Hulluuden keskellä

Anonyymi

Koronaa, koronaa, koronaa joka puolella. Vaimokin jo pesee käsiään kuin järkensä menettänyt, ei edes oven kahvaan halua koskea. Minähän tietty miehenä avaan ovia vaimolle tai työnnän ostoskärryjä jne. Tuntuu kuin ihmisille tulisi joku ahdistus kun jotakin ilmenee ja sit vaikeutuu kaikki. Vaimo jopa pyysi mua nostaa rahaa kun ei halunnut näppäillä tunuslukua näppäimistöön.

14

94

  Vastaukset

  • Eipä ole näköjään koronaopit menneet sinulle perille.

   Hygieenisyys ennenkaikkea. Laita kaupassa kertakäyttöhanskat käteen, ota ne oikeaoppisesti pois. Näpyttele myös pankkiautomaatilla numerot hanskat kädessä. Suosi kuitenkin maksua kortilla lähimaksuna.

   Sitten vaikeutuu kaikki tosiaan, kun joutuu sairaalaan koronan takia. Eikä se kotonakaan sairastaminen mitään herkkua ole. Mutta kiva, jos henki säästyy.

  • Tässä vaiheessa on vaikea sanoa, mikä on liikaa. Parasta olisi, jos sinne kauppaan ei tarvitsisi mennä ollenkaan.

   En usko, että noista varotoimista on mitään haittaakaan. Toisaalta melko turhaa sinun vaimosi varoa, jos sinä et varo .

   • Ei siis kauppaan mielellään, voihan sitä kuolla ruuan puuteeseen ja elimmistön imuunimuuri pettää.


  • Noin yleisesti ottaen, olen käynyt hygienia alaan liittyvän koulutuksen. Moniko yleensä tietää kuinka paljon esim. sormukset kerää likaa, bakteereja ja viruksia. Minä otin kihlasormuksen pois sormesta lapsen syntymän jälkeen ja ihan syystä samaan päätyi nainen mun jälkeen, sen jälkeen sormukset oli sormissa vain kyläillessä ta illan vietoissa, muuten pysyivät laatikossa. Asia mikä myös tulee mieleen jos nainen on innostunut joskus käsityöllä menemään loppuun seksissä, nainen ei nuorena valittanut jos spermaa oli sormilla oli sitä myös sormuksessa, katseli vaan ja poistui pesulle. Ihmiset ei tunnu alan opettajan mielestä miettivän yhtään miten paljon sormukset kerää kaikkea inhaa kuten opettaja asian ilmaisi ja jos vielä kotona käsitellään ruokaa sormukset käsissä pahentaa vielä tilanetta.

   • Myös rakennekynnet ovat hyvä bakteeri ja virus pesä, lähi ja sairaanhoitajilla ei saa missään nimessä olla rakennekynsiä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Myös rakennekynnet ovat hyvä bakteeri ja virus pesä, lähi ja sairaanhoitajilla ei saa missään nimessä olla rakennekynsiä.

    Rakennekynnet, naiset ont odella turha maisia. Vaimo on innostunut kasvattamaan kynsiään viimeisen parin vuoden aikana ja on noista haittaakin ollut, valittelee kun katkeilee tai muuta vastaavaa ja tekee ne kipeää osuessan tai raapaistaessa.


  • Nyt on kysymys todella tappavasta viruksesta, katso mitä se on tehnyt Italiassa ja Espanjassa ja myös Kiinassa. Se ei ole mitään kausiflunssaa.

   • Ja silti noin 80% kaikista sairastuneista sairastaa sen lievähkönä tai oireettomana. Korona on tavalliselle pulliaiselle melko vaaraton ja todellisuudessa suuri osa on jo sairastanut sen tietämättään mutta ne jotka sitten saavat niitä oireita se saattaakin olla pahempi ylläri. Suomessa jyllää tällä hetkellä "perus flunssa" joskin ärhäkämpää laatua, se on tappanut jo noin 500 suomalaista. Tästä ei paljoa puhuta tällä hetkellä.


   • Suurin osa normi kuolleista oli tupakoitsijoita. Maat jossa kuolleisuus on korkea ovat oikeita tervakeuhojen maita. Voi käyttää järkeä tai sitten yli panikoida ja kuvitella..ollaan iloisia että tämä on "vain" koronaa eikä muuntunut ebola tai itse pääpiru, yersinia rutto(joka vieläkin elää ja voi hyvin ) Silloin olisimme todellisessa tappavassa pandemiassa jossa jokaisen selviytymis mahdollisuus olisi todella alhainen, noin viikossa sinä minä muut..kuolleita.


  • Yhtä iljettävää kun huomaa jonkun poistuvan yleisestä vessasta ilman käsien huuhteluu.

   • Duunarit ei ikinä pese käsiään paskalla käynnin jälkeen. Ruokalaan saman tien kourimaan leipäkoria. En ikinä ottaisi moukkaa haalarimiestä.

    Tiina39


   • Anonyymi kirjoitti:

    Duunarit ei ikinä pese käsiään paskalla käynnin jälkeen. Ruokalaan saman tien kourimaan leipäkoria. En ikinä ottaisi moukkaa haalarimiestä.

    Tiina39

    Duunarin ja toimihenkilön ero. Duunari pesee kätensä vessaan mennessään. Toimihenkilö sieltä lähtiessään.


  • Tyhmä mies, sinut vaihdetaan parempaan.
   Odota vielä.

  • Vaimo kehotaa alapään pesulle päivittäin, silti en saa pimppaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2212
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1906