Valtuuston kokous

Anonyymi

Ei taija ennää tulla valtuuston kokous striimattuna.

18

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten samat ,hallituksessa ja valtuustossa istuvat henkilöt voivat äänestää itseään koskevista aloitteista? Ei näissä ole päätä eikä häntää. Eikä niistä puheenvuoroista kuullut taaskaan kaikkea.Miten tuo äänentoiston hallitseminen ei meinaa sujua ikinä?

      • Anonyymi

        Koska edellinen kommenttini poistettiin, siistin kommenttia asiallisemmaksi jotta lain sallimaa sananvapauttani ei rajoitettaisi.
        Onko kelläkään käynyt mielessä että silloin kun on oma etu kyseessä, ei voi olla itseä koskevassa äänestyksessä mukana!
        Perustelu; hallituksen puheenjohtaja saa melko reilua rahallista palkkiota, sekä muutkin jäsenet saavat ihan hyvää kokouspalkkiota työhönsä nähden.
        Nyt samalla kun he äänestivät että, kyllä minua ei saa eroittaa, saavat he samalla taloudellista etua, tai tarkemmin tämän rahallisen edun jatkumista.
        Valtuutetut A, A sekä E valehtelivat vastineessaan, että eivät ikinä ole kirjoitellut mihinkään keskustelu palstoille. Niinpä vain rva ltk pj. kirjoittelee täällä Suomi24 palstoilla ihan omalla nimellään, samoin sama tyyppi "kiihoittaa kansanryhmiä vastaan" Facebookin palstoilla jne. Toinen pj. taas uhkailee kunnanjohtajaa sosiaalisissa viestimissä eroittamis uhalla jne. kuten Youtube streamauksessa julkisesti kaikki kuulimme. Ei tämä voi enää farssimmaksi mennä! Todella säälittävä esitys!
        Jos kaikille ei nyt tullut selväksi, jo pelkästään sen nojalla että luottamustoimessa saadaan rahallista rahaa, tuo se eturistiriidan sekä jääviys kriteeri täyttyy äänestyksen suhteen. Suurin idiootti siellä oli jälleen kerran nuijan varressa, eikö valtuuston pj. oikeasti osaa lukea oikeita pykäliä tai tiedä ketä missäkin toimielimessä istuu.


    • Anonyymi

      Nyt lähtee juttivinkki keltaiselle lehdistölle. Pelkosenniemen valtuutettujen idioottimaisuus äänestyksessä ylittää kauheudessaan jopa korona-hysteria uutisoinnin!

    • Anonyymi

      Laskekaapas huvikseen montako rahaa vuositasolla menee esim. PJ:n taskuun edustuksista, kokouksista, päivärahoina, verottomina matkakustannuksina jne. Se on aika iso läjä rahaa vuodessa. Jos mie oisin PJ. totta helvetissä mieki äänestäisin itteni puolesta ettei rahahanat menis kiinni.

    • Anonyymi

      Astimon Konnika sai maistaa omaa lääkettään ku itki omaa ajojahtiaan. Sitä saa mitä tilaa. Nyt sillä itkettää kun häntä ollaan savustamassa ulos, mutta eipä itkenyt silloin ku ite savusteli virkamiehiä taipaleelle.
      Voi kyynel!

      • Anonyymi

        Joka toiselle kuoppaa kaivaa,
        1) ja joka toiselle ei.

        2) itse siihen lankeaa.


    • Anonyymi

      Surullista seurattavaa asiatasolla. Mutta kun tuo yksinkertainen mikkiin puhuminenkin on joillekin liian vaikeaa. Ehdotan, että kj kehottaa valtuutettuja ja varsinkin kv pj:a katsomaan striimausta miltä kokous näytti äänestäjien silmissä. Asiallista jämäkkyyttä pj:lle ja valtuutetut mikki suun eteen.

    • Anonyymi

      Surullista tässä on tämä kunnallisen päättämisen irvikuva. Suorastaan farssi. Aivan hävettää demokratian puolesta. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa on parempia ehdokkaita enemmän tarjolla ja nämä blokkiutuneet älyävät jäädä sivuun. Ollaan jääty kuntana kauas taakse verrattuna muihin kuntiin kaikilla mittareilla kateuden ja vihan vuoksi.

    • Anonyymi

      Oli kyllä ankeaa katseltavaa. Näin demokratia toimii Niemessä. Häpeän silmät päästäni Pelkosenniemen Kylät ryhmittymän vuoksi. Kairalan pikku poikakin on niin peloteltu ettei se raukka uskalla muuta kuin kannattaa sitä mitä on käsketty. Valtuuston puheenjohtaja taas on niin kuutamolla että luulee kykenevänsä määräämään jopa pykälä keskusteluiden sisältöä tai puheenvuorojen määrää. Laukkaskan näennäisesti vilpitön anteeksipyyntö edellisen kokouksen puheitaan oli vähintäänkin nolon teatraalinen.
      Kokonaisuudessaan koko kokous jälkeen kerran oli vertaansa vailla oleva naurettava farssi. Häpeän olla Pelkosenniemeläinen jotka edellämainitut "sankarit" ovat töhrineet kyseenalaisella maineellan.

      • Anonyymi

        Niin oli,samat sävelet soi vaikka kuukausia on edellisistä kulunut,sipi sipi,mutta kyllä se kuului hyvin.


    • Anonyymi

      Miten voi olla mahdollista että valtuutetut voivat itse äänestää omaa eroittamista koskevassa asiassa?

    • Anonyymi

      Nythän oli alettu oikein joukolla kiitosta lausumaan puheenvuorojen lopussa. Ehkä some alkaa sittenkin purra ainakin Kostamo tuntuu seuraavan mitä sosiaalinen media ” minusta” kirjoittaa.
      Muutenhan tuo kokous oli kauttaaltaan aika lakoninen esitys jos vertaisi sitä vaikka siihen, että joukko istui niinkuin mykät kakkalla.
      Puheenjohtaja oli ihan pihalla lausuen Pyyköselle puheenvuoroa jakaessa että” ihan pikaisesti minulla on jo halu päättää keskustelu”... tästä voi jo päätellä että voi voi sentään. Ja tiedoksenne en ole kukaan niistä joita Kostamo mainitsi puheenvuorossaan somessa kirjoittavista luottamushenkilöistä.

      • Anonyymi

        Ihmetyttää Kostamon puheenjohtaja taidot, kun ei esimiehenä tiennyt, että Vauhkosella oli koeaika jo ohi, juoksutti elina ja antti suoraan suopunkiin.


    • Anonyymi

      Kostamo on olevinaan kokenut kettu. Merkillepantava on kuitenkin sen oveluuden läpi paistava poliittinen tyhmyys.
      Nämä toiset ovat hivenen tyhmempiä kun juoksevat käskyjen mukaan. Omaa mielipidettä ei ole tai ei uskalleta lausua mitään. Merkillepantava oli myös että Antti istui hiljaa puhumatta mitään kun khall.erottamispykälää käsiteltiin. Hänen oli käsketty olla hiljaa kun puolustuspuheenvuorot käyttivät Annika,Anu ja Elina hän, joka muuten on hiljaa kokouksissa eikä käytä puheenvuoroja. Nuo paperilta suoraan luetut puheenvuorot eivät kyllä mitenkään vakuuttaneet syyttömyyttä vaan päinvastoin olin yhä vakuuttuneempi siitä että on toimittu virheellisesti.
      En muuten minäkään kuulu poliittisiin päättäjiin enkä ole kirjoittanut somessa poliittisena päättäjänä.

    • Anonyymi

      Kaks valtuutettua twiittailee kokoajan hyi hyi.

      • Anonyymi

        Maskit oli useimmilla leuan alla ja joillakin ei ollenkaan!Tempasivat ne pois kun lähtivät tauolle,miten se korona estyy salin ulkopuolella leviämästä? Mutta miten sitä karkkia söisi jos ei se leuan alla olisi.


    • Anonyymi

      Mukava katsoa, että miten siellä eräät valtuutetut toimii.

    • Anonyymi

      Ihan Pölhölän touhua nuo kokoukset, mikään äänentoisto ei toimi, laittaisivat kunnan sähkömiehet siististi nuo sähköjohdot, jotka lähetyksessä näkyy kannatinpalkeissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1816
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1478
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1123
    Aihe