Voiko pettämisestä huolimatta jatkaa samassa parisuhteessa?

Anonyymi

Pitkä suhde takana ja nyt sitten paljastui puolison yhdenillan seksisuhde. Todella kipeä paikka ja meinaa iso mies romahtaa täysin. Onko ainoa vaihtoehto ero vai onko suhteen jatkaminen järkevää. Onko keneläkään hyviä kokemuksia suhteen jatkamisesta pettämisen jälkeen?
Kiitos järkeviä vastauksia sillä nyt ei kestä mitään hulluja heittoja.

10

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asia kannattaa nyt käsitellä perusteellisesti, varmistua että se oli vain yhden illan suhde ja että vaimo katuu tekemisiään. Sitten arvioit pystytkö antamaan anteeksi.
      Jos nuo toteutuu niin suhteen jatkaminen on mahdollista.
      Edellyttää sitä että tuo asia on haudattu.

    • Anonyymi

      Useampi vuosi on mennyt asiaa puidessa. Jokapäivä pahaa mieltä asiasta. Pitkä suhde (yli 30v) myös meillä, ja tyhmä luulin että asiat on kunnossa. Mies ei halua erota, vaikka itse petti. Ennen oli luottamusta, mutta aivan kuin kaikki onnelliset vuodet olisi pyyhitty pois. Mustaa on edelleen ja käyn terapiassa.

      • Anonyymi

        Jos asia oikeasti painaa mieltä vieläpä joka päivä niin tietysti silloin suhde kannattaa lopettaa. Jotkut voivat rakentaa suhteen uudelleen mutta se vaatii tietynlaista mielenlaatua. Ei meiltä kaikilta voi odottaa samaa koska ihmiset todellakin ovat erilaisia.


    • Anonyymi

      Jos todella molemmat haluatte jatkaa yhdessä niin menkää terapiaan yhdessä.
      Vuosia sitten oma avioliitto oli hajoamispisteessä. Kyse ei ollut pettämisestä,mutta ilman sitä apua olisimme eronneet. Perheasiain neuvottelu keskuskohan se oli..on seurakunnan toiminta mutta ei todellakaan ole mitään "jeesustelua".
      Oli mies terapeutti,erittäin ammattitaitoinen.
      Vuosi käytiin ja meidän avioliitto pelastui .
      Suosittelen..Mutta molempien pitää siihen sitoutua .
      Nyt on eri kriisi käsissä,olen tälle palstalle kirjoittanut tuosta varatulle miehelle viestittelyssä.
      Ja jos vaistoni on oikeassa niin en jaksa enää roikkua tässä liitossa.28 vuotta ollaan oltu naimisissa.
      Joten jos mies haluaa kokeilla nyt onko se ruoho vihreämpää siellä aidan toisella puolella niin sieltä ei ole takaisin tulemista.
      Mutta silloin terapiaan mennessämme ajattelin että kokeillaan..on sitten ainakin tehty kaikki mitä voidaan liiton pelastamiseksi.
      Siitä on aikaa melkein 15 vuotta.
      Suosittelen.

    • Anonyymi

      Parit on erilaisia kuten ihmiset kaikki, meillä onnistui jatkaa suhdetta onnistuneesti naisen pettämisien jälkeen. Kesti mut palutui elo normaaliksi ja kummallakaan ei ollut haluja erota. Normi arki kaikkinensa myös seksi, tyytyväinen lopulta. Nainen sai kaiketi mitä halusi ja kun koki mitä halusi se loppui. Yhdessä jo noin 30 vuotta, naisen uskottomuudesta noin 22 vuotta aikaa.

    • Anonyymi

      No hei, tässä nainen jonka pitkässä ja "onnellisessa" suhteessa mies kävi nettideitin kanssa panolla ja samalla selvisi sekin että thaikkupaikkojakin oli koluttu.

      Mieheni ei halua erota, minulla asia on edelleen harkinnassa. En usko, että enää miestä löytäisin. Ei siksi ettenkö kelpaisi, mutta on mennyt luotto ihan kaikkiin miehiin.

      Se on nyt sinustakin kiinni. Jos pystyt antamaan anteeksi, niin jatko on mahdollinen. Se on vaan pitkä prosessi. Meillä on pari vuotta tapahtuneesta....

    • Anonyymi

      Kokemuksesta voin kertoa, että kannattaa tosiaan selvittää onko todella ollut yhden illan seksisuhde.

      Minulla avioliitto kesti useita vuosia sen jälkeen, kun kumppanini ensin yhden illan juttu ja myöhemmin paljastuneet muut seikkailut kokivat päivänvalon. Ihmiset vain valitettavan usein myöntävätä ainoastaan sen, mistä ovat jääneet ns. kiinni.

      Terapiassa käytiin ja suhteeseen panostettiin, mutta ei se koskaan enää korjaantunut. Taustalla oli niin paljon asioita, jotka olivat meitä pitkän suhteen kuluessa johtaneet erilleen. Molemmilla on nyt uusi elämä ja uudet puolisot ja voimme paljon paremmin.

      Tietenkin on hienoa, jos saatte suhteen taas kukoistamaan. Ihmiset ovat kovin erilaisia ja käsittelevät asoita eritavalla.

      Tsempiä teille!

    • Anonyymi

      Riippuu mitä tehnyt, onko seksiä vai vaan muuta tapailua. Me jatkettiin uskottomuudesta huolimatta, syynä varmaan kun molemilla oli harhailua.

    • Anonyymi

      älä nyt viitti iso mies itkee, ei se värkki siitä mihinkään kulu jos sitä vähän toisillekin tarjoo

    • Anonyymi

      Meillä mies petti. Yritettiin jatkaa, mutta nyt tehdään eroa. Asutaan vielä saman katon alla. Mies on kuitenkin nyt sanonu et taitaa tehdä elämänsä virheen kun päästää mut lähtemään. Paljasti jopa et on meinannu sanoa minulle et peru se muutto. Elo on meillä tällä hetkellä, kuin ei oltaisi eroamassakaan. Minä kyllä muutan pois silti. Ollaan sovittu että jatketaan samallalailla, mut vain eri osoitteissa. Meillä kaksi lasta. Molemmilla tulee olemaan avain toisen asuntoon ja lupa tulla toisen luo aina kun haluaa. Suhdetta meillä takana 11vuotta. Saattaa se olla, kun molemmat on saanu rauhassa miettiä asioita jne niin jos tarkoitus on niin palaamme vielä yhteen. Teemme edelleen asioita niin kun pariskunnat tekee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe