Paras anti-age voide?

Anonyymi

Siis aikuisen naisen kasvoille mikä olisi paras anti-age voide?
Yhtäkkiä kasvoille tullut juonteita ja iho väsyneen näköinen!!
Iho kuiva ja aika herkkä!

8

857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kannata niin paljon miettiä voidetta, vaan seerumeita ja hoitovesiä. Ihon kunnollinen kosteutus ja seerumit tärkeää. Sitten kun nämä kunnossa, voi miettiä haluaako laittaa vielä jotain voidetta.

      Ensin pesun jälkeen hoitovesi (ei kasvovesi, vaan kosteuttava hoitovesi) ja sen jälkeen yhtä tai pariakin seerumia. Esim. Tonymolyltä löytyy suht edullisia seerumeita, toner ja emulsion jne. (litkumaisemmat seerumit ja sitten fermontoiduilla etanauutteilla). Näiden kanssa ei tarvitse erikseen enää voidetta.

      Sitten jos rahaa laittaa enemmän, bioeffect aika vakuuttava. Itsellä kumpaakin ollut käytössä jonkun aikaa ja ihon haperuus ainakin poistunut. Juonteisiin ei vielä ole ollut vaikutusta.
      Bioeffectiltä minulla on vain yöseerumi, noita muita käytän päivisin. Bioeffectin kanssa pitää noudattaa ohjeita, ei mitään rasvapitoista sen kanssa. Rasva tuhoaa ne Bioeffectin kasvutekijäaineeet.

      Minulla on ollut kaulassa kaikenlaisia pigmenttiläiskiä, tummia läiskiä kaulan sivuilla jne. Eilen ihmettelin, kun huomasin että ne on hävinneet ja koko kaula ja decolteen alue tasaisen kirkkaan ja kauniin värinen. Tajusin että "syy" sille on saamani näytepullot korealaisen firman Tonymolyn Ferment Snail Toner ja Emulsion, mitä olen laittanut aluille muutamia kertoja. Ja iho on muuttunut todella pehmeäksi sen kuivan haperon sijaan. Noissa Tonomolyn aineissa on fermentoitua etanauutetta. Etanoita ei siis käytetä sen tekoo, vaan sitä limaa mitä etanat erittää.

      Kasvojen iho on pehmmennyt taas sen Bioeffectin yöseerumin ansiosta. Aiempina vuosina olin varomaton auringon kanssa ja kasvojen iho muuttui pysyvästi haperoksi. Mutta tämä Bioeffect seerumi on todella auttanut. Mietinnässä myös Bioeffectin päiväsetin osto, mutta hinta aikas kallis. Tai sitten 30 päivän tehokuuri, mikä vielä kalliimpi kyllä.

      Tätä Bioeffectin kaksivaiheista päiväsettiä haluaisin vielä kokeilla.
      https://www.nordicfeel.fi/ihonhoito/kasvot/seerumit-oljyt/bioeffect-egf2a-daily-duo-80336

      Vaikka nuo Bioeffectit ovat kalliita, niissä on se etu, että niiden kanssa ei edes saa käyttää mitään muuta. Aikaa säästyy. Ei monivaiheista hoitoa siis tarvita, ensin hoitovesi, sitten seerumi, sitten paksumpi seerumi ja sitten ehkä vielä voide. Vain tuo Bioeffectin yksi seerumi yöksi, ei mitään muuta. Ja daily duossa 2 ainetta.

    • Anonyymi

      Tilasin juuri tuolta setin tuota Tonomolyn toneria ja emulsionia tarjouksesta. Jos ei heti halua kokeilla esim. paljon kalliimpaa Bioeffectiä, niin nämä on vielä kohtuuhintaisia.
      https://www.nettiterveysapteekki.fi/tonymoly-timeless-ferment-snail-toner-140-ml-

      https://www.nettiterveysapteekki.fi/tonymoly-timeless-ferment-snail-emulsion--emulsio-140-ml

      Itse olen siis kokeillut kaikkea mahdollista tähän pintakuivaan, kiristävään ja haperoon mutta samalla sekaihoon. Se haperuus on ollut semmoista mikä näkyy. Ja mitkään esim. Sokoksen myyjien suosituksista eivät ole auttaneet. Edes suht. kalliit Sensain tuotteet eivät auttaneet. Bioeffect ja Tonomoly tähän mennessä ainoat millä todella vaikutusta, iho näyttää nyt kimmoisalta sen haperuuden sijaan.

      Tonomolylla on myös kevyempiä (ja paljon halvempia) meikin kanssa sopivia seerumeita, esim. kuiva ja ikääntyvä iho:

      Tonomoly Vital Vita:
      Kuiva ja ikääntyvä iho = moisture ampoule firming ampoule

    • Anonyymi

      Bioeffectin silmänympärysseerumia en kuitenkaan voi suositella. (Olen sama joka kirjoitti noista tonymoly ja bioeffect seerumeista.)
      Minulla ollut nyt käytössä Bioeffectin silmänympärysseerumi jonkun aikaa ja silmänympärykset ovat karheutuneet ja kuivuneet. Ilmeisesti se ei kostuta tarpeeksi. Siitä jää liiman tapainen töhnä ihon pinnalle, ei imeydy kunnolla.

    • Anonyymi

      Mutta löysin todella hyvältä vaikuttavan seerumin, vaikuttaa vielä paremmalta kuin nuo entiset. Ja hinta kohtuullinen, 40 euron paikkeilla. Sain tuosta näytepaketit, taidan ostaa putelin seuraavaksi.
      Avenen DermAbsolu seerumi. Nimenomaan ikääntyvälle iholle tehty. Iho tuli saman tien pehmeäksi ja silkkisen tuntuiseksi kun sitä laittoi. Samasta sarjasta löytyy kaikki muutkin tuotteet näköjään, on voiteita, silmänympärysvoiteita jne.

    • Anonyymi

      Tässä loppui juuri Bioeffectin 30 day treatment kuuri. Pienet suun juonteet häivettyneet selvästi ja iho näyttää terveemmältä ja kuulammaalta. Mutta hamsteripusseihin ei ollut vaikutusta niin paljon kuin olisin toivonut. Hamsteripussit juuri itseäni eniten on häirinnyt. Minulla ei ryppyjä kovin paljon edes ole, ongelma on enemmänkin ihon veltostuminen ja roikkuminen.

    • Anonyymi

      Kokeileppas ekopharman tyrni linjan kasvovettä.
      Se on anti-age ja se oikeasti kosteuttaa ja multa hävis ottarypyt sen käytön myötä.
      Plussaa myös siitä että se on kotimainen.

    • Anonyymi

      Joskus kommentoineet voide kuin voide.

      • Anonyymi

        Itse en ole ikinä huomannut eroja eri voiteiden välillä. Huonot voiteet saavat ihon korkeintaan kiiltämään, mutta hyvillä voiteilla ero ei ole. Myös ilman voiteita iho on samannäköinen kuin parhaillakin kasvovoiteilla, ei kiillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe