Aihe

Vaikuttaako poikkeusolot nettideittailuun? Lue kyselyn tulokset!

4

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei vaikuta, naiset yhtä nirsoja kun ennenkin joten miesten ei kannata nettideittailla. Rumat vanhat naiset haluaa komeita top 10 miehiä kuten ennen koronaa.

   • Anonyymi

    Naiset ei ole nirsoja vaan jotkut feittailevat miehet on rumia, tyhmiä ja ilkeitä. Ne miehet ei löydä ketään, eikä niiden kuulukaan löytää. Olet vissiin yksi heistä?


  • Anonyymi

   Kyllä ja tinderillä voi lopettaa sieltä ei ainkaan naista saa, baaristakaan joten nyt niin sitten töistä ,,,,

  • YLLÄPITO HUOM.:

   Plus-ominaisuus pitäisi olla THL:n suositusten ajan ilmainen kaikille. Tai vähintäänkin vaikka vain nimellinen esim 2,95€ kuukausihinta.

   Tinderissäkin nyt pandemian ajaksi on annettu kaikille Passport-ominaisuus ilmaiseksi, joten jotain pitäisi olla teiltäkin. Juuri palautin jukko nimimerkillä olevan profiilin näkyviin tammikuun jälkeen, ja jos ei mitään muutoksia maksullisiin palveluihin tule, aion myös kehottaa muita itseni lisäksi myös piilottamaan oman profiilin tai poistamaan kokonaan.

   Ei ole todellakaan mikään "hyvä pohja nyt" viestitellä pitkään näkemättä ihmisiä oikeasti livenä. Netissä viestittelemällä tuhlaat vain omaa ja toisen aikaa. Joten piilota tai poista profiilisi, jos ei Suomi24 tule mitenkään palveluiden ilmaiseksi saamisessa vastaan.

   Mene ulos ja nauti luonnosta... Vihdoinkin voi olla vain yksin.

   T. Erikoisjääkäri

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   18144
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   308
   5170
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2833
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   206
   2441