Alamäki alkaa

Anonyymi

No nyt on suu messingillä.Koronavirus sai matkailupitäjän voimaan huonosti. Ei tarvitse enään äänestellä eikä laittaa eriäviä.Eikä jättää aloitteita. Tästä alkaa kuulkaas sellainen konkurssiaalto,ettei sitä pelasta nauris sahtikaan. Tulee se pilkka omaankin nilkkaan! Imekkään että on sirkkelit ja rompe myynnissä.Tyhjä siellä nyt on enään linkittää " käyttäkää paikkakunnan palveluita " Saapi pitää torttukahvilaa tyhjille seinille. Eipä tarvita kouluakaan!

5

164

  Vastaukset

  • Ihmetyttää kosvasti miksi talvimatkailukeskuksia ei ole laitettu kiinni. Niissähän suurin vieras massa liikkuu tähän aikaan vuodesta. Eikö rajoitukset koske näitä paikkoja . Hissit pysähdyksiin jne.

   • Sepä olisikin eräille mieliksi tässäkin kunnassa! Saada Pyhä ajettua alas !Oikeen mansikka kakun päälle ja riemuvoittojuhlan aika.Eivät vain älyä raukat ,että jos tunturista rahat vähenee, niinkuin ne nyt jo tekee,vähenee se koko kunnasta! Vaikuttaa suuresti verotuloihin, tulee lomautuksia ja muuttoa .Päiväkodit ja koulu hiljenee .
    Onnea onnea vaan näille 6/ 5 voittajille !


  • Eikö tämä ilkeily lopu koskaan? Tämä koronavirus ei ole yksin meitä, eikä Suomea vaan koko maailmaa koskeva! Eikö olisi nyt tärkeää käyttää aika läheisille, heidän selviämiselleen ja auttamiselleen, meillä jokaisella on lähellä ikäihmisiä ja kroonisesti sairaita, joille korona voi olla kohtalokas! Onko tästäkin tehtävä asia, jolla vain saisi mahdollisimman pahan olon kaikille! Hei haloo, mihin on meiltä kadonnut inhimillisyys?

   • Sitä saa mitä tilaa. Tätähän on ajettu,huonoa vointia ja ajojahtia.Ei nämä asiat mihinkään muutu. Entistä suurempi ahdinko vaan tulee. Mistä sinä kenenkään ajankäyttöä tiedät? Kyynisyys tässä iskee koko paskaa kohtaan.
    Ja äläkä kerro että nauti kauniista luonnosta.Se ei paljon hampaita naurata.


  • Ainoa viisas päätös mitä maan hallitus on kyennyt kyhäämään. Koronavirus hallinnoi maailmaa ja ihmiset yrittää estää sen nopeaa leviämistä. Nyt nähdään se miten pieni on ihmisen vaikutusvalta maanpäällä. Vaikutuksia on turha miettiä nyt miten talouden käy. Tärkeämpää on miettiä mitä tehdään oikein, että kielteiset vaikutukset jäisivät mahdollisimman pieniksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   227
   3994
  2. Japanilaiset eivät loukkaannu Geisha suklaasta

   hysteeriset vihervasemmistolaiset loukkaantuivat heidän sijastaan. Tubettaja tarttui Fazerin Geisha-kohuun: Keskustelkaa meidän japanilaisten kanssa
   Maailman menoa
   163
   3646
  3. Martinako tämän sopan keitti itse?

   Luin että Martina oli vaihtanut päivää sovitusta silloin, eilen kun Isabellaa kuvattiin Hangossa. Isben ei pitänyt tulla sinä päivänä sinne kun Sofia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1318
  4. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   173
   1152