Missä helsingissä pääsee pelamaan?

Polvikulma

niin, en tiedä taitaa olla väärä formaatti kysyä mutta kysytään nyt.

Missä pääkaupunkiseudulla pystyy aloittamaan rullakikon pelaamisen? Mitä kamoja pitää ostaa, normaalien lätkäkamojen lisäksi? Toimiiko pelissä tavalliset matkaluistimet?

Millanen: taso, divarijärjstelmä, Yms.

6

1752

Vastaukset

 • Toimii lätkäkamat, mutta suosittelen että otat ristikon pois kypärästä ja laitat sellasen leukasuojan tilalle.. ja matkaluistimet käy, suosittelen kuitenkin sellasta vähän kookkaampaa jarrupalaa, että saat kaukalossa tehokkaasti vauhdin pois !

  • Tässähän meillä on oikea asiantuntija!


  • joo kunnon jarrupalat pitää olla että kentän pinta saa uuden värin. (kannattaako neuvoa jos ei asiasta mitään tiedä!) itte en ainakaan lähtis matkalustimilla kokeileen. eron kyllä huomaa.


  • roller kirjoitti:

   joo kunnon jarrupalat pitää olla että kentän pinta saa uuden värin. (kannattaako neuvoa jos ei asiasta mitään tiedä!) itte en ainakaan lähtis matkalustimilla kokeileen. eron kyllä huomaa.

   Miten sen erottaa?


 • Väinämöisen kentän kupeessa on kaukalo rullalätkää varten. Ja tilaa on!
  Matkaluistimet toimii ainoastaan matkalla treenimestalle. Tarvitset rullalätkää varten eri skrinnarit. Jarrupaloista ei niin väliä, sillä kaukalossa kyllä pysyy laitojen ansiosta pelikentällä!

  Kondekassa taitaa olla myös rullalätkää varten kaukalo. Muita ei tuu mieleen, - budjaan Stadissa.

  PS. Tarvitset ehdottomasti rullakiekon, se nimittäin on erilainen, kuin mihin jäällä olet tottunut. Ja syndeistä tärkein on tietty kypärä.

 • ...löytyy myös Jakomäestä.

  kandee kattoo Helsingin liikuntaviraston sivuilta liikuntapaikat.

  www.hel.fi/liv

Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.