Nova Scotian massamurhaaja oli valkoinen ekstremisti, uusnatsi ja naisten vihaaja

Anonyymi

Siltä vaikuttaa, kun lukee Kanadan eri uutissivustoja - valtamedioissa sielläkään, harvemmin halutaan kertoa totuutta, varsinkin kun se pahuus tulee, sieltä "yhteisön" sisältä, eli konservatiivisten, äärioikeistolaisten porvareiden joukosta.

https://www.thecoast.ca/halifax/white-supremacy-in-halifax/Content?oid=20420967

Suomessa Yleisradion tukijussi-juttujen kaltaisia juttuja, pidetään "normaaleina", mutta esim. Kanadassa sellaiset tuomitaan jo yleisesti, eikä natsismilla leikkiviä medioita, katsella läpi sormien, kuten Suomessa.

Yle on muutenkin ökyrikkaiden perintölasten viihdekanava, uskontoa tuputtava veropakolaisyrityksien mainostaja, josta on enää hankala löytää puolueetonta tiedonvälitystä, saati tv-ohjelmaa.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessakin eduskunta, joka valehtelee kansalaisille ja käyttää sairaus- ja kansaneläkeläisiä ihmiskauppaan, veoparatiisi-soteyrityksille.

      https://www.thecoast.ca/COVID19Needtoknow/archives/2020/04/19/how-to-watch-nova-scotia-rcmp-press-conference-about-todays-shooting

      Samaa valkoista ekstremismiä on "suomensisu"-rikollisjärjestöön kuuluvien pitäminen kansanedustajina.

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi

      Semmost taas kerran!

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niinhän se oli/on valkoihoinen myös Breivik. Sekä natsitervehdyksiä teki.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siskojenhakkaajilla on yleensä vanhempiensa perinnöt, ilmaiseksi nimiinsä suunniteltuina. Ovat vihapuhuneet sisarustensa osuudet itselleen, rikkomalla perhesuhteet. Aseita niillä on Suomessakin kaapit täynnänsä ja ajelevat juuri sellaisilla "etelävaltioiden" lippu-autoilla - virkallan äärioikeistolaisuus taitaa estää niiden tutkinnat.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

    • Anonyymi

      https://jyllands-posten.dk/premium/kultur/anmeldelser/film/ECE12163955/med-jeffrey-epstein-filthy-rich-viser-netflix-hvor-mange-huller-det-amerikanske-retssystem-kan-fremtrylle-naar-bare-der-er-penge-nok/

      Äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset "business finland"-radikaali-talousrikollisjärjestöineen, näyttävät voivan tehdä ihan mitä tahansa Suomen kansalle ja valtion eli kansalaisten varoille, ja ihmisten elämille.

      Suomessa ei ole sellaista oikeusvaltion tahoa, joka valvoisi mitenkään, eduskunnan muuttamista yksipuoluejärjestelmäksi, syvää korruptiota ja järjestelmällistä veroparatiisirikollisuuden rahoittamista eduskunnasta, ministeriöistä, ym viranomaisten toimesta.

    • Anonyymi

      Suomen BF-äärioikeistomediat eivät uutisoi, Usa:n mielenosoitusten laajuudesta.

      https://www.stuff.co.nz/world/americas/300023356/donald-trump-threatens-looters-as-george-floyd-protesters-torch-police-station

      BF-Yleisradio keskittyy syyttelemään Ruotsia, jossa koronaluvut ovat rehellisen tiedonvälityksen tulosta, kun Suomessa murhataan vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita köyhyyteen 800€/kk ja veroparatiisi-"hoivalaitoksissa" - ruumiita kannetaan taka-ovien kautta ulos, kaikessa mediahiljaisuudessa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16418949/poliisivaltiossa-asunnossa-kuolleena-makaaminen-on-murhanyritys-poliisia-vastaan-

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "business finland"-nimisen, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, äärioikeisto-ekstremistien radikalisoima ja yksipuoluejärjestelmäksi muuttama eduskunta, ministeriöt, armeija, poliisi, supo, tiedotusvälineet ym valtaa käyttävät tahot Suomessa - ovat syvässä korruptiossa, käyttävät Suomen kansan, eli valtion verovaroja ja varallisuuksia, omien veropakolaisyrityksiensä- ja sijoituksiensa voiton maksimointiin, yritys-maataloustukiin, ym rahoittamiseen, Suomen kansalaisten oikeusturvan, oikeusvaltio-periaatteen, perustuslain ja demokratian vastaisesti.

      https://www.theguardian.com/us-news/live/2020/may/31/george-floyd-protests-latest-news-riots-us-cities-donald-trump-police-brutality-live

      Tilanne on vastaava jenkeissä, siellä väkivallan kohteina ovat köyhyyteen pakotettujen lisäksi, eniten värilliset ihmiset.

      https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4879034/Poliisi tutkii turkulaista yksityista saattohoidon kotisairaalaa yli sata potilasta todettu kuolleeksi vastoin saantoja

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valkoinen ekstremisti-äärioikeistolainen sekosi väkivaltaisissa fantasioissaan ja aiheutti kokonaisen kylän tuhon Kanadassa, se tapaus.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

      "business finland"-nimiset, äärioikeiston järjestäytyneet veroparatiisirikolliset, ovat jo aiheuttaneet isoa tuhoa Suomessa, köyhyyteen pahoinpideltyjä haudattu hiljaisuudessa ja tapettuja vanhuksia, tuodaan mediapimennossa taka-ovien kautta krematorioihin. Sitä nimitetään kansanmurhaksi.

      Kannattaa käydä allekirjoittamassa se hävittäjähankkeen perumisen kansalaisaloite nyt, kun se on avattu ja on mahdollista. Sitten kun uusia aktiivileikkureita virittelevät, on myöhäistä.

      • Anonyymi

        Ja kerrotkos vielä että mikä tekee tuosta kajahtaneesta hammasteknikosta uusnatsi-äärioikeisto-extremistin!? Josta ei mainita sanallakaan mitään ainakaan tossa wikipedian jutussa. Sekö, että sä näät niitä kuunatsejas kaikkialla? :)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ootteko koskaan miettineet, miksi natsit aikoinaan pääsivät valtaan?

      Siksi, että saksalaiset olivat kokeneet suurta epäoikeudenmukaisuutta ja häpeää saksalaisuudestaan, myös maan talous oli täysin kuralla. Sitten tuli porukka, joka korjasi tuon kaiken ja loppu ei ollutkaan enää niin kaunista katseltavaa.

      Ja sama näyttäisi toistuvan edelleenkin, ei kukaan lähde tuollaiseen touhuun mukaan, jos elämä on ollut hyvää ja kaunista.

      Suomalaistenkin pitäs nyt hävetä omaa ihonväriään ja perinteitään. Pitäs madella muiden kansojen edessä ja nöyristellä. Kukaan ei sellaista ihmistä kunnioita ja se on nähty Ruotsissakin, jossa mamut halveksii ruotsalaisia siksi, että nämä ovat niin heikkoja lampaita heidän silmissään. Sitä se sivistys teettää, että ihmisestä tulee lauhkea ja sopuisia, mutta se toimii vaan niin kauan kuin muutkin ihmiset ovat sellaisia.

      Hullujako täällä kaikki on?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No saahan uusnatsitkin, jos vuositasolla tuhannet muslimitkin saa?

      (ai katos! Nää *köh* pätevät suvakkiloogiset selitykset toimii NÄINKIN päin?!)

    • Anonyymi

      Ja siks toisekseen:
      ”Witnesses described Wortman as paranoid, manipulative, and controlling.”

      Toihan kuulostaa ennemminkin ihan SUVAKILTA!?

    • Anonyymi

      Ryhtyskö joku kirjotus kaveriksi tälle ketjun kirjoittajalle kun se on nyt jo 2 kuukautta joutunut kirjotella itsekseen oisko kaveria toverille?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pitää saada kansainvälisen neuvoston tietoon, että Suomen valtio / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, hyväksyy natsirikollisjärjestöjen jäseniä, kuten Kokoomuksen Rydmanin, toimimisen kansanedustajana ja perustuslakivaliokunnassa, vastoin Suomen perustuslakia ja kansainvälisiä määräyksiä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuinka ne jaksaa tulla taas tänne sieltä veroparatiisistaan? Eikö siellä toimi kela ja sossu? Maksaako bussilippu enempi, kuin Hervannasta Tampereen keskustorille?

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16660298/bf-yle-nayttaa-jenkki-aarioikeiston-propaganda-julistuksia-vihaignoroi-koyhyyselakelaisia#comment-105161677

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16163861/yle-radikalisoitunut-aarioikealla-uusnatsi-retoriikkaa-ja-uskonnollista-fundamentalismia-nahty#comment-100124643

      Suomen mediat radikalisoitu äärioikealle. ns. viikko- ja naistenlehdissä, löysiä porvareita tylsine, tyhjine mielipiteettömyyksineen ja ns. virallinen tiedonvälitys, näyttää suoria lähetyksiä, äärioikeiston järjestäytyneiden veroparatiisirikollisten, natsien ja fasistien julistuksista. Ei kovin hääppöistä.

      https://www.theguardian.com/world/2019/jan/11/new-far-right-german-party-adopts-former-secret-nazi-symbol

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ovatko Ohisalo / poliisijohto tietoisia, että monilla keskustelualustoilla Suomessa, levitetään nyt erittäin vakavaa, viha-väkivaltaa, ja ketkä ovat kyseisten väkivaltaisten nettikirjoitusten takana ?

      https://yle.fi/uutiset/3-11892227

      Suomen kansalaisilla on oltava oikeudet tietää, ketkä heihin kohdistavat, erittäin vakavaa vihaväkivaltaa, kirjoitusten muodossa esim. Suomi24 maailman menoa-palstalla, kehotetaan tekemään itsemurhia ym vakavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968316/petospersliikekok-eilisten-vihaa-ja-vakivaltaa-yhteiskunnassa-ja-netissa-vaaliteemana

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16968525/nuoret-eivat-ole-niin-tyhmia-etta-aanestaisivat-pahviaarioikeiston-hilloahoja

      Tarvitseeko meidän jälleen, epäillä äärioikealle radikalisoituneita "nettipoliiseja", vai mitkä tahot ovat, itsemurhiin kehottavien netti-vihakirjoitusten takana ? Vastauksia alettava tulemaan.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe