Ensitreffit puhelun muodossa

Anonyymi

Onko kellää kokemust siit, et ekat treffit oiski nii, et soitellaa? Näi koronan aikaa vähä vaikee muuten päästä tutustuu paremmin. Kertokaa vinkkei ja kokemuksii!

3

100

  Vastaukset

  • Ei muuta ku videopuhelua päälle ja juttelee kuten normaalisti treffeillä juttelisi. Tarviiko siitä sen hankalampaa tehdä.

  • Muistetaan sitten lisätä ne konsonantit ja voikaalit sanojen loppuun. Ei kenelläkään voi niin kiire olla.

  • Miehenä olen kohdannut keski-ikäisissä naisissa enemmänkin kirjoittelu haluja kuin soittelun tarvetta. Moni nainen vierastaa puhelinta kovasti. Olen tarjonnut mahdollisuutta että minulle voi soittaa myös numero salattuna (tuntematon numero) ja välillä lupailuista huolimatta eivät soita sovittuna ajankohtana. Mutta kun soittavat salatulla numerolla, niin yleensä yhden puhelun jälkeen uskaltavat antaa oman numeronsa kun tajuavat että olen ihan asiallinen kaiffari.

   Jotkut naiset antavat rohkeasti numeronsa kun puhelimeen siirtymisestä aluksi kyselen. Useinmiten numero pitää minun antaa ensin ennenkuin nainen sitä antaa viestissään.

   Hyvin usein jännitetään eka 15min molemmin puolin, mut sitten alkaakin hermoilu tasaantumaan ja juttu paremmin luistamaan. Minulla hyvin usein eka puhelu kestää yli tunnin ja osaan arvioida jo ekasta puhelusta onko vetovoimaa vai ei. Harvoin totaali huteja tulee ekan puhelun perusteella, jolloin jopa kumpikin osapuoli toteaa ettei enään kannata soitella.

   Aluksi kannattaa jutella todella pintapuolisesti ja helpoista asioista esim. mitä on parin viime päivän aikana tehnyt tai mitä meinaa katsoa telkkarista. Jotain mitä toinen haluaa mielellään itsestään paljastaa. Kaikenlaiset syvemmät aiheet kuten elämän kivuista kannattaa jättää myöhemmäksi kun ensin muodostetaan luottamusta. Itse pidän ihmisiä mielenkiintoisina otuksina, niin tulee kuunneltua enemmän ja kyseltyä lisätietoa, joka on selvästi naisten mieleen. Se on minun tapani kuunnella radiota tai katsoa televisiota kun voi kurkistaa puhelimen avulla toisen elämään.

   Omasta mielestäni puhelin on nimenomaan hyvä väline aitoon tutustumiseen kun on aidosti kuunneltava mitä toisella on sanottavana. Pitkässä parisuhteessa kun alkaa jäämään jäljelle se luonne, joka määrittelee toimiiko suhde sopivassa symbioosissa vai ei, joten luonnekysymyksiin tulee enemmän valoa kun pintapuoliset asiat jäävät vähemmälle huomiolla esim. vaatetus. Ei niistä kaikista hienoista bling bling elämyksistä ole pidemmän päälle iloa jos herää parin vuoden päästä aivan vääränlaisen ihmisen vierestä jonka arvomaailma ei vastaakkaan omaa. Joskus se toisen tunteminen vie aikaa, mutta puhelin nopeuttaa prosessia... koska on pakko vaihtaa ajatuksia tiuhaan tahtiin.

  SEISKA.FI

  • Missä Erika Vikman?! Kulmakarvat kohosivat Raumalla: Danny piilotteli "huomattavan hyvännäköistä" mysteeriblondia – kuvat Seiskassa!
  • Seksiä useita kertoja! Markus tekee rajuja paljastuksia intiimeistä hetkistä varatun Miran kanssa Temptation Islandissa - Sami Kuroselta jäätävä piikki Miralle iltanuotiolla!
  • It's my life! Ysärillä suursuosioon noussut Dr. Alban kiroaa koronaa Aftonbladetin haastattelussa: Keikat peruttu, rahat tiukilla!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   324
   3660
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   129
   3149
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   182
   2055
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1489
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   30
   1123