Lapseton äitipuoli

Anonyymi

Olen pari vuotta ollut yhdessä mieheni kanssa jolla on kaksi lasta kahdesta eri liitosta ennen minua. Minulle ei ole vielä siunaantunut lasta monien syiden takia, toivottavasti saan vielä. Ongelmani ei ole ensimmäinen lapsi tai hänen äitinsä koska eivät näe juuri toisiaan mutta tämä toinen.. En sanoisi tätä ex naista hankalaksi ja lapsikin on viikko viikko systeemillä meillä mutta minua häiritsee hyvin paljon että mieheni on myös ex naisen toisen lapsen huoltaja kun se helpotti heidän arkea. Eikä kuulemma aio muuttaa sitä. Näinpä mieheni käy viemässä tätä hammaslääkäriin ja ties minne kun ex pyytää ja vielä ex pistää lapsensa pyytää et pääsisiskö meille viikonlopuks yöks et ite pääsis ryyppää. Mikä minä olen huolehtimaan lapsesta joka ei ole edes mieheni vaan hänen exän? Ajatus on että miksei se tos samal menis mut aiheuttaa hirveesti mul pahaa oloa. Joten olen siis kusipää koska en halua sitä lasta tänne kun ei ole edes mieheni. Tietty mieheni omaa lasta haluanki nähdä. Muutenki tuntuu vajaalta ja ulkopuoliselta ku mistään ei kerrota mitään. Kaikki viikko viikko systeeminen muutokset tulee mul täytenä yllätyksenä koska eihän multa kysytä. Alan olemaan tosi loppu henkisesti. Kohtalontovereita?

10

97

  Vastaukset

  • Niin ja lisätäkseni vielä tähän, olen puhunut näistä ongelmista mieheni kanssa mutta hänen on tietty vaikea ymmärtää miltä minusta tuntuu kun en itsekään osaa pistää sanoiksi kiltteyttäni. AP

  • Kiltteyttäsi? Mitä kiltteydellä tuossa on tekemistä?
   Mies on tehnyt lapsia sinne tanne.
   Sinä et hyväksy että x.t laittavat lapsiaan sinun hoidettaviksi. Sinulla ei ole osaa eikä arpaa heidän kasvatuksessaan. Jos yhtään puutut siihen saat vain haukkumiset niskaasi, todennäköisimmin.
   Joten lapsukaisten huoltaminen kuuluu tuossa tapauksessa heidän vanhemmilleen. Olet ilmeisesti suht uusi tulokas tuohon yhtälöön?

   Olisiko asiallista hankkia omatupa oma lupa ja tapailla miestä silloin kun häneltä aikaa liikenee x.ltään ja lapsiltaan. Niinkuin seuraavat minimi 15 vuotta?
   Mies yrittää parhaansa hoitaakseen velvollisuutensa tekemiään lapsiaan kohtaan. Kunnia siitä!

   Olisiko myös parasta ettet yritäkkaan hankkia lapsia tuon siemeniään sinne tänne heittävän miehen kanssa? Vain salli hänelle tilaisuus keskittäytyä täysillä jo tekemäänsä katraaseen.

  • Alan olemaan tosi loppu henkisesti.

   Odotahan, kun joskus kohtaat elämässäsi oikeita vaikeuksia.

  • Miks sää edeskää valitset miehen jolla on lapsi/lapsia edellisest elämästään huolletavanaa?
   Sit sä vain tuut tänne valittaa ku mies yrittää olla iskä lapsellee ja huollettavillee. Huomaaks mite epäreilusti sää käyttäydyt??
   Miks sää et haluu valita ittelles toisenlaine mies ja antaa tän nykyisen isä hoitaa hommasa parhaaks näkemällään tavalla?

  • Ja nytkö vasta mietit? Mitäs rikoit miehen perheen, siitäs sait. Ihan oikein lapsi on isälle tärkeä kai sen oot huomannu, sinä tulet hännillä, olet miehen kanssa vaan että hänellä on seuraa, pyykkäri ja siivooja, mitä muuta odotit?

   Ei kannat rikkoa ja leikkiä syytöntä. Vika on sun, miksi rikot? Etsi uusi mies joka ei ole koskaan seurustellut niin ei tule mitään sellaista mitä et hallitse.

   Häpee ja kadu tekosia, ei kannta rikkoa kenenkään perhettä.

   • missä kohtaa tarinassa perhe rikottiin?


  • Voi ihme näitä sekopäitä. Ensin hajotetaan perhe sitten haukutaan miehen lapset ja exä, ja kerätään sääliä. Mistä näitä sikiää? Antakaa perheiden olla rauhassa niin ei teillekään tule mielenvikaa. Onko nämä tarinoita vaa ei voi olla näin hulluja sutturoita, että kerää sääliä sillä että itse rikkoo periheitä.

  • Pereehrikkominen käy aina rikkojan itseensä pahiten, saitpas sen nähdä, jos useitä perheitä rikot niin aina on sma juttu, kärsit siitä eniten titse sitten käsrii mies kun käsket hänen hylätä lapsensa ja riitautua exäns ja kaikkien sukulaisten kanssa. Mies on dtossu kun uskoo tuollasten naisten vaatimuksiin, mutta kun tarvii se siivooja ja kokki pyykkäri kotiin.

   • missä kohtaa tarinassa perhe rikottiin?


  • Miehelläsi on suuri sydän, kun ei erota sisaruksia. Sinun on varmaan syytä pohtia tuletko ollenkaan lasten kanssa toimeen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   114
   5921
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   163
   3492
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   179
   1566
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   86
   1200