Kuinka päästä eroon?

Anonyymi

Ollaan miehen kanssa tapailtu 5 kk ts. oltu suhteessa. Aluksi kaikki oli hyvin. Mies hyväpalkkaisessa työssä ja minä normi duunissa. Suhde on ollut kaiken kaikkiaan erittäin "normaali". Ollaan kumpikin tutustuttu toistemme perheisiin ja ystäviin ja tehty kaikkea normaalia yhdessä. Matkat, lasten kanssa käyty kaikkialla, käyty kahdestaan ulkona, shoppailemassa ym. Huomasin kuitenkin pari kuukautta sitten että miehen käytös ja valinnat muuttui pikkuhiljaa oudoiksi. Noh, mies otti töistä kuukauden loman jonka jälkeen loparit. Sanoi lomansa aikana että palaa töihin kyllä. Noh eipä palannut. Eikä osaa sanoa miksi ei. Nyt 4 kk ollut työttömänä. Olen myös huomannut että mies paikantaa jatkuvasti luuriani jollain ohjelmalla millä hän näkee myös Whatsapp viestini etänä, mitä en saa pois ja ajelee ympäri kyliä seuraten mitä teen ja kenen kanssa kun en ole hänen seurassaan. Huomasin myös vahingossa että mies oli yrittänyt etsiä nettikaupoista joitain valvontakamera laitteita. Kaverit on sanoneet että lopetti duuninsa toden näköisesti että pystyy paremmin seurailla.
En ole ikinä pettänyt ja näyttänyt aina kuinka hulluna olen häneen. Meillä on todella hauskaa ollut yhdessä noin muuten mutta riidat on jotain aivan kamalaa. Mies loukkaantuu tosi helposti ja ottaa (ehkä tahallaan) väärin melkein kaikki sanomiseni. Mä olen siis nainen joka pitää miestään kuninkaana ja olen erittäin lempeä ja luotettava, aktiivinen muutenkin ja sitten ottaa suunnattomasti päähän kun mies ei luota muhun yhtään. Ja mä en kestä kun mies aina kerta toisensa jälkeen pistää mykkäkoulun päälle kun on huomion hakuinen. Yrittää saada mut roikkumaan itsessään ja selvästi nauttii siitä kun itken hänen peräänsä. Mulla alkaa oikeasti mennä järki tähän sotkuun. Mitä teen? En jaksa enää. Jos jätän ja blokkaan ja vaihdan numeroa. Se ei auta yhtään mitään. Mies silti seuraa ja ei anna minun jatkaa elämääni ilman häntä. Tekee sen vielä niin ovelasti ettei mistään virkavallasta ole apua. Auttakaa rakkaat kanssa ihmiset?! 😭

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moi.

      Nyt otat itseäsi niskasta kiinni ja jätät tuon kaverin. Tuo tilanne ei normalisoidu. Ei tuon kertomasi perusteella kaverilla ole "kaikki kotona". Tuollainen käytös pahenee päivä päivältä. Kerrot vaan tälle sopivan hetken tullen, että teidän yhdessäolo loppuu nyt. Ennen tätä kannattaa tietysti "laittaa turvaan" kaikki, mitä katsot aiheelliseksi. Kerro sun ystäville tilanteesta ihan niin kuin se on, sekopäitä on maailma täynnä.

      Timo

    • Anonyymi

      Kuvailemasi mies on henkisesti hyvin, hyvin sairas.
      Ellet nyt heti laske miestä menemän, tulet katkerasti katumaan sitä myhemmin - todennäköisesti ennemmin!

      Ei kukaan terve ihminen ota lopareita vakoillakseen toista ihmistä 24/7.
      Kuinka sinä kieltäydyt näkemästä valtavia punaisia liehuvia varoituslippuja!!! Kuinka ?!
      Tällä hetkellä miehen pahoinpitely on henkistä, kohta se muuttuu fyysiseksi.
      Mitä tahaansa ajatteletkin tuosta sairaasta miehestä, sinun oma fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi menee kaiken muun edella. Se tulee olemaan valtavassa vaarassa ellet lopeta pelleilyä tuon sairaan kanssa nyt heti.
      Onko sinulla ketään miespuolista sukulaista tai tuttavaa joka voisi kulkea rinnallasi heti suljettuasi kotisi oven?
      Tai entä jos palkkaisit naapurisi turvaksesi. Tuo mies kuulostaa niin vaaralliselta, täysin psykolta!!!
      Vain lopeta vielä hyvän sään aikana! Poista sen viestit kaikista someistasi lukematta, numero soittokieltoon, älä vastaa tekstareihin - säästä tosin ne todistusaineistoksi kun haet virkavallalta apua!

    • Anonyymi

      Miten se jättäminen käytännössä onnistuu? Olen oikeasti yrittänyt; estänyt numeron ja en ole vastaillut viesteihin ja soittoihin. Lähtenyt jopa maasta mutta kun nämä asiat aina teen niin mies laittaa kaverinsa vakoilemaan jos ei itse pääse. On selvittänyt kaikkien kavereidenikin osoitteet jollain ihme tavalla. Niin kun aiemmin mainitsin on myös asentanut jonkin haittaohjelman puhelimeeni että jopa lentotilassa näkee sijaintini. Kun oikeasti yritän päästä eroon ukosta niin ajelee perässä joka paikkaan ja saattaa olla useinkin ovella odottelemassa. Virkavallasta ei ole apua kun todennäköisesti tietää milloin soitan mihinkin ja todennäköisesti häipyisi ennen kun poliisit edes ehtisivät paikalle. Enkä usko että poliisit edes reagoisivat tämmöiseen mitenkään kun ei hengenhätää ole. Mieheni on siis ennen itse ollut poliisin virassa (ulkomailla, EU) ja sanoo että saa kaiken selville mitä haluaa. Sitten tässä on vielä se pelottelu aspekti. Sanoo tuhoavansa koko elämäni jos teen jotain väärin häntä kohtaan. Tietää pomoni numeron ja oikeastaan ihan kaiken mun elämästä. Mulla on urani puolesta kaikki tiedot salaisia mutta eipä tämä mitään auta. Toinen vaikeus on se että kun mulla on vieläkin voimakas tunneside ja läheisyydentarve mieheen että tämä on mulle itsellenikin tosi vaikeaa vaan oikeasti jättää, mikä tarkoittaisi ehkä ulkomaille muuttamista, id vaihtoa, ym... Kyllähän mä voisin noi tehdä jos oikeasti haluisin eroon mutta jotenkin tuntuu hirveän vaikealta luopua ihan kaikesta mitä mulla om tämän takia. Mikä siinä on ettei mies voi vaan nauttia ja olla iloinen kun joku nainen hänestä välittää ja vain hänestä. Miksei voi luottaa yhtään kun ei ole aihetta epäillä? Miksi kaikki pitää tehdä mahdollisimman vaikeaksi ja raastavaksi itselle ja kumppaneille?

      • Anonyymi

        "Mikä siinä on ettei mies voi vaan nauttia ja olla iloinen kun joku nainen hänestä välittää ja vain hänestä."
        Koska mies on henkisesti sairas. Hän tulee vioittamaan sinua mitä kaameimmalla tavalla kun sinä jatkat pelleilyä sen kanssa.
        Henkesi todellakin on vaarassa. Jos mies on ulkomaalainen, ota yhtayttä maahantulovirastoon aivan välittomästi. Miehen täytyy poistua Suomesta.


    • Anonyymi

      Kumppanille*

    • Anonyymi

      Lue ajatuksella ja ymmärtäen edellinen kommentti.

    • Anonyymi

      Mars viranomaisen puheille, vaikka koetkin etteivät voi auttaa.
      Mene kuitenkin ja kerro, onpahan sitten tulevaisuuden varalle dokumenttia!!!

      Jotainhan tuossa suhteessa käy, ennemmin tai myöhemmin.....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe