Mies uhkasi erolla

Anonyymi

Mies suuttui siitä, kun puhuin puhelimessa enkä mennyt auttamaan häntä kun tuli kotiin lapseen ja kauppakassien kanssa. Olisi kuulemma pitänyt lopettaa puhelu ja mennä auttamaan. Sanoin, että jos oon puhelimessa nii puhun sen loppuun nii veti herneet nenään, hänen mielestään mun pitäisi juosta heti ovelle apuun hänen saapuessa paikalle, eikä kuulemma mun puhelu äidin kanssa ole tärkeää. Sanoin että en oo mikään marionettenukke joka heti juoksee paikalle, jos mulla on joku homma kesken. Ei pystynyt ymmärtämään ja sitten sanoi meidän pienelle pojalle että pitäis sitten ottaa ero. Ja mun mielestä tosi raukkamaista lähtee uhkailemaan erolla pienelle lapselle. Sitten hän lähti vihaisena omille vanhemmilleen ja pakotti itkevän lapsen mukaansa, lapsi itki äitiä ja otti väkisin mukaansa. Itse jäin pienen vauvan kanssa kotiin. Tuntuu pahalta että uhkailee erolla ja noin naurettavasta asiasta suuttui. Ei oo ketään kenelle puhuisin niin jaan tämän tänne.

6

123

  Vastaukset

  • Saattaa olla, että te molemmat käyttäydyitte törkeästi. En tiedä, mikä hankaluus miestäsi ärsytti, mutta kyllä sinun on pidettävä mahdollisena sitä, että se olisi edellyttänyt puhelun lopettamista. Eli et kyennyt yhtään eläytymään miehesi tilanteeseen, mikä se nyt sitten olikaan, vaan totesit sen olevan sivuseikka, kun sinulla on puhelu kesken.

   Miehesi lapsikaappaus on tietysti järkyttävää. Jos tällainen toistuu, alkaisin varautua eroon.

  • Meillä erolla uhkaaminen olisi lopun alkua.

  • No ei ole reilua ei. Minusta menettelit oikein. Voi tietysti olla, että mies on ollut jo pitkään tyytymätön suhteeseen ja tämä vain katkaisi kamelin selän.

   Kannattaa miettiä, että mihin omat rajansa vetää, eli millaista käytöstä sietää.

  • Saatiin juteltua ja oli väärinymmärryksiä puolin ja toisin. Kuulemma oli tarkoittanut, että haluaa lähteä omille vanhemmille, eli sitä että olisi hyvä olla erossa hetken aikaa, eikä eroa.. Asiat on kuitenkin juteltu ja sovittu ja elämä jatkuu.

  • Itse eroaisin jos mies tuollain kohtelee naista. Miehelläs on kai kakaran aivot. Odottaisin mieheltä käytöstapoja ensiksi ja tuollaisen miehen kanssa en ole suhteessa.

  • Olen minäkin lopetellut puhelua jos muija tulee kauppakassien kanssa kotiin tai vastaavaa, silloin autetaan eikä lörpötellä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   114
   5953
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   165
   3608
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   180
   1570
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1203