Uusi hyvä järjestys Lidlissä

Anonyymi

Näin siinä sitten kävi, että tämä kohuttu metsähallituslaki meni läpi. Eli Suomen metsät ovat nyt yhtiöitettyjä Euroopan Keskuspankin painostuksesta.

Suomen valtion velkamäärä ylittyi jo niin suureksi, että monikansallisten pankkien rikosvaltuuskunta (Rothschild, Rockefeller) ovat nyt tarrautuneet kiinni jo tämän maan arvokkaisiin metsiin ja pohjavesialueisiin.

Suomen metsät sekä pohjavedet ovat alusta alkaen olleet ns. kansallisomaisuutta, eikä niitä kuulunut missään vaiheessa myydä pois täältä. Mutta USA:n hallinnon yksityiset konsultit saivat nyt juoniteltua ne yhtiölain piiriin, jolloin ne tullaan jatkossa myymään halvalla ahneille ulkomaalaisille sijoittajille.

112

1178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vievät tuhkatkin pesästä, köyhältä suomelta! Semmoinen oli suolen satu ei muuta ku hyvää ötyä?

    • Anonyymi

      Enää on jäljellä ripe kulttuuriamme,no sekin menetetään näköjään islamille viherkommareiden ansiosta.

      • Anonyymi

        Suomi käyttää 15,6 miljardia euroaa vuodessa kaikkiin ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Summa jakautuu valtion, kuntien ja kaupunkien kesken.


    • NYT täytyy toimia. -hjallis harkimo

    • Anonyymi

      Norjalaiset olivat ajaneet maasta pois Japanilaisen porukan ja sanoneet että tänne ette jää menkää Suomeen. Oli tilattu Suomesta linja-auto aamuksi hakemaan ne. Matka bussilla oli kuitenkin katkennut kesken kun ne oli norjalaisten toimesta tuotu Kilpisjärvelle jo illalla.
      SANOSIMPA ETTÄ ON HÄVYTÖNTÄ TOIMINTAA!!!
      Millä oikeudella norjalaiset toivat matkailijat Suomen puolelle. Viranomaiskyselyä kehiin. Tässä olis Kärnälle vähän hommia. Otappa selvää asiasta.

    • Anonyymi

      Joopase joo...

    • Anonyymi

      Kaupat laittavat Blexejä kassan ja asiakkaan väliin. Miten lienee lidlissä. Nyt yli 20000 kuollutta ja vauhti kiihtyy.

      • Anonyymi

        Soankylässä on varsinainen niittomies käyny jos 20000


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Soankylässä on varsinainen niittomies käyny jos 20000

        Tuo luku 20000 on koko maailman kuolleiden määrä korovirukseen. Tässä rautalankaa .


    • Anonyymi

      HUS:n neurokirurgi ja molekyylilääketieteen tohtori Esa-Pekka Pälvimäki valittaa Twitterissä, että Suomessa ei toimita oikealla tavalla koronakriisin kourissa.

      Pälvimäen mukaan Suomen koronatilanne on katastrofi ja suoranaista ”idiotismia”.

      – Tämä on katastrofi. Suomi tekee kaiken väärin. Miksi kulkea todistetusti katastrofiin vievää tietä, kun sen välttämiseen johtava tie on todistetusti olemassa?, Pälvimäki ihmettelee.

      – Ylireagointi varhaisessa vaiheessa: Täydellinen sulku (liian myöhäistä nyt), testaa, jäljitä, eristä, testaa, testaa, helpota rajoituksia, toista, toivu aikaisin.

    • Anonyymi

      Ohisalo tyrii taasen.

      • Anonyymi

        Sie olet ohisaloon ihastunut. Ei taia vastakaikua tulla pölhöporvarille. Osta vaikka salamiakkia niin se hissukseen hellittää


    • Anonyymi

      On se vaan käsittämätöntä, suomen hallitus eikun lappaa kehitysapua eripuolille maailmaa SUMMA 3 miljoonaa euroa jokapäivä. Kyllä siis summa on joka päivä 3 miljoonaa euroa. Ja meillä köyhienmäärä lisääntyy jatkuvasti,leipäjonot pitenee,tiet rappeutuu, vanhukset vailla hoitoa,ei maskeja jne..jne..

      • Anonyymi

        Ei taida sinun roposia rupisia lähettää


    • Anonyymi

      Ja pankit ryövää monenlaisella maksulla.

    • Anonyymi

      Monet monet ajattelee ei se virus minuun tule,mutta minä sanon se tulee justiinsa sinuun .

    • Anonyymi

      Marinin hallitukseen ja sen toimiin suhtaudutaan tiedotusvälineissä pääosin myönteisesti. Hallitukseen tai sen toimiin kohdistuva arvostelu leimataan herkästi veneenkeikuttamiseksi, kansallisen yhtenäisyyden nakertamiseksi tai sisäpolitikoinniksi väärällä hetkellä. Kritiikki myös mielellään kuitataan setämiesten katkeruudeksi siitä, että keskeiset ministerit ovat nuorehkoja naisia.

      Pidän kuitenkin selvänä, että jos keskeiset ministerit olisivat ei-vasemmistolaisia setämiehiä ja toimisivat siten kuin Marinin hallitus on toiminut, media ei olisi yhtä myötäsukainen eikä oppositio yhtä rakentava ja sopuisa kuin nyt.

      Tämä on itse asiassa todennettavissa siinä tavassa, jolla Marinin hallitusta kehuva media käsittelee Trumpia ja hänen toimintaansa. Kun Trump ensin vähätteli pandemiaa ja vertasi sitä kausiflunssaan, se oli osoitus hänen epäpätevyydestään ja tyhmyydestään. Kun Marin ja THL vähättelivät pandemiaa ja vertasivat sitä kausiflunssaan, se oli hyvää ja rauhoittelevaa johtamista ja perustui parhaaseen asiantuntijatietoon.

      Kun Trump asetti rajoituksia Kiinasta tulevalle liikenteelle, se oli osoitus Trumpin tyhmyydestä ja epäpätevyydestä. Kun Marinin hallitus teki saman liian myöhään, se oli pätevää ja päättäväistä johtamista.

      Kun Trump tekee u-käännöksiä ja muuttaa strategiaa, se on osoitus hänen kyvyttömyydestään johtaa. Kun Marinin hallitus tekee u-käännöksiä, se on osoitus kyvystä mukautua tilanteisiin ja uuteen tietoon. Kun Trump antaa vääriä ja ylioptimistisia tietoja maansa varautumisesta, hän "valehtelee". Kun Marinin hallitus tekee samaa, se johtuu korkeintaan siitä, että joku muu (eli virkamiehet) ei ole pitänyt ministereitä ajan tasalla.

      Ja niin edelleen.

      On epävarmaa, olisiko jokin muu suomalainen hallitus onnistunut välttämään Marinin hallituksen tekemät virheet, mutta on varmaa, että mikään muu hallitus ei olisi päässyt niistä virheistä yhtä lempeällä kohtelulla.

      Usein tuntuu, että se, mitä hallitus tekee, on medialle ja hallituspuolueiden kannattajille täysin toissijaista. Ensisijaista on se, kuka tekee. Kun perussuomalaiset vaativat rajojen ja koulujen sulkemista, se oli persupopulismia. Kun Marinin hallitus teki saman, se oli jämäkkää ja päättäväistä johtamista. Eikö tämä ole vähän outoa? Kai toimenpiteitä pitäisi arvioida niiden omien meriittien eikä toteuttajan perusteella.

      Vanhassa Sprite-mainoksessa sanottiin: "Thirst is nothing, image is everything." Hiukan samanlainen olo tulee, kun katselee suomalaisten suhtautumista hallitukseensa. Hallitus näyttää hyvältä, koska siellä on nuorehkoja naisia. Marinia hehkutetaan Voguessa. Suomea kehutaan!

      Perussuomalaisissa parasta ja pahinta on se, että meillä kannattajakunta edellyttää puolueen vaikuttajien pysyvän uskollisena sille linjalle, jota heidät on äänestetty ajamaan. Jos tämä linja horjuu, loppuu myös kannatus. Tämä nähtiin erityisen selkeästi vuoden 2015 siirtolaiskriisin ja sen "hoitamisen" jälkeen. Muissa puolueissa kannattajakunta vaikuttaa huomattavasti joustavammalta asiasisältöjen suhteen. Jos puolue tekee yhdessä yössä täyskäännöksen, kannattajakunta tulee perässä, ja kaikki, mikä eilen oli väärin ja pahaa, onkin tänään oikein ja hyvää - sanalla sanoen jämäkkää johtamista. Selkeää ja rauhoittavaa!

      • Anonyymi

        Kannattajakunta on uskollista ,ensin SirkkaMie ja Pekka,siniset persut jne... jämerää sakkia,heh.Nytkin siellä seassa vaikka minkälaista aatusakkia jne...


    • Anonyymi

      Varikset tulleet ja joutseniakin on ,myöskin harakka ja talitianen on tulluna läppään jo.

    • Anonyymi

      Meillä on paras hallitus 12. vuoteen. Ajattelee muitakin, kuin hyvätuloisia.

      • Anonyymi

        Pajatsorahoja maka tyhmille ja sitte nekin pois jo kättelyssä ,tupakka,makeis,sähkö jne jne..ym veroissa. Ei kait kaikki köyhät ja vähävaraisetkaan ole toopeja.


    • Anonyymi

      Täyttä totta tuo ylhäällä.

    • Anonyymi

      EU:n Afrikka-komissaariksi viime syksynä alennettu Sdp:n Jutta Urpilainen on tarttunut täydellä tarmolla uuteen salkkuunsa. ”Mama Africa” on pyrkinyt takaamaan, että veronmaksajien raha virtaa Euroopasta Afrikkaa myös nyt, kun euroaluetta uhkaa mahdollisesti pahin talousromahdus lähes sataan vuoteen.

      Vaikka elinkeinonsa menettäneet yrittäjät ja toimeentulonsa kadottaneet lapsiperheet tarvitsisivat Suomessa juuri nyt kaiken tuen, Euroopan unioni on keksinyt tukirahalle parempaa käyttöä. ”Mama Africa” julkaisi Twitterissä ylpeillen listan maanosista, joihin meidän rahojamme haaskataan talouden romahtaessa ympärillämme.

      Urpilainen kirjoitti: ”EU:n paketit lähtevät kumppanimaihimme. Euroopan komissio lähettää sisarmantereellemme Afrikkaan 3,25 miljardia euroa koronanvastaiseen taisteluun. Tämän summan lisäksi EU tarjoaa Afrikalle huomattavaa rahallista tukea takauksien ja Euroopan investointipankin lainojen kautta.”

      Toisessa viestissään ”Mama Africa” kertoi, että Tyynenmeren, Afrikan ja Karibian alueen valtioille on luvassa vielä 291 miljoonan euron lisätuet. Aasiaan EU-veronmaksajien rahaa ammutaan 1,22 miljardia, Etelä-Amerikkaan 918 miljoonaa ja muille alueille 111 miljoonaa euroa.

      ”Yhteensä Euroopan komissio lahjoittaa kumppaneillemme yli 15,6 miljardia euroa. Kun tähän lisätään EU27-tuet, EU:n tukipaketin koko kasvaa yli 20 miljardiin euroon!” Afrikka-komissaari summasi. Samaan aikaan Suomessa yrittäjät ovat jo aloittaneet itsemurhat, koska hallituksen lupaamat tukirahat eivät ole syystä tai toisesta päässeet perille.

    • Anonyymi

      Meidän hallitus on ihan pihalla tai oikeasti akkalauma jolla ei ole minkäänlaista kykyä hoitaa kriisiä. Ainoastaan pahentavat seurauksia.
      Vaikkakin yrittäjää on kyllä aina vain potkittu päähän valtion suunnasta. Yritykset kuitenkin keräävät kaiken rahan valtiolle virkamiesten tuhlattavaksi.

      • Oisko muuta vaihtoehtoa joka ossais hoitaa ?


      • Anonyymi

        Nättejä ovat . Mukava katella hemaisevia naisia.


      • Anonyymi

        Yrittäjä voisi siirtyä kortistoon jos ei hommiaan osaa. Tulisit yhteiskunnalle halvemmaksi silläviisiin


    • Anonyymi

      Samaa mieltä Yrittäjyys merkitsee myös omaa riskinkantoa. Heti kun alkaa vuokrat ja sähkölaskut erääntyä ,niin alkaa itku ja parku.
      Olihan se yks veneentekijä . Aina kun kunnan tuki loppu ja maksut alkoivat , niin teki konkan. Sitä peliä jatkui vuodesta toiseen

    • Anonyymi

      SANNA MARININ
      Jämäkkää johtamista on ylistetty maasta taivaaseen.
      Yleensä johtamista on ollut tapana mitata tuloksilla, eikä katteettomilla puheilla.
      Jos maan joutuminen vuosikymmeniksi velkahelvettiin on jämäkkää johtamista, niin voin yhtyä median ylistykseen ja seisaaltani taputan kuin Pohjois Koreassa ikään.

      Riitta Laakso
      Kiinassa rakennettiin 1000 paikkainen erikoissairaala 10 päivässä coronapotilaille ja Venäjällä sama tehtiin kuukaudessa! Meillä ei saatu tilauspäätöstä hengityssuojaimista 1½ kuukauteen?? Eikö olis jo aika vastuuministereiden kantaa vastuunsa ja erota!!

    • Anonyymi

      Afrikan auttaminen on loputon suo

      Huhtasaari huomautti, että koronakriisin keskelläkin kehitysavun maksaminen jatkuu edelleen.

      – Afrikan auttaminen on loputon suo. EU:han ei nyt leikkaa kehitysavusta, kuten ei Suomikaan vaikka tällä hetkellä meidän pitäisi mielestäni ensisijaisesti tukea Suomen kansalaisia ja suomalaisia yrityksiä. Jos sitten katsotaan kehitysavun konkreettisia tuloksia, niin eivät ne muuttohalut ole siitä vähentyneet, vaikka rahaa onkin laitettu kehitysapuun.

      – Vaikka Euroopan rajat ovat tällä hetkellä aika lailla kiinni, Suomi on kuitenkin ottamassa Kreikan pakolaisleiriltä 175 ihmistä. Samaan aikaan Saksa ottaa 17 kertaa vähemmän, Huhtasaari sanoi.

    • Anonyymi

      Hallitus haluaa, että Suomi on kokoaan suurempi maailmalla. Mitä ihmettä se edes tarkoittaa? Onko mallimaana toimiminen sitä, että sysäämme ulkomaille rahaa vuodesta toiseen, samaan aikaan kun suomalaiset sinnittelevät toimeentulollaan ja moni kärsii suoranaista hätää?

      Nyt kun Yhdysvallat jäädytti WHO:n rahoituksen, hallitus laittoi käden välittömästi suomalaisen veronmaksajan taskuun, josta sai kaivettua nopeasti 5,5 miljoonaa euroa WHO:lle.

      Kysyin ministeriltä, että eikö tosiaan Suomesta olisi löytynyt kohteita, kuten yksinäisiä vanhuksia tai lapsiperheitä, johon muutaman päivän nopeudella olisi miljoonat sijoitettu.

      • Anonyymi

        Kuka kysyi ja keneltä jäi pikkusen epäselväksi. Nyt iltapillerit ja nukkumaan,hyvvää yötä,nuku hyvin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka kysyi ja keneltä jäi pikkusen epäselväksi. Nyt iltapillerit ja nukkumaan,hyvvää yötä,nuku hyvin

        Oletpas pintele utelias, hyvä kun muistat ottaa ne pillerisi.


    • Anonyymi

      Eipä yllätä,on ollutkin täysin selvää iltalehden keskustelupalstojen sensurointi ja hyökkäys muita kuin persujen räksytystä asiallisesti kommentoijia vastaan.Sati sama juttu 24seenkin

      Persujen komisario kansanedustaja Packalénin yritys sai Business Finlandilta täyden koronatuen – alana keskustelupalstojen siivoaminen.
      Tuki on tarkoitettu koronapandemiasta kärsivien yritysten rahoittamiseen.

      Perussuomalaisten kansanedustaja on toinen Utopia Analyticsin perustajista. Sidonnaisuusilmoituksensa perusteella hän on edelleen hallituksen puheenjohtaja ja omistaa yrityksestä 38 prosenttia. Lisäksi hän saa firmalta hieman palkkatuloja.

      • Anonyymi

        No onpas viherruikuttajalta kaukaa hakemista taas. Kysymyshän kuului miksi kykenemätön akkahallitus lapioi ulkomaille suomalaisten veroeuroja kuin viimistä päivää. Heti ollaan valmiita nuolemaan eu:ta joka asiassa ja lapiomaan rahaa kaikkialle muualle vaan ei suomeen tarvitsijoille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No onpas viherruikuttajalta kaukaa hakemista taas. Kysymyshän kuului miksi kykenemätön akkahallitus lapioi ulkomaille suomalaisten veroeuroja kuin viimistä päivää. Heti ollaan valmiita nuolemaan eu:ta joka asiassa ja lapiomaan rahaa kaikkialle muualle vaan ei suomeen tarvitsijoille.

        Jiesiöläisten pitää anoa ANOA avuksi lumihommiin . Ja nyt sitten otahan iltalääke ja paapaamaan täkkien sisään. Aamulla sitten valoisampaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jiesiöläisten pitää anoa ANOA avuksi lumihommiin . Ja nyt sitten otahan iltalääke ja paapaamaan täkkien sisään. Aamulla sitten valoisampaa.

        No olikos valoa ,vai muistitkohan ottaa ne iltapillerit?


    • Anonyymi

      Mie ainaski otan vain aamulla viski paukut ja sillä mennään. Lumityöt ja vessassa ähkimiset päivän työt. Illalla piimää ja ruisleipää. Illalla naipasu ja päälle makiat unet.

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. no mitähän perskärpänen nyt suoltoo tähän?

    • Anonyymi

      Kärpäset nyt ovat tärkeä osanen siinä kuin ihminenkin. Mietippä itseäs ,korkeintaan paskantärkeä ja luonnon raiskaaja

      • Anonyymi

        Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.


    • Anonyymi

      Persut sentään ymmärtää että peli on menetetty. Hallaaho ei saa pidettyä rötösjoukkoaan paimennuksessaan ja tässä se alamäki.....

      "SDP:n kannatus on huhtikuussa noussut selvästi omaan luokkaansa, selviää Alma Median ja Iltalehden kannatuskyselystä.

      Puolueen kannatus nousi maaliskuusta 3 prosenttiyksiköllä 24,1 prosenttiin. Muutos ei mahdu virhemarginaaliin, joten se on merkittävä.

      Toiseksi suosituin puolue on pitkään gallupeissa paalupaikkaa pitänyt perussuomalaiset, jonka suosio laski 20,1 prosentista 18,8 prosenttiin".

    • Anonyymi

      Nyt meni yöunet tuon gallupin jälkeen. Taasko meitä viedään .Joku ennustikin että persut leviää niin ku se Esterin lompsa

    • Anonyymi

      Mihin häipy se persujen kannatuksen kehuja. on mennyt varmaan jiesiöön . Lupaili 50 % kannatusta kesään mennessä. Semmonen ennustaja se

    • Anonyymi

      Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa...

    • Anonyymi

      Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa. jop

    • Anonyymi

      Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa. täp

    • Anonyymi

      Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta. On makee totuus kertakaikkiaan ja varmaan perskärpäinenkin sen sisimmässään tunnustaa.....jaz

    • Anonyymi

      Tuli tuossa seurattua metsä­savottaa lähempää. Moto humisteli tiheässä metsässä kuin sukkasillaan, ja kuski lämpimässä hytissä ohjasi konettaan oikeiden puitten kimppuun.

      Työ käy laatuun. Suomalainen huipputekniikka pelaa ja puut läjittyvät kuin huomaamatta, eri lajitteet eri kasoihin. Jätettyihin puihin ei jää mitään jälkiä kuin ei metsäänkään ajouria tai muita rypemisen jälkiä.

      Puupinot ilmantuvat kuin itsekseen tienvarteen, josta niihin taas tarttuu tukeva koura, ja tavara toimitetaan lähimmälle tehtaalle sovittuna aikana.

      Ihmeellistä tässä on se, että metsää ei edes huomaa hakatuksi. Metsä kyllä tykkää hakkuusta, saa enemmän valoa ja kasvaa paremmin.

      Tuntuu kummalliselta, että tätä suomalaisten hyvinvoinnille välttämätöntä sadonkorjuuta pitää tehdä korvat luimussa. Onko kukaan yön aikana sabotoinut koneita, ei kai vain kukaan ole telojen alla työtä tehdessä?

      Metsien hakkuusta, ammattimaisesta oikein suoritetusta hoitamisesta tehdään rikollista toimintaa – Yle etunenässä. Milloin viimeksi hakkuu ja hoito­töitä on esitelty aikanaan sitä varten olleessa metsä­radiossa? Siitäkin ohjelmasta on tullut lähes terroristinen suojeluohjelma.

      Suomalaisen metsänhoidon ja puidenkorjauksen tulos on koko taloutemme tukijalka. Se ansaitsisi oikeaa kohtelua, nuorten kunnioitusta hyvällä tavalla ja heidän hakeutumistaan metsäalan koulutukseen.

    • Anonyymi

      Husin johtaja selvitti minuutissa sen mihin hallitus perusti työryhmän: suojamaski metroihin

    • Anonyymi

      Istun ja katson tässä parhaillaan YLEn ykkösen ajankohtaisohjelmaa Meksikosta ja sen naapureista.

      On äärimmäisen älytöntä, että verovaroilla ylläpidetty valtion mediapulputin esittää maailmanmenoa vääristellen vuodesta toiseen. YLEn linja on esittää maailman ongelmia siten, että niiden ratkaisu on vastuullamme. Me olemme toimineet väärin, kun emme pidä huolta ihmismassoista, joiden nettolisäys on joka vuosi 80 miljoonaa yksilöä ja pääosa oloissa, joissa ei kaivata yhtään nuppia lisää.

      Lisäksi meidän tulisi näemmä paheksua USAn johtoa, joka ei ole innostunut laskemaan jopa kymmeniä miljoonia tulijoita ”turvapaikkaan” USAhan, maahan jossa on jo kymmeniä miljoonia rutiköyhiä ilman koulutusta, terveydenhoitoa sekä kunnon töitä. Trump on kauhea presidentti, kun ei salli massojen valua maahan.

      ”Dokumentissa” kerrotaan ihmismassoista, jotka tulevat etelämpää Amerikasta Hondurasista, Guatemalasta sun muualta etelämpää sekä jopa Afrikasta Meksikoon tunkeakseen itsensä USAan elätettäviksi tai jäädäkseen Meksikoon, jossa ei tietenkään heitä ylläpidetä vaan he jäävät kadulle.

      Miksi Suomen valtion media ei kysy mikä oikeus ihmisillä on lisääntyä holtittomasti ja tulla Meksikoon rääkymään, ettei heille ole järjestetty sitä eikä tätä ja asuntokin on antamatta.

      Noin teinitytön näköinen nainen on ehtinyt hankkia viisi lasta ja on nyt kadulla vaatimassa kovaan ääneen ylöspitoa muilta.

      Mihinkään ihmisoikeuksiin ei kuulu tällaisen hulluuden ymmärtäminen ja vielä vähemmän sen vaatiminen, että he ovat länsimaiden veronmaksajien vastuulla. YLEllä ei näytä olevan aivan täyspäistä väkeä töissä näitä ohjelmia haalimassa.

      Lopetan dokumentin katsomisen siihen, kun itsensä ylipainoiseksi syöneet naiset kävelevät maantien laitaa lapset selässä kohti jotakin. Eihän tuollaisen touhun tukeminen ja ymmärtäminen ole yhdenkään suomalaisen vastuulla.

      Massojen vaellukset on saatava pysäytettyä ajoissa puuttumalla väestönkasvuun ja despoottien johtamiin hallituksiin kovin toimin. Muuten on tuho edessä kaikilla.

    • Anonyymi

      Haluaako Maria Ohisalo loukata suomalaisia ​​tahallaan? Sisäministerinä Maria Ohisalo voidaan olla suomalaisten puolella. Kuitenkin Ohisalolle on tärkeä vallankumous ja omien kansalaistensa loukkaaminen. Kaatuneiden muistopäivänä Maria Ohisalo julkaisi twiitin kohta murehti vähemmistöjen huolia. Ohisalo ei maininnut sanallakaan sanoja "talvisota" tai "kaatuneiden muistopäivä". Jos on niin tärkeää vallankumous tärkeämpää kuin Suomi, asiat ovat huonosti. Vihreät tekevät toimintaa, kunhan tärkeät asiat kaikkiin ihmisiin suurena kaupunkeihin, päästä eroon yksityisautoilusta ja suomalaisten työpaikkojen kadottaminen. Jos näin on, niin Sanna Marinin hallituksen sisäministeri Maria Ohisalo on hoitanut työnsä huonosti. Miksi jatkuva loukkaus? Samaan aikaan valtioneuvosto hutiloi. Meidän ensisijaisesti yhdessä suomalaisina. Suomi on pieni maa, joten vihreiden vallankumous voi olla tärkein aasia maailmassa. Muut puolueet, kuten keskusta ei ole paljoakaan arvostellut hallituksen Suomi-vastauksia. Miksi Ohisalo haluaa loukata ihmisiä? Eivätkö Vihreät voit tehdä yhteistyössä ja aina yhteisymmärrystä? Me ei voida lähettää, koska pieni vähemmistö kaappaa vallan, ja muuttaa kaikkia enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Keskustelua tänään seuraa Arto Luukkanen. ja muuten kaikki enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Keskustelua tänään seuraa Arto Luukkanen. ja muuten kaikki enemmistölle. Meidän tulee toimia oikein. Ideologia ei pidä olla ainoa syy tehdä politiikkaa. Ja annappas olla tämä ,että ihmiset saa lukea totuutta.

      • Anonyymi

        Valtaosa kansasta v--aakin ohisaloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valtaosa kansasta v--aakin ohisaloa.

        Tuo on kyllä totta.


    • Anonyymi

      Ohisalo on fiksu ihminen. Suwakkikummussa kannattaa vilkaista peiliin ja sitten hävetä

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta

    • Anonyymi

      No kukas hölmö laittaa nimetkin ja vielä sukunimenkin?

    • Anonyymi

      Onko hallituksen lopun ajan merkkejä ilmassa, kun julkisuuteen tulee tietoja pääministeri Sanna Marinin ja valtiovarainministeri Katri Kulmunin heikoista väleistä? Pääministerin ja valtiovarainministerin suhde on hallituksen tärkein.

      Nyt sen voi viimeistään sanoa: pommi odottaa syksyllä.

      Kyse ei ole mistään armeijan pommista, vaan siitä, että sytytyslanka on alkanut rätistä hallituksen sisällä. Hallituspuolueiden kiistat ovat jääneet toistaiseksi koronakriisin varjoon, mutta jo pitkään on tihkunut tietoa, että kaikki ei ole hallituksessa kunnossa.

      Kyse on siis poliittisesta pommista.

    • Anonyymi

      Suomi24-palveluissa ei saa

      Rikkoa Suomen lakia
      Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
      Esiintyä toisena käyttäjänä
      Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
      Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
      Pyytää rahaa tai lahjoitusta
      Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia


      Seriffin pitäisi osata hommansa.

    • Anonyymi

      Jos nyt mietitään mikä voisi kuvata jollain tasolla nykyhallituksen ja sen kannattajien koostumusta niin se voisi olla oman näkemykseni mukaan esim seuraavanlainen: Vihreät, lauma erilaisia apurahatuloilla eläviä jalat maasta irti olevia haihattelijoita joiden ymmärrys kansantalouden osalta lähentelee nollaa ja kannattajakunta koostuu pääosin erilaisista humanistiskulttuurialojen erilaisista tyhjäntoimittajista ja muusta sen ympärillä pyörivästä epämääräisestä joutoaineksesta mutta liikkeelle ei löydy juurikaan kannattajakuntaa tai edes sympatiaa tuottavassa toiminnassa tai palvelualojen työtätekevien suunnalta


      kosa

    • Anonyymi

      On erittäin huolestuttavaa, että ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Viimevuotisessa Korpi-operaatiossa kaikki Isis-naiset pyrittiin tuomaan Suomeen. Medialle ja eduskunnalle valehdeltiin härskisti operaation olemassaolosta kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen.

    • SODANKYLÄ WILL RISE AGAIN. Älkää paetko vaan tehkää jotain yhteistä tänne TALKOLVOIMIN, niinkuin ""hyvinä aikoina"". Kitisenrannan koulun paskaset aidat, homekoulu, olemsttomat puistot, hajonneet tiwnpinnat. YHTEISTYÖ numero ykkönen.
      Jos on massia päällä eikun korjaamaan ysärin ajoilta kaikki rumuus pois. Rovaniemi on yliarvostettu mesta.

    • Anonyymi

      Tällä turhanpäiväisellä Kelan elätillä ei nähtävästi ole muuta tekemistä....mutta kuulepas Axmed, (kuva puuttuu) mitäs jos lähtisit läpsyttelemään takaisin sinne mistä olet tullutkin?!

      Ota siitä urakka ja palkkioksi pääset jälleenrakentamaan omaa, turvallista kotimaatasi!

    • Anonyymi

      Perussuomalaisten propaganda alkaa muistuttaa Kiinan vastaavaa, yhtä vähän yhtäläisyyksiä todellisuuden kanssa. Kiinan suunnalta lienee haettu myös oppia, sen verran läheisiä suhteita joillakin persujen kellokkailla on sinne suuntaan, aina henkilökohtaista vaalirahoitusta myöten. Valtaan päästessään persuilla toimintatavatkin olisivat samanlaisia, niin vähän on sietokykyä toisinajattelijoita kohtaan. Kaikki muut pitäisi pistää kesk… anteeksi koulutusleireille.

      • Anonyymi

        Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
        mara berlöffi sohovi muuttaa

        mara läksi, miksette tekin läksi pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
        mara berlöffi sohovi muuttaa

        mara läksi, miksette tekin läksi pois.

        Kokoomuksen Orpon vastaus siihen, pitäisikö alipalkkaus kriminalisoida:
        ”Jos alipalkkauksen kriminalisointi toteutettaisiin, niin se alkaisi olla melko mahdoton tilanne työnantajille"

        Siinäpä tiivistyy hyvin Kokoomuksen politiikan moraalinen romahdus.


    • Anonyymi

      Me olemme EU:ssa nettomaksajan osassa - miksi olemme?
      Tästä on puhuttu jo vuosien ajan. Suomessa on EU:n korkein verotus. Kaikki on täällä kallista, koska valtio verottaa kaikkea kerätäkseen varoja suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitoon. Mutta meiltä kerätään veroina myös miljardi EU:lle ja pari miljardia muualle “kehitysapuun”. Tuo kolme miljardia tekee n. 2 500€ vuodessa per suomalainen veronmaksaja! Miksi me maksamme veroja turhasta?
      Etelä-Euroopassa veronkierto on enemmän sääntö kuin poikkeus, vaikka verotus on siellä paljon kevyempää. Ja kun eteläiseltä valtiolta loppuu rahat, he pyytävät rahaa meiltä! Sen sijaan, että etelän valtiot korottaisivat verotustaan, he vaativat meitä korottamaan meidän verotustamme!
      Italian mafialla on enemmän varantoa kuin EU:lla. Jokaisella Etelä-Euroopan maalla on kultavarantoa 2-50 kertaa enemmän kuin Suomella. Italian mafialla myös. Miksi ihmeessä meidän pitää tukea näitä 10 kertaa rikkaampia valtioita, jos heillä käyttövaranto hetkeksi loppuu? Miksi me korotamme veroja heidän puolesta? Miksi he eivät korota verojaan?
      Ilmeisesti siksi, koska heidän ei tarvitse, koska me olemme (meidän hallitus on) niin kovin sinisilmäisiä..

    • Anonyymi

      Onneksi suomen politiikassa on mies, joka puhuu asiaa ja niiden oikeilla nimillä. Vain yksi ainoa kysymys medialta ja sekin hieman syyttävästi Jussille esitetty. "Miksi ei maksettu 500 000 ulosotossa olevan suuomalaisen velkoja, vaan rahat laitettiin ulkomaiden velkojen maksuun"? Jussi heitti niin jäätävää faktaa ja erinomaisella ulosannilla, että mediat jäätyivät totaalisesti. Hyvä Jussi...!

    • Anonyymi

      Jussi Halla-aho muistutti työmiehen tuumaustunnilla, että Suomessa autoliikenteelle on pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi harvinaisen vähän vaihtoehtoja. ”Jo ennen veronkorotusta bensiinivero oli Suomessa EU:n kolmanneksi korkein ja diesel-vero neljänneksi korkein. Suomalainen maksaa bensiinilitrastaan 70 prosenttia veroa. Rahat kipataan koronaelvytyksen nimissä Espanjaan, jossa vero on alle 50 prosenttia ja Puolaan, jossa se on alle 40 prosenttia. Tätä on eurooppalainen solidaarisuus”, Halla-aho kummasteli.

    • Anonyymi

      Suomessa EU:n kolmanneksi korkein bensavero
      Halla-aho huomauttaa, että jo ennen veronkorotusta bensiinivero oli Suomessa EU:n kolmanneksi korkein ja diesel-vero neljänneksi korkein.

      -Näin siis maassa, jossa autoliikenteelle on pitkien etäisyyksien ja harvan asutuksen vuoksi harvinaisen vähän vaihtoehtoja. Suomalainen maksaa bensiinilitrastaan 70 prosenttia veroa. Rahat kipataan koronaelvytyksen nimissä Espanjaan, jossa vero on alle 50 prosenttia ja Puolaan, jossa se on alle 40 prosenttia. Tätä on eurooppalainen solidaarisuus.

      Perussuomalainen linja on se, että Suomessa julkisen vallan tehtävä on puolustaa ja edistää suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta.

      -Kepulla pönkitetty punavihreä hallitus ei puolusta eikä edistä suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta. Ensi kevään kuntavaalit ovatkin loistava tilaisuus kertoa hallituspuolueille, että tällainen peli ei vetele. Kutsumme kaikki huolestuneet kansalaiset tekemään muutosta ensi huhtikuussa, Halla-aho sanoo.

    • Anonyymi

      Kaksi euroa olisi sopiva bensan hinta, nyt bensa on niin halpaa, että monenlaista turhaa ruohonleikkuria ja mönkijää on pärisemässä aiheuttaen haittaa ympäristölle, meteliä, saastetta, ylimääräistä energian kulutusta, luonnon köyhtymistä. Nytkin pärisee ruohonleikkuri naapurissa ja koko kesän on pärissyt. Eräänä päivänä lähdin oikein katsomaan tätä meininkiä tieltä käsin, näin kolme leikkuria, sellaisia missä oikein istutaan ja ajetaan, tien varsi pihoilla tässä lähellä eli rahaa on ja bensa halpaa.
      Alaikäisillä vesseleilläkin on mönkijät, joilla ajavat edestakaisin ympyrää ja talvella moottorikelkat, hyvin harvoin näkee, että joku jalkapelissä olisi tien päällä, mutta tätä pörinä kulttuuria kyllä riittää. Ihmetyttää itseäni suuresti, että mihin te pöljät tarvitsette niitä monen hehtaarin ruohokenttiä?

      • Anonyymi

        Ruohokentät on komeita katsella.


    • Anonyymi

      Kyllä se on se vanha/käytetty maastoauto ja henkilöauto jotka saastuttaa ilmastoa kaikista pahiten. Ja kun sitten ajetaan turhaa ajoa,kun kuntoa eikä kiinnostusta esim luonnonharrastuksiin ole näillä tyhjän kärrääjillä /eläkeläisillä yhtään. Pienkoneet kuluttaa loppujenlopuksi vähän polttoainetta lukuunottamatta mönkijää,joka haukkaa 25 litraa kyllä satasella. Mielestäni polttoaineiden hintaa voisi korottaa reilusti kompesoimalla sen sitten kuljetusyrittäjille jollain tavalla. Oliskohan 3-4 euroa sopiva litrahinta?

    • Anonyymi

      Jos jokin on halpaa, niin hölmö kansa kuluttaa sitä aivan sen takia, että on halpaa. Se ajatustavan muutos olisi tapahduttava, mutta siihen tarvitaan tietoa ja sen tuomaa ymmärrystä, sitä ei teillä nurmikenttä kansalaisilla ole.
      Omilla aivoilla pitäisi ajatella, pohtia tarkoituksia, eikä mennä sen yleisen väärän virtauksen mukana. Onhan se aivan tolkutonta tämä pihanurmikenttien hoitaminen monelta kannalta.

    • Anonyymi

      -Tasavallan presidentti myös ottaa kantaa siihen, että bussi ehkä jätti tummaihoisen ihmisen pysäkille, mutta kun tummaihoiset ihmiset tappavat suomalaisia, ei kuulu kommentteja. On vaikea välttyä johtopäätökseltä, että kaikkien henki ei päättäjien silmissä ole aivan yhtä arvokas.

    • Anonyymi

      Puhtaita huumeruiskuja jaetaan ilmaiseksi,mutta kasvomaskeja ei. Tämähän on justiinsa sitä vihervasemmiston politiikkaa.

    • Anonyymi

      Siellä on EU:n ulkopulinen Valko-venäjä ihan varmasti parempi maa persuille asua.

      • Anonyymi

        Mee veikkonen jäähylle jo.


    • Anonyymi

      ISTO K. TÄHTINEN

      Saksalainen halpaketju Lidl vetäytyy Norjan markkinoilta. Kaikkiaan 23 maassa toimiva Lidl jättää nyt ensi kerran jonkin maan.

      Myös Baltian maissa Lidl veti hätäjarrun päälle. Markkinoille tuloa varten hankitut tontit ovat nyt myynnissä.

      Saksalaisten arvioiden mukaan Lidlin nopea laajentuminen on vienyt sen rahoituksellisille äärirajoilleen. Saksassa Lidl on jo luopunut miljardin kiinteistöomistuksistaan.

      Norjan 50 myymälää tontteineen ja kiinteistöineen Lidl myi Rema 1000 -halpaketjua pyörittävälle Reitan-ryhmälle. Lehtitietojen mukaan Lidl ehti investoida Norjaan 75 miljoonaa euroa.

      Lidl ei ilmoita myyntilukujaan, mutta asiantuntijoiden arvion mukaan sen liikevaihto Norjassa oli vuonna 2005 noin 70 miljoonaa euroa.

      Norjassa,niin kuin monissa muissa maissa, Lidliä on alussa varjostanut hyvin kielteinen julkisuus.

      Näin oli myös Suomessa, mutta nyt niukan tiedotuslinjan yhtiön suhteet esimerkiksi ammattiyhdistysliikkeeseen ovat kunnossa.

      Norjalaiset elintarvikeyhtiöt vastasivat Lidlin haasteeseen n

    • Anonyymi

      Lidl meni ja vaihtoi vissiin Marsalkka-kahvin paahdon ykköseen, asteikko 1-5.
      Eihän tuota enää voi juoda,sakkavettä. Mitäpä tilalle Lidlistä?

    • Anonyymi

      Isokokoisissa kumisaappaissa sodankylässä kaduilla ja ruokakaupoissa ihmisiä/asikkaita häiritsevä kameramies muuttakoon jo paikkakuntaa.

      • Anonyymi

        Muuta itte vaikka Sihtuunaan asumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuta itte vaikka Sihtuunaan asumaan.

        No onhan siellä jiesiön suunnalla niitä kamerataiteilijoita. Voi aina kamraatilta kysäistä apua ja ohjeitajos pelit ei toimi. Elä ole katkera ja mustasukkanen


    • Anonyymi

      Virhemarginaali suurilla puolueilla on 2,1 %-yksikköä. Oletteko panneet merkille miten ennen virhemarginaali ilmoitettiin suoraan graafissa, mutta nykyään se pitää kaivaa jutusta erikseen? Tällä virhemarginaalilla kun Persut voi olla tässä tutkimuksessa 22 % ja demarit 18,8 %.

    • Anonyymi

      Saarikko ei lähtenyt täysillä mukaan

      Annika Saarikko oli Halla-ahon linjoilla. Tiede- ja kulttuuriministerin vastauksen myötä myös hallituksen rivit alkoivat rakoilemaan. Saarikko sanoi suoraan, että hänen mielestään Suomeen ”ei tarvitse julistaa mitään ilmastohätätiloja. ”

      – Jos tällaiseen politiikan tekoon ryhdytään, niin sitten pitää monesta muustakin asiasta nostaa hätätila. Meillä voitaisiin aivan yhtä hyvin keskustella siitä, että meillä on eriarvoisuuden hätätila tai väestön huoltosuhteen heikkenemisen hätätila. Ei se ole asioiden hoitoa kertoa, että mikä kaikki on huonosti, vaan politiikan tehtävä on kertoa ratkaisuja, Saarikko sanoi ja lisäsi, että hallitus kuitenkin tavoittelee ilmastollisesti kestäviä energiamuotoja Suomeen.

      • Anonyymi

        Pääasia että turve pöllyää


    • Anonyymi

      Kyllä seuraavan hallituksen tuleville ministereille pitäisi järjestää kuullunymmärtämisen testi, ennen ministeriksi valintaa.
      Mihinkään, ei edes suoraan kysymykseen ei vastata, jos kysytään Maamme omista Vähäosaisista, Vanhuksista, tai Asunnottomista, Heidän asioiden hoidosta, tai olojen turvaamisesta, niin tämä ylimielinen ohisälö on tuomassa lisää turvapaikka turisteja Meidän elätiksi loisimaan.
      Kuinka Maatamme voi johtaa näin Isänmaan vastainen ryhmä, tietenkin äänestäjistähän tämä johtuu, mutta kuinka tällaisella porukalla voi olla kannatusta, lukeneita ja oppineitakin.
      Tietenkin kannattajat voivat olla ylioppineita ja kravatti liian kireällä ja ajatteluelimissä ei kierrä veri.

      • Anonyymi

        Korjaan Huom ! Ei äänestäjät (valtaosa) halunneet tälläista hallitusta. Ilman mandaattia pääsivät rinteen avulla sinne valheita jne syöttämään kansalle.


    • Anonyymi

      Tump jatkaa pressana seuraavat 4 vuotta.

    • Anonyymi

      Lidli nostanut ruokienkin hintoja huomattavasti. Melkein nyt yhtä kallis,kuin s-market ja k-markett. Kotimaiset tuotteet ovat olleetkin aivan alusta asti yhtä kalliita kuin muissakin kaupoissa.

    • Anonyymi

      Vaikka se jeesiö onkin teillä sielä ns paitsiossa,tarviiko sitä joka ketjussa pilkata ja mollata.

      • Anonyymi

        Enemmänhän täälä kehutaan jiesiön aktiivisuutta, piereskelyt ja anus-jutut ym erikoislajit esim. yöjuoksut, poromiehet ,voiteet unohtamatta


    • Anonyymi

      Oletteko huomanneet, että poromiehet pieree aivan uskomattoman paljon, ja pierut TODELLA haisee! Ehkä paikalliset on tottuneet niihin, mutta turisti tai junantuoma kyllä ikävästi haistaa nämä poromiehet. Osasyynä voi olla se, että kalsareita ei vaihdeta kovinkaan usein, ja niin on pinttynyt melkoset jarruraidat..-

    • Anonyymi

      Sutki kauppa.

    • Anonyymi

      Sutki kauppa...

      • Anonyymi

        Taitaa olla rehellisin koko Suomessa.


    • Anonyymi

      Yhtä kallis kauppa kuin muutkin. saksalaista roskaruokaa saa vähän halvemmalla,jota muut kaupat ei myy. Ja tämä on totuus.

      • Anonyymi

        Köyhälle kaikki on kallista, varsinkin jos k- ja s-kapoista joutuu ostamaan ns merkkituotteita Rainbow ja pirkka ym jotka eivät ole kotimaisia vaan Puolasta ym jotain epämääräistä.

        Meiän Lidlistä löytyy vaikka mitä maailman herkkuja ja laadukkaita saksalaisia käyttötavaroita, ei mitään kärkkäsen kiinarihkamaa. Tietysti valion , ym tuotteet, kotimaan perunat jauhot juustot maidot, leivät, sokerit jne ...naatitaan


    Ketjusta on poistettu 75 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1933
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1496
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      23
      1412
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe