Aihe

Sinkkuvanhemmuus ja deittailu

10

219

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eipä ole helppoa varsinkaan jos sinkku-yh on mies. Deittimarkkinoilla alinta kuonaa. Tuntui, että naiset inhosivat lasteni olemassaoloa.

  • Anonyymi

   No tietysti kannattaa salaa se niin pitkään kuin mahdollista!

  • Anonyymi

   Itse ainakin kerron heti ensimmäiseksi. Toivon, että miehelläkin on lapsia.

  • Anonyymi

   Toivottavasti "lapsellinen" kertoo heti alkuvaiheessa, että hänellä on lapsia. Näin sen vuoksi, että itse en halua lapsia. Olisi ikävää, jos olisi jo selvästi ihastunut ja vasta sitten saisi selville, että toisella onkin lapsia.

   Seurustelin juuri henkilön kanssa, jolla oli 4-vuotias lapsi. Lapsi asui pääasiassa toisen vanhemman luona, mutta oli kuitenkin viikottain myös toisessa kodissaan. Koin lapseen tutustumisen jännittäväksi ja vaikeaksi, ja minua mietitytti tulevaisuus parisuhteessa, jossa mukana kulkisi myös lapsi.

   Lopulta valitettavasti erosimme ja vaikka syitä eroomme oli muitakin, niin lapsiasia oli varmasti niistä yksi. Suurimmaksi kynnykseksi ei tosin noussut jo olemassa oleva lapsi vaan se, että en halunnut lisää lapsia, mutta kumppanini olisi halunnut.

   • Anonyymi

    Lisäyksenä vielä, että parisuhteen onnistumisen vuoksi olisin ollut ehdottoman valmis sitoutumaan myös tähän nelivuotiaaseen lapseen, mutta toki se olisi teettänyt työtä.


  • Anonyymi

   Jos mies peittelee sitä että lapsia on jo tehty, pidän sitä outona. Lasten pitäisi olla vanhempiensa elämän tärkein asia, jos toinen vaikuttaa siltä että häpeää tuotoksiaan ni on se aika iso varoitusmerkki.

   Itse lapsettomana en halua miestä jolla on pieniä lapsia. Jos lapset ovat jo aikuisia niin eri asia.

   Kyllä lapsista pitäisi sanoa heti kärkeen. On ne kuitenkin iso asia.

  • Anonyymi

   Mielestäni jälkikasvusta pitää mainita jo heti alussa. Turha pimittää totuutta joka tulee kuitenkin ilmi. On vain hukkaan heitettyä aikaa jos tutustuminen etenee hyvin ja toinen ei voi hyväksyä myöhemmin että pakettiin kuuluu myös lapsi/lapsia. Joidenkin lapsettominen sinkkujen on vaikeata ymmärtää että lapset menevät aikataulussa edelle ja loukkaantuvat jos tulee yllättäviä peruutuksia esim. lapsi sairastuu. Muutenkin kaikenlaiset "rasitteet" olisi hyvä tuoda toiselle tiedoksi suht alussa, niin sellainen ihminen osaa sitten myös hyväksyä sinut omana itsenäsi.... alusta asti.

  • Anonyymi

   Ei pitäis olla este koska jos nainen/ mies alkaa kulkea yhdessä niin pitäis syntyä
   Lisää 👫

  • Ronttosaurus

   Lapsista pitää kertoa heti, se on yksi tärkeimmistä tiedoista kun tutustuu uuteen ihmiseen.
   Nettideiteillä tuosta varmastikin lipsutaan, siksi en olekaan innostunut niistä.

  • Anonyymi

   No ite olen 40+ mies ja lapsia ei ole, syy on etten ole voinut saada lapsia, mutta tämäkin on taas joillekkin naisille heti stoppi. En mielellään heti tätä haluaisi kertoa ensimmäisissä viesteissä, mielellään vasta kun ollaan tutustuttu ekojen treffien jälkeen.

   Toisaalta toivoisin että oman ikäisillä naisilla olisi jo lapset lentäneet pesästä, mutta aika harvassa ne on, saattaa olla ihan alle kouluikäisiäkin lapsia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   18144
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   308
   5170
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2833
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   206
   2441