Petin 2 kk ennen häitä

Mulis

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa reilut kuusi vuotta. Noin vuosi sitten meillä oli pieni kriisi, kun kännissä suutelin työkaverini kanssa ja huonon omatunnon vaivaamana kerroin siitä poikaystävälleni. Kerroin siitä sekä halustani olla vähän aikaa vapaa ja tehdä mitä haluan. Käytännössä olimme erossa pari kuukautta asuen silti yhteisessä asunnossamme.

Meillä on häät kesäkuun alussa ja nyt olen pettänyt tulevaa aviomiestäni. Tapasin miehen ystäväni kautta, juttelimme illan bileissä, vaihdoimme numeroita, soittelimme ja sovimme tapaamisen hänen luokseen. Alkoholilla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Harrastimme seksiä ja se tuntui paremmallta kuin mikään muu pitkään aikaan. En tiedä, mikä minuun meni, mutta hetkeäään en ole katunut.

Poikaystävälleni en ole kertonut mitään. En tiedä, mitä haluan. Tunnen mukamas rakastuneeni tähän "uuteen" mieheen ja haluaisin olla vain hänen kanssaan. En tiedä, miten edetä. Jos kertoisin pettämisestä, niin asia olisi sillä selvä. Nin tyhmä en ole, että yhden yön takia luopuisin tästä kaikesta, mutta jotenkin ajattelen, että elämä olisi parempaa toisen kanssa. Hän tietää tilanteestani ja on yhtä sekaisin minusta kuin minä hänestä, mutta voinko luottaa siihen, että tunne kestäisi ikuisesti. En.

En olisi ikinä uskonut, että tekisin mitään tällaista. Helpompaa olisi, jos häistä ei kukaan tietäisi ja voisimme rauhassa selvittää tämän, mutta hääkutsut lähtee postiin tiistaina. Jos lähtee..

19

2880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kutsuja!

      Jotenkin minusta tuntuu, ettet pysty pitämään salaisuuttasi ikuisesti! Mielestäni ei kannata mennä naimisiin jos et ole aivan varma tunteistasi. Teet miehellesi tosi katalan teon jos menet naimisiin vääristä syistä. Ehkä on niin että sinut onkin tarkoitettu jollekin muulle kuin nykyiselle kumppanillesi.Pohdiskele vielä!

      • memmu

        Teet väärin myös itseäsi, tulevia lapsiasi kohtaan jos sitoudut mieheen jota et rakasta!


    • Pihkuli

      No ei varmaan kannata naimisiin mennä jos tunnet noin. Sinuna nostaisin kissan pöydälle ja juttelisin miehesi kanssa kaikki halki. Älkää lähettäkö kutsuja vaan kehoittaisin ainakin siirtämään naimisiinmenoa ja katsomaan tilannetta ajan kanssa.

    • Kata

      Älä mene naimisiin. Naimisiin pitäs mennä ruusunpunaiset lasit silmillä ja odottaen onnellisesti yhteistä elämää. Sä et todellakaan ole sillä fiiliksellä nyt pari suhteessas.

      Vaikka ei uus suhde oliskaan ikuinen, eikö sun kannattais katsoa mitä siitä tulee...vaikka tulis mentyä uuden hemmon kans naimisiin.

      Naimisiin meno on kuitenkin periaatteessa lupaus olla yhes loppuelämä...kunnioita sitä ja älä mene naimisiin!!

    • älä lähetä kutsuja!!

      Ei todellakaan kuulosta hyvältä tämä että nainen on pettänyt 2kk ennen häitä tulevaa miestään. Ei missään tapauksessa naimisiin. Avioliitto on kovaa työtä ja sen perusta on luottamus, kunnioitus ja rakkaus. Jos menet turvallisuuden tunteen vuoksi avioon, syljet rakkautta kasvoihin ja kaikkea kaunista mitä se edustaa. HERÄÄ! Tämä mies ei ole sinulle se oikea, muutoin olisit hulluna onnesta sen sijaan että toimisit noin ja kirjoittelisit tänne!

      • justjustjustjust

        Uskollisuutta vähän jep! Helppo huudella tässä joka ei oile ikinä edes seurustellut, mutta järkikin sanoo, että ei näin.


    • Peru koko juttu

      Olet tosi isiootti jos nyt menet naimisiin puhumattakaan siitä että poikaystävääsi kohtaan tuo on tosi törkeätä.
      Näin ne avioerotilastot taas kasvavat.

    • Mulis

      Kiitos kaikille vastauksistanne, tiedän teidän olevan oikeassa. Pitäisi kertoa poikaystävälle kaikki ja yhdessä miettiä, miten jatkamme. Yhdessä vaiko erikseen.

      Mielestäni tämä on jotenkin ollut odotettavissa. Luulen, että olemme yhdessä suurimmaksi osaksi tottumuksesta. En ole enää vuosiin ollut yhtään mustasukkainen poikaystävästäni enkä kaipaa häntä viikon erossa olon aikana. Seksielämämme on ihan onnetonta, niin laadun kuin määrän suhteen ja syy on suurimmaksi osaksi minussa, en vain halua miestäni. Olen kuitenkin ihan onnellinen hänen kanssaan ja raukka rakastaa minua enemmän kuin mitään muuta. Sehän tästä niin vaikean tekeekin, ettei hän osaa edes kuvitella mitään tämmöistä, vaikka minulle tämä ei tullut suurena yllätyksenä. Olen jo jonkin aikaa epäillyt suhdettamme, mutta olen ajatellut elämän vain olevan tämmöistä ja rakkauden jossain vaiheessa muuttuvan ystävävyydeksi.

      En vaan osaa katua tekojani ja luulen, että pystyn tämän asian kanssa elämään. Jokainen meistä tekee virheitä ja tiedän tehneeni väärin, mutta olenko tosiaan niin kylmä ihminen, ettei se tunnu missään..

      • ...mitä

        todella elämältäsi haluat? Millä tavoin haluat olla onnellinen sekä parisuhteessa että suhteessa itseesi? Meillä on hei vain yksi elämä!!!


      • Piia

        ...olin samassa tilanteessa.

        Häät peruttiin ja hyvä niin...


    • odotan innolla

      Totta ihmeessä sä laitat ne kutsut postiin, ja jatkat kaikkea niinkuin tähänkin mennessä.Eihän tuo pettäminen ole kuin piste iin päällä siihen mitä kerrot itsestäsi, sulhasestasi, suhteestastanne. Olet jo tähänkin mennessä ollut imarreltu hänen huomiostaan, ja kuvittelet, että hän rakastaa sinua ylikaiken, vaikka sinä et todellakaan olisi minkään arvoinen.Mutta koska tiedät tämän itsekin, osaat hyvin pitää asian omana tietonasi, ja osaat näennäisesti käyttäytyä niinkuin morsiamen pitääkin. Tottahan sinullekin kelpaa varmat palat siitä mitä on, kuin heittää kaikki entinen menemään pelkässä rehellisyyden puuskassa.
      On paljon varmempaa mennä nyt naimisiin, pomputtaa ja dominoida miestä, ja pikkuhiljaa etsiä joku miehen harteille vierittävissä oleva syy avioeroon, että sinä näytät vähintään marttyyriltä. Sinä pesetät oman paskapyykkisi miehellä, joka varmaan pärjää ilman sinuakin jos totuuden tietää. Tyhmähän sitä on jos ei käytä niitä etuja hyväkseen joita jotkut vilpittömästi rakkauden nimissä tarjoaa.
      No niin hopi hopi, liimailemaan nyt postimerkkejä säteilevästi hymyillen. Samahan se on mistä syystä poskesi hehkuvat: häpeästä vai innosta, sulhasestasi se näyttää ihan yhtä somalta.

      • paremmin ei voisi sanoa!

        todella hyvin vastattu! Olen täysin samaa mieltä kanssasi! ;)


      • justjustjustjust

        Naiset haukkuu miestä siaksi ja tunnevammaseksi narsistiksi, mutta katsokaa peiliin vitun saastaset huorat.


      • justjustjustjust

        Sori julma sanani, mutta niin olette tekin paitsi minulla on sellainen tunne, että joko tämän on kirjoittanut sama henkilö tai tuttu tai vain yhtä paska ämmä kuin aloitus tekstissä.


    • Varjoon peittyy...

      ..avioliitto ole lopun alku?

      Kun ei enää mitään keksitä niin mennään naimisiin, tehdään lapsi, hankitaan koira, asuntolaina ja ennenpitkää vihataan toisiaan kunnes lasten ollessa murrosiässä erotaan.

      Toiseen mieheen olet vain IHASTUNUT, et rakastunut. Toista ihmistä et voi rakastaa ellet rakkaus lähde sisältäsi. Kukaan toinen ei voi rakkaudennälkääsi täyttää.

      Rakasta ensin itseäsi. Elämä ei ole helppoja ratkaisuja varten. Älä tuhlaa sitä johonkin mitä et oikeasti halua.

    • justjustjustjust

      Kuulostaa trollilta koko teksti. Mikäli olet tosissasi suosittelisin menemään bordelliin töihin tai huoraksi muuten.

      • Olet 15 vuotta myöhässä.


    • UteliasOlen

      Mäkin luin monta kommenttia ennen kuin huomasin että "olen 15v myöhässä", no nyt olis tosi mielenkiintoista saada kuulla/tietää että miten tässä loppujen lopuksi kävi?

    • Oli trolli tai ei, mutta tuollaisia vaimoja ja tyttöystäviähän tuolla on baarit täynnä. Tyttöjenillassa nauttivat saamastaan huomiosta ja baarissa suutelevat, niin, että meinaa taju lähteä. Laivalla sitten mennään sänkyynkin asti.

      Aloittaja on normaalia suurempi lutka kun vielä erikseen selvinpäin sopi panotapaamisen mihen kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe