Uusi hyvä järjestys Lidlissä

Anonyymi

Näin siinä sitten kävi, että tämä kohuttu metsähallituslaki meni läpi. Eli Suomen metsät ovat nyt yhtiöitettyjä Euroopan Keskuspankin painostuksesta.

Suomen valtion velkamäärä ylittyi jo niin suureksi, että monikansallisten pankkien rikosvaltuuskunta (Rothschild, Rockefeller) ovat nyt tarrautuneet kiinni jo tämän maan arvokkaisiin metsiin ja pohjavesialueisiin.

Suomen metsät sekä pohjavedet ovat alusta alkaen olleet ns. kansallisomaisuutta, eikä niitä kuulunut missään vaiheessa myydä pois täältä. Mutta USA:n hallinnon yksityiset konsultit saivat nyt juoniteltua ne yhtiölain piiriin, jolloin ne tullaan jatkossa myymään halvalla ahneille ulkomaalaisille sijoittajille.

62

506

  Vastaukset

  • Vievät tuhkatkin pesästä, köyhältä suomelta! Semmoinen oli suolen satu ei muuta ku hyvää ötyä?

  • Enää on jäljellä ripe kulttuuriamme,no sekin menetetään näköjään islamille viherkommareiden ansiosta.

   • Suomi käyttää 15,6 miljardia euroaa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Summa jakautuu valtion, kuntien ja kaupunkien kesken.


  • NYT täytyy toimia. -hjallis harkimo

  • Norjalaiset olivat ajaneet maasta pois Japanilaisen porukan ja sanoneet että tänne ette jää menkää Suomeen. Oli tilattu Suomesta linja-auto aamuksi hakemaan ne. Matka bussilla oli kuitenkin katkennut kesken kun ne oli norjalaisten toimesta tuotu Kilpisjärvelle jo illalla.
   SANOSIMPA ETTÄ ON HÄVYTÖNTÄ TOIMINTAA!!!
   Millä oikeudella norjalaiset toivat matkailijat Suomen puolelle. Viranomaiskyselyä kehiin. Tässä olis Kärnälle vähän hommia. Otappa selvää asiasta.

  • Joopase joo...

  • Kaupat laittavat Blexejä kassan ja asiakkaan väliin. Miten lienee lidlissä. Nyt yli 20000 kuollutta ja vauhti kiihtyy.

   • Soankylässä on varsinainen niittomies käyny jos 20000


   • Anonyymi kirjoitti:

    Soankylässä on varsinainen niittomies käyny jos 20000

    Tuo luku 20000 on koko maailman kuolleiden määrä korovirukseen. Tässä rautalankaa .


  • HUS:n neurokirurgi ja molekyylilääketieteen tohtori Esa-Pekka Pälvimäki valittaa Twitterissä, että Suomessa ei toimita oikealla tavalla koronakriisin kourissa.

   Pälvimäen mukaan Suomen koronatilanne on katastrofi ja suoranaista ”idiotismia”.

   – Tämä on katastrofi. Suomi tekee kaiken väärin. Miksi kulkea todistetusti katastrofiin vievää tietä, kun sen välttämiseen johtava tie on todistetusti olemassa?, Pälvimäki ihmettelee.

   – Ylireagointi varhaisessa vaiheessa: Täydellinen sulku (liian myöhäistä nyt), testaa, jäljitä, eristä, testaa, testaa, helpota rajoituksia, toista, toivu aikaisin.

  • Ohisalo tyrii taasen.

   • Sie olet ohisaloon ihastunut. Ei taia vastakaikua tulla pölhöporvarille. Osta vaikka salamiakkia niin se hissukseen hellittää


  • On se vaan käsittämätöntä, suomen hallitus eikun lappaa kehitysapua eripuolille maailmaa SUMMA 3 miljoonaa euroa jokapäivä. Kyllä siis summa on joka päivä 3 miljoonaa euroa. Ja meillä köyhienmäärä lisääntyy jatkuvasti,leipäjonot pitenee,tiet rappeutuu, vanhukset vailla hoitoa,ei maskeja jne..jne..

   • Ei taida sinun roposia rupisia lähettää


  • Ja pankit ryövää monenlaisella maksulla.

  • Monet monet ajattelee ei se virus minuun tule,mutta minä sanon se tulee justiinsa sinuun .

  • Marinin hallitukseen ja sen toimiin suhtaudutaan tiedotusvälineissä pääosin myönteisesti. Hallitukseen tai sen toimiin kohdistuva arvostelu leimataan herkästi veneenkeikuttamiseksi, kansallisen yhtenäisyyden nakertamiseksi tai sisäpolitikoinniksi väärällä hetkellä. Kritiikki myös mielellään kuitataan setämiesten katkeruudeksi siitä, että keskeiset ministerit ovat nuorehkoja naisia.

   Pidän kuitenkin selvänä, että jos keskeiset ministerit olisivat ei-vasemmistolaisia setämiehiä ja toimisivat siten kuin Marinin hallitus on toiminut, media ei olisi yhtä myötäsukainen eikä oppositio yhtä rakentava ja sopuisa kuin nyt.

   Tämä on itse asiassa todennettavissa siinä tavassa, jolla Marinin hallitusta kehuva media käsittelee Trumpia ja hänen toimintaansa. Kun Trump ensin vähätteli pandemiaa ja vertasi sitä kausiflunssaan, se oli osoitus hänen epäpätevyydestään ja tyhmyydestään. Kun Marin ja THL vähättelivät pandemiaa ja vertasivat sitä kausiflunssaan, se oli hyvää ja rauhoittelevaa johtamista ja perustui parhaaseen asiantuntijatietoon.

   Kun Trump asetti rajoituksia Kiinasta tulevalle liikenteelle, se oli osoitus Trumpin tyhmyydestä ja epäpätevyydestä. Kun Marinin hallitus teki saman liian myöhään, se oli pätevää ja päättäväistä johtamista.

   Kun Trump tekee u-käännöksiä ja muuttaa strategiaa, se on osoitus hänen kyvyttömyydestään johtaa. Kun Marinin hallitus tekee u-käännöksiä, se on osoitus kyvystä mukautua tilanteisiin ja uuteen tietoon. Kun Trump antaa vääriä ja ylioptimistisia tietoja maansa varautumisesta, hän "valehtelee". Kun Marinin hallitus tekee samaa, se johtuu korkeintaan siitä, että joku muu (eli virkamiehet) ei ole pitänyt ministereitä ajan tasalla.

   Ja niin edelleen.

   On epävarmaa, olisiko jokin muu suomalainen hallitus onnistunut välttämään Marinin hallituksen tekemät virheet, mutta on varmaa, että mikään muu hallitus ei olisi päässyt niistä virheistä yhtä lempeällä kohtelulla.

   Usein tuntuu, että se, mitä hallitus tekee, on medialle ja hallituspuolueiden kannattajille täysin toissijaista. Ensisijaista on se, kuka tekee. Kun perussuomalaiset vaativat rajojen ja koulujen sulkemista, se oli persupopulismia. Kun Marinin hallitus teki saman, se oli jämäkkää ja päättäväistä johtamista. Eikö tämä ole vähän outoa? Kai toimenpiteitä pitäisi arvioida niiden omien meriittien eikä toteuttajan perusteella.

   Vanhassa Sprite-mainoksessa sanottiin: "Thirst is nothing, image is everything." Hiukan samanlainen olo tulee, kun katselee suomalaisten suhtautumista hallitukseensa. Hallitus näyttää hyvältä, koska siellä on nuorehkoja naisia. Marinia hehkutetaan Voguessa. Suomea kehutaan!

   Perussuomalaisissa parasta ja pahinta on se, että meillä kannattajakunta edellyttää puolueen vaikuttajien pysyvän uskollisena sille linjalle, jota heidät on äänestetty ajamaan. Jos tämä linja horjuu, loppuu myös kannatus. Tämä nähtiin erityisen selkeästi vuoden 2015 siirtolaiskriisin ja sen "hoitamisen" jälkeen. Muissa puolueissa kannattajakunta vaikuttaa huomattavasti joustavammalta asiasisältöjen suhteen. Jos puolue tekee yhdessä yössä täyskäännöksen, kannattajakunta tulee perässä, ja kaikki, mikä eilen oli väärin ja pahaa, onkin tänään oikein ja hyvää - sanalla sanoen jämäkkää johtamista. Selkeää ja rauhoittavaa!

   • Kannattajakunta on uskollista ,ensin SirkkaMie ja Pekka,siniset persut jne... jämerää sakkia,heh.Nytkin siellä seassa vaikka minkälaista aatusakkia jne...


  • Varikset tulleet ja joutseniakin on ,myöskin harakka ja talitianen on tulluna läppään jo.

  • Meillä on paras hallitus 12. vuoteen. Ajattelee muitakin, kuin hyvätuloisia.

   • Pajatsorahoja maka tyhmille ja sitte nekin pois jo kättelyssä ,tupakka,makeis,sähkö jne jne..ym veroissa. Ei kait kaikki köyhät ja vähävaraisetkaan ole toopeja.


  • Täyttä totta tuo ylhäällä.

  • EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. ”Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

   Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. ”Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

   Urpilainen kirjoitti: ”EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

   Toisessa viestissään ”Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

   ”Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

  • Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
   Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

   • Oisko muuta vaihtoehtoa joka ossais hoitaa ?


   • Nättejä ovat . Mukava katella hemaisevia naisia.


   • Yrittäjä voisi siirtyä kortistoon jos ei hommiaan osaa. Tulisit yhteiskunnalle halvemmaksi silläviisiin


  • Samaa mieltä Yrittäjyys merkitsee myös omaa riskinkantoa. Heti kun alkaa vuokrat ja sähkölaskut erääntyä ,niin alkaa itku ja parku.
   Olihan se yks veneentekijä . Aina kun kunnan tuki loppu ja maksut alkoivat , niin teki konkan. Sitä peliä jatkui vuodesta toiseen

  • SANNA MARININ
   Jämäkkää johtamista on ylistetty maasta taivaaseen.
   Yleensä johtamista on ollut tapana mitata tuloksilla, eikä katteettomilla puheilla.
   Jos maan joutuminen vuosikymmeniksi velkahelvettiin on jämäkkää johtamista, niin voin yhtyä median ylistykseen ja seisaaltani taputan kuin Pohjois Koreassa ikään.

   Riitta Laakso
   Kiinassa rakennettiin 1000 paikkainen erikoissairaala 10 päivässä coronapotilaille ja Venäjällä sama tehtiin kuukaudessa! Meillä ei saatu tilauspäätöstä hengityssuojaimista 1½ kuukauteen?? Eikö olis jo aika vastuuministereiden kantaa vastuunsa ja erota!!

  • Afrikan auttaminen on loputon suo

   Huhtasaari huomautti, että koronakriisin keskelläkin kehitysavun maksaminen jatkuu edelleen.

   – Afrikan auttaminen on loputon suo. EU:han ei nyt leikkaa kehitysavusta, kuten ei Suomikaan vaikka tällä hetkellä meidän pitäisi mielestäni ensisijaisesti tukea Suomen kansalaisia ja suomalaisia yrityksiä. Jos sitten katsotaan kehitysavun konkreettisia tuloksia, niin eivät ne muuttohalut ole siitä vähentyneet, vaikka rahaa onkin laitettu kehitysapuun.

   – Vaikka Euroopan rajat ovat tällä hetkellä aika lailla kiinni, Suomi on kuitenkin ottamassa Kreikan pakolaisleiriltä 175 ihmistä. Samaan aikaan Saksa ottaa 17 kertaa vähemmän, Huhtasaari sanoi.

  • Hallitus haluaa, että Suomi on kokoaan suurempi maailmalla. Mitä ihmettä se edes tarkoittaa? Onko mallimaana toimiminen sitä, että sysäämme ulkomaille rahaa vuodesta toiseen, samaan aikaan kun suomalaiset sinnittelevät toimeentulollaan ja moni kärsii suoranaista hätää?

   Nyt kun Yhdysvallat jäädytti WHO:n rahoituksen, hallitus laittoi käden välittömästi suomalaisen veronmaksajan taskuun, josta sai kaivettua nopeasti 5,5 miljoonaa euroa WHO:lle.

   Kysyin ministeriltä, että eikö tosiaan Suomesta olisi löytynyt kohteita, kuten yksinäisiä vanhuksia tai lapsiperheitä, johon muutaman päivän nopeudella olisi miljoonat sijoitettu.

   • Kuka kysyi ja keneltä jäi pikkusen epäselväksi. Nyt iltapillerit ja nukkumaan,hyvvää yötä,nuku hyvin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka kysyi ja keneltä jäi pikkusen epäselväksi. Nyt iltapillerit ja nukkumaan,hyvvää yötä,nuku hyvin

    Oletpas pintele utelias, hyvä kun muistat ottaa ne pillerisi.


  • Eipä yllätä,on ollutkin täysin selvää iltalehden keskustelupalstojen sensurointi ja hyökkäys muita kuin persujen räksytystä asiallisesti kommentoijia vastaan.Sati sama juttu 24seenkin

   Persujen komisario kansanedustaja Packalénin yritys sai Business Finlandilta täyden koronatuen – alana keskustelupalstojen siivoaminen.
   Tuki on tarkoitettu koronapandemiasta kärsivien yritysten rahoittamiseen.

   Perussuomalaisten kansanedustaja on toinen Utopia Analyticsin perustajista. Sidonnaisuusilmoituksensa perusteella hän on edelleen hallituksen puheenjohtaja ja omistaa yrityksestä 38 prosenttia. Lisäksi hän saa firmalta hieman palkkatuloja.

   • No onpas viherruikuttajalta kaukaa hakemista taas. Kysymyshän kuului miksi kykenemätön akkahallitus lapioi ulkomaille suomalaisten veroeuroja kuin viimistä päivää. Heti ollaan valmiita nuolemaan eu:ta joka asiassa ja lapiomaan rahaa kaikkialle muualle vaan ei suomeen tarvitsijoille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No onpas viherruikuttajalta kaukaa hakemista taas. Kysymyshän kuului miksi kykenemätön akkahallitus lapioi ulkomaille suomalaisten veroeuroja kuin viimistä päivää. Heti ollaan valmiita nuolemaan eu:ta joka asiassa ja lapiomaan rahaa kaikkialle muualle vaan ei suomeen tarvitsijoille.

    Jiesiöläisten pitää anoa ANOA avuksi lumihommiin . Ja nyt sitten otahan iltalääke ja paapaamaan täkkien sisään. Aamulla sitten valoisampaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jiesiöläisten pitää anoa ANOA avuksi lumihommiin . Ja nyt sitten otahan iltalääke ja paapaamaan täkkien sisään. Aamulla sitten valoisampaa.

    No olikos valoa ,vai muistitkohan ottaa ne iltapillerit?


  • Mie ainaski otan vain aamulla viski paukut ja sillä mennään. Lumityöt ja vessassa ähkimiset päivän työt. Illalla piimää ja ruisleipää. Illalla naipasu ja päälle makiat unet.

  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. no mitähän perskärpänen nyt suoltoo tähän?

  • Kärpäset nyt ovat tärkeä osanen siinä kuin ihminenkin. Mietippä itseäs ,korkeintaan paskantärkeä ja luonnon raiskaaja

   • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.


  • Persut sentään ymmärtää että peli on menetetty. Hallaaho ei saa pidettyä rötösjoukkoaan paimennuksessaan ja tässä se alamäki.....

   "SDP:n kannatus on huhtikuussa noussut selvästi omaan luokkaansa, selviää Alma Median ja Iltalehden kannatuskyselystä.

   Puolueen kannatus nousi maaliskuusta 3 prosenttiyksiköllä 24,1 prosenttiin. Muutos ei mahdu virhemarginaaliin, joten se on merkittävä.

   Toiseksi suosituin puolue on pitkään gallupeissa paalupaikkaa pitänyt perussuomalaiset, jonka suosio laski 20,1 prosentista 18,8 prosenttiin".

  • Nyt meni yöunet tuon gallupin jälkeen. Taasko meitä viedään .Joku ennustikin että persut leviää niin ku se Esterin lompsa

  • Mihin häipy se persujen kannatuksen kehuja. on mennyt varmaan jiesiöön . Lupaili 50 % kannatusta kesään mennessä. Semmonen ennustaja se

  • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa...

  • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa. jop

  • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa. täp

  • Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.....jaz

  • Tuli tuossa seurattua metsä­savottaa lähempää. Moto humisteli tiheässä metsässä kuin sukkasillaan, ja kuski lämpimässä hytissä ohjasi konettaan oikeiden puitten kimppuun.

   Työ käy laatuun. Suomalainen huipputekniikka pelaa ja puut läjittyvät kuin huomaamatta, eri lajitteet eri kasoihin. Jätettyihin puihin ei jää mitään jälkiä kuin ei metsäänkään ajouria tai muita rypemisen jälkiä.

   Puupinot ilmantuvat kuin itsekseen tienvarteen, josta niihin taas tarttuu tukeva koura, ja tavara toimitetaan lähimmälle tehtaalle sovittuna aikana.

   Ihmeellistä tässä on se, että metsää ei edes huomaa hakatuksi. Metsä kyllä tykkää hakkuusta, saa enemmän valoa ja kasvaa paremmin.

   Tuntuu kummalliselta, että tätä suomalaisten hyvinvoinnille välttämätöntä sadonkorjuuta pitää tehdä korvat luimussa. Onko kukaan yön aikana sabotoinut koneita, ei kai vain kukaan ole telojen alla työtä tehdessä?

   Metsien hakkuusta, ammattimaisesta oikein suoritetusta hoitamisesta tehdään rikollista toimintaa – Yle etunenässä. Milloin viimeksi hakkuu ja hoito­töitä on esitelty aikanaan sitä varten olleessa metsä­radiossa? Siitäkin ohjelmasta on tullut lähes terroristinen suojeluohjelma.

   Suomalaisen metsänhoidon ja puidenkorjauksen tulos on koko taloutemme tukijalka. Se ansaitsisi oikeaa kohtelua, nuorten kunnioitusta hyvällä tavalla ja heidän hakeutumistaan metsäalan koulutukseen.

  • Husin johtaja selvitti minuutissa sen mihin hallitus perusti työryhmän: suojamaski metroihin

  • Istun ja katson tässä parhaillaan YLEn ykkösen ajankohtaisohjelmaa Meksikosta ja sen naapureista.

   On äärimmäisen älytöntä, että verovaroilla ylläpidetty valtion mediapulputin esittää maailmanmenoa vääristellen vuodesta toiseen. YLEn linja on esittää maailman ongelmia siten, että niiden ratkaisu on vastuullamme. Me olemme toimineet väärin, kun emme pidä huolta ihmismassoista, joiden nettolisäys on joka vuosi 80 miljoonaa yksilöä ja pääosa oloissa, joissa ei kaivata yhtään nuppia lisää.

   Lisäksi meidän tulisi näemmä paheksua USAn johtoa, joka ei ole innostunut laskemaan jopa kymmeniä miljoonia tulijoita ”turvapaikkaan” USAhan, maahan jossa on jo kymmeniä miljoonia rutiköyhiä ilman koulutusta, terveydenhoitoa sekä kunnon töitä. Trump on kauhea presidentti, kun ei salli massojen valua maahan.

   ”Dokumentissa” kerrotaan ihmismassoista, jotka tulevat etelämpää Amerikasta Hondurasista, Guatemalasta sun muualta etelämpää sekä jopa Afrikasta Meksikoon tunkeakseen itsensä USAan elätettäviksi tai jäädäkseen Meksikoon, jossa ei tietenkään heitä ylläpidetä vaan he jäävät kadulle.

   Miksi Suomen valtion media ei kysy mikä oikeus ihmisillä on lisääntyä holtittomasti ja tulla Meksikoon rääkymään, ettei heille ole järjestetty sitä eikä tätä ja asuntokin on antamatta.

   Noin teinitytön näköinen nainen on ehtinyt hankkia viisi lasta ja on nyt kadulla vaatimassa kovaan ääneen ylöspitoa muilta.

   Mihinkään ihmisoikeuksiin ei kuulu tällaisen hulluuden ymmärtäminen ja vielä vähemmän sen vaatiminen, että he ovat länsimaiden veronmaksajien vastuulla. YLEllä ei näytä olevan aivan täyspäistä väkeä töissä näitä ohjelmia haalimassa.

   Lopetan dokumentin katsomisen siihen, kun itsensä ylipainoiseksi syöneet naiset kävelevät maantien laitaa lapset selässä kohti jotakin. Eihän tuollaisen touhun tukeminen ja ymmärtäminen ole yhdenkään suomalaisen vastuulla.

   Massojen vaellukset on saatava pysäytettyä ajoissa puuttumalla väestönkasvuun ja despoottien johtamiin hallituksiin kovin toimin. Muuten on tuho edessä kaikilla.

  • Haluaako Maria Ohisalo loukata suomalaisia ​​tahallaan? Sisäministerinä Maria Ohisalo voidaan olla suomalaisten puolella. Kuitenkin Ohisalolle on tärkeä vallankumous ja omien kansalaistensa loukkaaminen. Kaatuneiden muistopäivänä Maria Ohisalo julkaisi twiitin kohta murehti vähemmistöjen huolia. Ohisalo ei maininnut sanallakaan sanoja "talvisota" tai "kaatuneiden muistopäivä". Jos on niin tärkeää vallankumous tärkeämpää kuin Suomi, asiat ovat huonosti. Vihreät tekevät toimintaa, kunhan tärkeät asiat kaikkiin ihmisiin suurena kaupunkeihin, päästä eroon yksityisautoilusta ja suomalaisten työpaikkojen kadottaminen. Jos näin on, niin Sanna Marinin hallituksen sisäministeri Maria Ohisalo on hoitanut työnsä huonosti. Miksi jatkuva loukkaus? Samaan aikaan valtioneuvosto hutiloi. Meidän ensisijaisesti yhdessä suomalaisina. Suomi on pieni maa, joten vihreiden vallankumous voi olla tärkein aasia maailmassa. Muut puolueet, kuten keskusta ei ole paljoakaan arvostellut hallituksen Suomi-vastauksia. Miksi Ohisalo haluaa loukata ihmisiä? Eivätkö Vihreät voit tehdä yhteistyössä ja aina yhteisymmärrystä? Me ei voida lähettää, koska pieni vähemmistö kaappaa vallan, ja muuttaa kaikkia enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Keskustelua tänään seuraa Arto Luukkanen. ja muuten kaikki enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Keskustelua tänään seuraa Arto Luukkanen. ja muuten kaikki enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Ja annappas olla tämä ,että ihmiset saa lukea totuutta.

   • Valtaosa kansasta v--aakin ohisaloa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Valtaosa kansasta v--aakin ohisaloa.

    Tuo on kyllä totta.


  • Ohisalo on fiksu ihminen. Suwakkikummussa kannattaa vilkaista peiliin ja sitten hävetä

  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta

  • No kukas hölmö laittaa nimetkin ja vielä sukunimenkin?

  • Onko hallituksen lopun ajan merkkejä ilmassa, kun julkisuuteen tulee tietoja pääministeri Sanna Marinin ja valtiovarainministeri Katri Kulmunin heikoista väleistä? Pääministerin ja valtiovarainministerin suhde on hallituksen tärkein.

   Nyt sen voi viimeistään sanoa: pommi odottaa syksyllä.

   Kyse ei ole mistään armeijan pommista, vaan siitä, että sytytyslanka on alkanut rätistä hallituksen sisällä. Hallituspuolueiden kiistat ovat jääneet toistaiseksi koronakriisin varjoon, mutta jo pitkään on tihkunut tietoa, että kaikki ei ole hallituksessa kunnossa.

   Kyse on siis poliittisesta pommista.

  • Suomi24-palveluissa ei saa

   Rikkoa Suomen lakia
   Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
   Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
   Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
   Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
   Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
   Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
   Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
   Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
   Esiintyä toisena käyttäjänä
   Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
   Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
   Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
   Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
   Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
   Pyytää rahaa tai lahjoitusta
   Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

   Seriffin pitäisi osata hommansa.

  • Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta

   kosa

  • On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.

  • SODANKYLÄ WILL RISE AGAIN. Älkää paetko vaan tehkää jotain yhteistä tänne TALKOLVOIMIN, niinkuin ""hyvinä aikoina"". Kitisenrannan koulun paskaset aidat, homekoulu, olemsttomat puistot, hajonneet tiwnpinnat. YHTEISTYÖ numero ykkönen.
   Jos on massia päällä eikun korjaamaan ysärin ajoilta kaikki rumuus pois. Rovaniemi on yliarvostettu mesta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   227
   4026
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   164
   3674
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1324
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   173
   1164