Valtuuston kokous

Anonyymi

Ei taija ennää tulla valtuuston kokous striimattuna.

18

698

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten samat ,hallituksessa ja valtuustossa istuvat henkilöt voivat äänestää itseään koskevista aloitteista? Ei näissä ole päätä eikä häntää. Eikä niistä puheenvuoroista kuullut taaskaan kaikkea.Miten tuo äänentoiston hallitseminen ei meinaa sujua ikinä?

   • Anonyymi

    Koska edellinen kommenttini poistettiin, siistin kommenttia asiallisemmaksi jotta lain sallimaa sananvapauttani ei rajoitettaisi.
    Onko kelläkään käynyt mielessä että silloin kun on oma etu kyseessä, ei voi olla itseä koskevassa äänestyksessä mukana!
    Perustelu; hallituksen puheenjohtaja saa melko reilua rahallista palkkiota, sekä muutkin jäsenet saavat ihan hyvää kokouspalkkiota työhönsä nähden.
    Nyt samalla kun he äänestivät että, kyllä minua ei saa eroittaa, saavat he samalla taloudellista etua, tai tarkemmin tämän rahallisen edun jatkumista.
    Valtuutetut A, A sekä E valehtelivat vastineessaan, että eivät ikinä ole kirjoitellut mihinkään keskustelu palstoille. Niinpä vain rva ltk pj. kirjoittelee täällä Suomi24 palstoilla ihan omalla nimellään, samoin sama tyyppi "kiihoittaa kansanryhmiä vastaan" Facebookin palstoilla jne. Toinen pj. taas uhkailee kunnanjohtajaa sosiaalisissa viestimissä eroittamis uhalla jne. kuten Youtube streamauksessa julkisesti kaikki kuulimme. Ei tämä voi enää farssimmaksi mennä! Todella säälittävä esitys!
    Jos kaikille ei nyt tullut selväksi, jo pelkästään sen nojalla että luottamustoimessa saadaan rahallista rahaa, tuo se eturistiriidan sekä jääviys kriteeri täyttyy äänestyksen suhteen. Suurin idiootti siellä oli jälleen kerran nuijan varressa, eikö valtuuston pj. oikeasti osaa lukea oikeita pykäliä tai tiedä ketä missäkin toimielimessä istuu.


  • Anonyymi

   Nyt lähtee juttivinkki keltaiselle lehdistölle. Pelkosenniemen valtuutettujen idioottimaisuus äänestyksessä ylittää kauheudessaan jopa korona-hysteria uutisoinnin!

  • Anonyymi

   Laskekaapas huvikseen montako rahaa vuositasolla menee esim. PJ:n taskuun edustuksista, kokouksista, päivärahoina, verottomina matkakustannuksina jne. Se on aika iso läjä rahaa vuodessa. Jos mie oisin PJ. totta helvetissä mieki äänestäisin itteni puolesta ettei rahahanat menis kiinni.

  • Anonyymi

   Astimon Konnika sai maistaa omaa lääkettään ku itki omaa ajojahtiaan. Sitä saa mitä tilaa. Nyt sillä itkettää kun häntä ollaan savustamassa ulos, mutta eipä itkenyt silloin ku ite savusteli virkamiehiä taipaleelle.
   Voi kyynel!

   • Anonyymi

    Joka toiselle kuoppaa kaivaa,
    1) ja joka toiselle ei.

    2) itse siihen lankeaa.


  • Anonyymi

   Surullista seurattavaa asiatasolla. Mutta kun tuo yksinkertainen mikkiin puhuminenkin on joillekin liian vaikeaa. Ehdotan, että kj kehottaa valtuutettuja ja varsinkin kv pj:a katsomaan striimausta miltä kokous näytti äänestäjien silmissä. Asiallista jämäkkyyttä pj:lle ja valtuutetut mikki suun eteen.

  • Anonyymi

   Surullista tässä on tämä kunnallisen päättämisen irvikuva. Suorastaan farssi. Aivan hävettää demokratian puolesta. Toivottavasti seuraavissa vaaleissa on parempia ehdokkaita enemmän tarjolla ja nämä blokkiutuneet älyävät jäädä sivuun. Ollaan jääty kuntana kauas taakse verrattuna muihin kuntiin kaikilla mittareilla kateuden ja vihan vuoksi.

  • Anonyymi

   Oli kyllä ankeaa katseltavaa. Näin demokratia toimii Niemessä. Häpeän silmät päästäni Pelkosenniemen Kylät ryhmittymän vuoksi. Kairalan pikku poikakin on niin peloteltu ettei se raukka uskalla muuta kuin kannattaa sitä mitä on käsketty. Valtuuston puheenjohtaja taas on niin kuutamolla että luulee kykenevänsä määräämään jopa pykälä keskusteluiden sisältöä tai puheenvuorojen määrää. Laukkaskan näennäisesti vilpitön anteeksipyyntö edellisen kokouksen puheitaan oli vähintäänkin nolon teatraalinen.
   Kokonaisuudessaan koko kokous jälkeen kerran oli vertaansa vailla oleva naurettava farssi. Häpeän olla Pelkosenniemeläinen jotka edellämainitut "sankarit" ovat töhrineet kyseenalaisella maineellan.

   • Anonyymi

    Niin oli,samat sävelet soi vaikka kuukausia on edellisistä kulunut,sipi sipi,mutta kyllä se kuului hyvin.


  • Anonyymi

   Miten voi olla mahdollista että valtuutetut voivat itse äänestää omaa eroittamista koskevassa asiassa?

  • Anonyymi

   Nythän oli alettu oikein joukolla kiitosta lausumaan puheenvuorojen lopussa. Ehkä some alkaa sittenkin purra ainakin Kostamo tuntuu seuraavan mitä sosiaalinen media ” minusta” kirjoittaa.
   Muutenhan tuo kokous oli kauttaaltaan aika lakoninen esitys jos vertaisi sitä vaikka siihen, että joukko istui niinkuin mykät kakkalla.
   Puheenjohtaja oli ihan pihalla lausuen Pyyköselle puheenvuoroa jakaessa että” ihan pikaisesti minulla on jo halu päättää keskustelu”... tästä voi jo päätellä että voi voi sentään. Ja tiedoksenne en ole kukaan niistä joita Kostamo mainitsi puheenvuorossaan somessa kirjoittavista luottamushenkilöistä.

   • Anonyymi

    Ihmetyttää Kostamon puheenjohtaja taidot, kun ei esimiehenä tiennyt, että Vauhkosella oli koeaika jo ohi, juoksutti elina ja antti suoraan suopunkiin.


  • Anonyymi

   Kostamo on olevinaan kokenut kettu. Merkillepantava on kuitenkin sen oveluuden läpi paistava poliittinen tyhmyys.
   Nämä toiset ovat hivenen tyhmempiä kun juoksevat käskyjen mukaan. Omaa mielipidettä ei ole tai ei uskalleta lausua mitään. Merkillepantava oli myös että Antti istui hiljaa puhumatta mitään kun khall.erottamispykälää käsiteltiin. Hänen oli käsketty olla hiljaa kun puolustuspuheenvuorot käyttivät Annika,Anu ja Elina hän, joka muuten on hiljaa kokouksissa eikä käytä puheenvuoroja. Nuo paperilta suoraan luetut puheenvuorot eivät kyllä mitenkään vakuuttaneet syyttömyyttä vaan päinvastoin olin yhä vakuuttuneempi siitä että on toimittu virheellisesti.
   En muuten minäkään kuulu poliittisiin päättäjiin enkä ole kirjoittanut somessa poliittisena päättäjänä.

  • Anonyymi

   Kaks valtuutettua twiittailee kokoajan hyi hyi.

   • Anonyymi

    Maskit oli useimmilla leuan alla ja joillakin ei ollenkaan!Tempasivat ne pois kun lähtivät tauolle,miten se korona estyy salin ulkopuolella leviämästä? Mutta miten sitä karkkia söisi jos ei se leuan alla olisi.


  • Anonyymi

   Mukava katsoa, että miten siellä eräät valtuutetut toimii.

  • Anonyymi

   Ihan Pölhölän touhua nuo kokoukset, mikään äänentoisto ei toimi, laittaisivat kunnan sähkömiehet siististi nuo sähköjohdot, jotka lähetyksessä näkyy kannatinpalkeissa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2027
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1814
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   123
   1368
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1044
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   144
   1031
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   91
   984
  7. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   758
  8. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   751
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   723
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   703
  Aihe