Pettäminen tuhosi perheen ja minut

Anonyymi

Olin naimisissa ja olisin vieläkin, ellei vaimoni olisi liittoamme tuhonnut kuukausien salasuhteellaan. Mitään selitystä hän ei osannut teolleen antaa ja sanoi, että jos vain voisi, niin jättäisi sen tekemättä.

Oltiin oltu avioliitossa 10 vuotta ja yhdessä liki 13 vuotta. Oli 2 kouluikäistä lasta, talo, pari autoa ja elämä, kuin nyt normaalielämä on. Seksi sujui, minä olin kotona lasten kanssa paljon, tein kotihommia ja vaimo omasta halustaan harrastuksenomaista työtä oman työnsä lisäksi... Teki siis pitkää päivää usein.

Suhteemme sanoi olleen kunnossa. Mulla oli kyllä masennusta, jonka vaimo tiesi, muttei se esim kotihommissa silleen näkynyt, muutakuin että tiesi ja näki minun olevan mieli maassa. Terapeutti toki sanoi, että onhan se altistava tekijä siellä ollut. Jälkikäteen sanoisin, että ois pitäny jutella asiasta enemmän ja hommata sitä apua paremmin, mutta ei se vaimokaan koskaan sanonut, että suhteessamme olisi ollut mitään sellaista, että liittomme olisi ollut kaatumassa.

No. Kiva oli sitten kuulla vaimolta, että hänellä on toinen mies ollut kuukausien ajan. Olin aavistellut asiaa. Toinen mies oli tahollaan vasta eronnut oman vaimonsa pettämisen vuoksi (siis hänen vaimonsa oli pettänyt häntä ja tuli ero) ja tämä mies oli sitten iskenyt pari kk eronsa jälkeen minun vaimoni. Vaikka tiesi meidän avioliitosta ja lapsista. Ja touhunneet salassa monta kuukautta.

Vaimo halusi eron, koska ei uskonut vahvan liittomme voivan palata ennalleen. Oli pahoillaan, mutta niin saakelin kylmä minua kohtaan. Oli muuttunut äkisti ihan toiseksi ihmiseksi. Järkytys oli minulle pohjaton. Putosin, enkä ole lakannut putoamasta.

Nyt olen menettänyt kaiken. Vaimoni, lapseni, kotini, elinpiirin... Jäin tyhjän päälle. Mielenterveyteni tuhoutui. Lapsia en ole pystynyt näkemään ahdistukseltani. Käyn terapiassa, mutta en saa siitä apua itselleni.

Entinen vaimoni tietenkin on yhdessä nyt sen pettämiskumppaninsa kanssa, joka osaltaan on minulle mahdoton hyväksyä.

En voi ymmärtää entisen vaimoni ja tämän suhteemme tuhonneen miehen tekoa. He tuhosivat avioliittomme, minut, lasten isän ja kaiken sen, mitä meillä oli.

Harkitsen itsemurhaa.

Pettämisellä oli kauheat seuraukset.

5

266

  Vastaukset

  • sori mutta otan tästä kaiken vastuun. katoppa ku te kiusasitte mua pienenä ja sitte tää on se mun kosto jonka teen 15 vuotta myöhemmin. =)

  • Tee kaikkesi että saat lapset itsellesi. Pettäjänaisen täytyy olla se taloudellisesti maksava osapuoli tässä tapauksessa.
   Lapsistasi sinä saat uutta voimaa ja intoa elämiseen. He eivät salli sinun vaipua mesennukseen. Sinä kun olet yksin ( paitsi jos nainen silloin tälloin muilta "kiireiltään" joutaa) lapsistasi siten vastuussa. He ovat valtavan hyvia antamaan terapiaa!!

   Tulet ajan kanssa huomaamaan että pärjäät loistavasti ilman tuota pettävää naista.
   Mikäli se, huomattuaan uuden Yrjonsä ei niin hyväksi, alkaa kerjäämään takaisin luoksenne, älä missään tapauksess hyväksy!!!!!

   Turhaan haudot tuhoisia ajatuksia! Tuo paha nainen teki väärin perhettään kohtaan, silloin kun sinä olisit kipeimmin tarvinnut sen tukea.
   Kuten sanoin, tee mitä tahaansa se vaatiikin että saat lapset itsellesi!!!!!!
   Sinulle nuo valopilkut kuuluvat! Sinä olet ansainnut heidät!

  • Pillun levittelijöitä ei pidä säälii.

  • Jo et tunne saavasi apua terapiasta, niin vaihda terapeuttia. Ammattitaitoinen terapeutti ei loukkaannu, jos pyydät suositusta toisella terapeutille.

   Älä missään nimessä anna petollisten valehtelijoiden määrätä elämäsi kulkua enempää, vaan keskity nyt itsekkäästikin ensisijassa oman elämäsi haltuunottoon.

   • Itsellä vastaavanlainen tilanne. 30v yhdessä ja vaimo petti matkoilla eikä tietenkään aluksi meinannut tunnustaa. En olisi koskaan voinut kuvitella miten kovin se voi sattua. Nyt elämä on täysin sekaisin ja en tiedä miten tästä selviän.
    En haluaisi erota, mutta en voi hyväksyä myöskään pettämistä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onnea Sofia! Stefan jätti Eiran asunnon vuokrat maksamatta!

   Stefanilta karhuttiin yli 33 000 e vuokrasaatavia Helsingin käräjäoikeudessa, kertovat mediat. Tämä on julkista tietoa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   400
   12369
  2. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   130
   6489
  3. MARTINA,anna jo Sofian olla rauhassa!

   Martina jätä jo Sofia rauhaan.Stefan ja Sofia ovat yhdessä ja koita jo hyväksyä se!On lapsellista olla mustasukkainen Sofialle.Stefan ei tule jättämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   5180
  4. Arvokas pylly-haaste??!!

   Sano ei slutshamingille! Somessa kampanjoidaan pyllykuvilla kehorauhan puolesta Jokaisen tulisi voida nauttia kesästä juuri sellaisissa uima-asuissa
   Maailman menoa
   167
   3814
  5. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   83
   961