Miksi Ässällä ei ole kotiinkuljetusta?

Anonyymi

Kumma juttu kun osuuskauppa ei edes yritä järjestää ruokien kotiinkuljetusta! Eivät välitä yhtään sairastuuko asiakkaat

Tässähän on hyvä tilaisuus työllistää muutama uusi arinalainen

11

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin oliski tiä niistä kärryistäkään mitä paskaa niissä on .lääpitään niitä samalla rätillä.Seurattu

    • Anonyymi

      Arinalla pitää kaikki saaba ja tehdä halvalla,eli ei onnistu.Alaspäin on mennyt ,kuin lehmän häntä.K-kaupassa sentään kauppias kerää 4.90 ,eli talkoo hinta.

    • Anonyymi

      Joo tätä pitää ihmetellä. Kannattaa varmaan kysyä myymäläpäälliköltä !! Eikö heillä oo tarpeeksi henkilökuntaa ?

    • Anonyymi

      Asia ei ole kaupan itsensä päätettävissä vaan ketjun.

    • Anonyymi

      Miksi olisi? Mistä tällainen infrastruktuuri kehitetään näin pienessä ajassa/näin pienellä henkilökunnalla? Kuntahan järjestää kotiinkuljetuksia, pitäisikö olla sinne yhteydessä?

      • Anonyymi

        Kaiken lisäksi taitavat olla palvelutyössä olevat joilla on suurin riski sairastua. Varmasti molemmissa kaupoissa ja muissakin liikkeissä tekevät kaikkensa että eivät asiakkaat eivätkä itse työntekijät sairastu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken lisäksi taitavat olla palvelutyössä olevat joilla on suurin riski sairastua. Varmasti molemmissa kaupoissa ja muissakin liikkeissä tekevät kaikkensa että eivät asiakkaat eivätkä itse työntekijät sairastu.

        Tässä se ydin onkin tiivistetty. Asioidessaan kaupassa ainoastaan asiakkaat eivät ole vaarassa vaan myös itse työntekijät, jotka kohtaavat työpäivänsä aikana lukemattomia ihmisiä. Käsittämätöntä että ei edelleenkään arvosteta kaupanalan työntekijöitä, jotka kuitenkin ovat muuan muassa sairaanhoitajien ohella niin sanotussa etulinjassa kohtaamassa virusta. Turha valittaminen pitäisi lopettaa, sillä jokainen meistä joutuu nyt sopeutumaan vallitsevaan tilanteeseen. Älkää pitäkö itsestäänselvytenä sitä, että kaupat ovat auki ja siellä on työntekijöitä palvelemassa teitä päivästä toiseen vaikka tietävät itsekin että vain negatiivista palautetta aina saavat.


    • Anonyymi

      eikhään se riitä että jommastakummasta kaupasta saapii kothiin asti.. ruokaa se on väliäkö sillä mistä sen saa

    • Anonyymi

      Eiköhän pitäisi olla kiitollinen että on kaupat auki. Olisihan se hienoa jos s-kauppakin järjestäisi kotiinkuljetusta, mutta ei se nyt maailmaa kaada jos ei järjestä. Se, että kotiinkuljetusmahdollisuutta ei ole johtuu luultavasti henkilökunnan puutteesta ja/tai muista resurssikysymyksistä. Ei siitä että arina haluaa sairastuttaa kaikki tai etteivätkö he tieten tahtoen halua järjestää kuljetuksia. Kunnalla on kotiinkuljetusjärjestelyjä ja k-kaupalla on keräys- ja kuljetussysteemi, eiköhän tämän kaikkiin vaikuttavan tilanteen yli pärjätä niillä. Kaupan alan työntekijät saisivat saada paljon enemmän kiitosta, sen sijaan, että vain kuraa tulee niskaan kun tekevät arvokasta työtä hekin, sairaanhoitajien tavoin.

    • Anonyymi

      Kun mikään ei riitä. Parhaansa yrittävät kaikki, että tästä yhdessä selvittäisiin. Jos joskus voisi miettiä positiivisiakin puolia vaikka tilanne onkin mikä on. Ensin valitetaan kun ei saa kotiinkuljetuksella ja sitten valitetaan kun se on liian kallista. Eiväthän kaupatkaan hyväntekeväisyyttä voi alkaa tässä tekemään.

    • Anonyymi

      Minusta tämän päivän ihmisten kuuluisi olla sen verran koulutettuja, että ymmärtäisivät jokaisen tartuntavaaran tässä yhteiskunnassa. Ja varsinkin ajattelematta pelkästään itseään.

      Teidän ympärillänne on todella paljon ihmisiä, jotka toimivat tuottaen teille palveluita ja uhraten oman terveytensä näinä vaikeina aikoina. Ja vaikka ette meitä huomaisi, olemme silti ympärillänne.

      Näinä hetkinä korostetaan lääkäreiden ja hoitajien tärkeyttä, mutta antakaapa hetki ajatukselle ja niille, jotka teitä palvelee joka päivä eri palvelualoilla. Niin ruokakaupoissa, apteekeissa, pikaruokaravintoloissa, kahviloissa, huoltoasemilla ja niin edespäin.

      Jos meitä ei olisi toimimassa ympärillänne, ei olisi teillä talous- eikä elintarvikkeita, ei mitään resursseja normaaliin elämään. Ei ketään turvaamassa päivittäisiä tarpeitanne.

      Kaikki tällä hetkellä työllistetyt ovat kaikkien arjen sankareita, kenenkään osuutta ei saisi vähätellä. Vaan arvostaa jokaista elettä, jonka teemme vuoksenne, vaikka meidän ei tekisi edes mieli uhrata itseämme juurikin näiden tekopyhien ihmisten vuoksi, jotka ajattelevat maailman pelastuvan heidän sanojensa mukaisin määrittein.

      Miettikää siis hetki, mitä vaaditte juuri tällä hetkellä yhteiskunnalta, hallitukselta ja yhtiöiltä, jotka oikeasti yrittävät tuottaa parhaansa mukaan teille palveluita VAIN, JOTTA TE PÄRJÄÄTTE JOKAISEN NÄISTÄ VAIKEISTA PÄIVISTÄ.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1615
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1290
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1057
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      871
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      820
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe