Aihe

Itkeä ja äänestää - Suomi ei ole enää oikeusvaltio sairaus- ja kansaneläkeläisille

Anonyymi

Meneekö teillä kaikilla paremmin, vai miksi medioissa ei näe uutisia, etukäteen suunnitellusti pois otetun 50-lappusen, eli jatkuvan ja pahenevan sairaus- ja kansaneläkeläis-köyhyyden seurauksista ja vaikutuksista - eikös se ole THL:nkin tehtävä tutkia, tiedottaa ja raportoida sairaus- ja kansaneläkeläisten, huonosta kohtelusta Suomessa, puuttuvista perustuslaillisista ihmis-kansalaisoikeuksista ?

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi+tutkii+turkulaista+yksityista+saattohoidon+kotisairaalaa+yli+sata+potilasta+todettu+kuolleeksi+vastoin+saantoja

Tuollainenkin massakuoleman tuottamus, jätetty ns. valtamedioissa, täysin uutisoimatta. Liekö edes tuomioita tullut tekijöille, erikoinen tapaus.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15814032/koyhyyteen-pakotettujen-kerattava-joukkokanne-eduskunnan-korruptiota-vastaan

Kyllä se on IHMISKAUPPAA, mitä Suomen valtio / kansanedustajat, ministeriöt ja veroparatiisi-soteyritykset, käyvät vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita köyhyyteen pakottamalla.

EU on antanut Suomelle, jo useita varoituksia, sairaus- ja kansaneläkkeiden riittämättömyydestä. Kunnille rahankylväminen, menee suoraan verokeitaisiin veropakolaisyrityksille ja korruptiopoliitikoille itselleen, golf- ja pormestaribisneksiin ym joutavaan kalliseen turhaan. Euroakaan kuntien rahoituksesta, ei päädy köyhyyteen pakotetuille sairaus- ja kansaneläkeläisille.

https://www.skp.fi/blogit/seppo-ruotsalainen/mielenosoituksen-aika-el-kerahastot-unohtavat-el-kel-iset

Emme ole "kommunisteja", mutta ilmeisesti täytyy tulevissa vaaleissa, äänestää sellaisia, edes perustuslaillista oikeusturvaa Suomessa saadakseen.

Eduskunnan yksipuolujärjestelmä kylvää rahaa veroparatiisirikkaille veroparatiisisote- ja sotabisneksiin, eli tuuleen, heikoimmilla olevat äänestäjät jätetty tyhjän päälle, valekorotuksien pahentamaan köyhyyteen.

13

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olet täysin oikeassa mutta meidät köyhät on jo vuosikymmenien välinpitämättömyydella ja kiroamisella lannistettu niin ettei me enää uskota kenenkään välittävän. Emme enää usko, että asia paranisi koskaan.
   Räikein selvyys siihen tuli syksyllä 2015 kun miljoonia alkoi löytyä kuin tyhjästä ulkomaalaisille terroristeille.
   Sitä ennen olimme luulleet, että poliitikot puhuivat edes sen verran totta että "yhteinen taakanjako" aiheutti sen ettei ollut enempää rahaa köyhien työllistämiseen.

   Tuon kohtalokkaan vuoden jälkeen olemme tajunneet, että maamme johdossa on pahoja ihmisiä, joiden koko elämän pituinen tahto tulee olemaan köyhien riisto ja itsen rikastaminen. Siksi ymmärsimme, että meidän on vain pakko odottaa Jumalan tuomioita ja nyt koronan muodossa ne onneksi ovatkin alkaneet.
   Seuraava tuomio tulee olemaan aina edellistä ankarampi koska nuo pahuuden rakastajat eivät tule tekemään parannusta.

   Ilmestyskirja. 9:21
   He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tiesittekö, että keskipituus ajallisesti, hengissä pysymiselle veroparatiisi"hoivakodeissa", on kaksi vuotta ?

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16416544/vale-elakekorotukset-aiheuttaneet-itsemurhien-aallon-suomessa-#comment-102626849

   Ihmisoikeuskysymys, että Suomen sairaus-kansaneläkkeiden korotukset, annetaankin EU:n kautta Saksalaisille sairaus-kansaneläkeläisille, joilla on jo verottomat 1 250€/kk minimieläkkeet, joita ovat korottamassa, siihen 1 500€/kk ja täysin ilmaiset kaikki terveydenhoito ja julkiset palvelut sen päälle.

   Korruptoituneet mepit eivät pidä oman kansamme puolia. EU on antanut jo useita varoituksia Suomen valtiolle, sairaus-kansaneläkkeiden riittämättömyydestä - mitään todellista eivät eduskunnassa ja hallituksessa ole tehneet. Valekorotukset eivät riitä kompensoimaan, edes kohonneita elinkustannuksia.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Korruptio eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä on syvää, kun entiset ja nykyiset poliisitkin voidellaan, vastikkeettomilla yritystuilla, suoraan verosuunnitteluun, voiton maksimointiin, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen.

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6437

   Ellette halua uusia aktiivileikkureita, on syytä allekirjoittaa kansalaisaloite nyt.

  • Anonyymi

   Eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, ei ole tehnyt yhtään mitään, erittäin vakavan, äärimmäisen sairaus-kansaneläkeläisten, köyhyysrajan alla pitämisen lopettamiseksi.

   800€/kk ei ole mikään sairaus-kansaneläke Suomessa 2020 - vaan hädänalaisten ihmisten törkeää hyväksikäyttöä ja raakaa väkivaltaa, jota "BF"-eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, kohdistaa täysin puolustuskyvyttömiin vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin Suomessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   "Business finland"- eli BF-medioissa, kuten Ilta-Sanomat, on tänään erittäin kovaa äärioikeistopropagandaa ja valekeskusteluja, joissa kaikkien eri mieltä olevien mielipiteet estetään ja sensuroidaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16455838/bf-medioissa-kuten-is-teita-vedatetaan-akessonin-aarioikeiston-taakse-keskusteluissa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16307220/saksassa-1-250ekk-minimielake-torjuu-koronakuolemia-riskiryhmilla-tehokkaasti

   On noloa kuinka Unkarilaisiksi mm. Ilta-Sanomat on muutettu. Ei enää mitään puolueetonta, saati asiallista tiedonvälitystä, jopa kansanmurhaan yllyttäviä kommentteja julkaisevat, mutta asiallisia mielipiteitä estävät.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16216235/kulmuni--kepu-valehtelevat-elakekorotuksista---niita-ei-ole-#comment-100667599

   BF-medioissa kepua kosiskellaan, olemaan hallitusohjelman vastainen, että oppositioporvarit äärioikeiston PetosPersKok, saisivat muka "hallituskumppanin" kepusta tulevaisuudessa - sitä tulevaisuutta ei koskaan tule, niin tyhmiä äänestäjätkään eivät sentään Suomessa ole.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16400727/800-ekk-ei-ole-sairaus-kansanelake-vaan-ihmiskauppaa-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-102448912

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuolleille ei pitäisi nauraa mutta nyt naurattaa

   Norjan johtava koronakieltäjä sairastui koronaan ja kuoli https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fbbd4cec-3688-4113-9424-bbd5d9c5a3c8
   Maailman menoa
   618
   15930
  2. Maisa sairaalassa

   https://aijaa.com/JHObE3 Nonni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   12223
  3. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   8035
  4. Yksin oli Sofia tullut Espanjasta

   https://www.seiska.fi/kotimaa/jattiriita-espanjassa-sofia-belorf-palasi-yksin-suomeen-ilman-stefan-thermania-kuvat Harmi, että tää ja muut riidat on v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   7979
  5. Oho! Vappu Pimiä yllättäen myös Kokkisota-juontajaksi - Sikke Sumari pois äkillisestä syystä

   Maajussille morsian, TTK ja nyt myös Kokkisota. Pimiällä riittää vientiä... https://www.suomi24.fi/viihde/oho-vappu-pimia-yllattaen-myos-kokkisota-juo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   4093