Paras anti-age voide?

Anonyymi

Siis aikuisen naisen kasvoille mikä olisi paras anti-age voide?
Yhtäkkiä kasvoille tullut juonteita ja iho väsyneen näköinen!!
Iho kuiva ja aika herkkä!

8

978

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kannata niin paljon miettiä voidetta, vaan seerumeita ja hoitovesiä. Ihon kunnollinen kosteutus ja seerumit tärkeää. Sitten kun nämä kunnossa, voi miettiä haluaako laittaa vielä jotain voidetta.

      Ensin pesun jälkeen hoitovesi (ei kasvovesi, vaan kosteuttava hoitovesi) ja sen jälkeen yhtä tai pariakin seerumia. Esim. Tonymolyltä löytyy suht edullisia seerumeita, toner ja emulsion jne. (litkumaisemmat seerumit ja sitten fermontoiduilla etanauutteilla). Näiden kanssa ei tarvitse erikseen enää voidetta.

      Sitten jos rahaa laittaa enemmän, bioeffect aika vakuuttava. Itsellä kumpaakin ollut käytössä jonkun aikaa ja ihon haperuus ainakin poistunut. Juonteisiin ei vielä ole ollut vaikutusta.
      Bioeffectiltä minulla on vain yöseerumi, noita muita käytän päivisin. Bioeffectin kanssa pitää noudattaa ohjeita, ei mitään rasvapitoista sen kanssa. Rasva tuhoaa ne Bioeffectin kasvutekijäaineeet.

      Minulla on ollut kaulassa kaikenlaisia pigmenttiläiskiä, tummia läiskiä kaulan sivuilla jne. Eilen ihmettelin, kun huomasin että ne on hävinneet ja koko kaula ja decolteen alue tasaisen kirkkaan ja kauniin värinen. Tajusin että "syy" sille on saamani näytepullot korealaisen firman Tonymolyn Ferment Snail Toner ja Emulsion, mitä olen laittanut aluille muutamia kertoja. Ja iho on muuttunut todella pehmeäksi sen kuivan haperon sijaan. Noissa Tonomolyn aineissa on fermentoitua etanauutetta. Etanoita ei siis käytetä sen tekoo, vaan sitä limaa mitä etanat erittää.

      Kasvojen iho on pehmmennyt taas sen Bioeffectin yöseerumin ansiosta. Aiempina vuosina olin varomaton auringon kanssa ja kasvojen iho muuttui pysyvästi haperoksi. Mutta tämä Bioeffect seerumi on todella auttanut. Mietinnässä myös Bioeffectin päiväsetin osto, mutta hinta aikas kallis. Tai sitten 30 päivän tehokuuri, mikä vielä kalliimpi kyllä.

      Tätä Bioeffectin kaksivaiheista päiväsettiä haluaisin vielä kokeilla.
      https://www.nordicfeel.fi/ihonhoito/kasvot/seerumit-oljyt/bioeffect-egf2a-daily-duo-80336

      Vaikka nuo Bioeffectit ovat kalliita, niissä on se etu, että niiden kanssa ei edes saa käyttää mitään muuta. Aikaa säästyy. Ei monivaiheista hoitoa siis tarvita, ensin hoitovesi, sitten seerumi, sitten paksumpi seerumi ja sitten ehkä vielä voide. Vain tuo Bioeffectin yksi seerumi yöksi, ei mitään muuta. Ja daily duossa 2 ainetta.

    • Anonyymi

      Tilasin juuri tuolta setin tuota Tonomolyn toneria ja emulsionia tarjouksesta. Jos ei heti halua kokeilla esim. paljon kalliimpaa Bioeffectiä, niin nämä on vielä kohtuuhintaisia.
      https://www.nettiterveysapteekki.fi/tonymoly-timeless-ferment-snail-toner-140-ml-

      https://www.nettiterveysapteekki.fi/tonymoly-timeless-ferment-snail-emulsion--emulsio-140-ml

      Itse olen siis kokeillut kaikkea mahdollista tähän pintakuivaan, kiristävään ja haperoon mutta samalla sekaihoon. Se haperuus on ollut semmoista mikä näkyy. Ja mitkään esim. Sokoksen myyjien suosituksista eivät ole auttaneet. Edes suht. kalliit Sensain tuotteet eivät auttaneet. Bioeffect ja Tonomoly tähän mennessä ainoat millä todella vaikutusta, iho näyttää nyt kimmoisalta sen haperuuden sijaan.

      Tonomolylla on myös kevyempiä (ja paljon halvempia) meikin kanssa sopivia seerumeita, esim. kuiva ja ikääntyvä iho:

      Tonomoly Vital Vita:
      Kuiva ja ikääntyvä iho = moisture ampoule firming ampoule

    • Anonyymi

      Bioeffectin silmänympärysseerumia en kuitenkaan voi suositella. (Olen sama joka kirjoitti noista tonymoly ja bioeffect seerumeista.)
      Minulla ollut nyt käytössä Bioeffectin silmänympärysseerumi jonkun aikaa ja silmänympärykset ovat karheutuneet ja kuivuneet. Ilmeisesti se ei kostuta tarpeeksi. Siitä jää liiman tapainen töhnä ihon pinnalle, ei imeydy kunnolla.

    • Anonyymi

      Mutta löysin todella hyvältä vaikuttavan seerumin, vaikuttaa vielä paremmalta kuin nuo entiset. Ja hinta kohtuullinen, 40 euron paikkeilla. Sain tuosta näytepaketit, taidan ostaa putelin seuraavaksi.
      Avenen DermAbsolu seerumi. Nimenomaan ikääntyvälle iholle tehty. Iho tuli saman tien pehmeäksi ja silkkisen tuntuiseksi kun sitä laittoi. Samasta sarjasta löytyy kaikki muutkin tuotteet näköjään, on voiteita, silmänympärysvoiteita jne.

    • Anonyymi

      Tässä loppui juuri Bioeffectin 30 day treatment kuuri. Pienet suun juonteet häivettyneet selvästi ja iho näyttää terveemmältä ja kuulammaalta. Mutta hamsteripusseihin ei ollut vaikutusta niin paljon kuin olisin toivonut. Hamsteripussit juuri itseäni eniten on häirinnyt. Minulla ei ryppyjä kovin paljon edes ole, ongelma on enemmänkin ihon veltostuminen ja roikkuminen.

    • Anonyymi

      Kokeileppas ekopharman tyrni linjan kasvovettä.
      Se on anti-age ja se oikeasti kosteuttaa ja multa hävis ottarypyt sen käytön myötä.
      Plussaa myös siitä että se on kotimainen.

    • Anonyymi

      Joskus kommentoineet voide kuin voide.

      • Anonyymi

        Itse en ole ikinä huomannut eroja eri voiteiden välillä. Huonot voiteet saavat ihon korkeintaan kiiltämään, mutta hyvillä voiteilla ero ei ole. Myös ilman voiteita iho on samannäköinen kuin parhaillakin kasvovoiteilla, ei kiillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe