Hoitajien palkat

Anonyymi

Nyt helvetin kyytiä nhl-jätkien ja hoitajien palkat vaihtoon.
Arvaa kumpi porukka tekee tärkeää työtä.
Nyt ei kukaan kadehdi kiekkomiehiä, mutta sit kun hoitajat saa kiekkomiesten palkkapussin niin johan on kateellisia.
Mieti.

6

<50

  Vastaukset

  • Ikinänsä ei hoitajat tule saamaan arvoistansa palkkaa, eikä edes hyvää palkkaa. Sama siivoojilla ja muilla, jotka kaikkea mahdollista joutuvat tekemään ja kaapimaan.

   Kyllä ottaa sydämestä, kun joku jääkiekkoa pelaava elelee luksuskartanossa leveää elämäänsä. Kuka muka oikeasti tarvitsee jääkiekkoa yhteiskunnassa? Heidän hyvänteväisyystyötään kyllä arvostan, jota ei sitäkään tietysti ilman miljoonia voisi tehdä. Mutta siltikin. Ei mitään tolkkua rahajaossa.

  • Kuinka kauan hoitajat ym jaksavat pienellä palkalla?Työ jo raskasta ja henkisen ja fyysisen koskemattomuudenkin osalta,sekä toisten potilaiden turvallisuuskin riskinä.Hoitopaikoissa käy turvallisuushenkilöitäkin.Tämäkö jotain terveydenhoitoa?

  • Erona toki on se että hoitajien palkat maksetaan julkisista varoista ja kiekkoilijoiden palkat yksityisistä varoista. Olisitko itse valmis maksamaan vaikka 80% palkastasi veroa jotta voitaisiin nostaa yhden ammattiryhmän palkkoja?

   Hoitajat tekevät arvokasta työtä, mutta mistä löytyy se taikaseinä mistä sitä rahaa voidaan ottaa? Hoitajien palkankorotuksen jälkeen vuorossa on opettajat, siivoojat, lastenhoitajat jne jne jne ja lista on lähes loputon. Toki kaikille voitasiin maksaa 5000€/kk palkkaa ja sen jälkeen kaikki maksaisivat veroa 80% palkastaan. Kaikille jäisi tonni käteen ja oltaisiin tyytyväisiä kun on iso bruttopalkka?

  • Kyllä Hoitajilla on huonot palkat saan eläkettä saman kuin hoitaja saa palkkaa. Vaikka ei minunkaan työhön saa enään tekijöitä on sen verran vaativaa ja palkka huonontunut

  • Osaako joku kertoa, miksi KVTES:in taulukossa sairaanhoitajan palkka on 2 323,84€? Luulin, että sairaanhoitajien palkka nousi kahteen ja puoleen tonniin joitain vuosia sitten...

   • Niin bruttopalkka, mutta se on asia toinen kun verot otetaan pois niin summa onkin jo ihan toinen. Mun kk palkka on 2480 brutto, mutta se mitä mulle siitä maksetaan on 1984€ tämä palkka siis maanrakennustöistä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   151
   9057
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   249
   8017
  3. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   283
   2905
  4. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   287
   1876
  5. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   105
   1813