Mahtavaa olla työtön, siis niin ihanaa

Anonyymi

Olen aiemminkin hehkuttanut tällä palstalla miten hienoa on olla koulutettu fiksu työtön.

Ennenkaikkea raitis työtön! Hyvin harvoin dokaan, enkä koskaan ole kokeillut mitään huumetta. En edes pilveäkään, en kertaakaan.

Kun on rahaa, pääomatuloja, vuokratuloja, ansiosidonnaisia.... eikä tuhlaa mihinkään päihteisiin, rahapeleihin eikä mihinkään typerään, niin elämä on ihanaa.

Olen onnellinen Koronasta että muutkin saa maistaa vapautta. Ainoo vaan että monella on niin paljon velkaa tai eivät siedä perhettään että töihin on jo kova hinku.

Koronan loputtua pääsette takasin oravanpyörään. Mulla ja avovaimolla jatkuu työttömyys vielä pitkään, joten muistakaa tehdä työnne hyvin ja asiakaspalvelijat hymyillä meille pitkään kun käytämme palveluitanne. Me maksetaan palvelut rahalla ja ollaan ansaittu hyvää palvelua.

Toista se on juopoilla, alkoholisteilla ja narkeilla. Nämä rappiotyöttömät ovat säälittäviä köyhiä jotka käyttävät viimeiset roponsa päihteisiin. Eivätkä omista mitään.

Meillä on eukon kaa puolisenMiltsii varallisuutta yhteensä kun asunnot ja kaikki laskee. Ikää molemmilla alle 50 ja nyt nautitaan selvinpäin ja raittiina tulevina vuosina. Loppua kohden asunnot ja kaikki myydään, mitään en aio jättää. Vanhana voisin hankkia 100-300 000€ velat jos pystyn ;) Se on sitten 30 vuoden, uskon että päihteettömän 30 vuoden kuluttua.

Kyllä tää Korona on opettavaista aikaa.

Ihan sääliksi käy työnarkomaaneja ja päihderiippuvaisia. On myös olemassa paljon näiden yhdistelmiä, säälittäviä "maanantaina pirteenä töissä ilman krapulaa,aamulla klo 9 " -tyyppejä. Me viel tuohon aikaan muijan kaa nukutaan ja pieraistaan. AamuBrunssi on klo 13.30.

Mieluumin vaika työtön, kunhan on päihteetön !!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä kanssasi. Tissuttelu/dokaaminen on todellista ajan hukkaa vaikka aikaa nyt lomautettuna onkin paljon. Pää on paljon selkeämpi ja olo onnellisempi kun on pitkään juomatta. Uni on parempaa.
      Jospa juomisesta saisikin vain sen nousun eikä sitä äklöä fiilistä kun holi poistuu kropasta... ei se ole sen arvoista.
      En kaipaa töihin.
      Meillä on varaa siihen, että olen pois töistä vaikka loppuelämän. Toinen osapuoli on tehnyt intohimostaan ammatin ja toteuttaa itseään omalla aikataulullaan ja tienaa hyvin.
      Aikaa menee luonnosta nauttimiseen ja lemmikkien hoitamiseen. Tai ihan vaan olemiseen.

      • Anonyymi

        Heippa teille !

        Oon ap, heräsin yllättäen näin aikaseen. Kiitos kun vastasitte. Oon niin samaa mieltä teidän kaa. alkosta ym. Meillä ei oo lemmikkejä mutta mökkeilystä ja luonosta tykätään, nytkin heräillään järvimaisemiin. Mitä eläimiä teillä muuten on jos saan kysyä?

        Vaikutatte myös niin samanhenkisiltä. Ei kaikkien työttömien tarvii olla juoppoja,köyhiä, narkkareita tai rikostaustaisia köyhillä elämän arvoilla. Ollaan fiksuja koulutettuja ihmisiä pitkällä työhistorialla.

        Mekin voitais jo jättää työelämä kokonaan, ehkä mä käyn duunissa tekee sen 26 viikon setin viel kerran niin saa taas seuraavat 1v 9kk ansiosidonnaisia.

        Saanko kysyy ootteko minkä ikäsiä ja oletko sä perheenne herra vai rouva joka kirjoittelet?

        Heräilen kahvinkeittoon, josko eukkokin tulis kahville vaikka ollaan tänään meille mega aikaisin hereillä..


    • Anonyymi

      Kerrankin asiaa, paskaduunissa ei monikaan tajua että polkee paikallaan koko elämäänsä ja itse ei hyödy työstä yhtään mitään. Varmasti katkeroituvat vielä työnsä jälkeen ja elämä on yhtä helvettiä.

      Onneksi on voinut valita nyt oloneuvoksen osan ja nauttia ihan jokaisesta päivästä ilman negatiivisia ihmisiä tai muuta pakkosyöttöä ja muuten tekemistä riittää ihan tarpeeksi joten ei tässä laakerilla levätä ja masennuta.

      Töissä ollessa vitutti joka päivä, mitä sellainen työ oikeasti on?
      Pakkotyötä vankilan tapaan ja korvauksena mitätön summa, ihan Neuvostoliitto meininkiä. Pitäkää tunkkinne!

      Korona aikanakaan ei mikään ahdista.

      • Anonyymi

        Moi sullekin, kiva kun liityit keskusteluun!

        Olen ap ja tämä on järjestyksessään kolmas viestini. Hienoa että olet oivaltanut vapauden tärkeyden. Sinullakin varmasti pitkä työhistoria.

        Sääli vaan työnarkomaaneja, päihdeongelmaisia, ylivelkaantuneita sekä yli varojensa eläneitä. He eivät voi nauttia vapaudesta.

        Osalle ihmisistä on iskostettu perheen ja suvun kautta että työ on kaikista tärkein, on häpeä olls työtön. Jos työsuhde katkeaa, on välittömästi etittävä uuta työtä - vaikkei olisi oman alan töitä.

        Ironista että nämä työhön käskevät ja työnarkomaniaa lietsovat eivät itse ole varakkaita tai omista edes asunto-osaketta. Eivät ajattele taloudellista menestystä että se työnteko kartittaisi loppuelämän varallisuutta. Menmään vaan pers. edellä puuhun ja ahkeroidaan kuin muurahaiset vuosikymmeniä ja ollaan katkeria niille jotka eivät raada niin paljoa.

        Nää työhön usuttajat voisivat ensin usuttaa töihin 20v junnuja jotka vieroksuu työelämää, narkomaaneja, elämäntapa alkoholisteja ja muita pummeja sekä rikollisia.

        Vaan eipä uskalla.... siis nauttikaamme me 40 koulutetut pitkän työuran tehneet vapaudesta - nimenomaan ansaitusta vapaudesta.


    • Anonyymi

      joo kaikki vaa tukia nauttimaa.mites kaupast saa ruokaa kun lappu oves vedämme tukia suljettu-hmm?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe