Tyhjä profiili ei johda treffeihin

Kysyimme Treffit24-deittailijoilta saavatko he tarpeeksi tietoa muista profiileista. Kävi ilmi, että tarpeeksi tietoa olisi mahdollista täyttää, mutta kaikki eivät niin tee. Hyvin täytetty profiili johtaa todennäköisemmin treffeihin. Lue lisää kyselystä ja sen tuloksista täältä https://deittailu.treffit24.fi/2020/03/20/hyvin-taytetty-profiili-on-avain-onneen/

6

95

  Vastaukset

  • Naisista ei saa tietoja koska ovat nirsoja eivätkä vastaa vieteihin ja silti ovat kymmenenkin vuotta suomi24 treffeissä ja muissa deiteissä.

  • OkCupidin tyyliset valmiit aiheet profiilitekstiin voisivat olla hyvä ratkaisu kirjoittamista helpottamaan.

   Myös sukupuolijakauma on aivan järkyttävän surkealla tolalla, esim. 2vk aikana kirjautuneita, 20-35v, pohjois-pohjanmaalla, naisia 46kpl. samoilla hakuehdoilla miehiä 274!!! Voisin kuvitella että tämä johtaa siihen ettei monia naisia innosta panostaa profiilin luontiin "koska tulee jo nyt niin paljon viestejä", ja miesten vaikea saada jalansijaa kun miehistä on niin paljon ylitarjontaa ja viestirajat on naisilla heti täynnä. Jakaumalle pitäisi joku helpottava ratkaisu keksiä.

   • Mikä se ratkaisu olisi? Useimmilla palstoilla miehiä on noin kuusinkertainen määrä. Tonnin kuukausimaksu miehille?

    Tuo suhdeluku on todellisuutra, mutta se liioittelee tilanteen vinoumaa. Yhtä hyvin voisi tarkkailla uusien käyttäjien virtaa, jossa miehiä lie ainoastaan 2-3 kertaa enemmäm. Naiset ovat palvelussa varmaan paljon vähemmän aikaa, koska flaksi käy nopeammin.

    Väännän rautalangasta: Jos miehiä tulee vaikka sata kuukaudessa ja he ovat mukana keskimäärin vuoden ennen kuin onnistuvat tai luopuvat leikistä, mukana on minä tahansa hetkenä 1200 miestä. Jos naisia tulee 50 kuukaudessa ja he ovat mukana keskimäärin kolme kuukautta, heitä on siellä 150 kerrallaan. Näyttää siltä kuin miehiä olisi kahdeksankertaisesti, mutta kyllä heistäkin puolet löysi etsimänsä. Nämä numerot oli hihasta vedetty, mutta vähän tuonnepäin se menee.


  • Eiköhän nää nettideittailut ole torinlaidalla vanhaan aikaan yleiseen käymälään verrattavia sille sitselleen haisevia sotkuja. Mihin menemistä tavavallisesti pyrkii välttämään koska kokemus aina epämiellyttävä.

  • Ei kai kun triffidit on villinneet sinkut ja ikävät.

  • Miksi Suomi24Treffit on karsinut valikkoja tuolla Treffit24-palvelussaan? Nyt ei esim voi etsiä varattua profiilia. Kuin myös että kiikarissakohdan "seksi" muuttui jokisikin "sutinaksi" ja sitten poistui kokonaan. Meneekö homma vielä siihen ettei voi valita enää olevansa mies tai nainenkaan tai sellaista erikseen hakevansakaan?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2210
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1903