaisko, kun sekin niin kiihottais.

  • Ritarin karvojen haju on kauhea sotisopansa sisällä veikkaisin.

  • Osuit asiaan . Hoidetaan vain kulissit että näyttäisi järkevältä eläjältä .

  • Pikku Arvin nivuksia syyhyttää , Arvi ei ole edellenkään saanut naista , eikä noilla avulla ikinä saakkaan , buhaha ,buhaaa

  • He ovat niin fiksuja etteivät kerro vieraille sedille mitä tekevät privaatisti. Se on hyvä merkki. Kivut johtuvat siitä ettet tee jotain oikein, vaan satutat ja toinen ei ole rento kanssasi. En tiedä tapaatko jotkut väärällä hetkellä, etteivät ole ehtineet suihkuun.

  • Kouluissa annettava seksuaaliopetus on ainakin hyvin pientä, mitä äidit sitten opettaa tyttärilleen, tuskimpa ainakaan sheivausta tai miltä yhdynnän tulee tuntua. Mulla on ihan käytännön kokemusta, puolisoni oli vajaa 20v kun tavattiin ja mitä asiaa tunnen naisen äiti oli ainakin sellainen piukkapipoinen seksijuttujen suhteen. Eli seksi on ymärrettävää kun on lapsien siittäminen kyseessä. No kun puoliso oli nuori kertoi äitinsä kysynneen kun olivat kahden jokos se mies on yrittänyt housuihin. Silloin ei vielä ollut seksiä kun takana oli noin pari kuukautta seurustelua ja äiti oli sanonut että hyvä, seksi ei ole tärkeää. Naisten pitää itse tarttua toimeen, mahdolliset sheivaukset tai siistinnät, puolisollani oli melkoinen karvapuska odottomassa, sentään virutteli paikkojansa.

   • Sheivaus ei ole suositeltavaa, sanoi minun gynekologini ,karvat suojaa herkkiä limakalvoja.
    Aikuisilla ihmisillä saa olla karvat , jos niin tykkää ,ja miksi ne sitten aikuisille tulee, jos ne on terveyshaitta.
    Ne ei ole terveydelle vaarallisia, niin, kun joku luulee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sheivaus ei ole suositeltavaa, sanoi minun gynekologini ,karvat suojaa herkkiä limakalvoja.
    Aikuisilla ihmisillä saa olla karvat , jos niin tykkää ,ja miksi ne sitten aikuisille tulee, jos ne on terveyshaitta.
    Ne ei ole terveydelle vaarallisia, niin, kun joku luulee.

    Naisen alapään karvoitus ei ole ollut koskaan mulle epämieluisaa on sitten miten runsasta puskaa tahansa kunhan on pessyt värkkinsä ennen seksiä, se riittää. Nykyiselle kumppanille pesu ennen seksiä on normaali tapa, kaikille se ei ole.


   • Hei hei hei nyt.

    Mietipä nyt sellaisesta tytöstä tuumataan, jolle seksi on tärkeää, hän harjoittaa sitä ja paljon (ehkäpä eri miestenkin kanssa) JA vielä sanoo sen ääneen. Ettei vaan olisi ihan aikojen alussa miesten keksimä juttu, ettei nainen saa nauttia seksistä. Näin miehet pyrkivät hillitsemään ja hallitsemaan naisen seksuaalisuutta (kuten edelleen tapahtuu joka maailman kolkassa). On hyviä naisia - ne jotka eivät seksistä nauti ja huonoja naisia, jotka nauttivat. Todellisuudessa on naisia, joilla on hyviä ja tai huonoja seksikokemuksia. Seksuaalikielteinen tai -myönteinen kasvatus. Oikeus päättää omasta tavastaan toteuttaa seksuaalisuuttaan kuuluu ihmisoikeuksiin. Silti monet miehet päättävät miten naisen kuuluu toteuttaa itseään. Kuten tämä ap kirjoittaja tässä. Hittoako se hänen ongelmansa on jos nuorten tyttöjen pimpero haisee. Hyvä tytöt! Haistattakaa tuollaiselle miehille pitkät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei hei hei nyt.

    Mietipä nyt sellaisesta tytöstä tuumataan, jolle seksi on tärkeää, hän harjoittaa sitä ja paljon (ehkäpä eri miestenkin kanssa) JA vielä sanoo sen ääneen. Ettei vaan olisi ihan aikojen alussa miesten keksimä juttu, ettei nainen saa nauttia seksistä. Näin miehet pyrkivät hillitsemään ja hallitsemaan naisen seksuaalisuutta (kuten edelleen tapahtuu joka maailman kolkassa). On hyviä naisia - ne jotka eivät seksistä nauti ja huonoja naisia, jotka nauttivat. Todellisuudessa on naisia, joilla on hyviä ja tai huonoja seksikokemuksia. Seksuaalikielteinen tai -myönteinen kasvatus. Oikeus päättää omasta tavastaan toteuttaa seksuaalisuuttaan kuuluu ihmisoikeuksiin. Silti monet miehet päättävät miten naisen kuuluu toteuttaa itseään. Kuten tämä ap kirjoittaja tässä. Hittoako se hänen ongelmansa on jos nuorten tyttöjen pimpero haisee. Hyvä tytöt! Haistattakaa tuollaiselle miehille pitkät.

    Jep, monessa Arabivaltiossa ja muslimivaltiossa tytöt silvotaan ,poistetaan ulkoiset sukuelimet, etteivät vaan pääse nauttimaan sexistä, näin miehet hallitsevat naisiaan.


  • Sulle ei myöskään ole opetettu, että paskan jauhaminen ja valehtelu ja nuorten naisten mollaaminen on väärin.
   Haluan kysyä miksi sinä pelkäät oman ikäisiä naisia, ei taida sun elämäsi olla kunnossa.
   Onko sulla ikinä mitään naista ollutkaan....

  • Älä kanna huolta nuorten naisten alapäästä. Josko eivät pesekään sen vuoksi, että haluavat välttää seksiä kanssasi. Sinä olet liian vanha heille.

  • Kirjoitat mitä ilmeisimmin ihan vain naisvihasi takia tuollaista tekstiä. Keksimällä keksit kaikkea loukkaavaa ja yrität olla fiksun tuntuinen etkä sorru suoraan vihapuheeseen.
   Olet törmännyt ehkä yhteen tuollaiseen naiseen ja tuskin edes yhteen!
   Nykyään naiset pitävät pääsääntöisesti hyvää huolta itsestään ja ovat rohkeita oman seksuaalisuutensa kanssa. Poikkeuksena tietenkin esim masennusta sairastavat.
   Yritä päästä irti tuollaisesta naisvihasta joka pakottaa sinut tuollaiseen.
   Oletko ehkä joutunut tyttöystäväsi tai vaimosi jättämäksi vai mikä sinua vaivaa..?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2212
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1906