Halla-aho on ja oli edellä aikaansa

Anonyymi

Kun Jussi Halla-aho aikanaan halusi laitaa rajat kiinni niin miten eduskunta kumppanit reagoi. Ilkuivat, ettei nyky Euroopassa pysty niin tekemään. Mites kävikään. Likimain kaikki rajat ovat Euroopassa suljettu kohta Uusimaakin mukaan lukien. Jenkilään ei mitään asiaa.

Pienellä järjellä meitä johdetaan. Päätäjät eivät ymmärtäneet laittaa edes ulkomailta tulleita saastuttajia karanteeniin.Eipä ole ihme että Kittilän sutkit saavat vapaasti mellastaa haluamallaan tavalla.

Voi voi

11

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On määrättyjen puolueiden henkilöitä jotka eivät vieläkään usko Kittilän sutkien vääryyksiin. Mutta kyllä Siperia ( corona) nyt opettaa. Riippuu tuomareista, onko oikeutta Suomessa.

    • Anonyymi

      Kyllä tuon Halla-ahon jutut on lähinnä jälkiviisautta, ei mitään muuta. Oma kannattajakunta on niin hönöä, että ei sitä kykene käsittämään. Persut nyt on huutaneet rajoja kiinni jo vuosikaudet, eikä ymmärtäneet mitä se merkitsee, kun turvapaikan hakijat saa sen yli kuitenkin tulla. Sitä on heille yritetty selittää, mutta ei ole mennyt perille.

      • Anonyymi

        Kaikki johtuu tuosta hutiloivasta hutisalosta. Eiköhän Siperia lue: corona rauhoita maahantulijoiden määrää. Viime kädessä kansalla on siihen " keinot"?


    • Anonyymi

      Eikös se ollut se maailman upein asia kun Kittilään lentokenttä saatiin ja kultaa alettiin turisteilla vuolla. Ja nyt itketään että mitä te tänne tulette, menkää pois. Kenenkään ei pitäisi nyt liikkua, mutta hiukan on oma lehmä ojassa nyt Kittilän keisarille. Rahat mulle, tauti sulle.

    • Anonyymi

      Kemiallinen sodankäynti
      Useat asiantuntijat ovat jo ehtineet esittää kysymyksiä viruksen alkuperästä ja epäillä sen luonnonmukaisuutta. Muun muassa Tohtori Francis Boyle, biologisen sodankäynnin asiantuntija, on vakuuttunut, että Korona on geneettisesti vähintäänkin manipuloitu, ja todisteet siihen löytyvät viruksesta itsestään. Hänen mukaansa Kiinan viranomaiset koittivat alun perin peitellä epidemiaa juuri tämän takia. Wuhanin BSL-4 laboratorio on WHO:n tutkimuslaboratorioita, joten WHO on hänen mukaansa täysin selvillä, mistä epidemiassa on kyse.

      Boylen mukaan on myös todennäköistä, että virus varastettiin kiinalaisten agenttien toimesta winnipegiläisestä laboratoriosta, Kanadasta. Kanadan poliisi oli tutkimassa tapausta, jonka johdosta kiinalaiset lääkärit häädettiin Kanadasta, tehtyään toki monta reissua Wuhanin ja Winnipegin välillä sitä ennen. Hänen mukaansa puheet viruksen lähtemisestä kalatorilta tai lepakosta ovat täysin perättömiä. ”Kyseessä on biologinen sodankäynnin muoto”, Boyle kertoo. Boyle on muun muassa k

      • Anonyymi

        juuri sitä sodankäyntiä tämä on ja kiina tällä saa taloudellisesti muut maailman johtavat valtiot ekonomisesti polvilleen ja jonkin ajan päästä kiina on suuri talousmahti ja sanelee, muumaailma on kiinalaisten ikeessä ja polvillaan. Tätä ei ole vaikea ymmärtää kun on seurannut ja seuraa mitä ympärillä tapahtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        juuri sitä sodankäyntiä tämä on ja kiina tällä saa taloudellisesti muut maailman johtavat valtiot ekonomisesti polvilleen ja jonkin ajan päästä kiina on suuri talousmahti ja sanelee, muumaailma on kiinalaisten ikeessä ja polvillaan. Tätä ei ole vaikea ymmärtää kun on seurannut ja seuraa mitä ympärillä tapahtuu.

        Noita vaaleuutisia te ette usko itsekkään. Joku tohtori X on puhunut jossain jotain ja hevosmiesten tietotoimiston mukaan kiina on tehnyt sitä ja tätä. Koittakaahan rauhoittua ja saada unta, kyllä ne asiat tästä vielä rauhoittuu. Maailma on ihana paikka asua ja tulevaisuudessa tulee vieläkin paremmaksi.


    • Anonyymi

      Vihreiden Ohisalon mukaan Suomi ottaa avosylin vastaan uusia turvapaikkahakemuksia. Saksa päätti nyt pikakäännyttää kaikki ilman hakemusten käsittelyä, kun Saksaankaan ei voi tulla kuin turvallisista maista, kuten ei Suomeenkaan voi tulla kuin turvallisista maista.

      Ohisalo ja punavihreät väittivät vielä äsken, että tällainen ei ole kansainvälisten sopimusten mukaan mahdollista. En ole huomannut, että noita sopimuksia olisi muutamassa tunnissa mihinkään muutettu. Joten tällainen menettely on siis mahdollista ja olisi ollut mahdollista jo vuonna 2015 turvapaikkashoppailijoiden vyöryn estämiseksi.

      Vihreiden Ohisalon on saatava potkut pois ministerin paikalta. Muuten meidän jyrkille toimenpiteille ja hallituksen uskottavuudelle nauraa jo "naurismaan aidatkin"

    • Anonyymi

      HUS:n neurokirurgi ja molekyylilääketieteen tohtori Esa-Pekka Pälvimäki valittaa Twitterissä, että Suomessa ei toimita oikealla tavalla koronakriisin kourissa.

      Pälvimäen mukaan Suomen koronatilanne on katastrofi ja suoranaista ”idiotismia”.

      – Tämä on katastrofi. Suomi tekee kaiken väärin. Miksi kulkea todistetusti katastrofiin vievää tietä, kun sen välttämiseen johtava tie on todistetusti olemassa?, Pälvimäki ihmettelee.

      – Ylireagointi varhaisessa vaiheessa: Täydellinen sulku (liian myöhäistä nyt), testaa, jäljitä, eristä, testaa, testaa, helpota rajoituksia, toista, toivu aikaisin.

    • Anonyymi

      Aika helppoa siinä porukassa.

    • Anonyymi

      Jo Isa vainaja sanoi, etta ihmiset eivat tieda ,kuinka vahalla jarjella tata maata hallitaan. Oikeassa oil. Terveisin Suomenpoika.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe