Pitääkö Mirjami Penttisen saada toinen mahdollisuus?

Anonyymi

Koko kysymys on aika absurdi, sillä hän on valmentanut kaiketi 20 vuotta ja saanut kymmeniä jollei satoja mahdollisuuksia tulla paremmaksi valmentajaksi.

Se miten hän on käyttäytynyt monen nuoren urheilijan kohdalla - ja mitkä asiat nyt on suullisesti ja kirjallisesti tutkittu ja todistettu - kertoo ongelmallisesta luonteesta, jonka muokkaaminen on hänen ikäiselleen erittäin haastava ja pitkäkestoinen projekti.

HSK:n hallitus on kovin naivi, kun he nyt uskovat 7 viikon hyllytyksen muuttaneen Penttisen ihmisenä ja valmentajana. En tiedä onko hän saanut ammattilaisen apua mutta jos onkin, niin muutosprosessi on vasta aivan alussa. Senkin vuoksi on edesvastuutonta HSK:n hallitukselta palauttaa Penttinen nuorten valmentajaksi.

Minusta Penttisen mahdollisuus löytää itselleen ja perheelleen onnellinen tulevaisuus on jossain muualla kuin taitoluistelupiireissä tahi minkäänlaisessa valmennuksessa. On varmasti tarjolla muitakin asioita, joissa Penttinen voi onnistua ja toteuttaa itseään haittamaatta nuoren valmennettavan kasvuprosessia.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin, Penttisen toinen mahdollisuus pitäisi ajatellakin niin, että hän voi nyt kokeilla jotain ihan muuta elämässään. Se on arvokas mahdollisuus sekin.

      • Anonyymi

        Penttinen tee nyt viisaasti ja eroa itse tehtävästäsi, liito tehkää te se älkääkä
        antako tuollaisen jatkaa, kun on kerran tehnyt niin tekee toistekkin tyhmyyksiä
        olet menettänyt täysin luottamuksesi.


    • Anonyymi

      Jos pedofiili on seitsemän viikkoa koskematta, niin sopiiko hän valmentajaksi?

      Joskus ihmisen psyyke on niin vaikea, ettei hän kaikista muista kyvyistään huolimatta sovellu lasten ja nuorten valmentamiseen. Penttisen kohdalla pidän täysin mahdottomana ajatusta, että hän joskus voisi vielä valmentaa nuoria. Jos ja kun olette lukeneet hänen toimistaan, niin ollette samaa mieltä: vain jonkinlaisen haitallisen perversion omaava aikuinen voi käyttäytyä valmennettaviaan kohtaan Penttisen lailla.

    • Anonyymi

      Miru on aina ollut persoonana 'räiskyvä', eikä ole pystynyt kontrolloimaan sanomisiaan. Häneltä valitettavasti puuttuu toisinaan tilannetajua ja itsekriittisyyttä.
      Luistelupiireissä tätä räiskyvää persoonaa on katsottu jo vuosikymmeniä ja nyt alkaa näköjään ihmisten mitta täyttymään. Kaikella on rajansa.

      Missään tavallisessa työpaikassa ei katsottaisi hänen tyylistään ihmistä ilman, että kehityskeskusteluja olisi käyty ja varoituksia annettu jo useampia ellei sitten jo potkujakin. Mirjami on päässyt puolijumalan asemaan ja käyttäytyy myös siten, hän on mielestään korvaamaton.

      Todella toivon, että tämä SUEKin ja STLL:n selvitys ja rangaistus avaa hänen silmänsä ja hän oppii hillitsemään itseään ja kehittää kommunikaatiotaitojaan.
      Miru on kiistatta loistava valmentaja muodostelman teknis-koreografisella puolella, mutta ihmisjohtajana ja lasten/nuorten kasvattajana hänellä on paljon kehitettävää.

      Ja toivon, että seurat (myös muissa lajeissa) ja koko luisteluyhteisö oppii tästä tapauksesta kuinka hoidetaan työnantajavelvoitteita, vaalitaan hyvää työskentely- ja harrastusympäristö kaikille ja puututaan epäkohtiin heti.

      ex-luistelija Helsingistä

    • Anonyymi

      Yksi valtava puute voi mitätöidä kaiken hyvän....

    • Anonyymi

      Aivan psykopaatin näköinenkin, hyi helvetti.

      • Anonyymi

        Mikä on seuran ja Mirrin tilanne nyt? Onko jo ollut valmentamassa? Onko muuttunut mies?


    • Anonyymi

      Mirjami Penttilä kuka se on ???

    • Anonyymi

      Ei pidä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      305
      3408
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1629
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1379
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1260
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1230
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1161
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      168
      1078
    Aihe