Pastagallup

Heittääkö joku palstalainen pastaa seinään selvittääkseen sen kypsyysasteen?

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei todellakaan. Hirveä siivo eikä kerro yhtään mitään moinen.

    • Anonyymi

      Juu, minä. Täällä palstalla. Anteeksi vaan kaikki sotku, entinen, nykyinen ja tuleva 🙏 😇

      xLiner

    • En. Mä katson paketista minuutit ja vähän yli. Sitten pyöräytän vähän oivariinia niihin, niin ovat irtonaisia. 😊👌 Al dente!

      • Se ei ole al dente ylikeitettynä. 😋😋😋 Käytä ripaus suolaa ennen pastan keittämistä.


      • Anonyymi

        Disse, Disse. Nyt vaihdat tuon verisuonia tukkivan oivariinin öljyyn ja sitä sitten pieni loraus keitinveteen loppuvaiheessa niin pysyvät irtonaisina. Niin, ja vähän suolaa keitin veteen eikä sitten myöskään keitetä mitään "vähän päälle" vaan minuutti ennen maistat että onko nyt sopivia ja sitten korkeintaan se minuuttimäärä mikä paketissa on.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Disse, Disse. Nyt vaihdat tuon verisuonia tukkivan oivariinin öljyyn ja sitä sitten pieni loraus keitinveteen loppuvaiheessa niin pysyvät irtonaisina. Niin, ja vähän suolaa keitin veteen eikä sitten myöskään keitetä mitään "vähän päälle" vaan minuutti ennen maistat että onko nyt sopivia ja sitten korkeintaan se minuuttimäärä mikä paketissa on.

        No tulee käytettyä niin vähän öljyä missään, että oivariini saa kelvata. Ei sitä määrään nähden paljoa men, sitäpaitsi en syö nyt leipää juuri, niin se tasoittuu sillä. Tietty suolaa juu keitinveteen reilusti. 😁👌


      • Jascal kirjoitti:

        Se ei ole al dente ylikeitettynä. 😋😋😋 Käytä ripaus suolaa ennen pastan keittämistä.

        No sit se on mun savolainen ai tentte! ☝️😃


      • Disse kirjoitti:

        No sit se on mun savolainen ai tentte! ☝️😃

        Kuulostaa siltä mitä huudetaan kun vasaralla on lyöty sormeen. 😂 Taidan itse kohta uusmaalaisena tehdä auringon kuivattamaa ihraa ja sitä kuivuvaa ihraa odotellessa nauttia mansikoita ja viiniä.


    • Anonyymi

      Kokin jos asteet väärät 😝

    • Voiko kypsyysasteen selvittää muka jollain muulla tavalla? Pastasta tuli mieleen eräs muisto, kun tein spagetista lähes normimakaronin näköisiä.

      Hirmuisen hankala oli porata siihen keskelle reikä. Sitten kun sain viimein tehtyä reiät. Olisi ollut täyttövaiheen aika. Se osottautui liian vaikeaksi, joten siirryin takaisin Torino-makaroniin.

      Torinot on helpompi täyttää. J-liha-tomaatti-sipuli-seos siis ensin laitetaan tehosekoittimeen tms. Sitten käytetyllä insuliinruiskulla imetään sitä riittävästi ruiskuun. Sen jälkeen ruiskutetaan sinne makaronin reikään.

      Kätevää ja helppoa. Kuinka te itse valmistatte makaroninne?

      • Anonyymi

        Paljon saat täppiä tästä sivustosta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Paljon saat täppiä tästä sivustosta?

        Mikäli eläkemaksusi menee Varmalle, niin sinä maksat minun palstailuni. c",)


      • Anonyymi
        TimoPohjanmaalta kirjoitti:

        Mikäli eläkemaksusi menee Varmalle, niin sinä maksat minun palstailuni. c",)

        Sulla on sivutuloja tästä 👍


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sulla on sivutuloja tästä 👍

        Juurikin näin. Aina kun vastaat tai edes luet kommenttini, niin KRP:n sivujaostosta kilahtaa kolikko tämän hellapoliisin kassaan. c",)


      • Reikämakaronia yhteen liimaamalla saa kivan kierrepillin☝️


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Reikämakaronia yhteen liimaamalla saa kivan kierrepillin☝️

        Tuo oli hyvä. Pitänee kokeilla. c",)


    • Ei tarvitse heittää, pasta puhuu minulle ja kertoo milloin the pasta on al dente. Sitten taas jos on ns. laiska, laittaa keitinveteen ensin suolaa ja tulee 3h päiväunilta takaisin tietäen ettei pasta maistu vedelle eikä mikään ole takertunut kiinni. Liian kuuma hella niin viimeistään palokunta herättää kun kaikki vesi on haihtunut ja tulee liekitetty nokipastaa.

    • Anonyymi

      Heitän, mutta jo ennen keittämistä.

      AsianVierestä

      • Anonyymi

        :D


      • Anonyymi

        Omintakeinen tyyli on paras, pisteet AsianViereställe 👍🏼


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omintakeinen tyyli on paras, pisteet AsianViereställe 👍🏼

        Kyllä! Hieno oivallus.


    • Anonyymi

      Heitän tulipesään, se on oikea paikka.

    • En heitä.

      Heitän pastaa tuulettimeen.

      (hirn)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oletko tyytyväinen viime tapaamiseemme?

      Vai toivoitko sen menevän toisella tavalla? Miten?
      Ikävä
      72
      3103
    2. Nyt se sit loppuu

      Et ei enää nähdä ja yhteyttä pidetä.
      Ikävä
      60
      2834
    3. Kuoleman pelko katosi

      Olen pelännyt koko elämän ajan kuolemaa mutta yhtäkkiä kun hindut paljastivat totuuksia uskonnoista noin aloin yhtäkkiä
      Hindulaisuus
      432
      2395
    4. Viikonloppu terveiset kaivatulle

      tähän alas ⬇️⬇️⬇️
      Ikävä
      79
      2208
    5. Myötähäpeä kun näkee sut,

      tekisit jotain ittelles. Ihan hyvällä tämä!
      Ikävä
      60
      2043
    6. Jos sitä keittelis teetä

      Ja miettis mitä mies siellä jossain touhuilee... ☕️
      Ikävä
      95
      2016
    7. Huomenta ........

      Huomenta 💗 Tiedän, että tuntuisit hyvälle.
      Ikävä
      12
      1606
    8. Kuhmolainen on selvästi kepun lehti

      Kuhmolaise etukannessa oli Kuva kun Jaskalle annettiin karhu patsas.mutta kukmolaislehti oli niin kepulainen että Jaskan
      Kuhmo
      17
      1567
    9. Ei mun tunteet

      ole mihinkään kadonnut. Enkä mä sua inhoa tai ole kyllästynyt. Mä ymmärsin, ettet ole kiinnostunut minusta, ainakaan sil
      Ikävä
      30
      1410
    10. Mitä nämä palautteet palstalla ovat?

      Joku uusi toimintatapa rohkaista kirjoittajia vai mistä on kyse?
      Ikävä
      35
      1408
    Aihe