Saako koululaiset ruokaa?

Anonyymi

Kiinnostaa kovasti, miten asia on järjestetty? Kemijärvi ja Sodankylä ovat järjestämässä/järjestäneet asian.Meillä kai keittiö pyörii täydellä voimalla? Eikö sieltä kuuluisi tarjota home made take away ruokaa? Näkisivät vanhemmatkin sitten sen sisällön ,mitä meillä tarjotaan, kun se on kohta kalleinta maassa!
Toinen vaihtoehto olisi k marketteihin ostolappu.Ja kolmas vaihtoehto tasapuolisen kilpailun nimissä tarjouspyyntö paikallisilta ruokaa tarjoavilta .Eli kehittelemään vaan ilmoitusta tarjouspyynnöistä,niin että kaikki ne näkee ja voi tarjota. Kilpailu on aina hyväksi !

13

163

  Vastaukset

  • Voi voi.eikö vanhemmat pysty ruokkimaan lapsiaan niiden ollessa kotona vai onko se ollut päivän ainoa lämmin ruoka ,minkä lapset ovat saaneet koulussa ennen tätä poikkestilannetta ?

   • Kouluruoka kuuluu kaikille lapsille. Syö sinä vaan pottus kiltisti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kouluruoka kuuluu kaikille lapsille. Syö sinä vaan pottus kiltisti.

    Lakisääteinen juttu. Kunta ei voi väistää tätä..


  • Nyt poikkeuslaki voimassa.

   • Ja tätähän hallituskin pohtii.
    Minnekkä ne rahat niemessä nyt kumotaan mitkä kouluruokailuun tarkoitettu?
    Parempi olisi ruokakassi...tosin paikallinen kauppa on kallis joten sieltä ei paljoa sillä rahalla saa.
    Kyllähän se ihmetyttää minuakin että miten on mahdollista ettei kotona ole varaa ruokaan.
    Kaljaan ja tupakkaan sentäån löytyy niemen perheissäkin rahaa?
    Mitään rahaa tms ei kannata antaa. Niillä ostavat kuitenkon kaljat ja tupakat itselleen.


  • Senku kitisevät,rahat pantu autoihin,nettikaupoista tilataan ettei seolle ja kauppaan rahti sovi.

  • Soppatykki näkyvälle paikalle !

  • kyllä täällä on mahdollisuus saada koululaisille j a päiväkotilaisille 1 ruoka kotiin arkipäivisin =) T: yksi jolle tulee ruat onnelankeittiöstä

  • Tuodaanko päiväkotilapselle ruoka kotiin vaikka lapsi kotona ?

   • no jos kauempana ku kirkonkylällä asuu ni ruoka tuodaan kotiin, mutta kylällä asuvat hakee sitte onnelan pihasta annokset =) mut kuuluu kaikille halukkaille, ottaa yhteyttä vaikka Suopangin Elinaan tai sit Eeva Oravaan jos tarvetta ni järjestävät sitte onnelaan ruan noudettavaksi/lähetettäväksi. Ja tämä siis tarkoitettu kaikille koululaisille ja päiväkotilapsille jotka joutuu olemaan kotona, Eli yhteyttä vaa perhetyön puolelle ni varmasti järjestävät sitte =)


  • eikö pitäisi sanoa niin että ”päiväkotilapsi joka saa olla kotona ”. Jopa menee tämä kunnan touhu päin p....ttä.

  • jokainen VANHEMPI pitäs ny saada LAINPIIRIIN et ruokkis NYT lapsensa.isä ja äiti hetkeilo.RUOKKIKAA NYT LAPSENNE!jo nyt on KUMMA et omia lapsia ei HUOLLETA!äidiltä ja isältä POIS n uo lapset.

   • no nyt on oman elämän supersankari :D meinaatko että lapset EI saa ruokaa. Kyl meillä tehää ruokaaki, Mut on se soma et saavat lounaan arkipäivisin, jonka saisivat koulussa/päiväkodissa jos siellä olisivat. Pienituloisena sekin on paljon että ei tarvitse 2 ateriaa päivässä väsätä.. meillä ainakaa lapset nälkään kuole, vaikka eivät saisi sitä valmistettua lounasta :D ei sitä pakko ole ottaa, jos tuntee ettei tarvetta ole sekin on vapaaehtoista.

    Taitaa nyt kateus paistaa läpi ku ite ei saa vaan lapset :D

    ja kyllä, kyllä joutuvat olemaan kotona. Meillä ainaki lapset kysyy joka aamu että mennäänkö pukemaan että pääsisi päiväkotiin. Ja se pettymys ku sanoo että ei vielä.. mutta tässä tilanteessa tämän viruksen jyllätessä ja hallituksen kehoittamana pysytään kotona,


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   111
   7031
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1763